Cum se obține microblarea sprâncenelor

Indiferent dacă admirați sprâncenele bushice ale lui Cara deleingne sau de sprâncenele elegante, perfect pulverizate ale clanului Kardashian, se pare că întreținerea sprâncenelor a luat stadiul central. Din păcate, nu toată lumea are sprâncene în mod natural pentru a lucra, și nu toată lumea are timpul (sau abilitatea) să le completeze în fiecare zi. Dacă acesta este cazul dvs., microblarea poate fi soluția perfectă. Microblarea este o tehnică semi-permanentă de tatuare care se aplică în curse mici, asemănătoare părului. Deoarece procesul nu este ieftin, este important să înțelegeți INS și Outs of the Tehnica.

Pași

Partea 1 din 4:
Selectarea artistului dumneavoastră
  1. Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 1
1. Investigați tehnicienii din zona dvs. care oferă microbling. O căutare rapidă Google vă va începe, dar veți avea nevoie de o cercetare mai aprofundată decât asta. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți mai multe opțiuni diferite de comparat sau puteți face o trek unui tehnician, deci este important să vă faceți temele.
  • Verificați licențele și certificatele. Acestea ar trebui să fie listate pe site-ul lor, dar puteți să sunați și să întrebați în mod explicit.
Sfat de experți
Laura Martin

Laura Martin

Cosmetologia licențiată MARTIN este un cosmetolog licențiat în Georgia. Ea a fost un stilist de păr din 2007 și un profesor de cosmetologie din 2013.
Laura Martin
Laura Martin
Cosmetolog licențiat

Microblarea este o procedură semi-permanentă. Laura Martin, un cosmetolog licențiat, explică: "Tehnica este concepută pentru a durează cel puțin un an, Apoi culoarea poate dispărea în timp. Fii foarte atent la comunicarea exact ceea ce vrei tu la tehnicianul tău, astfel încât să fii fericit cu rezultatul."

  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 2
    2. Uită-te la portofoliu și citește recenzii. Cea mai bună modalitate de a ghici care ar fi propriile dvs. rezultate este este de a vedea rezultatele clienților anteriori. Uită-te la portofoliul tehnicianului online, acordând o atenție deosebită acelor "înainte" imagini de sprâncene care arată cel mai mult ca a ta.
  • Verificați recenzii de pe pagina lor Yelp și Google numele lor pentru a vedea dacă puteți găsi alți clienți.
  • Nu uitați, tehnicienii creează sprâncene pe preferințele clientului lor. Dacă nu vă place o anumită formă sau stil pe care îl vedeți în portofoliul lor, care ar fi putut pur și simplu alegerea clientului.
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 3
    3. Compară prețurile. Microblading nu este o investiție ieftină, iar în funcție de locul unde vă aflați, acesta poate varia de la $ 300 la 1.000 $. În timp ce comparând prețurile pot fi utile și realiste, amintiți-vă că microblarea este un proces care vă poate schimba drastic fața. Dacă preferați lucrarea unui tehnician, dar este un pic mai pricier, luați în considerare factorii care ar putea afecta prețurile, cum ar fi locația sau experiența.
  • Partea 2 din 4:
    Pregătirea pentru microblading
    1. Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 4
    1. Programați o consultare. Când credeți că ați ales tehnicianul dvs., apelați și programați o consultare. Aceasta este o scurtă întâlnire în cazul în care tehnicianul dvs. vă poate uita la sprâncenele dvs. naturale, vă poate vorbi mai adânc în profunzime despre tehnică și începeți să determinați cea mai bună culoare și formă pentru fața dvs. De multe ori, ei chiar folosesc un creion pentru a crea sprâncene "preliminare".
    • Aduceți fotografii de sprâncene pe care doriți să le arătați tehnicianului. Acest lucru le va da o idee despre ceea ce doriți ca sprâncenele să arate.
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 5
    2. Evitați să obțineți soarele pe față înainte de procedură. Dacă aveți un bronz pe fața dvs. în timpul întâlnirii dvs., pigmentul poate vindeca mai întunecat decât doriți. Un bronz poate afecta, de asemenea, modul în care se vindecă liniile. Timp de câteva săptămâni înainte de întâlnirea dvs., purtați pălării și purtați protecție solară!
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 6
    3. Abțineți de la coaja chimică, Botox și anumite produse de piele. Dacă primiți coaja chimică, nu primiți în termen de 60 de zile de la întâlnirea dvs. de microbling. De asemenea, rețineți că faceți coaja chimică după microblarea dvs. va determina pigmentul să se estompeze mai repede. Nu primiți Botox în trei săptămâni de la microblarea dvs. Treizeci de zile înainte de procedura dvs., întrerupeți utilizarea oricăror produse cu retinol sau retin-a.
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 7
    4. Sări peste ceară și scufundare. Tehnicianul dvs. va lucra cu dvs. pentru a crea o formă, deci nu vă faceți griji că le-ați transformat înainte de numirea dvs. Dacă vă scoateți sprâncenele, asigurați-vă că nu o faceți în termen de 72 de ore de la întâlnirea dvs. În general, mergeți la numirea dvs. naturală este preferabilă.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea microbling-ului
    1. Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 8
    1. Evitați cofeina și alcoolul înainte de numirea dvs. Ambele pot crește sângerarea și umflarea în timpul aplicației. Pentru a obține cele mai bune rezultate, pielea dvs. ar trebui să fie cât mai insensibilă la procedură posibilă. Mai multă sângerare și oozzare care apare, cu atât mai puțin pigmentul rămâne în piele. Excesul de sângerare și umflături pot face, de asemenea, munca tehnicianului mult mai dificilă.
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 9
    2. Aduceți fotografii cu sprâncenele pe care le doriți. Dacă aveți un "gol de frunte", aduceți o imagine (sau cinci). Este utilă deosebit de utilă dacă aceste celebrități au o culoare similară a părului și o structură facială pentru dvs. Este posibil să nu fiți capabil să articulați exact ceea ce căutați, dar aceste imagini pot ajuta tehnicianul dvs. să înțeleagă stilul de sprâncene pe care îl doriți.
  • Amintiți-vă că fruntea perfectă pentru dvs. este una care este proiectată pentru a fi cea mai bună a caracteristicilor dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 10
    3. Fii cinstit și meticulos cu privire la forma. Înainte ca tehnicianul dvs. să aplice chiar crema de amorțire, vor lucra cu dvs. pentru a schița forma sprâncenei. Luați-vă timpul pentru a vă asigura că creează forma exactă pe care o doriți. Observați colțurile interioare, coada, lățimea, arcul și așa mai departe. Dacă nu vă place ceva, spuneți-le. Nu vă faceți griji că vă luați timpul dulce ¬- Vrei ca acestea să fie perfecte și plătiți pentru el.
  • Acest pas este cel mai important dintre întreaga procedură, deci este important să fii explicit și ferm cu ceea ce vrei.
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 11
    4. Examinați microblarea. După ce ați obținut microblarea dvs., asigurați-vă că verificați-l într-o oglindă și decideți dacă există altceva ce doriți. Verificați pentru orice lacune sau în orice domeniu în care doriți încă câteva lovituri. Asigurați-vă că sunteți mulțumiți de forma când părăsiți salonul.
  • Partea 4 din 4:
    Având în vedere microblarea dvs
    1. Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 12
    1. Urmați instrucțiunile specifice postlice. În funcție de tipul de piele și de modul în care pielea a reacționat la procedură, veți obține instrucțiuni specifice din partea tehnicianului dvs. After-îngrijirea este importantă în mod critic în modul în care se vindecă sprâncenele dvs. și rezultatele pe care le încheiați. Unii oameni li se spune să-și păstreze sprâncenele uscate, în timp ce altele li se spune să pună unguent de vindecare pe ele. Indiferent de instrucțiunile pe care le primiți, urmați-le!
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 13
    2. Treceți la machiajul și produsele cutanate. Acest lucru poate fi greu dacă sunteți obișnuit să umpleți sprâncenele în fiecare zi, dar lăsați-le neatinsă de cel puțin zece zile după procedură. Este posibil să aveți unele decolorare, scobitoare și lacune, dar trebuie să lăsați acest lucru să se vindece fără nici un produs pe partea de sus. Dacă spranii dvs. nu sunt impecabile, deoarece vindecă, nu vă faceți griji - urmați instrucțiunile dvs. după -care și vor fi odată vindecați.
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 14
    3. Evitați transpirația, înotul și lumina directă a soarelui în timpul vindecării. Acestea pot afecta toate culorile și intensitatea rezultatului finit. Vrei pigmentul să ia la pielea ta cât mai bine posibil. Cel mai bine este să vă planificați programul de programare de microbladă strategic, astfel încât să puteți urma aceste instrucțiuni de asistență medicală fără prea multă sacrificare.
  • De exemplu, nu programați întâlnirea înainte de un maraton sau o vacanță tropicală.
  • Imagine intitulată Obțineți microblarea sprâncene Pasul 15
    4. Obțineți atingerea recomandată. Tehnicienii de microblading vă vor spune că nu atingeți sprâncenele perfecte într-o singură întâlnire. Este un proces în două părți. După ce prima aplicație sa vindecat, veți reveni la o întâlnire cu touch-up. Acum, tehnicianul poate observa modul în care pielea dvs. a luat pigmentul și modul în care rezultatele au fost vindecate. Apoi, puteți rezolva tot ce vă aflați nemulțumiți, întunecați culoarea, Tweak forma și așa mai departe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar