Cum să faci o schimbare plină de zbor

O schimbare de plumb de zbor este o modalitate impresionantă și grațioasă pentru ca calul tău să schimbe picioarele pe care le conduce în timpul unui canter. Pentru mulți cai și piloți, poate fi o tranziție dificilă la maestru, dar cu răbdare și pregătire, puteți efectua o schimbare plumb de zbor fără efort. Asigurați-vă că așteptați până când calul dvs. este relaxat și aveți încredere în tine înainte de a încerca tranziția. Amintiți-vă să rămâneți relaxați și să lucrați la momentul indicațiilor dvs. pentru a vă asigura succesul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Mastering premisele pentru a zbura schimbări de plumb
  1. Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 1
1. Dezvoltați un canter confortabil, colectat. O schimbare de plumb zburător se întâmplă la un canter, deci asigurați-vă că Practicați cantering Până când tu și calul tău sunt foarte confortabile. Scopul pentru un canter neted și controlat care urmează un ritm constant, 3-beat.
  • Calul tău în cutie ar trebui să facă pași mari, rotunde, expresive și să aibă o mulțime de ridicare de pe sol, astfel încât să-și schimbe cu succes picioarele în aer.
  • Pe măsură ce vă mâncați, utilizați presiunea din partea piciorului din afară și în exterior, pentru a vă menține calul să meargă drept. Puneți tensiunea pe partea interioară pentru a vă flexa ușor în direcția plumbului.
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 2
    2. Practicați contorul de cantruire. Pentru a face acest lucru, Canter cu piciorul drept al calului tău. Plimbați mai multe pași drepte pe partea lungă a arenei și apoi întoarceți-vă în diagonală spre centru. Când ați ajuns la 50-80 de picioare (15-24 m) de la șină, aduceți calul pe linia centrală, apăsând cu piciorul stâng pentru ao păstra pe un plumb drept. Întoarceți ușor spre stânga, Păstrați calul să se îndoaie spre dreapta, apăsând piciorul drept împotriva circumferinței și piciorului stâng din spatele ei.
  • Calul tău ar trebui să se întoarcă spre stânga cu bastoanele sale spre șină și să continue să mănânci pe plumbul drept.
  • Dacă calul dvs. se rupe într-un trot în timpul turnului, începeți și dați mai multă presiune cu picioarele dvs. la următoarea întoarcere pentru a păstra cantruirea.
  • Dacă calul dvs. se schimbă într-un plumb stâng în față pe măsură ce vă întoarceți, cereți-i să coboare la un trot, trăgând ușor înapoi pe reins și încercați din nou.
  • Întoarceți-vă capul și uitați-vă unde vă întoarceți să vă pregătiți calul pentru a face un leagăn treptat în această direcție.
  • Practicați contorizarea în ambele căi până când calul dvs. o poate face fără tensiune.
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 3
    3. Progresul la călătoria de a colecta jumătate de oprire în cutie. Într-un cantar, închideți picioarele în jurul calului, împingeți-vă în jos în scaun și închideți mâna înrăutățită doar pentru o clipă. Acest lucru va implica posteriile posterioare ale calului și încurajează o scurtă pauză pentru a "așeza" înapoi pe copaci.
  • Încercați să călătoriți 3 colectând jumătate de oprire la rând în canter. Apoi, mergeți mai departe pentru mai multe pași și cereți din nou 3 jumătăți colectate.
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 4
    4. Master Simple Modificări de plumb. Pentru a face acest lucru, începeți să vă mâncați în jurul arenei cu calul care duce cu piciorul stâng și piciorul drept îndreptat spre exteriorul arenei. Trageți înapoi pe friere pentru a vă întreba calul să treacă într-un trot. După 1-3 pași, apăsați piciorul stâng în cal la circumferința dvs., păstrându-vă piciorul drept împotriva corpului său, chiar în spatele circumferinței pentru a menține drept să se încurajeze să treacă la conducerea cu piciorul drept drept. Folosiți-l în interior pentru a-l flexa în stânga, în direcția noului plumb. Când comută, adu-l înapoi la un canter și repetă procesul de pe cealaltă parte.
  • Pentru a vă ajuta să urmați schimbarea mersului cu șoldurile fără a vă pierde echilibrul, păstrați-vă miezul angajat și închideți degetele strâns în partea exterioară, când vă cereți calului să vină la un trot.
  • De asemenea, puteți să progresați pentru a face o schimbare de plumb de la Canter la o plimbare și apoi înapoi la Canter. Ajută la încetinirea canterului cu câteva jumătăți de colectare a vremii înainte de a vă trage înapoi pe reini pentru a vă adresa calului să treacă la o plimbare.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea unei schimbări de plumb zburător
    1. Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 5
    1. Începeți prin călătoria cu 10 m (33 ft) Figura-opt. Adu-ți calul într-un canter colectat și plimbare într-o formă de figură-opt În arena. Faceți câteva schimbări simple de plumb în mijlocul figurii opt pentru a încălzi înainte de a încerca schimbarea plumbului zburător.
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 6
    2. Dați-vă cum să se schimbe când piciorul principal al calului dvs. vine înainte. Chiar dacă schimbarea plumbului se întâmplă atunci când toate cele patru picioare ale calului tău suspendând în aer, dau cuști devreme, așa cum vedeți piciorul de vârf care vine înainte. Acest lucru vă va oferi timpului pentru a procesa și efectua cererea dvs.
  • Practicați calendarul ajutoarelor prin vizionarea când piciorul frontal al calului dvs. se îndreaptă într-o plimbare. De fiecare dată când o vedeți, spuneți "acum", cu voce tare pentru tine. Încercați aceeași tehnică în cutie.
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 7
    3. Aplicați presiunea cu piciorul drept și eliberați tensiunea din partea stângă. Adu-ți calul într-un canter pe plumbul stâng. Împingeți osul scaunului drept înainte spre urechea dreaptă a calului.
  • Ar trebui să simți că calul tău se mișcă puțin la stânga.
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 8
    4. Eliberați presiunea din dreapta și aplicați o presiune în spatele fetei cu piciorul stâng. Grevă ferm și rapid chiar în spatele circumferinței din partea stângă. Slăbiți-vă pe partea dreaptă de a da mai mult spațiu pentru noul picior frontal din interior care să vină înainte.
  • Nu țineți înapoi cu piciorul stâng. Această parte a Cue ar trebui să fie foarte rapidă pentru a vă schimba calul.
  • Metoda 3 din 3:
    Corectarea greșelilor
    1. Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 9
    1. Ajutați-vă calul să se relaxeze înainte de a încerca modificările plumbului. Dacă calul tău se simte puțin tensionat, trageți înapoi pe frâie un pic pentru ao aduce la un trot. Accident vascular cerebral ocazional pe gât. Vorbi într-o voce scăzută și calmă și continuați să călătoriți în jurul arenei în acest fel până când este mai relaxată.
    • Chiar dacă trot este un pic mai plin de viață decât doriți, nu trageți înapoi pe frâu. Este important ca calul tău să fie relaxat și calm când practicați schimbări de plumb.
    • Nu contează cu adevărat ceea ce spui calului tău atâta timp cât aude tonul tău calm, mângâiat. Ați putea spune ceva care vă va relaxa pe amândoi, cum ar fi "Mergeți puțin mai repede decât aș vrea, dar vom continua să facem niște cercuri mari și să nu vă îngrijorați de asta. Voi lua respirații lente, ritmice și îmi păstrez brațele și mâinile relaxate. Vă aștept să vă relaxați și să vă relaxați."
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 10
    2. Canter peste un mic obstacol înainte de modificarea îmbunătățirii calendarului. Puneți un jurnal sau alt mic obstacol în arenă. Canter peste jurnal și aplică indiciile piciorului pentru ca plumbul să se schimbe ca pe calul tău peste el. Acest lucru vă poate ajuta să incitați calul pentru a schimba conducerea și vă va ajuta să obțineți dreptul de sincronizare.
  • De asemenea, puteți sări peste un tufiș scăzut dacă călătoriți în afara arenei.
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 11
    3. Continuați direct după o schimbare de plumb pentru a preveni anticiparea calului. Dacă calul dvs. anticipează adesea schimbarea plumbului zburător, încercați să o păstrați direct pentru câteva pași după ce faceți schimbarea. Dacă este permisă să se sprijine, poate începe să anticipeze și să schimbe conducerea înainte de a cere acest lucru.
  • Imaginea intitulată Faceți o schimbare de plumb de zbor Pasul 12
    4. Reprogramați un cal care nu-i place schimbările de plumb prin călărie într-o serpentină. Intrați într-un canter de plumb drept în jos pe partea lungă a arenei. Păstrați contact blând cu ambele picioare, dar ghidați-l departe de calea ferată cu o presiune a piciorului exterior și o lumină de lumină cu brațul interior. Plimbați câteva pași, apoi utilizați subtil stâng-picior stâng și presiune reținută la dreapta pentru ao aduce înapoi spre șină. Când este confortabil cu această mișcare, continuați să cereți schimbarea plumbului de zbor.
  • Practicați serpentina pe ambele părți, de cel puțin 4 ori pe fiecare parte.
  • Acest exercițiu funcționează cu adevărat bine dacă calul dvs. devine nervos sau agresiv când ieșiți de pe calea ferată spre mijlocul figurii-opt, deoarece crede că veți cere o schimbare de plumb.
  • sfaturi

    Rețineți că calul tău nu poate învăța această abilitate într-o singură călătorie. Continua sa te antrenezi. Dacă este prima dată când faceți o schimbare de zbor, nu vă faceți griji dacă faceți o greșeală. Continua sa incerci.
  • Indiferent de cât de experimentați sunteți, poate fi extrem de util să aveți o persoană pe teren care vă urmărește să lucrați la modificările plumbului. Dacă nu aveți un antrenor, întrebați un prieten informat care să vă urmărească călătoria și să vă spuneți ceea ce faceți cu corpul vostru și ce face calul vostru.
  • Face schimbări netede de zbor, oferind doar o intrare suficientă calului pentru a face schimbarea fără a arunca balanța, ritmul sau relaxarea. Nu încercați prea mult să obțineți schimbarea prin învârtindu-vă corpul în șa, trăgând pe frâie, sau aruncându-vă echilibrul de cal.
  • Avertizări

    Nu încercați să schimbați plumbul zborului până când dvs. și calul dvs. nu sunteți confortabil să vă mâncați împreună și să faceți schimbări regulate de plumb.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Frâu
    • Şa
    • Pad de șa
    • Circumferinţă
    • Cizme de cai (opțional)
    • Cască
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar