Cum să sărbătorească ziua independenței

Vara este întotdeauna chiar la colț, ceea ce înseamnă că trebuie să vă pregătiți pentru sărbătorile Zilei dvs. de Independență. În Statele Unite, Ziua Independenței sau a patra din iulie este o sărbătoare națională care marchează aniversarea independenței țării față de Marea Britanie. În mod tradițional, mulți oameni sărbătoresc această zi cu picnic, parade și focuri de artificii, și vă puteți alătura celebrelor oricum doriți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Participarea la sărbătorile naționale
  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 1
1. Vizitați capitala națiunii pentru Parada Națională de Ziua Independenței. În fiecare an, pe 4 iulie, Washington DC are o mare paradă pe care oricine poate participa. Dacă mergeți, veți vedea demonstrații militare, plutite, trupe și multe altele. De obicei, parada este ținută la ora 11:45.
  • Seara, puteți participa, de asemenea, la un concert gratuit la câmpurile Capitol cu ​​focuri de artificii după aceea, acest concert, "Un capitol al patrulea", este difuzată la nivel național pe PBS.
  • În timp ce vă aflați în DC, puteți vizita unele dintre principalele repere, cum ar fi Casa Albă, Memorialul Lincoln și Memorialul Veteranilor din Vietnam. De asemenea, puteți vizita Smithsonian sau Galeria Națională.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 2
    2. Verificați sărbătorile lui Boston. Ca unul dintre cele mai vechi orașe ale națiunii, cu o istorie bogată, Boston are de obicei o sărbătoare mare de Ziua Independenței. Împreună cu focurile de artificii, orchestra Boston Pops joacă cântece patriotice pentru mulțime.
  • În timp ce în Boston, verificați reperele istorice, cum ar fi vechea casă de întâlnire din sud (în care revoluționiștii s-au adunat în fața Partidului de ceai din Boston) și Casa Paul Revere.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 3
    3. Vizitați Philadelphia pentru re-enternații istorice. În Philadelphia, puteți vizita Sala de Independență, unde veți vedea scene istorice acționate. De asemenea, puteți asculta o lectură a declarației de independență.
  • Du-te Vizualizați clopotul Liberty în timp ce sunteți în Philadelphia.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 4
    4. Faceți o plimbare spre New York City pentru un afișaj epic de focuri de artificii. Cel mai mare afișaj de focuri de artificii din națiune este focurile de artificii din 4 iulie din New York. Planificați înainte să vizitați New York și să vizualizați acest afișaj spectaculos seara, precedat de spectacole de către vedetele de oaspeți.
  • Metoda 2 din 3:
    Alăturați-vă la sărbătorile locale
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 5
    1. Urmăriți focurile de artificii locale sau o paradă. Cele mai multe orașe au afișaje gratuite sau ieftine de focuri de artificii, precum și parade. Verificați hârtia locală sau online pentru localizarea afișajelor locale. De obicei, vor fi desemnate zone pentru a viziona ambele, deși probabil că veți putea vedea focurile de artificii din multe părți ale orașului.
    • Cele mai multe baze militare au afișaje de focuri de artificii, de asemenea.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 6
    2. Merge la un concert. Începutul 4 iulie sărbătorile includ concerte, iar astăzi nu este diferit. Multe orchestre și trupe locale vor fi puse pe concerte, iar bine-cunoscutele rockstars și trupele se joacă adesea pe data de 4 iulie, de asemenea.
  • Verificați cu locurile dvs. de concert local pentru a vedea ce concerte sunt planificate. De asemenea, puteți contacta organizațiile care ar putea avea concerte, cum ar fi bazele militare sau orchestra locală. Parks și Departamentul REC ar putea găzdui, de asemenea, unele concerte în parcuri.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 7
    3. Participați la un joc de baseball. Pe măsură ce distracția națională a Americii, participarea la un joc de baseball pe data de 4 iulie este o modalitate comună de a sărbători. Puteți să luați un joc la un minge MLB. De asemenea, puteți rădăcina pentru o echipă locală, indiferent dacă o echipă de ligă minoră sau o echipă Liga Little a copilului tău. În plus, multe jocuri au focuri de artificii după 4 iulie.
  • De asemenea, ați putea juca propriul dvs. joc de baseball la un parc local.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 8
    4. Mănâncă la un picnic comunitar. Multe organizații găzduiesc picnicurile și găinile comunitare pe data de 4 iulie, inclusiv biserici, companii și baze militare. Găsiți unul din zona dvs. pentru a vă alătura distracției. Veți putea să vă bucurați de alimente tipice de 4 iulie, cum ar fi burgeri, câini calzi, grătar, porumb pe coadă, fasole coaptă, pepene verde, salate și deserturi patriotice.
  • Multe evenimente vor avea activități cum ar fi dans, lupte cu arme de apă, concursuri de spitație de semințe de pepene verde și concursuri de alimentație. Săriți acolo și bucurați-vă de distracție!
  • Metoda 3 din 3:
    Sărbătorirea la domiciliu
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 9
    1. Sărbătoriți prin iluminarea unui foc de bonfire. În timp ce un foc de foc sau un foc de tabără nu poate părea o sărbătoare tradițională a Zilei Independenței, a fost de fapt una dintre căile care a fost sărbătorită ziua primului aniversare a semnării declarației de independență. Ei au generat, de asemenea, clopote și au împușcat focuri de artificii.
    • Înainte de iluminarea A foc sau foc de tabără, curățați zona a tot ce ar putea prinde focul. Săpați o depresie într-un cerc pentru a ajuta la conținutul focului și plasați pietre în afara exteriorului. De asemenea, aveți un stingător de incendiu sau apă la îndemână pentru a scoate orice scântei.
    • Desigur, asigurați-vă că ați verificat codurile de incendiu din zona dvs. Un foc de tabără este cu siguranță mai practic într-o curte.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 10
    2. Trageți-vă propriile focuri de artificii. Mulți americani își cumpără, de asemenea, propriile lor focuri de artificii pentru a trage, deși majoritatea orașelor au reglementări împotriva unor afișaje mari și unele focuri de artificii de interdicție cu totul. Cu toate acestea, dacă sunteți în afara limitelor orașului, crearea propriului dvs. afișaj de artificii și scânteia de iluminat este un bine cunoscut de 4 iulie distracție.
  • Fi sigur. Înainte de a fotografia focuri de artificii, ștergeți o zonă de siguranță prin eliminarea oricăror materiale inflamabile, cum ar fi frunze moarte sau iarbă. De asemenea, puteți apărea în jos zona pentru ao împiedica să prindă focul.
  • Asigurați-vă că aveți un stingător de incendiu la îndemână și utilizați dispozitive de iluminare mai lungi (cum ar fi un brichetă sau meciuri de șemineu). Citiți instrucțiunile și ușor ușor un lucru la un moment dat (întotdeauna pe teren). Niciodată nu vă sprijiniți nimic de iluminat.
  • Verificați reglementările locale pentru a vă exprima artificii. Majoritatea statelor au legi împotriva focurilor de artificii pentru uz personal, în funcție de tipul sau dimensiunea. Unele state au, de asemenea, legi despre momentul în care vi se permite să pop focuri de artificii - de exemplu, majoritatea statelor vă cer să opriți focurile de artificii până la miezul nopții sau 1 am.
  • Multe dintre afișajele naționale de artire sunt afișate la televizor, deci dacă nu doriți să vă trageți de pe propriile focuri de artificii, întoarceți televizorul.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 11
    3. Afișați simboluri ale mândriei americane. Deoarece ziua sărbătorește independența Americii față de Marea Britanie, afișarea și purtarea simbolurilor americane este o modalitate excelentă de a sărbători. Fly steaguri americane, rochie în roșu, alb, albastru, și tencuială pereții cu stele și dungi.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 12
    4. Bucurați-vă de niște meșteșuguri acasă. Dacă aveți copii (sau chiar dacă nu faceți acest lucru!), sărbători ziua făcând niște meșteșuguri patriotice. Orice ambarcațiune americană este un joc corect în ziua independenței, astfel încât să ajungă la roșu, alb și albastru.
  • Face un pin american de flag.
  • Creați o greutate de hârtie de casă și vopsiți-o cu modele și culori patriotice.
  • Proiectați un fel de felicitare folosind o temă patriotică.
  • Face o coroană de fire folosind culori de fire patriotice.
  • Craft o lampă de stea strălucitoare în culori patriotice și închide-o la partidul dvs. de sărbătoare.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Independenței Pasul 13
    5. Țineți-vă propriul cookout. O modalitate excelentă de a sărbători acasă este de a invita prietenii și familia pentru o foraj. Fă-o un Potluck pentru a lua unele dintre stresul de pe tine însuți și să includă niște jocuri distractive pentru a rămâne rece, cum ar fi lupte cu arme sau baloane cu apă.
  • Unele alimente tradiționale din 4 iulie includ burgeri, câini calzi și BBQ. Fing-Foods, cum ar fi porumbul pe Cob și felii de pepene verde, sunt întotdeauna o alegere bună. Ați putea, de asemenea, să faceți alimente roșii, albe și albastre, cum ar fi o salată de căpșuni, afine și marshmallow. Deserturile sunt un loc minunat pentru a vă arăta patriotismul. Ai putea face un tort cu îngheț de frișcă, decorată cu afine și căpșuni, sau ați putea face cookie-uri cu dungi de îngheț roșu, alb și albastru.
  • Pentru un patriotism suplimentar, cineva să citească declarația de independență la celebrarea dvs.
  • De asemenea, ați putea crea propria dvs. parte a blocului prin obținerea vecinilor la bord pentru o petrecere mare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar