Cum să se ocupe de serviciile de protecție pentru copii

Serviciile de protecție a copiilor (CPS) este un serviciu guvernamental care răspunde rapoartelor privind abuzul sau neglijarea copilului, deși numele poate varia în funcție de stat. Când se opresc de casa ta, este probabil ca tu să fii copleșit de multe emoții conflictuale: furie, frică, îngrijorare și chiar vinovăție sunt printre sentimentele care pot să-ți răcească mintea. Când vă confruntați cu o provocare neașteptată, cum ar fi intervenția serviciilor de protecție a copilului, iată cum să faceți față ordealului de la început până la sfârșit.

Pași

Partea 1 din 4:
Lucrul prin introducere
  1. Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 1
1. Cereți identificarea. Când cineva apare la ușa ta, întrebându-ți despre copiii tăi, ai dreptate să fii puțin suspect. Lucrătorii CPS adevărați nu vor avea o problemă cu a vă arăta cartea de identitate și fiecare lucrător CPS ar trebui să transporte unul.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 2
    2. Înțelegeți de ce vizitează CPS. Desigur, sunteți supărat de faptul că copilul dvs. este implicat într-o investigație. Cu toate acestea, este responsabilitatea CPS de a urmări cu fiecare raport al neglijării sau abuzului. Această politică protejează copiii în situații rele. Dacă vă apar la ușă, înseamnă că cineva a emis un raport despre situația dvs. Asta nu înseamnă că îți vei lua automat copiii. Înseamnă doar că CPS trebuie să se asigure că totul este în regulă în casa ta.
  • De fapt, CPS este în vigoare pentru a vă ajuta dacă aveți probleme în viitor. De exemplu, dacă aveți probleme cu îndeplinirea se întâlnește, vă pot pune legătura cu resursele potrivite, astfel încât să nu vă neglijați copilul prin faptul că nu puteți oferi alimente sau adăpost adecvate.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 3
    3. Întrebați despre cine se referă raportul. Raportul nu poate fi îndreptat spre dvs. De fapt, poate fi un alt adult în viața copilului pe care CPS o investigă. Orice persoană care este implicată în îngrijirea copilului poate fi investigată, de la asistenți medicali și medici la miniștri și profesori.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 4
    4. Permiteți copilului dvs. să fie singur cu lucrătorii. Lucrătorii vor dori să-ți intervievează singur copilul. CPS dorește să fie capabili să vorbească cu copilul dvs. fără interferențe și, sperăm să obțineți adevărul de la ei.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 5
    5. Răspundeți la întrebări temeinic și respectuos. Bineînțeles, sunteți supărat de gândul unei persoane care vă investigău pe tine sau de cineva din viața copilului dumneavoastră. Cu toate acestea, înfrângerea și refuzul de a răspunde la întrebări va face ca situația să se înrăutățească. De fapt, lucrătorii au dreptul de drept să vă intervieveze. Refuzul ar putea însemna că iau copiii departe imediat, mai degrabă decât să folosească informațiile pe care tu și copilul tău le dați pentru a evalua situația.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 6
    6. Știți ce drepturi de drepturi au. Dacă este evident că copilul dvs. a fost abuzat sau neglijat, CPS poate apela la poliție să-ți elimine copiii. Poliția îi va pune în custodie de protecție timp de 3 zile, fără a număra weekend-uri și sărbători. În această perioadă de timp, o audiere va fi programată să judece dacă eliminarea a fost justificată.
  • Pe baza a ceea ce se întâmplă la acea auz, copiii dvs. pot fi returnați la dvs. Pe de altă parte, dacă judecătorul consideră că nu trebuie să aveți acces în prezent la copiii dvs., acestea vor fi plasate cu o rudă, dacă este disponibilă. Dacă nu, ei vor fi plasați în îngrijirea foster.
  • Asta nu înseamnă că copiii tăi au plecat permanent - înseamnă doar că trebuie să faci niște schimbări serioase înainte de a le aduce înapoi.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 7
    7. Mergi la tribunal. Chiar dacă nu sunteți obligat să mergeți la audiere, este important să fiți acolo. Vă arată că aveți grijă de ceea ce se întâmplă cu copilul dvs. Veți fi informat despre când va fi auzul. De asemenea, puteți angaja un avocat care să vă reprezinte în ședință, mai ales dacă vi se cere să fiți în ședință. Dacă nu vă puteți permite unul, instanța ar trebui să vă ofere una pentru dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Înțelegerea ce caută cps
    1. Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 8
    1. Știți că CPS caută semne de abuz fizic. În primul rând, CPS se asigură că copilul dvs. nu este abuzat fizic, nici de dvs. sau de un alt adult în viața lor. Abuzul fizic include orice rău fizic care vine în mod intenționat la copilul dvs., de a fi lovit să fie ars sau tăiat.
    • De asemenea, poate include orice, care ar fi putut să vă rănească serios copilul, dar nu a făcut-o în acel moment, cum ar fi împușcarea unei arme în fața lor.
    • Semnele de abuz includ vânătăile, tăieturile, mărcile de mușcătură și arsurile.
    • Deși spanking-ul este încă permis în majoritatea statelor, nu este bine ca părinții să părăsească semne pe un copil de la spanking, inclusiv vânătăi.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 9
    2. Înțelegerea CPS caută, de asemenea, semne de abuz mental sau emoțional. Acest tip de abuz este atunci când un copil vine la răul emoțional, deoarece părintele sau un alt adult le spune că sunt fără valoare sau neimpozitate. Abuzul emoțional poate rezulta, de asemenea, dintr-un copil care mărturisește acțiunile violente.
  • Alte acțiuni pot duce și la abuz emoțional. De exemplu, blocarea unui copil într-un dulap este considerată abuz emoțională, precum și alienarea copilului sau de a distruge ceva pe care îl valorsează foarte mult copilul.
  • Semnele abuzului emoțional includ un copil care se izolează sau este prea activ - ea poate avea și probleme de vorbire sau nu poate fi la fel de dezvoltată ca ea ar trebui să fie fizic.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 10
    3. Fiți conștienți de faptul că CPS caută, de asemenea, semne de neglijare. Neglijarea este atunci când un copil nu este îngrijit în mod corespunzător. Acest tip de abuz se poate întâmpla atunci când o familie nu poate oferi alimente sau adăpost adecvate pentru un copil. Se poate întâmpla, de asemenea, atunci când un copil este lăsat cu cineva care nu este suficient de responsabil pentru a avea grijă de copil, care poate include pe cineva care este sub influența drogurilor sau alcoolului.
  • Lucrătorul dvs. CPS va căuta semne, cum ar fi foamea extremă, subțire extremă, igiena necorespunzătoare și bolile sau rănile netratate.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 11
    4. Știți că CPS caută semne de abuz sexual. Abuzul sexual este orice activitate sexuală efectuată cu sau pe un copil. Poate include orice, de la a arăta materiale pornografice unui copil să se angajeze sau să încerce să se angajeze în orice activitate sexuală cu un copil.
  • Unele semne de abuz sexual includ dificultate cu ședința sau mersul pe jos, lenjerie ruptă sau colorate și vânătăi.
  • Partea 3 din 4:
    Arătând că vă sprijiniți copilul dacă este în custodia protectoare
    1. Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 12
    1. Păstrați legătura cu copilul dvs. Deși copilul dvs. este în custodie de protecție, ar trebui să stați în contact dacă vi se permite să faceți acest lucru. Care vă arată că vă îngrijiți de bunăstarea copilului dvs. și ce se întâmplă cu ei.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 13
    2. Plan pentru copilul tău. O modalitate de a arăta că sunteți gata pentru ca copilul dvs. să se întoarcă este să faceți un plan. Începeți cu ceea ce a opus instanța de judecată. Poate că ați fost în relații abuzive cu un partener sau poate că nu vă puteți permite să vă hrăniți copilul. Afișați-vă că vă schimbați prin ieșirea din relația și îmbinarea unui grup de asistență. Afișați-vă să vă puteți sprijini copilul prin obținerea unei locuri de muncă mai bune sau prin aplicarea pentru ștampilele alimentare dacă trebuie să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 14
    3. Urmați instrucțiunile CPS. CPS nu vă vor lăsa pe cont propriu pentru a vă ocupa de a vă îndrepta viața. Ei vor lucra cu dvs. pentru a vă face viața mai bună, inclusiv pentru a vă ajuta să faceți un plan. Te vor pune, de asemenea, în legătură cu resursele de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă puneți viața.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 15
    4. Apăsați pentru întâlniri. Vi se va cere să participați la un număr de întâlniri în legătură cu copilul dvs. De asemenea, trebuie să apăsați pentru orice audierile instanțelor stabilite pentru dvs. sau pentru copilul dvs. Este important să arătați CPS că îngrijirea dvs. despre ceea ce se întâmplă cu copilul dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Schimbarea mediului dvs. de acasă
    1. Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 16
    1. Dați copilului dvs. sprijinul de care are nevoie. Toți copiii au nevoie de laudă și dragoste și ar trebui să oferiți acest lucru pentru copilul dvs. în mod regulat. Spune-le când fac o treabă bună la ceva și le reamintesc adesea că le iubești.
    • De asemenea, puteți să vă sprijiniți copilul, asigurându-vă că ajung la școală la timp. De asemenea, încurajați-i să aibă prieteni și să le invite când este posibil.
    • Le puteți sprijini, de asemenea, întrebându-vă despre ziua lor, asigurându-vă că își fac temele și ajutându-i să se implice în activități pe care le bucură.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 17
    2. Stabiliți o rutină zilnică pentru dvs. și pentru copiii dvs. Copilul dvs. are nevoie de această structură, astfel încât să știe ce pot conta din ziua de azi. În plus, vă ajută să vă păstrați responsabilitatea. De exemplu, copiii dvs. ar trebui să știe că veți fi acolo pentru a le ridica de la școală sau de zi cu zi de zi cu zi. Ei ar trebui, de asemenea, să știe ce să se aștepte atunci când ajung acasă, cum ar fi nevoie să facă temele până când. Încercați să stabiliți o rutină pe timp de noapte în care vă petreceți timp cu copilul dvs., fie că mănâncă o cină împreună sau citiți o poveste de culcare împreună.
  • Fi în controlul vieții tale. Asigurați-vă că aveți o rutină personală. Poate dura ceva timp obișnuit să aibă controlul atât asupra întâmplărilor dvs. zilnice, cât și a întâmplărilor copiilor dvs., dar lucrați la ea bit-by-by-zis.
  • Ia-o pas cu pas. De exemplu, dacă obiectivul dvs. este de a lua cina împreună în fiecare noapte, începeți să luați cina împreună în fiecare noapte, indiferent dacă este vorba de mâncare rapidă sau gătit acasă. Apoi, treceți la gătit pentru familie. Continuați să adăugați părți până când aveți un mediu constant și sănătos pentru familia dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 18
    3. Acordați atenție igienei personale. O parte a rutinei zilnice ar trebui să insufle obiceiuri bune de igienă personală în copiii dvs., de a le ajuta să-și perie dinții pentru a le învăța să-și spele mâinile și baia. În plus, stabilește un program pentru HouseCleaning, cum ar fi rufele de vineri și pentru a obține copiii dvs. ajutați cu treburile. Vă va ajuta să țineți pasul cu gospodăria și să vă instituiți responsabilitatea în ele.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 19
    4. Păstrați-vă sănătoși. O parte din acest pas este mâncarea sănătoasă, dar se asigură, de asemenea, că dvs. și copiii dvs. aveți controale regulate. Healthcare este mai accesibilă acum pentru că vă puteți califica pentru subvenții pentru a vă ajuta să plătiți pentru aceasta. Consultați schimbul de asistență medicală al statului sau cu schimbul de asistență medicală al guvernului federal dacă statul dvs. nu oferă unul. Dacă nu vă puteți permite asigurarea de sănătate, vă puteți califica pentru Medicaid - adresați-vă lucrătorului CPS să vă puneți în legătură cu persoanele potrivite pentru a aplica.
  • Asigurați-vă că vă oferiți copilului dvs. o mulțime de fructe și legume, proteine ​​slabe, cum ar fi pește și pui și boabe întregi. Dairy este, de asemenea, important pentru corpurile în creștere.
  • De asemenea, încurajați exercițiul în familia dvs. Luați plimbări împreună sau mergeți la parc. Dacă copiii dvs. sunt în interiorul jocurilor video, încercați să limitați timpul ecranului. Trimite-le afară pentru a juca.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 20
    5. Îmbunătățiți abilitățile dvs. de îngrijire. Fiind un părinte nu este ușor, dar aveți resurse pentru a vă ajuta să faceți mai bine. CPS vă poate solicita să luați clase de părinți, dar chiar dacă nu, ar putea fi o idee bună să găsiți o clasă de părinți liberă în zona dvs. Dacă nu sunteți sigur unde puteți găsi unul, adresați-vă lucrătorului dvs. CPS, deoarece el sau ea va fi fericit să vă ajute să găsiți unul în zona dvs.
  • Aceste clase vă pot ajuta să învățați cum să vă ocupați de copiii dvs. atunci când se înfurie sau dezordonează. Ele vă pot ajuta, de asemenea, să construiți relații cu alți părinți.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 21
    6. Construi o relație cu copilul tău. Trebuie să lucrați la o relație cu copilul dvs. la fel ca și cum lucrați la relații cu alte persoane din viața voastră. Asigurați-vă că faceți timp să petreceți cu copilul dvs. și asigurați-vă că urmați cu ceea ce spuneți că veți face. Copilul dvs. va avea încredere în tine dacă le dați un motiv, făcând ceea ce spui. Înseamnă, de asemenea, respectând cine sunt ca persoană. Care este, da valoare opiniilor lor și ființei lor. Cu toate acestea, ea trebuie, de asemenea, să învețe să vă respecte, pe care îi ajutați să le facă prin stabilirea limitelor corespunzătoare.
  • Un fel în care vă arătați copilului pe care îi respectați este să le ascultați. De exemplu, dacă au o problemă, nu-l spălați ca prost. Este important pentru ei. Să ia timp pentru a asculta și pentru ai ajuta să-i dau seama de o soluție.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 22
    7. Găsiți o modalitate de a vă sprijini copiii. Găsirea și păstrarea unui loc de muncă nu este întotdeauna ușoară, ci pentru beneficiul copiilor dvs., tu sau cineva din gospodăria ta trebuie să poată ține un loc de muncă. Trebuie să puteți oferi financiar copilul dvs. într-un fel sau altul.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 23
    8. Protejați-vă copiii. Una dintre cheile de păstrare a copiilor dvs. de abuz este să vă asigurați că păstrați oameni abuzivi din viața lor. Asigurați-vă că adulții din viața lor sunt suficient de demn de încredere pentru a fi în jurul copiilor dvs.
  • La fel ca CPS, ar trebui să vă uitați la semne de abuz în copilul dvs., cum ar fi vânătăi, copilul dvs. devine brusc retras, sau lenjerie de corp sângeroasă sau sfâșiată. Dacă observați semne de abuz, apelați în CPS și utilizați expertiza lor pentru a vă ajuta să aflați unde este problema.
  • Dacă aduceți-vă adultul abuziv în viața copilului dvs., fiind în relații abuzive, luați măsuri pentru a ieși din ea. Cel mai bun mod este de a tăia persoana din viața ta complet, ceea ce este mai greu decât pare, mai ales dacă persoana dorește să vă controleze. Cu toate acestea, aveți resurse disponibile. Dacă vă temeți de dvs. sau pentru siguranța copilului, sunați la poliție. Dacă problema este mai puțin imediată, puteți apela linia de asistență pentru violența domestică națională, 1-800-799-7233 (seif), care vă poate pune legătura cu resursele din comunitatea dvs. Lucrătorii CPS vor putea, de asemenea, să ajute.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție pentru copii Pasul 24
    9. Condus de exemplu. Odată ce ați rezolvat problemele dvs., este timpul să conduceți prin exemplu. Părinții buni nu fac lucruri pe care nu le doresc ca copiii lor să facă. Dacă doriți ca copiii dvs. să se îngrijească, cultivarea oamenilor, trebuie să creați un mediu îngrijitor, cultivarea lor. Dacă vă așteptați ca copiii dvs. să asculte când vorbiți, trebuie să ascultați când vorbesc. Te urmăresc să înveți cum să acționezi.
  • Imagine intitulată Deal cu serviciile de protecție a copilului Pasul 25
    10. Discutați problemele cu CPS. CPS are multe programe și resurse pentru a vă ajuta să împiedicați o recidivă. Este imperativ să profitați de ajutorul pe care îl oferă. Nu numai că vă va ajuta acest lucru, dar va indica lucrătorului de caz că vă îndreptați spre placă și doriți să vă îmbunătățiți pentru îmbunătățirea familiei dvs.
  • sfaturi

    CPS este de obicei interesat să ajungă la soluții care beneficiază de toate părțile implicate, inclusiv pe tine și pe copiii dvs. Cu toate acestea, dacă credeți că agenții CPS ți-au încălcat drepturile civile, puteți Sue cps pentru daunele monetare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar