Cum să fii o femeie sofisticată

Dacă ați întâlnit vreodată o femeie care pare a fi extrem de sofisticată și clasică, vă puteți întâlni întrebarea cum o face. Din fericire, devenind o tânără sofisticată nu este la fel de dificilă cum ar părea. Puteți crește sofisticarea dvs. lucrați la harurile dvs. sociale și luând timp pentru a învăța și a experimenta lucruri noi. Pentru a crea un aspect sofisticat, construiți un dulap de piese fără sfârșit și elegant.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea unor bune grații sociale
  1. Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 1
1. Vorbi politicos la alții. Fiți atenți în timpul conversațiilor de zi cu zi și alegeți cuvinte care arată respect și considerație. Folosind fraze simple, politicoase, cum ar fi "vă rog" și "vă mulțumesc", nu pare a fi o afacere uriașă. Cu toate acestea, aceste grații sociale de bază reprezintă o mare parte din a fi clasic și sofisticat.
  • De exemplu, atunci când întâlniți pe cineva pentru prima dată, nu spuneți doar "hi."Scuturați mâna și spuneți ceva asemănător:" Este o plăcere să vă cunosc."
  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 2
    2. Fii bun și grijuliu în acțiunile dvs. Căutați modalități simple de a fi amabili și utile în interacțiunile de zi cu zi cu alte persoane. Acest lucru poate include acțiuni simple, cum ar fi dăruirea unei complimente sincere, ținând o ușă sau oferind să ajute la ordonare după o masă.
  • O parte din a fi considerată este punctuală și fiabilă. Dacă vreodată nu puteți să îndepliniți o obligație sau să fiți undeva la timp, lăsați-i pe cealaltă persoană să-și ceară scuze imediat.
  • Deși poate fi frustrant dacă vă simțiți că bunătatea voastră nu este apreciată, practica fiind bună pentru propria sa dragul său. Nu vă așteptați sau nu cere nimic în schimb.
  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 3
    3. Să dezvolte abilități puternice de ascultare. Luând timp la Ascultați activ altora nu este doar grațios și considerat, dar vă va ajuta, de asemenea, să fiți un comunicator mai bun. Când altcineva vorbește, dă-le toată atenția. Faceți contactați ochii și lăsați-i să termine ceea ce au de spus înainte de a răspunde.
  • Încercați să puneți întrebări sau să reintroduceți ceea ce a spus cealaltă persoană pentru a vă asigura că le înțelegeți.
  • Puteți să arătați că ascultați dând din cap sau folosiți indiciile verbale, cum ar fi "dreapta", "mm-hm" sau "înțeleg."
  • Bacsis: Când ascultați o altă persoană, concentrați-vă pe deplin asupra înțelegerii a ceea ce spun ei în loc să planificați ceea ce doriți să spuneți în continuare.

  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 4
    4. Evitați slangul excesiv și blestemarea. Nu este nimic în neregulă cu blestemarea sau utilizarea limbajului și a limbii informale atunci când vă faceți griji cu prietenii dvs. Dar când încercați să faceți imaginea mai sofisticată, păstrați-vă discursul clar și curățat.
  • De exemplu, dacă cineva vă întreabă dacă mergeți la un eveniment, nu spuneți: "Oh da, voi fi totes acolo, va fi minunat!"În schimb, încercați ceva de genul:" Da, voi fi acolo. De abia aștept!"
  • Imaginea intitulată Fii o femeie tânără sofisticată Pasul 5
    5. Încearcă Păstrați-vă răcoarea dacă aveți un argument. Este firesc să vă supărați și să aveți dezacorduri cu ceilalți din când în când. Dacă intrați într-o confruntare, păstrați-o clasic, fiind cea mai mare persoană. Faceți tot posibilul pentru a rămâne calm și pentru a evita stingerea sau punerea celeilalte persoane în jos.
  • Dacă vă luptați să rămâneți liniștiți, să vă scuzați și să luați câteva respirații adânci înainte de a continua conversația.
  • Utilizați limba "I" pentru a lăsa cealaltă persoană să știe cum vă afectează acțiunile fără a le ataca sau a le învinui. De exemplu, spuneți ceva de genul: "Când vă arătați târziu la sesiunile noastre de studiu, nu mă simt ca timpul meu să fie respectat."
  • Imaginea intitulată este o femeie sofisticată Tânără Pasul 6
    6. Practicați o bună etichetă în situații sociale. Indiferent dacă sunteți la masa de masă sau participați la un dans școlar, faceți tot posibilul să utilizați maniere adecvate pentru setare. Dacă nu sunteți familiarizați cu situația, faceți timp pentru a studia eticheta corespunzătoare în prealabil.
  • De exemplu, dacă ați fost invitat la o cină oficială, aflați despre codul de îmbrăcăminte înainte de a merge.
  • Periați-vă pe eticheta modernă pentru o varietate de situații cu o carte cum ar fi Classy: sfaturi excepționale pentru doamna extrem de modernă de Derek Blasberg.
  • Metoda 2 din 3:
    Devenind mai cultivate
    1. Imaginea numită Fii o femeie tânără sofisticată Pasul 7
    1. Citiți cărți pe o mulțime de subiecte. Citirea este o modalitate excelentă de a învăța lucruri noi, să vă extindeți orizonturile și să deveniți mai sofisticați. De asemenea, vă va oferi o margine în situații sociale, deoarece întotdeauna veți putea vorbi despre ceea ce ați citit! Faceți-o un scop de a citi cărți într-o varietate de genuri, inclusiv ficțiune, non-ficțiune și literatură clasică.
    • Nu vă lipiți doar la clasicele literare sau cărțile pe care le credeți că "ar trebui" să citiți. Citiți despre ceea ce găsiți interesant!
  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 8
    2. Ia timp la Aflați ceva nou în fiecare zi. Construirea cunoștințelor și abilităților vă vor ajuta să deveniți o persoană mai cultivată și mai sofisticată. Încercați să citiți un articol despre un subiect nefamiliar în fiecare zi, luând câteva minute pentru a fi prins pe evenimentele curente sau pentru a lucra la o nouă abilitate.
  • De asemenea, puteți încerca să vă înscrieți pentru clase pe subiectele pe care le găsiți interesante. Dacă nu sunteți în școală, căutați cursuri pe care le puteți lua online, la un centru comunitar sau la un colegiu sau universitate locală.
  • Încercați să luați un nou hobby, cum ar fi pictura, croșetarea, tir cu arcul sau alpinismul.
  • Imaginea intitulată este o tânără sofisticată Pasul 9
    3. Să cunoască oameni din medii diferite. Pasul în afara propriului dvs. cadru familiar, petrecând timp cu oameni din diferite culturi și medii sociale. Încercați să cunoașteți oamenii de diferite vârste. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce puteți învăța de la ei!
  • Călătoria este o modalitate excelentă de a cunoaște oamenii din alte culturi, dar nu este întotdeauna practică sau accesibilă. Dacă nu puteți călători, încercați să vă conectați cu un prieten al unei alte țări.
  • Știați? Având un cerc social diverse vă poate extinde perspectiva și poate chiar să vă îmbunătățiți rezolvarea problemelor și abilitățile de gândire creativă!

  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 10
    4. Încercați noi alimente. O mare parte din a deveni cultivat este să ieși din zona dvs. de confort și să experimenteze lucruri noi. Încercați alimente noi din diferite culturi pentru a vă extinde orizonturile și pentru a dezvolta un palat mai sofisticat.
  • Vizitați un restaurant care servește un fel de mâncare pe care nu ați încercat-o niciodată sau invitați un prieten dintr-un alt fundal cultural pentru a schimba rețetele cu dvs.
  • Consumul de alimente noi este o modalitate excelentă de a afla despre alte culturi și de a vă conecta cu alte persoane care vă împărtășesc interesul în bucătăria bună!
  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 11
    5. Invata sa Apreciați artele. Faceți timp pentru a afla despre unii artiști sau stiluri pe care nu sunteți familiarizați sau aflați mai multe despre arta deja știți și admirați. Cultivarea unui interes în domeniul artelor, indiferent dacă este vizual sau bazat pe performanță, vă va ajuta să vă faceți o persoană mai bine rotunjită și mai sofisticată.
  • Încercați să vizitați un muzeu sau o galerie de artă, mergeți la teatru sau participați la o performanță de dans.
  • Luând o clasă despre istoria artei sau critici vă poate ajuta să înțelegeți și să apreciați artele pe un nivel mai profund.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui aspect sofisticat
    1. Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 12
    1. Uzura, haine bine potrivite. Să arate sofisticat și pus împreună, îmbrăcați-vă în haine care sunt curate, fără riduri și măgulitoare. Dacă nu sunteți sigur cum să alegeți hainele care se potrivesc în mod corespunzător, mergeți la un magazin sau un magazin de lenjerie pentru recomandări și o măsurare profesională.
    • Nu aveți nevoie de haine de designer scumpe pentru a arăta sofisticate. Purtând haine care arată ordonată și se potrivesc bine este mai importantă!
    • Piese structurate, ca o blazer montat sau o fustă de linie, vă pot da un aspect clasic și elegant.

    Bacsis: Puteți face instantaneu o tinuta casual arata mai mult lustruit prin tucking in partea de sus si cinching talia cu o centura.

  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 13
    2. Rochie corespunzătoare pentru fiecare ocazie. Indiferent dacă participați la un dans școlar, mergeți la un interviu de angajare sau cu cina cu prietenii de familie, alegerea îmbrăcămintei potrivite poate face o mare diferență în impresia pe care o faceți. Alegeți hainele care sunt modeste și nu prea dulci sau ocazionale pentru ocazie.
  • De exemplu, dacă veți merge la o nuntă formală, o rochie de mătase (lungimea genunchiului sau mai lungă) sau Pantsuit ar fi o alegere bună. Doar pentru a evita purtarea oricărui alb sau excesiv, astfel încât să nu faceți în mișcare mireasa!
  • Pentru un interviu de angajare, un costum este un pariu bun, dar puteți arăta, de asemenea, sofisticat și pus împreună cu o bluză, fustă de creioane și jachetă montată.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie tânără sofisticată Pasul 14
    3. Păstrați stilul simplu și atemporal. Stick la un stil simplu, minimalist pentru a vă ajuta să vă mențineți garderoba de a deveni rapid depășită. Alegeți câteva piese de îmbrăcăminte de bază, de înaltă calitate în culori neutre. Să-ți trăiești aspectul, să împerechezi capsele de garderobă neutru cu unele accesorii îndrăznețe.
  • De exemplu, ați putea împerecheați o rochie clasică mică cu un colier colorat colorat și chunky.
  • Piesele simple în culori solide sunt excelente pentru amestecarea și potrivirea pentru a crea o varietate de costume diferite.
  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 15
    4. Alegeți o coafură lingușitoare și elegantă. Puneți puțin efort în stilul părului în fiecare zi. Acest lucru vă va oferi un aspect ordonat și bine îngrijit. Părul tău este probabil să fie unul dintre primele lucruri pe care alte persoane le observă despre aspectul tău, deci alegeți un stil care reflectă partea dvs. rece și sofisticată. De exemplu:
  • Du-te pentru o tunsoare scurtă dacă vrei să te uiți mai încrezător și mai profesionist.
  • O UPDO elegantă este o modalitate excelentă de a crea un aspect elegant, mai ales pentru o ocazie specială.
  • Culoarea părului dvs. poate afecta, de asemenea, modul în care alții vă percep. De exemplu, studiile arată că mulți oameni văd bruneturile ca fiind mai grave și mai misterioase decât blondele sau roșcate.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie sofisticată tânără Pasul 16
    5. Puneți niște machiaj subtil dacă vă place. În timp ce purtarea machiajului nu este o necesitate, vă poate ajuta să arătați mai elegantă și mai sofisticată. Pentru a crea un efect simplu, clasic, puneți pe unii rimel, Blush, și un îndrăzneț ruj.
  • Dacă mergeți la un aspect strălucitor, strălucitor, rămâneți la răsturnatori și ochi cu o strălucire subtilă, mai degrabă decât o strălucire evidentă.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie tânără sofisticată Pasul 17
    6. Practicați o bună igienă personală. Păstrarea curată, ordonată și mirositoare plăcută vă va ajuta cu siguranță să vă mențineți imaginea sofisticată. Duș zilnic și stabilește bine piele și Îngrijirea părului rutine pentru a vă menține în căutarea celor mai bune. A își aminti să Îngrijire pentru unghiile tale, de asemenea.
  • Având unghiile bine manicale, poate face o mare diferență pentru aspectul dvs. general. Păstrați unghiile relativ scurte sau medii și păstrați-vă la poloneză clară sau nudă pentru un aspect clasic și matur.
  • Imaginea intitulată este o femeie tânără sofisticată Pasul 18
    7. Adopta Poziția corectă. Pentru a vă face să arătați mai încrezători și mai pregătiți, stați înalt, păstrați-vă capul în sus și împingeți-vă umerii înapoi. În plus față de a vă ajuta să apară mai sofisticat, având o poziție bună, va împiedica, de asemenea, uzura și ruperea corpului pe măsură ce îmbătrâniți.
  • Dacă vă petreceți mult timp în fața computerelor sau a altor dispozitive cu ecrane, păstrați-le la nivelul ochilor pentru a preveni hunching-ul.
  • Făcând yoga vă poate îmbunătăți postura, vă pot întări articulațiile și mușchii și vă ajută să deveniți mai atrăbiți la ceea ce face corpul vostru.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar