Cum să fii un tip preppy

Privind ca un prep este un lucru, iar multe sfaturi sunt direcționate către Fete preppy. Dar iată un ghid în mod specific despre cum să acționezi și să devii a Preppy tip.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un tip preppy pas 01
1. Purtați haine de marcă respectabilă. O eșantionare a acestor branduri ar putea include polo, Ralph Lauren, Brooks Brothers, Lacoste, J. Echipaj, Hickey Freeman, Paul & Shark, Peter Millar, J. Press, Vițele de Sud și Vineyard. Hollister, Abercrombie, Aeropostale și a.E nu sunt prepliile convenționale, dar unele dintre desenele lor sunt clasice.
  • Imagine intitulată Fii un tip preppy pas 02
    2. Mai ales cămășile de rugby, Chinos în culori ușoare și cămăși te fac să te uiți preppy.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap elegant (băieți) Pasul 03
    3. Magazin pentru haine care vin în culori clasice, deși aceasta nu este în nici un caz o listă definitivă: roz, cer albastru, albastru marin, verde verde, nantucket roșu sau galben. Privind la unele îmbrăcăminte de la brandurile de mai sus, vă va da probabil o idee bună. Cumpărați haine care au culori care se potrivesc bine și arata bine pe tine. De exemplu, o roșcată va arăta mai bine cu verde decât roz sau lavandă, dacă nu are ochi albaștri.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap elegant (băieți) Pasul 02
    4. Dezvoltați un aspect confortabil, dar curat. Găsiți centuri clasice de aspect, de preferință maro / maro deschis. Asigurați-vă că centura este din piele dacă este o curea de rochie și panza cu sfaturi din piele dacă este pentru ocazii ocazionale. Asigurați-vă că nu este acoperit cu biți mici sau știfturi etc. etc.
  • Imagine intitulată Fii un tip preppy pas 05
    5. Purtați mocasine din piele și încălțăminte de barcă (top-siders) sau flip flip-uri din piele în timpul verii. Purtând o pereche de vârfuri de top fără șosete este clasic preppy.
  • Imagine intitulată Fii un tip preppy pas 06
    6. Alegeți un miros și lipiți-l. Nu utilizați mirosuri diferite de șampon, balsam, spălare corporală, aftershave, deodorant și colonie. Cumpărați un set de potrivire. Nu pune prea mult.
  • Imagine intitulată Fii un tip preppy Pasul 07
    7. Considerați că, dacă purtați ochelari, încercați să purtați ochelari răcoritori sau să luați în considerare contactele. Ochelarii întunecați sunt geeky sau scenă / emo / punk, etc. Încercați să obțineți ochelari mai puțin de jantă și să le curățați în fiecare zi pentru a arăta sofisticat. În ultimul timp, Buddy Holly Styled Ochelari au făcut o revenire pe pistă. Dacă nu purtați nimic altceva decât haine preplic, atunci acest lucru ar funcționa complet cu un cardigan frumos sau pulover. De asemenea, multe prepips din istorie (cum ar fi Barry Goldwater) au purtat ochelari nerdy, & subcultura se suprapune adesea cu preppies, astfel încât orice ochelari ar putea funcționa.
  • Imagine intitulată Fii un tip preppy pas 08
    8. Păstrați părul simplu. O coafura comună preppy este aspectul Shaggy sau aspectul pufos sau părul se despărți de partea laterală și scurtă. În ultimul timp, mulți tipi prepli se îndepărtează de stilurile lungi de păr și se întorc la coafuri tradiționale mai scurte. Cred că anii `40 și anii 1950 de culturi de top și echipaj tăiat. Nu există culori de păr nenatural sau păr ras. Dacă este ras, au ras modest modest. Ține-ți părul în căutarea naturală! Gelul de păr este în regulă dacă se face modest, dar nu exagerați.
  • Imaginea intitulată Fii un tip preppy pas 09
    9. Fi proaspăt și îngrijit. Au unghiile curate, tăiate. Fișier și să vă bucurați cu unghiile pentru a le face sănătoase - nu le mușcă. Păstrați buzele hidratate. CHAPPED, buze crăpate sunt inestetice. Rade și pieptene părul cât de des doriți. Nu purtați haine încrețite sau colorate. Stai departe de blugi rupte - acest lucru este pentru Wannabe Preppy și Ripped Jeans sunt anii 1990 și 2000 de moda. Periați de două ori sau de trei ori și atașați dinții o dată sau de două ori pe zi. Albiți dinții dacă este necesar. Fii bine îngrijit. Evitați tatuajul și a fi străpuns.
  • Imaginea intitulată Fii un tip preppy pas 10
    10. Arata sanatos. Ia tonifiere și luați o culoare la soare, pur și simplu nu exagerați. Nu vă ardeți pielea, utilizați protecție solară. Nu utilizați nici paturi de bronzare. Beți o mulțime de apă, luați vitamine și mâncați proteine ​​slabe. Luați o grijă excelentă a pielii (Utilizați loțiune), dinți, păr și unghii.
  • Imaginea intitulată Fii un tip preppy Pasul 11
    11. Participa într-un fel de sport. Echipaj, cross țară, călărie, lacrosse, pistă, polo, rugby, fotbal, golf, navigație, schi, squash și tenis sunt exemple clasice de sport preppy. Dacă este în Jocurile Olimpice, este pregătit. Chiar dacă nu faceți un sport, ar trebui să rămâneți cât mai potrivit posibil. Pentru sportul de liceu, încercați sport, cum ar fi tenis, cross țară, golf, înot, fotbal, pistă etc. Ridicați greutățile pentru tonifiere și starea slabă, dar nu dezvoltați mușchii uriași de culturist.
  • Imagine intitulată Fii un tip preppy Pasul 12
    12. Alăturați-vă corului, de preferință madrigalilor sau orchestrei dacă sunteți muzical. Nu începeți propria trupă.Dacă jucați un instrument de bandă, asigurați-vă că sunteți în bandă simfonică, bandă de jazz sau concursuri solo și ansamblu.Nu obseda pe marș sau pe bandă Pep.O bandă comunitară este mai bună decât trupa de liceu.
  • Imagine intitulată Fii un tip preppy pas 13
    13. Act prietenos și ieșire... Un pic timid este în regulă, dar fii frumos. Zâmbet. Stai drept. Evitați să vă supărați pe oameni supărați. Uitați să vorbiți despre bani - poate pune oamenii opriți.
  • Imaginea intitulată Fii un tip preppy Pasul 14
    14. Studiați din greu și amintiți-vă să vă păstrați notele, de preferință 3.0 GPA la minim și mai sus, deoarece prepile sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind inteligente și grele care lucrează deasupra aspectului și stilului de viață. Ei intră în colegii bune pregătite pentru că încearcă să muncească din greu. Utilizați gramatica bună. Multe preciuni ajung să intre în Liga Ivy sau la universitățile private din cauza clasei, a sporturilor și a scorurilor ridicate ale SAT. Ține pasul cu ceea ce se întâmplă în piețele lumii și financiare. Dacă nu înțelegeți investiția de bază de bază - citiți cărți și învățați.
  • Imagine intitulată Fii un tip preppy Pasul 15
    15. Citiți cărți de etichete. Nu râde! Manierele bune nu sunt doar pentru fete sau bărbați mai în vârstă. Arată că oamenii ați avut o educație bună. Utilizați politețe de bază, cum ar fi vă rog, vă mulțumesc și scuzați-mă. Fiți atenți și țineți ușile pentru oameni. Nu purtați o pălărie în interior. Păstrați telefonul mobil în verificați și puneți-l pe vibrate când mergeți la un loc public. Nu folosiți niciodată argou sau să vorbiți înapoi sau să vă rotiți ochii.
  • sfaturi

    Plimbare în orice magazin etichetat "preppy" [Saks Fifth Avenue, Brooks Brothers, etc.] Și verificați îmbrăcămintea. Notați modele în stil, tăiere și culori. Asta vrei să poți purta.
  • Profitați la ceea ce are de oferit școala dvs. Există o mulțime de oportunități de a întâlni oameni. De exemplu, puteți lucra la ziarul școlar sau vă puteți alătura viitorului liderilor locali de afaceri din America (FBLA), un club de afaceri sau de marketing este întotdeauna o alegere excelentă Preppy Association. Dacă doriți să intrați într-un colegiu bun după liceu, ajută la implicarea în interesul extern. Fi a "Frate mai mare" Sau uitați-vă în jurul comunității dvs. - ce puteți face pentru ao ajuta.
  • Aplicați la o bună fraternitate, pe baza a ceea ce predecesorii dvs. de sex masculin ar fi fost (având o moștenire este întotdeauna pozitivă) sau pe baza locului în care sunteți de la (nord sau sudic, practic.)
  • Dacă aveți un tatuaj, îl puteți acoperi cu machiaj sau îl puteți scoate cu un laser.
  • Dacă sunteți un senior să fie foarte concentrat pe aplicațiile colegiului, sport și clase.
  • Prepile sunt cunoscute pentru hainele lor, note bune, jucând sport și având o mulțime de prieteni. Aruncați o petrecere fără nici un motiv atât de des. Încercați să păstrați drogul și sexul de partid gratuit.Vrei o clasă mai înaltă, o petrecere sofisticată.Dacă vedeți pe cineva să se îmbete, nu-i lăsa să conducă sau să se rănească pe ei înșiși sau pe alții. Nu te îmbăta.
  • Să fie cel puțin oarecum cultivat în arte și să meargă la aceste evenimente. Evident, nu doriți să sunați prost când discutați Brahms. Unele preciuni tipice ar putea avea un fundal muzical ca lecțiile private de pian care cresc.Ascultați mai mult "fruntea înaltă" muzica abstracta, cum ar fi clasica, jazz, folk, indie si cateva forme de EDM, cum ar fi casa si transa.
  • Să fie implicat în biserica sau locul religiei. Mulți oameni prepliți sunt religioși și sunt puternic implicați în biserica lor, mai ales cu Biserica Catolică.Nu trebuie să fii catolic sau chiar un creștin care să fie pregătit, dar având un fundal religios este un plus.
  • Voluntariatul este o activitate obișnuită pregătită.Vrei să fii bine cunoscut și plăcut în comunitatea ta.
  • Stilul de viață preppy este o alegere excelentă pentru construirea CV-ului dvs. și aplicarea pentru colegii. Mulți adulți, de exemplu profesori, lideri religioși, proprietari de afaceri și angajatori în comunitate, respectul și chiar încurajează stilul de viață prepli. Acest lucru se datorează standardelor înalte și aspectului și atitudinii curate.
  • Avertizări

    Nu fi tare și neplăcut. Fii amabil față de toată lumea. Amintiți-vă că a fi o pregătire este să fie un gentleman dintr-o clasă superioară. Puteți purta "dreapta" haine, dar comportamentul trebuie să se schimbe și de asemenea.
  • Nu fi un snob sau nepoliticos. Amintiți-vă că în timp ce acționați preplic, și îmbrăcați-vă pregătiți, nu toată lumea vrea sau își poate permite. Fiți prepliți și mândri, dar toleranți, primiți și nejudgramați față de alte tipuri de oameni. Actând snobby doar dă preplă un nume rău și este un semn de educație slabă. Nu vă lăudați sau nu vă lăudați despre lucrurile voastre. Nu vorbi despre banii de familie vreodată. De asemenea, aflați cum să vă prezentați în mod corespunzător și să salutați oamenii.
  • Există oameni care nu-i plac prepile. Feriți-vă de haters. Ei vor încerca să vă glumească sau să vă jenează.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar