Cum să sărbătorească ziua australiei

26 ianuarie este ziua Australiei, o sărbătoare publică națională care sărbătorește diversitatea și realizările națiunii. Sărbătorii marchează ziua în care primele flote din Marea Britanie. Există tone de modalități de a sărbători. Arătați-vă mândria națională prin lovirea alimentelor voastre australiene preferate, cântând de-a lungul cântețelor patriotice cu colegii dvs., făcând meșteșuguri din Australia și vizionarea focurilor de artificii. Nu uitați să aruncați o treaptă de zi Australia pentru festivități!

Pași

Metoda 1 din 3:
Sărbătorirea cu alimente și băuturi
  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 1.Jpeg
1. Grill niște carne pe Barbie. Nimic nu spune Ziua Australiei ca un mic BBQ.Cârnați și fripturi la grătar sunt întotdeauna o lovitură. Dacă doriți să obțineți cu adevărat autentic, faceți IndoOroo, un fel de mâncare australiană, cu fripturi de cangur marinate în Mango, Chili, Garam Masala și Powder Curry.
  • Găzduiți-vă propriul BBQ sau vă îndreptați spre un prieten.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 2.JPEG
    2. Ridica o "placă" de bere. O "placă" sau cutia de bere australiană, este o adăugare răcoritoare pentru orice sărbătoare a Australiei. Păstrați plăcile într-un răcitor. Pentru adunări foarte mari, umpleți cadă cu gheață și pop în câteva plăci.
  • Creaturi mici Pale, Coopers, Boag, și Vb sunt unele favorite Aussie.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 3.JPEG
    3. Încercați un slam tim-tam. Tim Tams, biscuiți acoperite cu ciocolată, sunt o capsuri dulce australiene. Apucați o cafea fierbinte, nibrați capetele Tim-Tam și utilizați-l ca o paie. Când devine frumos și moale, "îl slam" în gură și se bucură de bunătatea umedă, de ciocolată.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 4.Jpeg
    4. Face pavlova. Un pavlova este un meringue gigant, pufos, plin de cremă dulce și fructe. Deși noii Zeelanders pretind că era invenția lor, fiecare Aussie știe că PAV este australian și prin. Cumpăra un pav, sau faceți-vă propriul dvs.
  • Căpșuni, fructe de pasiune și Kiwis fac toppinguri mari.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 5.JPEG
    5. Au un bucătar australian. Au prieteni și membrii familiei să gătească mâncărurile preferate Aussie. Apoi, toată lumea are gust și voturi. O regulă: Nu votează pentru propria dvs. fel de mâncare.
  • Dacă doriți, puteți avea un gătit mai specializat. Au prieteni să concureze pentru a face cel mai bun deșert australian sau kangaroo la grătar.
  • Dați câștigătorului un premiu patriotic, ca un șorț australian de pavilion sau un caz de bere australiană!
  • Metoda 2 din 3:
    Sărbătorirea cu activități
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 6.Jpeg
    1. Se îndreaptă spre un eveniment comunitar. Majoritatea comunităților australiene vor pune câteva evenimente publice pentru Ziua Australiei. Ei pot avea festivaluri, concerte, meciuri sportive și parade. Verificați calendarul evenimentului comunității pentru o fugă din festivitățile locale.
    • Dacă vă simțiți aventuros, faceți o excursie la un oraș australian major pentru a participa la evenimentele lor comunitare. Sydney este cunoscut pentru cursele sale cu barca, în timp ce Melbourne are o paradă de stradă uriașă.
  • Imagine intitulată Celebrează Australia Ziua Zilei 7.JPEG
    2. Urmăriți focurile de artificii. Multe orașe și orașe au focuri de artificii seara. Apuca o pătură, un coș de picnic și niște gustări și se îndreaptă într-o oră rezonabilă pentru a obține o vedere bună. Unele posturi de radio au muzică care este programată la focuri de artificii, așa că aduceți un radio dacă doriți.
  • Imagine intitulată sărbătoresc Australia Ziua Zilei 8.Jpeg
    3. Au un picnic la plajă. Dacă locuiți în Australia, știți că Ziua Australiei este întotdeauna fierbinte, fierbinte, fierbinte. Apa oceanică oferă o ușurare rece de la soarele sizzling. Nu uitați să aduceți un difuzor pentru a vă exploata melodiile Aussie preferate.
  • Plaja este un loc minunat pentru a avea o Ziua Australiei BBQ!
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 9.Jpeg
    4. Face meșteșuguri din Australia. Meșteșugurile sunt sigur de a fi un hit cu Kiddos. Decorați bumerangurile de hârtie sau faceți un mini-dipteridoo dintr-o tub de carton lung și vopsele luminoase.
  • Creați o pălărie de vizită de hârtie utilizând cardul de aur pentru trupa și cardul verde pentru vizor. Atașați-le unul la celălalt cu bandă și lipiți o imagine a unui steagul australian pe partea frontală a vizorului. Acum aveți o protecție patriotică de casă de la soarele australian fierbinte!
  • Imprimați versiunile goale ale steagurilor locale australian și culoarea acestora. Puteți găsi șabloane goale aici: http: // Kidspot.COM.Au / lucruri-to-do / Activitate-articole / Flags-of-Australia-Statul-Steag-of-Western-Australia / Știri-Story / 29d2bd8E54812DC64FC15788D59C1271?Ref = Collection_view, Australia-Day
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 10.Jpeg
    5. Au un turneu de cricket sau la atingere în curtea din spate. Aussii iubesc sportul lor, deci alăturați-vă într-un turneu de curte sau găzduiți unul dintre dvs! De asemenea, puteți arunca în jurul unui Frisbee pentru o distracție australiană spirituală.
  • Utilizați coșuri de gunoi sau găleți pentru ciocurile de cricket.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 11.jpeg
    6. Decorați-vă casa cu steaguri australiene și decorațiuni tematice. Cumpărați tone de steaguri australiene și le puneți peste tot pentru a vă arăta dragostea Aussie. Utilizați alte decorațiuni din Australia, cum ar fi fețe de masă, prosoape, postere, magneți și baloane pentru a vă transforma casa într-o zonă minunată australiană.
  • Hang Steaguri australiene de la Windows-ul mașinii dvs. pentru a vă plasa patriotica.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 12.Jpeg
    7. Deconectați-vă în Gearul australian. Aceasta este șansa dvs. de a purta lucruri pe care nu le-ați purta în mod normal niciodată. Nu vă fie frică să mergeți peste bord cu patriotismul. Purtați un Singlet Aussie Crazy, o pălărie de pavilion australian, ochelari de soare, și coliere cu tematică Aussie.
  • Dacă doriți un aspect mai blând, purtați doar culori australiene. Roșu, alb și albastru sau galben și verde sunt ambele scheme de culori patriotice.
  • Purtați un pavilion australian când bateți prânzul pe Barbie.
  • Metoda 3 din 3:
    Sărbătorirea cu muzică și filme
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 13.Jpeg
    1. Puneți cricket pe televizor în timp ce sărbătoriți. Cricket este un sport clasic Aussie. Nu trebuie să stați în jurul ecranului în timpul jocului - dacă nu doriți, desigur. Doar jucați în fundal pentru o senzație festivă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 14.Jpeg
    2. Porniți triple J fierbinte 100 de numărătoare inversă. Triple J este o rețea radio australiană. Tuneți-vă la triple J în ziua Australiei pentru a le auzi numărătoarea inversă a primelor 100 de melodii din ultimul an.
  • Unele aussies aruncă chiar cele mai tari 100 de petreceri din Australia Day.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Australiei Pasul 15.Jpeg
    3. Urmăriți un film australian. Ce modalitate mai bună de a încheia sărbătoarea decât cu o mare lucrare a Cinema Aussie? Puteți alege o lovitură recentă sau puteți merge la un clasic ca Mad Max, Strict de bal, sau Nunta lui Muriel.
  • Imagine intitulată sărbătoresc Ziua Australiei Pasul 16.Jpeg
    4. Cântă la melodiile tale preferate patriotice. Curea din dragostea ta pentru țara dvs. cu colegii tăi. Cântă balade patriotice ca imnul național, Jos sub, sau Albastru adevărat. Dacă sunteți un Aussie Aussie în străinătate, puteți paria pe Peter Allen Încă mai sun din Australia acasă va produce o lacrimă sau două.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu mergeți în aer liber fără o pălărie, protecție solară și îmbrăcăminte cu mâneci lungi.
  • Dacă sunteți blocat în state, Asociația Australia America (AAA) deține o sărbătoare la Ambasada australiană din Washington DC: http: // Australiausa.Org.
  • Avertizări

    Beți în mod responsabil - alcoolul și conducerea nu se amestecă. Lăsați mașina acasă sau primiți prieteni sobri care au vârsta să conducă.
  • Așteptați orele de depozitare reduse și traficul greu.
  • Asigurați-vă că Ziua Australia este o zi incluzivă. Australia este o țară de mare diversitate culturală, inclusiv Aborigines și Torres Strait Islanders, au variat medii europene, pacifice și asiatice și imigranți recent din întreaga lume. Dacă comunitatea dvs. nu dispune de această recunoaștere, să vorbească și să fie gata să vă ajute să vă asigurați că toate vocile australiene sunt incluse.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar