Cum să bei absint

Absint este o băutură spirituală interzisă cu care se face cu Artemisia absinthium (pelin) și alte ierburi. Este, de asemenea, cunoscut ca La Fée Verte (Zână verde). În timpul secolului al XIX-lea, Absintul a devenit o băutură foarte populară în Europa Centrală, deși a fost în cele din urmă interzisă. După ce a fost ilegal de mulți ani, Absintul adevărat este din nou legal în multe țări. Și ca orice spirit mare, există multe ritualuri de băut înconjurate. Încercați una, încercați toate - pur și simplu nu începeți să vedeți verde.

Pași

Metoda 1 din 7:
Alegerea Absinthe
  1. Imagine denumită băutură Absinthe Pasul 1
1. Selectați o sticlă de calitate de Absinthe. Absinthe se face folosind multe metode și ingrediente diferite. Există mai multe standarde care ajută unul pentru a determina dacă un anumit brand de Absinthe este autentic și de înaltă calitate. Este, de asemenea, posibil să se facă Absinthe, deși acest lucru este periculos și nu este recomandat.
  • Diferite branduri de Absinthe vor conține oriunde de la cantități neglijabile de thujone până la aproximativ 35 mg / kg thujone. Vedeți sfaturile de mai jos pentru mai multe despre rolul lui Thujone în Absinthe. Standardele internaționale necesită ca băuturile alcoolice care conțin mai mult de 25% alcool în volum conțin nu mai mult de 10 mg / kg thujone, în timp ce spiritele amare pot conține până la 35 mg / kg thujone. Dacă un Absint este etichetat ca un amar, va conține, probabil, 10 până la 35 mg / kg thujone.
  • Thujone este ilegală ca aditiv alimentar în Statele Unite, dar Absint autentic care conține cantități neglijabile de thujone poate fi vândut legal. Sticlele de epocă de pre-BAN Absinthe pot fi obținute și este reputația că unele dintre versiunile de calitate mai scăzute au conținut un nivel ridicat ridicat de thujone și adulteranți nocivi, cum ar fi sărurile de cupru, vopselele de anilină și triclorura de antimoniu. Aceste circumstanțe ar putea să fi dus la reputația slabă a lui Absinthe.
  • 2. Fiți conștienți de faptul că Absintul de calitate ar trebui să arate efectul Laghe. Este de dorit ca Absinthe să demonstreze treptat turbiditatea crescută (opacitatea) sau să se transforme parțial translucid ca apa de gheață se adaugă treptat la ea. Acest lucru este cunoscut sub numele de efectul Laghe. Culoarea rau ar trebui să demonstreze complexitatea, precum și nuanța, iar absintul nu ar trebui să devină rapid opac.
  • Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că nu toată calitatea Absinthe va deveni opacă, deoarece efectul Laghe este produs în primul rând de anasonul și fenicul ierburilor. Absintul are de obicei gusturi ca și licorice datorită adăugării unor astfel de ierburi. Efectul Laghe este produs prin precipitarea uleiurilor esențiale din plante.
  • Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 3
    3. Selectați Absinthe care este fabricat din ingrediente naturale, integrale pe bază de plante. Cel mai bun Absinthe este realizat cu plante naturale, naturale și nu conține ingrediente artificiale, cum ar fi culori artificiale și arome. Plantele medicinale sunt doar în picioare, astfel încât acestea să poată fi utilizate eficient în timpul proceselor de distilare și de extracție. Culoarea verde-verde a absintului tipic de înaltă calitate este împărtășită de clorofila care este extrasă din plante naturale și naturale.
  • Absintul care este verde luminos poate fi colorat artificial. Cu toate acestea, nu toată calitatea Absinthe are o culoare verde. Absintul de calitate poate fi, de asemenea, limpede, portocaliu sau roșu, dar culoarea ar trebui să fie împărtășită de ingrediente naturale pe bază de plante, cum ar fi pelin pelin.
  • Vintage Absinthe poate avea o culoare de chihlimbar, deoarece clorofila va dispărea în timp. Dacă sunteți destul de norocoși să obțineți o sticlă de Vintage Absinthe, luați în considerare deschiderea sticlei cu un om de știință alimentar pentru a se asigura că spiritul este într-adevăr sigur de băut.
  • Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 4
    4. Selectați Absinthe care are un conținut ridicat de alcool. Cea mai bună degustare Absinthe cade în intervalul de 45-68% alcool cu ​​volum. Absintul a fost în mod tradițional de aproximativ 136 de dovadă. Un conținut de alcool foarte ridicat nu este considerat a fi excesiv, deoarece Absinthe este diluat în mod tradițional cu apă înainte de a bea și este menit să fie sorbit încet în timp, așa că nu a permis efectele alcoolului să copleșească efectul subtil și plăcut al ierburilor.
  • Metoda 2 din 7:
    Clasic francez
    1. Se toarnă o uncie (30 ml) de absint într-un pahar. Există diferite tipuri de ochelari care pot fi folosite, unele dintre design antic sau istoric și altele de un design mai modern. Absinturile franceze, cum ar fi ochelarii de rezervor Pontarlier, sunt destul de potrivite pentru ritualul francez Absinthe. Diferitele stiluri de ochelari de rezervor sunt disponibile, dar fiecare stil va avea o zonă de fund distinctă sau bulboasă care indică cantitatea de absint care urmează să fie turnată inițial.
  • 2. Așezați o lingură de absindă plat, perforată pe marginea geamului și puneți un singur cub de zahăr în zona perforată a lingurii. Acest lucru este obișnuit, dar nu este necesar. Zaharul este folosit în mod tradițional pentru a echilibra gustul amar al pelinului.
  • 3. Purtați apa rece cu gheață foarte pure în Absint, dintr-un mic pitcher. Această adăugare foarte lentă și treptată a apă formează inima ritualului absint și se face cu sau fără zahăr. Atunci când se folosește zahăr, apa rece este picată peste zahăr și în băutură, determinând zahărul să se dizolve încet în Absinthe. Absintul de înaltă calitate poate fi experimentat pur și simplu cu apa rece de gheață.
  • Se adaugă trei sau patru uncii de apă pe uncie de absint.
  • Cuburile de gheață pot fi adăugate la pitcherul de apă, dacă se dorește, dar asigurați-vă că nu se încadrează în paharul lui Absinthe.
  • Pe măsură ce apa este adăugată la Absinthe, Absintul ar trebui treptat Laghe.
  • Fântâni Absinthe au fost folosite în mod tradițional pentru a picura apa rece de gheață în băuturile absinte.
  • Dispozitivele Brouilleur pot fi de asemenea utilizate pentru a scurge automat apa în ochelari individuali. Brouilleurul este plasat peste sticlă, iar apa, cuburile de gheață sau apa de gheață (precum și zahărul, dacă se dorește) sunt adăugate la ea. Apa se va scurge treptat prin brouilleur în absint. Brouilleurul este îndepărtat înainte de a bea absintul preparat.
  • 4. Amestecați băutura cu lingura Absinthe după adăugarea apei. Două sau trei cuburi de gheață pot fi adăugate la băutura finită, dar această practică poate fi încruntată de Puriștii Absinthe.
  • Metoda 3 din 7:
    Cehă sau modern boem
    1. Se toarnă o doză de Absint într-un pahar, apoi puneți un cub de zahăr pe o lingură de absint sau o linguriță.
  • 2. Înmuiați zahărul în Absint, scufundându-l în Absint cu lingura sau turnând un pic absint peste el.
  • 3. Aprinde zahărul absorbitor de foc în foc timp de aproximativ un minut, permițând zahărului să înceapă să caramelizeze. (Acest lucru nu este recomandat deoarece poate fi extrem de periculos datorită conținutului ridicat al alcoolului, ceea ce face ca absintul să fie foarte inflamabil).Dacă se folosește o lingură Absinthe, aveți grijă de zahăr nu arde și nu picura în Absinthe, distrugând aroma.
  • 4. Turnați apa rece cu gheață peste cubul de zahăr înainte de a începe să se rotească maro și arzând. Acest proces ar trebui să producă efectul Laghe.
  • Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 13
    5. Utilizați corespunzător această metodă. Deși se încruntă de unele Abicionados Absinthe, această metodă netradițională a devenit populară în ultimii ani. Absinthe cu un conținut ridicat de alcool se va aprinde mai ușor, dar cu siguranță nu este recomandat ca Absintul de înaltă calitate să fie setat Aflame.
  • Metoda 4 din 7:
    "Sticlă într-un pahar"
    1. Așezați un mic pahar plin de Absinthe (care conține o uncie de absint) într-o sticlă goală mai mare.
  • 2. Pictați apa rece în sticla mică, determinând conținutul sticlei mici să se depășească în sticla mai mare. Odată ce cele trei sau patru uncii de apă au fost adăugate, sticla mare va conține absintul și amestecul de apă, în timp ce sticla mică va conține doar apă.
  • 3. Scoateți sticla mică de pe sticla mai mare înainte de a bea absintul din sticla mai mare.
  • Metoda 5 din 7:
    "Backdraft"
    1. Rețineți că această metodă poate fi periculoasă dacă este făcută necorespunzător. Pentru că implică iluminarea absintului pe foc și apoi plasându-vă palma peste sticla împușcată pentru a stinge flacăra, sunteți destul de literalmente cu foc. Dacă nu sunteți sigur de direcțiile sau vă simțiți nesigure în legătură cu gândul de a le îndeplini, vă rugăm să nu încercați. Vrei să faci literalmente cu foc.
    • Înțelegeți, de asemenea, că această metodă implică bea o lovitură de Absinthe drept, fără diluare. Deoarece Absinthe poate fi un alcool incredibil de puternic, această metodă nu este recomandată pentru băuturile ușoare.
  • 2. Obțineți o mică lovitură mică și umpleți-vă ¾ cu Absinthe. Asigurați-vă că Absintul nu umple complet sticla. De asemenea, asigurați-vă că palma mâinii dvs. se potrivește confortabil peste întreaga margine a geamului împușcat. Nu veți putea să efectuați trucul de backdraft dacă marginea sticlei este mai mare decât palma ta.
  • 3. Cu un meci sau un brichetă, a pus foc la împușcarea Absinthe. Flacăra ar trebui să ia imediat și să ardă ușor din cauza conținutului de alcool al Absinthe.
  • Notă: Nu lăsați absintul să ardă mult timp.Lucrurile rele se pot întâmpla cu cât lăsați Absintul să ardă. Sticla shot devine mai caldă, sporind riscul de a-ți arde mâna. Flacăra arde, de asemenea, alcoolul și ierburile Absintului, distrugând aromele delicate.De asemenea, sticla dvs. se poate sparge dacă lăsați flacăra să ardă prea mult, sau, dacă utilizați o ceașcă de plastic, se poate topi (și, de asemenea, eliberați fumul de plastic).
  • 4. Așezați rapid palma peste marginea sticlei împușcute, acoperind complet și stingerea focului.Faceți acest lucru nu mai mult de 5 secunde după ce ați dat băutura ablaze. Ar trebui să simțiți un efect de aspirație dacă plasați mâna peste întreaga margine a sticlei împușcate.
  • Deși credeți că ar arde că va pune mâna peste flacără, flacăra este destul de imediat sufocată, deoarece nu mai are oxigen pentru a servi drept combustibil. Contraintuitiv, acest proces nu ar trebui să rănească deloc dacă nu lăsați absintul să ardă foarte mult.
  • Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 21
    5. Adu-ți paharul în nas, spargeți încet aspirația și respirați în vaporii de alcool produs de flacără. Scoateți ușor doar o porțiune din palma dvs. din sticla împușcată, în loc să vă îndepărtați întreaga mână imediat.
  • Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 22
    6. SIP sau trageți împușcătura lui Absinthe. Bucurați-vă de timpul liber sau în jos într-o singură lovitură.
  • Metoda 6 din 7:
    Absinthe
    1. Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 23
    1. Bea absint drept (îngrijit). Poate fi ideal să gustați Vintage Absinthe Neat, deoarece acest lucru va permite să evalueze unele dintre nuanțele particulare ale unui anumit eșantion de Absinthe.
  • Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 24
    2. Rețineți că acest lucru nu este obișnuit din cauza conținutului foarte ridicat al alcoolului din Absintul tradițional.
  • 3. Amintiți-vă că efectul Laghe este o calitate foarte importantă a Absinthe și, prin urmare, ar trebui să fie experimentată la pregătirea calității Absinthe.
  • Metoda 7 din 7:
    Bucurați-vă de Absinthe în cocktail-uri
    1. Încercați o moarte în după-amiaza. Simplu și sofisticat, această băutură a fost descrisă de Ernest Hemingway. Qoth Maestrul american: "Se toarnă 1 jiggerul lui Absint într-un pahar de șampanie. Adăugați Iced [Brut] șampanie până la atingerea îndeaproape a lui Opalescent. Bea trei la cinci din acestea încet."
  • Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 27
    2. Încercați un absint Sazerac. Sazerac, creat de Antoine Amédée Peychaud la începutul anilor 1800, este unul dintre cele mai vechi cocktailuri cunoscute. Adăugați un pic absint la această rețetă stelară pentru a face cu adevărat să iasă în evidență.
  • Adăugați trei liniuțe de absint la o sticlă de găleată aproape umplută cu cuburi de gheață. Într-un agitator de cocktail cu gheață, se amestecă viguros:
  • 2 uncii osocalis brandy
  • ¼ uncie simplă sirop
  • 2 bâzâiete ale lui Pishchaud.
  • Se toarnă conținutul de agitator de cocktail în sticlă cupă. Se amestecă ușor și ștergeți jantă cu zest de lămâie înainte de ao adăuga ca un garnitură. Terminat.
  • Imagine intitulată băutură Absinthe Pasul 28
    3. Încercați un absint acru. Folosind perechi de suc proaspete de lămâie frumos cu ierburile din Absint și Botanicii din Gin. Încercați acest cocktail interesant dacă aveți lămâi proaspeți, Absinthe și Gin La îndemână!
  • Se amestecă viguros în mod viguros într-un agitator de cocktail umplut cu gheață și tulpină într-o sticlă martini:
  • ½ oz. absint
  • 1 linguriță de zahăr caaspoon
  • ¾ oz. Suc de lamaie (suc 1/2 lamaie)
  • 1 oz. gin.
  • 4. Încercați sărușul francez al lui Rosalie. Pregătiți-vă să fixați Absinthe folosind metoda franceză clasică. Înlocuiți apa rece de gheață cu ceai de menta fierbinte. Continuați să utilizați metoda franceză. Bucurați-vă de!
  • 5. Au o lovitură de kalashnikov.
  • Plasați 1/2 lămâie vodcă într-o sticlă împușcată. Umpleți 1/2 cu Absinthe.
  • Plutește o felie de lămâie pe partea de sus.
  • Plasați un cub de zahăr pe partea de sus a lămâii.
  • Picura pe mai mult absint.
  • Lăsați-o pe foc.
  • Suflați flacăra sau utilizați metoda de backdraft de a pune palma peste ceașcă.
  • Beți împușcatul.
  • sfaturi

    Absinthe Absint a fost produs de distilatoare europene de renume, tradiționale. Franța, Spania, Elveția și Republica Cehă produc absint autentic, de înaltă calitate.
  • Plindoul este destul de amar, iar ierburile suplimentare sunt folosite pentru a îmbunătăți și masca gustul amar al Absinthe. Absintul de calitate este, de asemenea, distilat folosind anumite metode pentru a produce un produs mai puțin amar. Ca și Cognacul Fine, "Inima" a distilării trebuie folosite pentru cea mai bună absinte, în timp ce "Capete" și "steril" a distilării (începutul și sfârșitul procesului de distilare) sunt folosite pentru a face Absinthe Ordinaire de calitate inferioară sau sunt folosite pentru a procesa (înmuiați) macerarea pe bază de plante. Cu toate acestea, Absintul autentic ar trebui să aibă un gust oarecum amar, deoarece acest gust amar este o indicație pe care a fost folosită pelin.
  • Se pot adăuga pelin și alte ierburi în diferite etape ale procesului de producție Absint, și sunt utilizate diferite metode de producție. Acest lucru are ca rezultat diferite arome, culoarea variabilă a absidhetului și concentrațiile variabile ale Thujone. Ca atare, distilatoarele diferite de absinte produc Absint, care conține niveluri ridicate de thujone, nivel mediu până la scăzut de thujone și niveluri neglijabile de thujone.
  • Unele distileri moderne de absinte produc Absint, care este similar cu Pre-Ban Absinthe. Așa cum Absinthe a fost interzis atât de mult timp, arta producției de absint este încă cercetată și re-învățată. Ca atare, unele Absinthe foarte de înaltă calitate este produsă utilizând echipamente de distilare antice înainte de interzice, precum și rețete și tehnici istorice. Unele dintre tehnicile de producție Pre-Ban Absinthe au fost aparent destul de complexe și sunt dificil de reprodus.
  • Absintul de calitate este realizat prin utilizarea ierburilor în timpul procesului de distilare. Plantele folosite în timpul acestui proces nu sunt folosite pentru a conferi culorii caracteristice Absintului. Culoarea este creată mai târziu în timpul procesului de producție absint atunci când ierburile sunt doar înmuiate în alcoolul care a fost deja distilat cu ierburi. Aceasta este menționată ca o macerare pe bază de plante (fără distilare ulterioară). Absintul de calitate inferioară este, în esență, realizat dintr-o macerare pe bază de plante și nu sunt utilizate ierburi în timpul procesului de distilare. Absintul de calitate foarte scăzută poate fi realizat folosind extracte ieftine de plante sau esențe, precum și arome artificiale și culori. O astfel de absint poate fi, de fapt, destul de scumpă și să fie etichetate cu informații oarecum înșelătoare. Rețetele tradiționale Absinthe apel pentru o macerare a pelinului natural și a altor ierburi, cum ar fi anason, licorice, isop, Veronica, Fennel, Balsam Lemon și Angelica. O macerare inițială poate fi distilată, atunci alcoolul rezultat poate fi utilizat pentru o macerare ulterioară care nu este distilată.
  • Atunci când achiziționați produsele Absinthe și Absint, asigurați-vă că citiți etichetele de produs sau urmați sfatul de încredere al lui Absinthe Connoisseurs.
  • Dacă nu vă place gustul licorice al Absintului tradițional, există diverse mărci de Absint, care sunt făcute fără anason și alte ierburi care împărtășesc aroma licorice la Absinthe.
  • Constituentul principal activ activ din Absinthe a fost crezut până de curând pentru a fi thujone. Cu toate acestea, există dezbateri că efectul împingător și trage al multor ierburi, cum ar fi rădăcina valeriană, de exemplu, care este un efect deprimant și stimulent al altor ierburi folosite în producția sa poate fi pur și simplu la locul de muncă. Thujone este derivat din pelin, deși soiurile de pelin care sunt cultivate în anumite locații geografice nu pot conține cantități apreciabile sau semnificative de Thujone și alte botanice, cum ar fi salvie comună conțin concentrații mult mai mari. Astfel, Absintul autentic care este făcut cu Grand Welwood nu trebuie să conțină cantități măsurabile de thujone. Roman sau pelin pelin (Artemisia Pontica) conține, de asemenea, Thujone și este utilizat în mod obișnuit în plus față de Artemisia absinthium. Artemisia absinthium ar trebui să fie utilizate în timpul distilației primare a Absinthe, în timp ce Artemisia Pontica Poate fi folosit pentru a culoarea în mod natural Absintul distilat. Thujone poate fi extras în timpul proceselor de distilare și de colorare.
  • Avertizări

    Întotdeauna beți băuturi alcoolice în mod responsabil. Nu conduceți sau nu acționați utilaje grele în timp ce judecata dvs. este afectată.
  • Absintul care este etichetat ca a "amar" poate conține o cantitate relativ mare de thujone, poate până la 35 mg / kg.
  • Nu consumăm niciodată extract de pelin sau ulei, deoarece acestea sunt foarte toxice și pot fi letale.
  • Nu beți niciodată absint doar pentru că conține Thujone. Receptorii creierului de tip GABA pe care acționează Thujone, sunt, de asemenea, acționați sau influențați de flavonoidele polifenolice antioxidante. Aceste flavonoide nu sunt toxice ca Thujone și se găsesc în ierburi non-toxice, cum ar fi mușeu și valerian.
  • Absinthe are un conținut ridicat de alcool.
  • Absintul care conține niveluri ridicate de thujone poate fi nociv și mai mult decât probabil "cadă" sau soi de casă și nu elementul autentic. Thujone este toxic, mai ales când sunt consumate concentrații ridicate. Thujone este un convulsiv și se leagă de receptorii gamma-aminobutiric A (GABAA) în sistemul nervos central. Nivelul lui Thujone în Absintul European este reglementat, iar astfel de niveluri stabilite nu sunt considerate dăunătoare. Absinthe nu este un medicament ilegal, deși Thujone este reglementat din cauza toxicității sale potențiale. Nu se recomandă să bea mai mult de trei sau patru porții de Absint într-o singură ședință. Aportul acut al Absinthe nu este considerat a fi dăunător, dar consumul cronic, pe termen lung poate provoca vătămări ca și în cazul altor alcool.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar