Cum să vă îmbraci elementele de bază

Dacă aveți un dulap plin de piese de bază, bine pentru tine. Ai partea tare în jos. Acum, trebuie doar să dai seama cum să te îmbraci pe acele aspect atunci când ai nevoie. Probabil că aveți deja ceea ce aveți nevoie în dulapul dvs. pentru a crea aspect dressier, cum ar fi jachetele de costum sau cardiganurile. Accesorii sunt, de asemenea, esențiale pentru crearea unui aspect mai sofisticat, pe care probabil că ați avut deja la îndemână.

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea unui aspect dressier
  1. Imagine intitulată Dress Up elementele de bază Pasul 1
1. Luați în considerare obținerea costumelor de bază adaptate. Dacă aveți un dulap limitat, asigurați-vă că hainele dvs. se potrivesc cu adevărat bine, le poate face să pară dressier. Poate fi mai ieftin pentru a lua haine bine făcut pe care le aveți deja la un croitor local decât să cumpărați o clasă superioară, un dulap mai bine potrivit.
  • Imagine intitulată Dress Up Elemente de bază Pasul 2
    2. Adăugați o jachetă pentru a îmbrăca o cămașă. O modalitate simplă de a îmbrăca o cămașă este să o asociezi cu un sacou de costum. Acest pas simplu face o cămașă cu buton simplu sau chiar un tricou frumos într-un costum îmbrăcat pe care îl puteți purta pentru a lucra sau chiar pentru o noapte în oraș.
  • În mod similar, adăugarea unei fuste sau a unor pantaloni drăguți la o bluză va crea un aspect dressier.
  • Imagine intitulată Dress Up Elementele dvs. Pasul 3
    3. Puneți pe un cardigan pentru un aspect mai sofisticat. Un cardigan nu va rezolva toate problemele dulapului. Cu toate acestea, adăugarea unui cardigan peste un rezervor negru clasic, de exemplu, poate face aspectul mult drenitor. Butonul cel puțin câteva dintre butoanele pentru un aspect clasic.
  • Imagine intitulată Dress Up Elementele dvs. Pasul 4
    4. Utilizați o centură. O centură poate acționa numai ca un accesoriu, dar vă poate ajuta, de asemenea, să schimbați aspectul dulapului dvs. De exemplu, puteți purta o centură slabă pe un sacou de costum fixat sau adăugați unul deasupra unei rochii pentru a crea o talie. A face acest lucru poate face ca arata mai mult lustruit si pus-o impreuna.
  • Pentru băieți, o centură poate ajuta la legarea unui aspect împreună, deci alegeți unul care este clasic și sofisticat, cum ar fi o centură de piele în negru sau maro.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imagine intitulată Dress Up Elementele dvs. Pasul 5
    1. Alegeți declarația bijuterii. O modalitate ușoară de a îmbrăca piesele de bază este de a alege bijuterii care adaugă un pop de culoare în costum. Ați putea încerca un colier big chunky într-o culoare strălucitoare, de exemplu, pentru a vă îmbraci un vârf simplu. Alternativ, ați putea alege niște cercei strălucite pentru a face o declarație cu o rochie.
    • Brățările brățară sau brățările metalice delicate pot ridica, de asemenea, un costum, în funcție de ocazie.
    • Pentru un tip, luați în considerare adăugarea unui clip de legătură Snazzy sau un ceas fantezist.
  • Imagine intitulată Dress Up Elementele dvs. Pasul 6
    2. Alegeți o eșarfă pentru a adăuga pizzazz. În timpul iernii, o eșarfă groasă de pătură poate transforma un costum plictisitor în ceva mult mai interesant și mai sofisticat. Încercați suprafata cu neutre sau un gri moale pentru a distruge un costum negru. În timpul verii, o eșarfă ușoară de strălucire poate adăuga o atingere de interes.
  • În timpul iernii, puteți adăuga, de asemenea, mănuși de fantezie pentru un costum de outdoor.
  • Pentru băieți, o eșarfă de lână clasică bine făcută poate adăuga sofisticare, în timp ce o cravată într-un model subtil poate adăuga un pic de fler.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul de bază 7
    3. Adăugați o geantă de mână bine făcută. O geantă de mână bine făcută poate face orice îmbrăcăminte. Dacă alegeți ceva care se potrivește stilului a ceea ce purtați, poate ridica costumul. Opusul este, de asemenea, adevărat. Dacă purtați aceeași geantă neclintită cu fiecare costum, îl poate aduce în jos. Nu aveți nevoie de sute de saci, dar încercați să aveți două sau trei pungi frumoase care merg cu majoritatea echipamentelor dvs.
  • Nu trebuie să cheltuiți o avere pe o pungă de marcă de nume. Cu toate acestea, petrecerea unui pic mai mult decât în ​​mod normal, vă va oferi o geantă care va dura mai mult. Căutați materiale bune, o căptușeală frumoasă și cusături bine făcute.
  • Alegeți cel puțin o geantă care poate adăuga o culoare la dulapul dvs. și alegeți altul pentru capacitatea sa de a se amesteca bine (gândiți-vă: neutru sau negru).
  • Pentru un tip, alegeți o pungă elegantă care va merge cu cea mai mare parte a aspectului dvs. Pielea este o alegere clasică și puteți obține o pungă de mesagerie de upscale sau mai multe servietă clasică.
  • Imagine intitulată Dress Up Elementele dvs. Pasul 8
    4. Purta un pantof clasic. Având câțiva pantofi eleganți la îndemână este o modalitate excelentă de a vă îmbraci dulapul. De exemplu, o pereche de tocuri clasice (cum ar fi stilettosul negru) poate lua un costum de un nivel. În mod similar, o pereche de cizme din piele poate transforma o rochie medie în ceva dans și Edgier. O pereche de pantofi cu vârf aripii poate transforma un costum mediu în ceva mult Snazzier.
  • Odată ce găsiți pantofii pe care îi iubiți (care sunt de o calitate decentă), luați în considerare faptul că le-au fost reînnoite atunci când le poartă. Îi vei da o viață nouă!
  • Imagine intitulată Dress Up Elementele dvs. Pasul 9
    5. Nu mergeți peste bord. În timp ce poate fi tentant să adăugați un colier mare, cercei mari de scânteie, o eșarfă mare și un ceas luminos, adăugând prea mult pot împinge echipamentul dvs. peste margine. Scopul unei piese mari de declarație și păstrați celelalte accesorii mai supuse.
  • Același lucru este valabil și pentru băieți. Dacă purtați o cravată strălucitoare, ușurați bijuteriile și viceversa.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar