Cum să creați un plan de pregătire pentru catastrofe pentru calul tău

În cazul unui dezastru ca un inundații, un foc sălbatic sau un uragan, va trebui să fiți pregătiți să vă transportați calul în siguranță. Având un plan detaliat de pregătire a dezastrelor vă va asigura că calul dvs. este la un risc redus de rănire sau deces. Începeți prin obținerea identificării și înregistrărilor necesare pentru calul dvs. Apoi puteți aduna consumabile de urgență și puteți identifica un site de evacuare sigur. Scrieți și împărtășiți planul corect, astfel încât este ușor de accesat și de utilizat și să-l practicați de câteva ori, astfel încât toți cei implicați să se simtă încrezători.

Pași

Metoda 1 din 5:
Obținerea de identificare și înregistrări pentru calul dvs
  1. Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 1
1. Puneți o etichetă de identitate pe gulerul calului. Includeți numele calului, numele dvs., informațiile dvs. de contact și un număr de telefon de urgență alternativ. Puteți utiliza e-mailul sau numărul dvs. de telefon ca informații de contact. Cereți unui vecin sau unui membru al familiei să fie contactul de urgență alternativ și să furnizeze numărul lor de telefon.
  • Asigurați-vă că eticheta de identificare este fixată în siguranță la gulerul de piele al calului în jurul gâtului.
  • De asemenea, puteți obține o bandă de gât din plastic pentru calul gravat cu toate informațiile necesare.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 2
    2. Au votul să pună un microcip în calul tău. Toți caii ar trebui să primească un microcip de identificare. Microcipul poate fi scanat pentru a vă identifica calul.
  • Introducerea microcipului nu este foarte dureroasă (veterinarii vor amorți adesea calul) și, de obicei, realizat foarte repede de către veterinar. Microcipul este în mod obișnuit introdus în partea superioară a gâtului. Nu ar trebui să lase o rană mare sau o cicatrice pe calul tău dacă este introdus corect.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 3
    3. Faceți fotografii ale calului dvs. și păstrați-le cu etichete suplimentare de identificare. Luați mai multe imagini cu cadru întreg și închiderea calului. Notați rasa, culoarea, dimensiunea și orice marcaj sau cicatrici pe calul dvs. pe spatele fotografiilor. Cu atât mai multe detalii și marcaje unice pe care le includeți, cu atât mai bine. Faceți copii ale fotografiilor și puneți-le într-o pungă de plastic sigilată.
  • Păstrați un set de fotografii într-un loc sigur în casa dvs. sau în setul dvs. de prim ajutor. De asemenea, puteți păstra o copie digitală a fotografiilor de pe telefon sau pe computer.
  • Dați un alt set de fotografii unui prieten sau unui membru al familiei pentru păstrare.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 4
    4. Obțineți copii ale înregistrărilor medicale ale calului și păstrați-le într-un loc sigur. Includeți testele de coggins ale calului, lucrările veterinare, fotografiile de identificare și o listă de alergii sau probleme medicale. De asemenea, puteți efectua o listă de numere de telefon de urgență, cum ar fi informațiile de contact ale VET și le includeți. Plasați documentele într-o pungă de plastic și păstrați-o în casa dvs. sau în primul dvs. ajutor.
  • Puteți desemna un rucsac vechi ca "sac de urgență" și să stocați documentele din sac.
  • Plasați o copie a înregistrărilor la hambarul dvs. cu consumabilele de urgență. În acest fel, dacă altcineva trebuie să-ți evacueze calul, vor avea documentele necesare.
  • Metoda 2 din 5:
    Colectarea consumabilelor de urgență
    1. Imagine intitulată Creați un plan de pregătire a dezastrelor pentru calul dvs. Pasul 5
    1. Obțineți halterni suplimentari și cabluri de plumb pentru calul tău. Includeți cel puțin un set suplimentar de haltere și frânghii de plumb pentru cal. De asemenea, puteți atașa o etichetă de identificare la halter-urile suplimentare în cazul unei situații de urgență.
    • Evitați halter-urile sau cablurile de plumb din nailon, deoarece acestea sunt un pericol în caz de incendiu. Obțineți frânghii sau haltere de piele și conduceți în schimb.
    • Puneți halter-urile suplimentare și cablurile de plumb într-o pungă ușor de prins sau o zonă din casa dvs.
    • Păstrați halter-uri vechi și conducători sau seturi suplimentare în cazul în care alți cai liberi trebuie să fie prinși și restrâns.
  • Imagine intitulată Crearea unui plan de pregătire a dezastrelor pentru calul dvs. Pasul 6
    2. Faceți un kit de prim ajutor pentru calul dvs. Kitul de prim ajutor ar trebui să includă bile de bumbac și rulouri, Wraps Vet, bandă de duct, mănuși chirurgicale de unică folosință, tampoane de la Telfa, pachete rece, scutece, betadină, salină, triplă antibiotic, un termometru și furazonă. De asemenea, trebuie să includeți foarfece și pensete în setul de prim ajutor.
  • Puneți setul de prim ajutor cu celelalte elemente de urgență într-o pungă, astfel încât este ușor să apucați.
  • Adresați-vă medicului veterinar pentru orice alte elemente pe care trebuie să le includeți pentru calul dvs. în kit.
  • Imagine intitulată Crearea unui plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 7
    3. Împachetați o alimentare de o săptămână de alimente și apă. Păstrați hrana pentru calul dvs. într-un recipient etanș, impermeabil. Rotiți-o la fiecare trei luni, deci rămâne proaspătă. Ar trebui să aveți, de asemenea, un butoi de apă de 50 de galoane (189 litri) pentru calul dvs., depozitat într-un loc răcoros și întunecat.
  • De asemenea, ar trebui să împachetați furajele suplimentare și găleți de apă.
  • Imagine intitulată Crearea unui plan de pregătire a dezastrelor pentru calul dvs. Pasul 8
    4. Depozitați o ofertă de o săptămână de orice medicamente pentru calul dvs. Dacă calul dvs. este pe orice medicament, asigurați-vă că aveți suficientă medicament suplimentar în caz de dezastru. Stocați furnizarea de medicamente cu celelalte consumabile de urgență.
  • Vorbiți medicului veterinar despre obținerea unei alimente suplimentare de urgență pentru calul dvs.
  • Metoda 3 din 5:
    Determinarea transportului de urgență
    1. Imaginea intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 9
    1. Au o remorcă de cai și un camion la îndemână. Caii sunt transportați cel mai bine într-o remorcă de cai atașată la o cârlig pe un camion. Asigurați-vă că remorca și camionul sunt gata de drum. Anvelopele ar trebui să fie pline, iar etajele și greșeala ar trebui să fie robuste.
    • De asemenea, ar trebui să păstrați rezervorul de gaz pe jumătate plină în camion, astfel încât să aveți suficient gaz în caz de urgență.
    • Verificări de performanță regulate pentru a vă asigura că remorca este în stare bună de lucru. Practicați-vă remorca la camionul dvs., astfel încât să nu vă jucați în caz de urgență.
    • Dacă aveți o cameră suplimentară în remorcă, oferă locuri altor cai la hambar și includeți-le în planul de pregătire a dezastrelor.
  • Imaginea intitulată Creați un plan de pregătire a dezastrelor pentru calul dvs. Pasul 10
    2. Buddy cu cineva care are acces la transport. Dacă nu aveți acces la o remorcă de cai sau la un camion, găsiți un vecin sau un membru de familie aproape de dvs. cine face. Amice cu ei și aranja să-și folosească remorca în caz de urgență.
  • De asemenea, puteți de asemenea să fiți de acord să vă avertizați reciproc în caz de urgență și să lucrați împreună pentru a vă aduce caii la siguranță.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 11
    3. Antrenează-ți calul pentru a fi bine cu încărcarea și descărcată. Asigurați-vă că calul dvs. este confortabil cu încărcarea și descărcarea de la o remorcă de cai. Practicați încărcarea și descărcarea calului de la remorcă, astfel încât este confortabil cu procedura. Utilizați tratamente pentru a motiva calul pentru a practica încărcare și descărcare. Amintiți-vă, obținerea în remorcă ar trebui să fie întotdeauna o experiență pozitivă pentru calul dvs.
  • Formarea calului pentru a se obișnui cu încărcarea și descărcarea va asigura că este mai puțin subliniată în cazul unei situații de urgență. Va face ca calul în remorcă mult mai fezabil în timpul unui dezastru.
  • Caii sunt înclinați în mod natural pentru a evita spațiile mici, întunecate, astfel încât acest pas poate fi o provocare. Dacă este necesar, înscrieți ajutorul unui antrenor.
  • Metoda 4 din 5:
    Identificarea unui site de evacuare
    1. Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 12
    1. Găsiți o stabilă sau un hambar din apropiere. Un stadiu sau un hambar aproape de dvs. sunt opțiuni excelente ca site-uri de evacuare. Alegeți un stabile care este rezistent la intemperii și înființat pentru catastrofe sau urgențe. Căutați unul care nu este prea departe de o mașină departe de dvs., astfel încât să puteți obține calul dvs. rapid.
    • De asemenea, puteți căuta un hambar vacant în apropierea dvs., care ar funcționa ca un site de evacuare.
    • Rețineți că diferite urgențe vor necesita diferite site-uri de evacuare. Un foc sălbatic, de exemplu, poate necesita un alt site decât un uragan. Verificați riscurile specifice zonei dvs.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 13
    2. Verificați pentru cursele și terenurile de târguri din apropiere. Racetracks și târguri fac, de asemenea, pentru site-uri bune de evacuare, deoarece acestea sunt de obicei înființate pentru a rezista unui dezastru. Uitați-vă în jurul zonei dvs. pentru o pistă de curse sau un teren de târguri și faceți-o site-ul dvs. de urgență.
  • Puteți încerca să vorbiți cu proprietarul pistei de curse sau de cadre de cadre și să le cereți permisiunea de a vă găzdui calul acolo în caz de urgență.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 14
    3. Găsiți un câmp deschis în apropiere. Dacă nu găsiți o structură în apropiere pentru a găzdui calul, un câmp deschis este o ultimă stațiune. Căutați un câmp deschis aproape de dvs. Încercați să găsiți un câmp care are un adăpost sau o nuanță.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 15
    4. Au un site de evacuare de rezervă. Asigurați-vă că aveți un site de rezervă în cazul în care nu puteți ajunge la primul. Având două site-uri de evacuare vă va asigura că veți avea un loc pentru a vă păstra calul în caz de urgență.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 16
    5. Contactați agenția locală de control al animalelor. Dacă întâmpinați probleme la găsirea unui site de evacuare în apropierea dvs., luați legătura cu agenția locală de control al animalelor. Ei pot fi capabili să sugereze locuri bune pentru tine să-ți iei calul.
  • De asemenea, puteți contacta organizația locală umană pentru sugestii pe un site de evacuare.
  • Metoda 5 din 5:
    Menținerea unei copii fizice a planului
    1. Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 17
    1. Notați detaliile cheie ale planului. Introduceți sau scrieți locațiile site-urilor de evacuare principale și de rezervă. Rețineți informațiile de identificare pentru calul dvs., precum și numerele dvs. de contact de urgență. Notați pașii cheie din planul dvs., astfel încât să puteți urmări cu ușurință.
    • De exemplu, puteți scrie: "1. Apucați sacul de urgență. 2. Puneți alimentele de urgență și apa în camion. 3. Încărcați calul în remorca de cai. 4. Conduceți la locul de evacuare."
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire pentru dezastre pentru calul dvs. Pasul 18
    2. Faceți mai multe copii ale planului și păstrați-le în locuri sigure. Depozitați copii ale planului cu sacul de urgență. Dați vecinului dvs. o copie a planului, astfel încât să se poată referi la el în cazul în care nu sunteți acasă în caz de urgență.
  • De asemenea, puteți să împărtășiți planul cu prietenii și familia, astfel încât ei să o aibă la îndemână în caz de urgență.
  • Imagine intitulată Creați un plan de pregătire a dezastrelor pentru calul dvs. Pasul 19
    3. Postați planul într-o zonă centrală din casa dvs. Puneți o copie a planului de urgență în camera dvs. de zi sau bucătărie. Postați o copie în stadiul dvs. sau la hambar. Asigurați-vă că toată lumea din gospodăria dvs. are acces la plan.
  • Toți cei implicați în plan ar trebui să primească o copie, precum și pe cei care ar putea avea nevoie să intre.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar