Cum să faci o coadă de coadă

O coadă de coadă Crisscross este o coafură chică și sofisticată care dovedește că poneiile nu sunt doar o coafură cauzală. Există mai multe modalități prin care puteți face o coafură de coadă de coadă de coafură, variind de la o întorsătură simplă deasupra coagului de coadă pentru a aranja o serie de răsturnări, oferind aspectul chiar mai mult eleganță și complexitate. Cu doar o cravată de păr, câțiva pini de bobby și un pic de răbdare, vă puteți ridica coada de zi cu zi la o privire trendy și chic, potrivită oriunde de la sala de gimnastică la o petrecere fantezie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unui singur knot Crisscross Ponytail
1. Faceți o coadă mică cu secțiunea din spate a părului. Această coadă cu un singur nod este o coafură subtilă și versatilă, care este extrem de ușor de făcut. Începeți prin strângerea părului în spatele urechilor voastre și fixați-o într-o coadă mică, cu o bandă elastică clară, în timp ce părul de la templele vostru. Cele două secțiuni libere ar trebui să fie fiecare despre lățimea a două degete.
  • Dacă vă periați în mod normal părul înainte de ao pune într-o coadă, faceți acest lucru înainte de a face coada de coadă scăzută. Periajul părului vă oferă stilului dvs. un aspect de grădină, păstrând-o ne-periat va da mai mult textura și va ține.
  • Folosind un elastic clar, ajută la amestecarea elastică cu părul, dar puteți elasticitatea părului dvs. normal dacă nu vă îngrijorați să arătați asta. Utilizați un elastic învelit în fibre pentru o coadă mai strânsă.
  • 2. Cele două secțiuni de păr cu hairpray. Hairspray vă oferă părului mai mult textura și țineți-vă, ceea ce este deosebit de important pentru acest aspect, deoarece este nevoie de extra Hold pentru a păstra părul pe care îl veți dezvălui.
  • 3. Noduri secțiunile libere ale părului împreună. După ce ați scufundat cele două secțiuni de păr cu hairpray, trageți ambele secțiuni de păr departe de fața dvs. și peste baza de coadă de cal. Traversați secțiunile unul peste celălalt și trageți secțiunea de jos prin cealaltă în jumătate de nod. Asigurați-vă că nodul este direct peste elasticul părului, astfel încât elasticul părului este ascuns.
  • 4. Înfășurați bucățile libere din spatele coada de cal. După ce nodați secțiunile părului de la baza de coadă, împachetați cele două secțiuni de păr liber în spatele bazei de coadă, astfel încât acestea să se afle în spatele părului elastic.
  • 5. Pinnoanele sub baza de coadă de cal. Odată ce ați înfășurat secțiunile de păr în jurul cravată de păr, fixați secțiunile părului sub baza de coadă de coadă în partea din spate a capului pentru a vă asigura stilul. Dacă aveți părul mai ales lung, puneți capetele părului în părul retras din spatele capului pentru a le ascunde. Dați părului dvs. un spray rapid de hairpray dacă doriți să vă faceți coafura în ultima zi!
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând o coadă multi-strand Crisscross
    1. Imagine intitulată face un ponei de coadă Crisscross Pasul 6
    1. Faceți o coadă scăzută cu două secțiuni libere. O coadă multi-strand Crisscross ia mai multă muncă decât o singură coadă de coadă, dar aspectul său complicat și sofisticat este bine în valoare de efortul. Începeți să faceți această coafură prin tragerea părului în spatele urechilor într-o coadă scăzută, păstrând în același timp cele două secțiuni de păr care vă cad față.
    • Dacă aveți părul drept, drept, separați cele două secțiuni, apoi lețați-le cu spray de păr pentru a le oferi mai multă text și textură.
  • 2. Pin jumătate din partea stângă a părului deasupra coadă de cal. După ce faceți coada de cal, luați partea stângă a părului liber și separați-l într-un strat de fund și un strat superior. Luați stratul superior din partea stângă a părului și traversați-o în partea dreaptă a capului, ținând-o de aproximativ 1 ½ inci (3.81 cm) deasupra coada de cal. Puneți părul cu un știft Bobby unde îl țineți pentru ao asigura.
  • 3. Pin jumătate din secțiunea dreaptă a părului sub celălalt păr fixat. Faceți același lucru ca și în partea stângă cu partea dreaptă, separarea secțiunii drepte a părului în două straturi și fixați stratul superior direct sub secțiunea deja fixată a părului. Aceasta va fi de aproximativ 1 inch (2.5 cm) deasupra coada de cal.
  • 4. Fixați restul firului stâng al părului. Luați părul rămas al secțiunii stânga liberă și fixați-o direct sub părul fixat al secțiunii drepte pe care tocmai le-ați asigurat.
  • 5. Pinați secțiunea dreapta rămasă deasupra părului elastic. Finalizați CrissCrossing părul prin fixarea restului secțiunii drepte a părului peste elasticul părului pentru al ascunde din vedere.
  • Odată ce ați terminat de fixare părul, firele fixate ar trebui să arate aproape țesute împreună într-un mod foarte elegant.
  • 6. Fixați capetele părului răsucite sub coadă de cal. Odată ce ați terminat CrisScrossing și fixați-vă părul, veți avea capete libere pe fiecare parte. Luați-vă capetele libere și înfășurați-le în jurul părului elastic, dacă este posibil, fixându-i în spatele capului în apropierea bazei de coadă de cal. Dacă firele dvs. sunt prea scurte, fixați părul sub coadă, fără a le înfășura în jurul părului elastic.
  • Ceață coafura completată cu spray de păr pentru a le oferi mai bine.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând o coadă de înaltă crissscross
    1. Puneți părul deasupra frunții înapoi. O coadă de înaltă Crisscross este o opțiune bună dacă vă place aspectul unei cali mari și periculoase care are încă un stil elegant și sofisticat. Începeți să faceți această coadă de coadă, luând o secțiune de păr chiar deasupra frunții cu privire la lățimea a trei degete și fixându-l înapoi în partea de sus a capului tău.
    • Glisați degetele indicatorului în părul dvs. de păr pe fiecare parte a capului, chiar deasupra marginii exterioare a fiecărei sprâncene. Aduceți cele două părți împreună într-o formă de triunghi în partea de sus a capului tău. Adăugați volumul prin răsucirea acestei secțiuni înainte de fixare.
  • 2. Traversați o catenă de păr peste pinul Bobby. Odată ce ați fixat primul fir de păr, luați o secțiune de păr pe o parte a știftului și traversați-o orizontal pe știftul Bobby. Pinați-l direct lângă primul știft.
  • 3. Traversați o catenă de păr din cealaltă parte peste pinul Bobby. Repetați procesul de trecere a unei secțiuni de păr, de data aceasta, luând părul direct sub locul pe care tocmai l-ați fixat și traversați-l pe cealaltă parte. Fixați părul în poziție.
  • 4. Continuați procesul de păr Crisscrossing 2 sau 3 ori. După ce a făcut primul CrissCross, repetați procesul de trecere a firelor de păr 2 sau 3 ori, până când ați ajuns la punctul de pe capul dvs. în care doriți să vă faceți la coadă.
  • 5. Trageți părul într-o coadă mare. Periați părțile laterale ale părului înapoi într-o coadă mare la coroana capului, având grijă să nu vă spălați CrissCrossing. Includeți secțiunea încrucișată din partea de sus ultima. Asigurați-vă coaja într-o bandă elastică. Pulverizați părul cu spray de păr pentru a le oferi maximă.
  • sfaturi

    Pentru a face aspectul de aspect și mai fină, periați-vă părul înainte de a vă traversa părul.
  • CRISSCROSSING de coafura ta este o coafura extraordinata daca doriti aspectul unei ponei franceze de panglica, dar cautati un stil care este mai usor de facut si nu sag pe tot parcursul zilei.
  • Dacă aveți probleme cu părul, alunecându-vă prea ușor degetele, pulverizați-l cu șampon uscat înainte de a stia pentru mai multă textură.
  • Avertizări

    Evitați stilul părului în stiluri de coadă strânse în fiecare zi, deoarece acest lucru vă poate deteriora părul și poate provoca ruperea. Încercați o coadă liberă cu o scrunchie dacă sunteți în căutarea unui stil zilnic.
  • Încercați să așteptați până când părul ți-a fost uscat pentru a-ți pune părul într-o coadă de cal, ca să-ți pui părul atunci când este încă umed poate provoca ruperea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • agrafe
    • Elasticul părului (de preferință clar)
    • Hairspray
    • Pieptene sau perie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar