Cum de a elimina petele lacrimilor pe pisici și câini

Petele de rupere sunt un eveniment comun în mulți câini și pisici. Ele se caracterizează prin decolorare roșie, roșu-maro închis în jurul ochilor unui animal de companie, bastoane și chiar labe. Petele lacrimilor sunt dificil de eradicat și frustrarea proprietarilor de animale de companie din cauza consecințelor cosmetice negative. Petele de rupere pot provoca, de asemenea, iritarea pielii, disconfort pentru animalul dvs. de companie și chiar mirosul picent. Puteți elimina petele de lacrimă existente prin ștergerea petelor cu apă sau produse concepute pentru a elimina petele de lacrimă. Puteți preveni noi pete, făcând modificări în stilul de viață al animalului dvs. de companie, cum ar fi schimbarea obiceiurilor de alimentare. Din motive de siguranță, asigurați-vă că toate produsele pe care le utilizați sunt aprobate de FDA.

Pași

Metoda 1 din 3:
Diminuarea petelor rupe existente
  1. Imaginea intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 1
1. Ștergeți fața animalului cu o cârpă umedă. Dacă vedeți picături de lacrimi sau ochi care picură, pur și simplu ștergeți-le cu o cârpă umedă și apă de la robinet. Când sunt prinși destul de devreme, petele lacrimi mici pot fi tratate cu ușurință.
  • Obțineți o cârpă umedă și apoi ștergeți ușor blănurile în jurul ochilor de companie. Nu este nevoie să adăugați săpun, mai ales dacă picăturile de lacrimă sunt foarte proaspete.
  • Fiți foarte blând, totuși, când curățați în jurul ochilor animalului de companie. Nu doriți să obțineți apă sau marginile pânzei în ochii lor, deoarece acest lucru poate provoca iritații.
  • Imagine intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 2
    2. Consultați medicul veterinar cu privire la o remover. Decalarea petelor de lacrimă poate fi utilizată pentru a aborda petele de rupere set-in. Deși acestea nu sunt neapărat o preocupare medicală, ele pot fi inestetice. În unele cazuri, petele crud pot provoca iritarea ochilor pentru câini și pisici. Ar trebui să discutați întotdeauna cu medicul veterinar despre un dispozitiv de îndepărtare a patronului de siguranță pentru animalul dvs. de companie înainte de a cumpăra un produs la un magazin de animale de companie sau online.
  • Produsele din plante sau naturale pot fi mai sigure pe pisica sau câinele dvs. decât produsele comerciale mai aspre. Cu toate acestea, etichetele pot fi uneori înșelătoare și a "natural" Produsul poate conține o mulțime de substanțe chimice sintetice. Acesta este motivul pentru care consultarea unui veterinar este importantă.
  • Probabil că nu veți avea nevoie de o rețetă pentru o removersiune de lacrimă. Cu toate acestea, VET dvs. ar trebui să vă poată oferi o recomandare pentru achiziționarea unui produs comercial. Biroul VET poate avea chiar produsul în stoc pentru dvs.
  • Produsele contra-the-Counter nu sunt în siguranță pe toți câinii. Câinii mici pot fi afectați în mod negativ de produsele care au fost vândute pentru a elimina petele de lacrimă.
  • Treceți peste instrucțiuni pentru utilizare cu atenție cu veterinarul dvs., mai ales dacă animalul dvs. de companie are o problemă de sănătate care poate afecta modul în care se aplică produsul.
  • Imaginea intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 3
    3. Comparați distribuțiile de pete recomandate. Asigurați-vă că citiți recenzii ale oricăror produse pe care le priviți la această promisiune de a elimina petele de lacrimă. Puteți citi recenzii online. De asemenea, puteți introduce numele diferitelor produse într-un motor de căutare. Unele produse nu sunt aprobate de FDA și au o reputație proastă pentru a provoca iritarea ochilor și alte probleme de sănătate la pisici și câini.
  • Pentru cele mai sigure rezultate, navigați și comparați produse recomandate de VET dvs.
  • Imaginea intitulată Elimină petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 4
    4. Discutați cu medicul veterinar despre antibiotice. La câini, petele de lacrimă pot fi uneori cauzate de producția excesivă de molecule numite porfirine. Acest lucru poate fi corect corect prin intermediul antibioticelor. Dacă câinele dvs. este predispus la petele de rupere excesive, discutați cu medicul veterinar despre dacă antibioticele ar putea ajuta. Nu alegeți un produs fără supraveghere veterinară.
  • Multe antibiotice sunt disponibile numai ca prescripții din medicul veterinar. VET-ul dvs. nu poate prescrie în mod legal un antibiotic fără a examina mai întâi animalul de companie.
  • Țineți minte antibioticele nu au fost strâns legate de reducerea petelor de lacrimi la câini, dar unii oameni au avut succes cu produse cunoscute sub numele de Dyxyciclină, Metronidazol și Enrofloxacin.
  • Dacă medicul veterinar sugerează unul dintre aceste produse, utilizați-l numai pe măsură ce antrende VET. Cu noroc, se va șterge petele lacrimilor pe câinele dvs. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să recurgeți la alte metode dacă antibioticele nu au succes.
  • Imaginea intitulată Elimină petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 5
    5. Cereți unui groomer sau veterinar pentru a elimina petele. Dacă petele sunt foarte rele și crude, puteți vedea dacă le puteți elimina la biroul VET. Veterinarul dvs. poate avea personal tehnic în echipa lor care sunt capabili să elimine petele de lacrimă. De asemenea, puteți să vă luați câinele sau pisica într-un groomer pentru a vă întreba despre îndepărtarea petelor de lacrimă.
  • În plus față de îndepărtarea petelor deja existente, cereți groomerului sau VET Tech pentru a tăia părul în jurul ochilor animalului de companie, unde petele de rupere și crustele de ochi au tendința de a se acumula.
  • Metoda 2 din 3:
    Prevenirea petelor noi de lacrimi
    1. Imaginea intitulată Eliminați petele de lacrimă pe pisici și câini Pasul 6
    1. Porniți bolurile alimentare. Bolurile din plastic alimente pot provoca iritarea ochilor din cauza fisurilor mici care construiesc bacterii. Dacă utilizați boluri din plastic, încercați să le opriți pentru sticlă, din oțel inoxidabil sau bowls de porțelan. Această mică tweak poate duce la mai puține pete de rupere în câinele sau pisica.
  • Imagine intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 7
    2. Utilizați apă îmbuteliată. Conținutul ridicat de minerale din unele apă de la robinet poate provoca iritații la pisici și câini, ducând la petele de lacrimă. Dacă animalul dvs. de companie este predispus la ruperea petelor, încercați să treceți de la apă de la robinet la apă îmbuteliată. Acest lucru poate face o diferență în apariția petelor de lacrimă.
  • Dacă aveți un sistem de filtrare, cum ar fi un filtru Brita, încercați să utilizați acest lucru.
  • Imaginea intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 8
    3. Au tăiat câinii cu întârziere în mod regulat. Câinii de lungă durată sunt deosebit de predispuși pentru a rupe petele, deoarece blănurile lor irită ochii lor. Părul lung în jurul feței pot peria cu ușurință împotriva ochilor, ducând la rupere și iritare. Îndepărtarea regulată poate ajuta la combaterea acestei probleme, deci faceți numiri regulate cu groomerul dvs.
  • Cu excepția cazului în care aveți o pregătire specializată în îngrijirea animalelor de companie, nu este recomandabil să încercați să tăiați fața dvs. de câine. Când este tăiat în apropierea ochilor unui câine, este foarte ușor să clipiți accidental în fața sau ochii câinelui. Consultați întotdeauna un profesionist.
  • Imaginea intitulată Eliminați petele de lacrimă pe pisici și câini Pasul 9
    4. Discutați cu medicul veterinar despre alimentele de înaltă calitate. În timp ce nu există nicio legătură clară, o dietă de înaltă calitate poate preveni în general problemele de sănătate. Dacă alte mijloace nu au ajutat cu petele rupte, discutați cu medicul veterinar despre dieta actuală a animalului. Acestea pot recomanda comutarea tipurilor de alimente (I.E., trecerea de la alimente umede la alimente uscate) sau încercarea unui brand mai nutritiv de alimente de pisică sau de câine.
  • Comutatoarele în tipul de alimente ar trebui, de obicei, efectuate treptat pentru a evita iritarea stomacului. Vorbiți cu un veterinar despre cum să introduceți încet alimentele noi la animalele de companie pentru a preveni indigestia.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrați animalele de companie în siguranță
    1. Imaginea intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 10
    1. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie nu are o condiție subiacentă. Petele lacrimilor sunt adesea benigne și mai mult de o problemă cosmetică decât orice serios. Cu toate acestea, petele de rupere excesive pot indica o serie de afecțiuni medicale subiacente. Dacă petele lacrimilor par a fi excesive, faceți o întâlnire cu VET pentru o examinare.
    • În pisici, condițiile oculare, blocajele conductelor, alergii și infecții bacteriene pot provoca pete lacrimogene.
    • La câini, infecția cu ochii, genele îngrozitoare, canalele de lacrimi anormal de mici, iar infecțiile urechii pot provoca pete lacrimogene.
  • Imagine intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 11
    2. Evitați anumite produse. Unele produse de îndepărtare a patelor de lacrimă nu sunt aprobate FDA și pot provoca potențial probleme. Acesta este motivul pentru care este atât de important să vorbiți peste eliminări de lacrimi cu un veterinar. Evitați următoarele, de exemplu:
  • Ochii îngerii
  • Strălucirea îngerilor
  • Spark-ul animalelor de companie
  • Mire
  • Gloarea de sănătate
  • Imaginea intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 12
    3. Fi foarte atent când curățați lângă ochiul unui animal de companie. Este o idee bună să aveți pe cineva să vă restrângeți animalul de companie în timp ce vă curățați în apropierea ochilor, mai ales atunci când aplicați eliminări de pete de lacrimă. Acestea sunt făcute numai pentru uz extern și nu doriți să obțineți produsul în ochii animalului dvs. de companie. Mergeți cât mai lent posibil și păstrați aplicatorul departe de ochii animalului dvs. de companie.
  • Dacă primiți produsul în ochii animalului dvs. de companie, sunați-vă VET sau numărul pe recipientul de lacrimă pentru ghidare.
  • Imaginea intitulată Eliminați petele lacrimilor pe pisici și câini Pasul 13
    4. Nu utilizați metode neconfirmate. Există multe metode de îndepărtare a pieței pe piața care sunt neconfirmate. Oamenii adesea susțin produse de uz casnic, cum ar fi produsele pe bază de plante sau removerul de machiaj, lucrează la petele rupte. Există adesea suplimente de plante și naturale vândute că se presupune că ajută la petele lacrimogene. Cu toate acestea, aceste metode nu au fost dovedite eficiente și pot fi dăunătoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar