Cum să strângeți în mod eficient

Strângerea de fonduri este un act antic. În Statele Unite, pionierii industriali la începutul anilor 1900 au revoluționat modul în care non-profiturile au ridicat fonduri Acest lucru a condus la reglementarea guvernului privind donațiile de fonduri.Aceste zile, strângerea de fonduri are multe forme pentru multe cauze și / sau produse. De la o limonadă de curte de curte la mese naționale, oamenii au găsit modalități de a strânge bani pentru multe cauze diferite.

Pași

Metoda 1 din 4:
Cunoașterea produsului dvs
  1. Imaginea intitulată câștiga un pas local 9
1. Utilizați propriul produs sau înapoi propria cauză. Să știi ce ești de strângere de fonduri sau de vânzare. Dacă este o cauză, aveți experiență în advocacy, astfel încât să vă puteți adapta mai bine pasul. Dacă este un produs, utilizați-l pentru a aduna perspectivă personală la lucrările sale interioare.
  • Imagine intitulată câștiga un pas electoral local 7
    2. Fiți încrezători în produsul sau în cauza dvs. Înainte de a vă putea strânge fonduri, trebuie să fiți 100% în spatele produsului sau pentru cauza dvs. Oamenii sunt mai probabil să aibă încredere în cineva care este autentic despre ceea ce vinde.
  • A fi încrezător necesită cunoștințe extinse despre ceea ce încercați să strângeți fonduri.
  • Fiind încrezător necesită o anumită familiaritate cu publicul și / sau lucrul cu potențialii donatori / clienți.
  • Imaginea intitulată câștigă un pas local 5
    3. Obțineți feedback de la o audiență mai mică, mai întâi. Înainte de a încerca o piață mai mare, încercați să vorbiți mai întâi cu o echipă mai mică. Vă puteți întâlni cu alți membri ai comunității cu care vă implicați să discutați despre punctele-cheie din planurile dvs. de strângere de fonduri.
  • Puteți beneficia de idei pentru discursuri.
  • Puteți vorbi despre modalități în care puteți fi în stare să strângeți (tombola, vânzarea de coacere, licitație etc.)
  • Puteți discuta potențiale puncte slabe din produsul sau cauza dvs.
  • Puteți practica abilități de vorbire publică sau abilități de scriere (cum ar fi broșuri sau alte materiale promoționale).
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 13
    4. Informații despre competitor de cercetare. Înainte de a intra în ochii publicului cu strângerea de fonduri, cercetați ce fac concurenții și modul în care au abordat strângerea de fonduri.
  • De exemplu, dacă sunteți un non-profit agricol pe un anumit tip de produse, puteți lua în considerare citirea unui site web al unui alt non-profit agricol. Acest lucru vă va ajuta să obțineți idei de la o piață similară, ci să ajutați la minimizarea plagiatului sau strângerea de fonduri pe o piață suprasaturată.
  • Metoda 2 din 4:
    Cunoașterea pieței și a publicului
    1. Imagine intitulată Aplicați sub granturi de afaceri mici pentru femei Pasul 4
    1. Cercetarea informațiilor furnizate în mod public. Cunoașterea audienței dvs. este o cheie de bază pentru succesul în strângerea de fonduri, de afaceri și de vorbire publică. Există deja o multitudine de informații despre produse și companii - cercetarea acestor informații pot oferi cercetări esențiale de fundal, cum ar fi rapoartele de produs, câștigurile anuale, demografia clientului etc.
    • Adesea, puteți găsi rapoarte naționale de piață online în anumite demografii de piață. De exemplu, în SUA, puteți vedea rapoartele de pe piața agricolă în cadrul Departamentului de Agricultură al Statelor Unite.
    • Organizația non-profit trebuie să publice (cel puțin în Statele Unite) un raport anual care să înregistreze cheltuieli și câștiguri anuale. Acestea trebuie să fie publicate în mod public pentru ca organizația să păstreze statutul de non-profit de 501C3.
    • De asemenea, puteți afla o mulțime de informații la conferințe organizaționale, expoziții sau expoziții.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru subvenții mici de afaceri pentru femeile Pasul 5
    2. Faceți cercetarea directă a clienților. Înainte de a strânge fonduri, faceți cercetări directe pentru clienți pentru a afla ce gândesc clienții despre produsul dvs. sau despre cauza dvs. Aceste informații nu numai că vă vor ajuta să vă adaptați mesajul, cauza sau produsul dvs., dar va oferi, de asemenea, informații statistice cantitative mari.
  • Puteți închiria un cercetător de piață directă ca consultant pentru a cerceta baza dvs. de clienți. Acești consultanți au cunoștințele cum să adune în mod direct informații.
  • Puteți publica un sondaj online folosind site-uri media sociale pentru a vă genera clienții.
  • Puteți trimite prin e-mail clienților dvs. să adune informații.
  • Puteți urmări orice lucru care poate fi înregistrat pentru a analiza pentru datele client / client. Aceasta poate include participarea, vânzările, vizualizările de pagină, clicurile paginii, postarea socială a mass-media etc.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 3
    3. Periați pe etichetele generaționale. Limba este foarte puternică și foarte fluidă. În marketing, o bază de clienți poate purta diferite etichete generaționale. Cunoașterea acestor etichete și diferențele lor, poate fi un instrument puternic de marketing.
  • Genul 1 sau Gen Z - aceasta este generația "Internet" și sunt cunoscute ca și copiii de la cei mai tineri boomers. Ele sunt mai înclinate din punct de vedere tehnologic decât orice alt grup.
  • Gen Y - această generație poate fi, de asemenea, cunoscută sub numele de milenale sau "eco-boomers."Ei sunt copiii boomers pentru copii. Studiile au arătat că această generație este mai puțin probabil să cheltuiască bani și este mai probabil să rămână acasă.
  • Gen X - Această generație sa născut între 1965-1975. Cercetările arată că intră în "ani de cumpărare de vârf", unde acești membri au venitul cel mai disponibil.
  • Boomers - Boomers sau Baby Boomers, sunt generația imediat după al doilea război mondial. Se crede că există 76 de ani.4 Baby Boomers în Statele Unite. Acest demografic mare se dovedesc a fi mai bogat decât generația care le-a precedat.
  • Cea mai mare generație - această generație de scădere face pe cei născuți între 1909-1945. Din punct de vedere marketing, acești membri au văzut o mare istorie de marketing, strângere de fonduri și publicitate.
  • Metoda 3 din 4:
    Știind numerele dvs
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă cu IRA Money Pasul 6
    1. Știți cât de mulți bani veți avea nevoie. La fel de minunat cum ar fi să aveți un buget nelimitat, asigurați-vă că cunoașteți obiectivele de bani ale organizației dvs. înainte de a planifica un fond de strângere de fonduri. Acest lucru vă va ajuta să planificați mai bine ce fel de strângere de fonduri va trebui să faceți.
  • Imaginea intitulată Fii destul și inteligentă ca o fată colegiu pas 3
    2. Obiective stabilite. Pentru a atrage oamenii să vă dea cauza, stabiliți sume specifice ale obiectivului și să clarificați ceea ce vor fi cheltuiți banii. De exemplu, dacă vă prezentați obiectivele, spuneți ceva de genul:
  • "Suntem aici în această seară pentru a ridica 100.000 de dolari pentru facturile medicale din Ioan. Ioan a petrecut două săptămâni în ICU și ar putea folosi ajutorul nostru."
  • Dacă nu cunoașteți o sumă specifică, încercați să fiți specificați cu modul în care vor fi cheltuite banii. "Toate veniturile din această licitație vor merge la construirea unui nou acoperiș pentru școala noastră locală."
  • Imaginea intitulată obține un doctorat. În Fizica Pasul 2
    3. Fii realist în ceea ce întrebi. Nu vă așteptați la o persoană să vă finanțeze întreaga campanie. În schimb, luați în considerare publicul dvs. și ceea ce este probabil să cheltuiască. Gândindu-mă la suma medie pe care donatorii dvs. vor cheltui, veți avea o așteptare mai realistă a numărului de bani pe care îl veți ridica în timpul unui eveniment.
  • Metoda 4 din 4:
    Știind pitch-ul tău
    1. Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 11
    1. Evaluați diferite evenimente de strângere de fonduri. Există sute de moduri în care puteți obține bani pentru o cauză, de la o vânzare de coacere la o gală de 100 de dolari pe placă. Trebuie să luați în considerare câteva dintre următoarele înainte de a găzdui un eveniment:
    • Cât de mult intenționați să ridicați - gândiți-vă de ce creșteți bani. Dacă este o sumă pe care o puteți face prin a cere comunității generale, ia în considerare o spălătorie auto, vânzarea de încărcare sau vânzarea de bomboane. Puteți implica membrii comunității mai tinere pentru a participa la această strângere de fonduri, dar rețineți că probabil că acest lucru nu va ridica un milion de dolari.
    • Cine cereți să donați - luați în considerare tipul de oameni pe care îi cereți să o donați. Dacă sunteți un politician local care solicită oamenilor de afaceri să doneze, probabil că veți crește mai mulți bani decât un club local comunitar. Dacă sunteți în căutarea de a strânge fonduri în jurul mai multor persoane afluente, luați în considerare o cină sau o petrecere formală.
    • Cine va fi implicat - tipul de strângere de fonduri pe care le veți face poate depinde de cine este implicat. Dacă încercați să strângeți bani pentru o activitate școlară, poate doriți să planificați un eveniment în care pot fi implicați copiii, adolescenții și adulții.
    Sfat de experți
    Relieful direct

    Relieful direct

    Organizațiile de ajutor pentru ajutor umanitar este o organizație de ajutor umanitară premiată, activă în toate cele 50 de state și mai mult de 80 de țări. Ei se concentrează pe ajutorul persoanelor afectate de urgențe și dezastre naturale. Relieful direct a fost foarte apreciat de către Navigator de caritate, Guidestorul și Centrul de Filantropie cu Impact ridicat la Universitatea din Pennsylvania, pentru eficacitatea, eficiența și transparența acestora.
    Relieful direct
    Relieful direct
    Organizația de ajutor umanitară

    Faceți cercetarea dvs. înainte de a alege o platformă. Relieful direct, o organizație de ajutor umanitar, spune: "Asigurați-vă că verificați imprimarea fină atunci când donați printr-o platformă electronică, deoarece Pot fi comisioane ascunse. În general, dacă donați unei organizații prin intermediul site-ului său oficial, în jur de două până la trei procente din această donație se referă la lucruri precum taxele de procesare a cardurilor de credit. Unele site-uri de donare externe au taxe chiar mai mari, care pot ajunge în sus de zece procente, deși alții cum ar fi Facebook și PAYPAL oferind Fondul renunță la toate taxele pentru donații către organizații de caritate, Deci este important să vă faceți cercetarea."

  • Imagine intitulată Oprirea procedurilor de blocare Pasul 5
    2. Practica și planul. Strângerea de fonduri ia o mulțime de muncă și planificare. Dacă planificați un eveniment, asigurați-vă că vă oferiți suficient timp și resurse pentru a planifica înainte de evenimentul real. Considera:
  • Va trebui să rezervați un loc? Câți oameni vă așteptați să vă arătați?
  • Vei servi mâncare și / sau băutură? Aveți nevoie de un permis local pentru acest lucru?
  • Veți juca muzică? Veți rezerva o bandă, DJ sau cântăreață?
  • Vor vorbi pe dvs. la acest eveniment? Ce ton doriți să setați pentru acest lucru? Vrei un vorbitor formal sau unul amuzant?
  • Ce fel de cod de îmbrăcăminte ar trebui să planifice uzura evenimentului? Ce vă așteptați ca donatorii / clienții să poarte?
  • Ce fel de anunțuri veți permite? Vei predați fluturași? Veți face broșuri? Veți arăta o diapozitive video sau imagine pentru a vă promova munca?
  • Cum îți vei recunoaște donatorii? Veți trimite carduri personalizate vă mulțumesc?
  • Imagine intitulată Dezvoltarea imobilului comercial Pasul 12
    3. Obțineți alții implicați. Dacă sunteți strângerea de fonduri pentru un eveniment, faceți oameni asemănători implicați! Este mai ușor să vă promovați cauza sau produsul atunci când aveți alții să creadă în același lucru. Adresați-vă prietenilor, familiei, angajaților, vecinilor etc. pentru a vă ajuta în eforturile voastre.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea imobilului comercial Pasul 11
    4. Mulțumesc donatorilor. Cel mai important pas la strângere de fonduri este sigur că toată lumea este fericită. Mulțumiți întotdeauna donatorilor dvs. și tuturor celor implicați în proiect. Acest lucru va contribui la stabilirea prieteniilor și potențialilor donatori viitoare pentru cauze suplimentare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar