Cum să fii un băiat adolescent la modă

Încercând să vă actualizați stilul? Obosit de a purta aceleași haine vechi pe care le-ai avut de ani de zile? Pe măsură ce îmbătrâniți, vă puteți interesa mai mult de moda bărbaților și aveți dorința de a fi un tip la modă. Dezvoltarea stilului propriu durează ceva timp și de lucru, dar prin înțelegerea tipului corpului și a tendințelor actuale, vă puteți actualiza cu ușurință stilul și puteți fi un tânăr la modă.

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea stilului dvs
  1. Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescent la modă Pasul 1
1. Dedicați timp pentru a fi la modă. Dezvoltarea stilului dvs. personal ia o anumită entuziasm și pasiune. Găsirea unui stil care vă place vă poate ajuta cu adevărat când începeți.
  • O modalitate excelentă de a începe, mai ales dacă nu știți prea multe despre moda bărbaților, este de a citi bloguri și reviste care sunt dedicate stilului și să ia sfaturi de la ei.
  • Uită-te la celebrități pe care le doriți pentru indicii de stil. Alegeți o celebritate care vă place cine are un tip de corp similar ca și dvs. și vedeți ce haine pe care le aveți deja asemănătoare.
  • O modalitate excelentă de a începe este să căutați pur și simplu "sfaturi de stil pentru bărbați" și să vedeți ce se îndreaptă în prezent. Apoi, aruncați o privire la garderoba dvs. actuală și vedeți dacă puteți emula stiluri populare.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescent la modă Pasul 2
    2. Faceți stocul stilului dvs. curent. Comparați stilul dvs. la tendințele actuale și vedeți cum puteți încorpora oricare dintre hainele dvs. într-un aspect la modă.
  • Uită-te la ceea ce este în prezent în stil în termeni de culori, modele și potrivire. De exemplu, hainele care oferă o tăietură mai subțire și o potrivire mai adaptată ar putea fi ceea ce este popular.
  • Poate că aveți o mulțime de haine care au modele care nu sunt în stil. Comparați ceea ce este popular pentru ceea ce aveți și separați articolele învechite din articolele populare.
  • În timp ce luați stocul, puteți găsi că aveți niște haine mai vechi care au revenit în stil pe care le puteți scoate din pensionare.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescentă la modă Pasul 3
    3. Nu schimba cine ești doar de dragul de a fi la modă sau de a încerca să se potrivească cu ceea ce este popular. Schimbarea la un anumit aspect sau stil doar pentru că este " misto lucru de facut" nu înseamnă că este potrivit pentru tine. Mai mult decât orice altceva, fii tu însuți.
  • O parte a modului de modă înseamnă senzație de confortabil în nu numai pielea ta, dar hainele tale. Dacă aveți o cămașă sau o bluză preferată, nu trebuie să scăpați de ea doar pentru a fi la modă.
  • Păstrați hainele care vă fac să vă simțiți confortabil acum. Puteți găsi că atunci când construiți costumele, puteți folosi unele dintre ele.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescent la modă Pasul 4
    4. Citiți site-urile web și publicațiile dedicate modului masculin. Acestea includ GQ, Esquire, fasole de modă sau sfaturi de modă de sex masculin din Reddit. Puteți găsi locuri și forumuri în care oamenii vor împărtăși sfaturi de stil și idei de garderobă.
  • Nu cumpărați în tot ce ați citit. Oamenii primesc uneori foarte adamanți că există o modalitate corectă și greșită de a fi la modă. În timp ce există tendințe în modă, este în mare parte subiectiv.
  • Aceste resurse sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a găsi aspectul și obiectele de îmbrăcăminte care se pot potrivi mai bine în bugetul dvs. Puteți vedea o jachetă sau o pereche de blugi pe care îi place foarte mult, dar sunt prea scumpe. Puteți utiliza aceste resurse pentru a găsi elemente similare la un preț mai bun.
  • Faceți o placă de dispoziție umplută cu outfit și inspirație în stil, astfel încât să puteți beneficia de aspectul diferit.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescent la modă Pasul 5
    5. Căutați mărci și magazine care vă atrage. Când găsiți o marcă sau un magazin care are multe haine pe care le place foarte mult și că vă potriviți cu adevărat bine, vă puteți actualiza cu ușurință stilul și vă puteți simți încrezător.
  • Cum se potrivesc hainele pe care le potriviți un rol important în căutarea la modă. Doar pentru că vă place un anumit element nu înseamnă că vă va potrivi întotdeauna corect, în funcție de tipul corpului.
  • În funcție de înălțimea, greutatea și tipul general al corpului, anumite haine vă vor potrivi mai bine decât altele.
  • Dacă sunteți un tip mai mare, evitați dungi orizontale și optați pentru cele verticale. Dungile verticale vor atrage ochii în jos și vă vor face să arătați mai subțire.
  • Dacă sunteți un tip mai subțire, puteți purta haine care sunt mai strânse și va accentua o talie strânsă.
  • În general, fiind un băiat de adolescent la modă înseamnă purtarea hainelor care creează trucuri vizuale care vă vor face ca organismul să pară ca fiind în mod egal proporțional posibil. Unii oameni cum ar fi îmbrăcăminte mai strictă, în timp ce alții merg pentru o potrivire mai relaxată, dar în cea mai mare parte, ar trebui să evitați hainele prea mari. O potrivire mai adaptată va face o mare diferență.
  • Partea 2 din 3:
    Crafting dulapul tău
    1. Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescentă la modă Pasul 6
    1. Actualizați-vă dulap pentru haine Pentru tendințele actuale. Fiind la modă necesită un pic de improvizație creativă. Experimentați cu aspect nou și nu luați în considerare tot ce vă simțiți confortabil.
    • Actualizarea dulapului dvs. poate părea o sarcină descurajantă și poate fi ușor scumpă, ceea ce poate fi dificil, mai ales dacă tot crește și nu aveți mulți bani în plus, dar puteți face foarte mult cu puțin.
    • Separați hainele în două categorii: haine vă place și purtați și hainele pe care nu le purtați. Curățați dulapul dvs. prin donarea sau vânzarea hainelor pe care nu le purtați.
    • Apoi, aruncați o privire la grămada dvs. de "păstrați". Notă care sunt hainele la modă și care nu sunt. Acest lucru vă va ajuta să începeți să construiți o bază pentru dulapul dvs. actualizat.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescent la modă Pasul 7
    2. Organizați A calatorie de cumparaturi. Adresați-vă unui părinte, frate mai în vârstă, prietenei sau oricărui prieten la modă să meargă la cumpărături cu dvs. S-ar putea să poată oferi sfaturi și să aleagă niște haine grozave pentru dvs.
  • Frații dvs. sau prietenii dvs. vă vor putea oferi sfaturi cu privire la ceea ce funcționează sau nu funcționează pentru dvs. și vă poate ajuta să alegeți ceva pe care nu-l puteți în propria dvs.
  • Creați o listă de articole de îmbrăcăminte de care aveți nevoie ca capse. De exemplu, poate doriți să obțineți o pereche de blugi pe care le puteți purta aproape de orice ocazie, o pereche de chinuri, un buton casual în jos, cămașă de îmbrăcăminte și un pulover.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescent la modă Pasul 8
    3. Da orice haine pe care nu le purtați. De multe ori când atârnăm hainele care nu se potrivesc sau nu am purtat vreodată niciodată. Adună aceste haine și le donezi într-o organizație caritabilă sau le-ai vinde într-un magazin de revânzare. Fiți pregătiți ca părinții dvs. să fie reticenți în a arunca hainele care se potrivesc încă.
  • Dacă părinții dvs. sunt reticenți în a vă lăsa să scăpați de hainele pe care le aveți deja, puteți încerca să le vindeți pentru a-ți câștiga propriile bani pentru haine noi. Asigurați-vă că sunteți în avans cu părinții dvs.
  • Fiind un adolescent poate face greu să găsească potrivirea potrivită, deoarece puteți crește mai mulți centimetri în doar câteva luni. Verificați magazinele de expediere pentru haine mai ieftine sau magazine precum H & M și ASOS, care oferă o mulțime de articole la modă la prețuri mai mici.
  • Cumpărăturile la magazine care oferă prețuri mai mici vă pot ajuta să vă convingeți părinții dvs. să vă actualizeze garderoba.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescentă la modă Pasul 9
    4
    Amestecați și potriviți hainele de la garderoba dvs. nouă condimentată. Nu durează prea multe pentru a crea mai multe aspecte diferite. Gândiți-vă la ocazia că vă îmbraciți și alegeți elementele care arată corespunzător.
  • Dacă mergeți la școală, poate doriți să purtați haine pe care le veți simți confortabile în toată ziua.
  • De asemenea, puteți crea mai multe aspecte la modă, cu câteva elemente de capsuri, cum ar fi o pereche întunecată de blugi. Puteți purta blugi cu adidași și un pulover la școală, adăugați un blazer sau o jachetă ușoară și schimbați în cizme dacă mergeți undeva după școală. Veți crea un aspect complet nou în câteva minute adăugând sau schimbați doar câteva articole.
  • Se amestecă și se potrivesc obiectelor pe baza stării dvs. de spirit. Poate că sunteți în mai puțin de o dispoziție clasică și mai mult într-o stare de spirit de stradă. Împreună adidașii cu blugi sau joggers, un tricou simplu și o jachetă ușoară.
  • Partea 3 din 3:
    Curățarea aspectului
    1. Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescentă la modă Pasul 10
    1. Accentuați dulapul cu accesorii. Accente mici la dulapul tău vor merge mult timp în îmbunătățirea stilului tău. Luați în considerare purtarea unui accesoriu care poate fi semnătura dvs. ca o eșarfă, pălărie, brățară etc.
    • Amintiți-vă că este la modă este subiectivă și ar trebui să vă simțiți confortabil cu cantitatea de accesorii pe care le purtați.
    • Căutați accesorii pe care le-ați putea avea deja sentimentale pentru dvs. ca un colier.
    • Dețineți stilul dvs. Poate vă place să purtați brățări, coliere și chiar cercei. Nu lăsați opiniile altora să vă facă să vă simțiți ciudați pentru a alege să purtați ceea ce purtați, pentru că ați pus efortul pentru a vă arăta propriul stil.
    • Utilizați accesorii pentru a lega într-un palat de culoare sau pentru a crea unele pop. Un element pe care oamenii adesea ignorăm sunt șosete. Șosetele colorate și modelate pot adăuga un stil suplimentar în aspectul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescentă la modă Pasul 11
    2. Purtați un ceas. Fiind un tip la modă înseamnă a căuta împreună și matur, indiferent cât de vechi ești. Un element care face într-adevăr acest lucru este ceasul.
  • Chiar dacă putem avea telefoane care spun timp, un ceas este un accesoriu neprețuit și poate lega un aspect întreg împreună.
  • Purtarea unui ceas arată că sunteți punctual și fiabil și adăugați un nivel de maturitate în aspectul dvs.
  • De asemenea, nu trebuie să cheltuiți foarte mult pe un ceas frumos. Obțineți un ceas cu o bandă de nylon care poate fi ușor de schimbat pentru altul pentru a se potrivi cu restul costumului.
  • Un ceas este, de asemenea, un cadou minunat pentru a cere. Și puteți spune părinților dvs. sau oricine vă poate oferi unul exact pe care doriți.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescentă la modă Pasul 12
    3
    Purtați o centură care se potrivește cu echipamentul dvs. Pe lângă faptul că țineți pantalonii, curelele servesc ca o modalitate de a vă lega întregul costum împreună și o centură care nu se potrivește corect va ieși afară.
  • Curelele sunt o modalitate excelentă de a vă conecta pantofii la restul costumului. Purtând o centură brună, care este aceeași culoare ca și pantofii dvs. vă vor face să vă uitați mai mult și la modă.
  • În timp ce uneori arată bine să poarte negru și maro împreună, poate fi complicat să tragi. Evitați să purtați o centură brună pe pantaloni negri sau blugi, deoarece, de obicei, arată nepotrivită.
  • Obțineți o centură care este dimensiunea potrivită pentru dvs. Nimic nu anulează o tinuta ca o curea care este prea mare.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescentă la modă Pasul 13
    4. Purtați pantofii potriviți. Pantofii potriviți completează un costum, deci nu deveniți dependenți de o singură pereche. În timp ce o pereche de pantofi poate fi asociată cu mai multe aspecte, unele nu sunt dreptate pentru fiecare ocazie. Nu doriți să purtați pantofi de patinator la un eveniment formal.
  • Este întotdeauna mai ușor să poarte pantofi mai frumoși cu un costum casual decât să poarte adidași cu un dressier unul. De exemplu, puteți asocia loafers sau wingtips cu blugi și un buton în jos sau pulover și arata bine. Și în timp ce nu este imposibil, este mult mai greu să purtați adidași cu un costum.
  • Doar pentru că ești un adolescent nu înseamnă că nu poți purta nici pantofi de dressier. Loafers, Oxfords, Wingtips, și cizme frumoase pot merge mult când se caută la modă.
  • Dacă nu aveți bugetul pentru a deține o grămadă de pantofi, puteți obține o mulțime de kilometraj din câteva capse. Luați în considerare adidași frumos, o pereche de cizme și o pereche de pantofi dressii pentru a începe.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de adolescent la modă Pasul 14
    5. Mirelui singur. Hainele care se potrivesc bine și care arată bine vă vor ajunge până acum. O parte din a fi un bărbat la modă înseamnă a avea grijă de corpul tău.
  • Fie că vă place părul tău lung, buzzed, sau undeva în mijloc, luați în considerare adăugarea unui produs astfel încât să se potrivească și nu ca și cum ați ieși din pat. Și asigurați-vă că o spălați în mod regulat.
  • Fii sincer cu tine despre părul facial. Unii adolescenți pot crește o barbă completă cu 16, în timp ce alții adolescenți (și chiar adulți) nu pot. Dacă puteți crește părul facial, asigurați-vă că este tăiat frumos și nu ca și cum ați fi crescut în pustie. Dacă nu puteți crește părul facial, sau este nemaipomenit, apoi rade-l. O față curată rasă arată întotdeauna mai bine decât patch-urile de fuzz de piersici.
  • Păstrați unghiile curate. Unghiile murdare sau lungi nu sunt niciodată atractive și vă pot face să arătați ca și cum nu vă pasă de apariția voastră.
  • Ce pot face pentru a mă face să arăt mai atractiv? (Bărbați)

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Shelley GoldenShelley Goldenpersonal Branding Consultant imagine și stilist personal

    sfaturi

    Pe măsură ce vă dezvoltați stilul și deveniți mai pasionat de modă, probabil că veți fi pickier despre dvs. Spuneți oamenilor care vă oferă cadouri pe care doriți ca un card cadou la un magazin preferat, astfel încât să nu primiți ceva ce nu veți purta.
  • În cele din urmă, probabil veți întâlni pe cineva care vă admiră îmbrăcămintea, copierii nu sunt mai puțin frecvente. Luați acest lucru ca un compliment ridicat.
  • Fiind la modă vă poate obține popularitate, admirație și atracție de la alți oameni, dar amintiți-vă să nu judecați singuri oameni pe haine.
  • Dacă vă aflați în atletism, atunci un stil atletic poate funcționa pentru dvs. Nu uitați să nu exagerați. Hainele atletice sunt destinate activităților sportive, asigurându-vă că dacă le purtați la școală sau cu prietenii că sunt curați. Nimic nu spune că vă respectați mai mult decât păstrați-vă igiena la punct!
  • Dacă oamenii vă taun, ignoră-i. Ei pot fi doar gelosi sau nesiguri. Dar fiind la modă înseamnă a-ți deține stilul și nu ne cere scuze pentru că a avut timp să arate bine.
  • Purtați numai ceea ce vă simțiți confortabil. Doar pentru că ceva este în stil nu înseamnă că este potrivit pentru tine. Și când vă simțiți confortabil, veți simți mai încrezător în aspectul dvs.
  • Urmăriți bloggerii de modă pe social media cum ar fi Instagram. Puteți obține o mulțime de inspirație din fotografii și posturi.
  • Când scapi de haine vechi, vânzarea lor pe aplicații de încredere sau la magazine vă poate ajuta să strângeți bani pentru articole noi și îmbunătățite de îmbrăcăminte.
  • Avertizări

    Nu aruncați doar toate hainele vechi înainte de a vorbi cu părinții voștri. Dacă doriți un aspect nou, calm și politicos discutați cu ei motivele pentru actualizarea stilului dvs. Părinții dvs. sunt mai probabil să vă ajute când vă comportați într-o materie matură.
  • Nu judecați alegerile altora de îmbrăcăminte. Unii oameni nu vă pot împărtăși interesul față de modă.
  • Nu credeți că sunt comenzi la modă anumite respect sau vă pune peste alții. Și dacă cineva întreabă despre aspectul dvs. sau un brand pe care îl purtați, fiți politicos și împărtășiți cunoștințele dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar