Cum să ai grijă de un păianjen de cămilă

Dacă vă place animalele exotice, ați putea avea ochiul pe păianjenul Camelului. Păianjenii cămilă sunt, de asemenea, numiți scorpioni eolieni sau păianjeni de soare. Această creatură unică aparține speciilor Solifugae. Pentru că este periculos, este rapid și necesită o îngrijire specifică, aveți nevoie de experiență de îngrijire pentru a Tarantula sau scorpion înainte de a păstra un păianjen camion ca un animal de companie.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea unui habitat
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 1
1. Alegeți un rezervor securizat. Achiziționați un rezervor de plastic din magazinul dvs. local de animale de companie, care este de cel puțin 5 galoane (19 l) în dimensiune. Partea superioară a rezervorului ar trebui să fie de evacuare, deoarece păianjenii cămilă pot urca pe partea laterală a rezervorului. De asemenea, ele pot mesteca prin plasă de plastic, astfel încât materialul capacului trebuie să fie puternic. De exemplu, alegeți un capac de plasă de metal cu lacune mici pe care păianjenul cămilă nu le poate stoarce.
  • Căutați acvarii care sunt folosite pentru a găzdui tarantulele sau scorpionii, deoarece păianjenii cămilă vor prospera într-un habitat similar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 2
    2. Umpleți rezervorul cu 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) de nisip. Cămășile de cămilă se înfundă frecvent pe tot parcursul zilei. Păiantul tău de cămilă poate să se odihnească sau să se odihnească în timpul zilei după ce este îngrozită adânc în nisip. Acesta va reemerge noaptea când temperatura scade.

    Știați? Femeile de cămilă de cămilă își pun ouăle în burrows și îi conectează. Apoi, ei apărău burrow de atacurile altor insecte.

  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 3
    3. Plasați ramurile sau coaja în rezervor pentru a oferi acoperire. Dacă păianjenul cămilă alege să nu se umezească, va dori în continuare umbra și protecția. Puneți mai multe ramuri sau coaja de plută în rezervor, așa că este pe partea de sus a nisipului.
  • De asemenea, puteți plasa roci în rezervor, deoarece acestea vor da camili păianjen un loc umbros să se ascundă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 4
    4. Monitorizați temperatura în rezervor. Păstrați rezervorul fierbinte în timpul zilei și apoi plasați temperatura pe timp de noapte, așa că este mai rece. Plasați un termometru în interiorul rezervorului și ridicați temperatura camerei pe care rezervorul este în până când termometrul citește 95 ° F (35 ° C). Apoi rotiți temperatura în timpul nopții, astfel încât termometrul din rezervor citește între 75 și 82 ° F (24 și 28 ° C).
  • Dacă preferați, încălziți rezervorul cu un mat aprins sau încălzit.
  • Rețineți că rezervorul va fi mai fierbinte decât camera, astfel încât nu va trebui să aduceți temperatura camerei până la 95 ° F (35 ° C).
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 5
    5. Mitra rezervorul în fiecare noapte pentru a crește umiditatea. Deși păianjenii cămilă ca se usucă în timpul zilei, au nevoie de umiditate ridicată pe timp de noapte. Umpleți o sticlă de pulverizare curată cu apă și spritz în interiorul rezervorului o dată pe noapte.
  • Mutarea rezervorului ar trebui să ridice nivelul de umiditate, astfel încât este între 70 și 90%. Nu aveți nevoie de un higrometru pentru a măsura umiditatea în rezervor, doar o înmulțește în fiecare noapte.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 6
    6. Păstrați un singur păianjen în rezervor. Dacă plasați mai mult de 1 păianjen în rezervor, ei se pot ataca reciproc. Păianjenul cămilă care câștigă va mânca celălalt păianjen, deci este important să păstrați mai mulți păianjeni separați.
  • Dacă plasați un păianjen de cămilă de sex feminin și bărbat în același rezervor, femeia va mânca de obicei păianjenul masculin.
  • Metoda 2 din 4:
    Menținerea păianjenului de cămilă ca un animal de companie
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 7
    1. Hrăniți cămilă spider o varietate de insecte în fiecare zi. Achiziționați greieri live și puneți 1 în rezervor în fiecare zi. De asemenea, ați putea oferi lăcuste, viermi sau gandaci. Păianjenii de cămilă preferă să-și omoare prada, așa că încercați să o dați alimente vii pe care le poate vâna.
    • Oferiți spiderului Camelului un mouse înghețat o dată pe săptămână ca un tratament special.

    Știați? Puteți să scoți un vas de apă puțin în rezervor, dar păianjenul cămilă probabil nu va mai bea din ea foarte mult. Cămilă de cămilă pot obține cea mai mare parte a apei din pradă lor.

  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un păianjen de cămilă Pasul 8
    2. Lăsați singur păianjenul de cămilă dacă începe să se hiss, să zboare sau să facă clic pe. Fiți atenți la sunetul și poziția păianjenului de cămilă atunci când se înfurie sau defensivă. Veți auzi o șuierare, făcând clic sau zgomot de zgomot sau vedeți păianjenul cămilă ridică abdomenul superior vertical dacă se simte ca și cum ar fi în pericol.
  • Cel mai bun lucru de făcut dacă interacționați cu un păianjen de defensiv de cămilă este să îl păstrați în rezervorul său și să îl lăsați singur până când se calmează.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 9
    3. Limitați interacțiunea cu păianjenul Camel. Păianjenii cămilă pot rula până la 10 km (16 km) pe oră, deci evitați să o scoateți din rezervor pentru a se ocupa de ea. Dacă păianjenul se pierde, poate scăpa foarte ușor.
  • Dacă păianjenul de cămilă se pierde și pare să te urmărească, nu-ți face griji. Păianjenii cămilă alerg adesea după oameni, deoarece încearcă să rămână la umbra umbrei persoanei. Va trebui să fiți repede pentru a încerca să plasați un borcan peste păianjenul de cămilă.
  • Metoda 3 din 4:
    Tratarea unei mușcături de spider de cămilă
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 10
    1. Recunoașteți o mușcătură de păianjen. Dacă ajungeți în rezervorul de păianjen și vă mușcă, veți simți o durere ascuțită ca și fălcile sale. O mușcătură de păianjen nu este venică, dar va provoca pielea în jurul mușcăturii să devină roșii și inflamate.

    Știați? În ciuda zvonurilor populare, păianjenii cămilă nu vor mânca carne sau nu vor pune ouă în alte creaturi.

  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 11
    2. Curățați imediat o mușcătură de păianjen. Odată ce pielea din jurul mușcăturii devine iritată, trebuie să curățați rana cu apă cu săpun sau dezinfectanți. Uscați zona și frecați unguent antibiotic. Apoi acoperiți zona cu un bandaj.
  • Poate dura câteva săptămâni pentru rană să se vindece complet. Schimbați frecvent bandajul pentru a preveni dezvoltarea unei infecții.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 12
    3. Gestionați durerea mușcăturii de păianjen. Deoarece o mușcătură de păianjen poate provoca durere și inflamație severă, preluați medicamentele dureroase (OTC), cum ar fi ibuprofenul sau acetaminofenul. Pentru a reduce umflarea și amorțitul site-ului, aplicați pachete de gheață timp de 10 minute la un moment dat cât de frecvent, pe cât aveți nevoie de-a lungul zilei.
  • Apelați-vă medicul dacă durerea nu dispare după administrarea medicamentelor OTC sau dacă durerea se agravează.
  • Metoda 4 din 4:
    Găsirea unui păianjen de cămilă
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 13
    1. Luați în considerare nivelul de calificare în îngrijirea unui păianjen de cămilă. Majoritatea magazinelor de companie recomandă să aveți o anumită experiență în îngrijirea scorpionilor sau tarantulelor înainte de a încerca să aveți grijă de un păianjen de cămilă. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte agresivi și au nevoie de un habitat precis.
    • Un păianjen de cămilă de companie va mânca, de asemenea, o mulțime de alimente, astfel încât să fie pregătit să cumpere sau să găsească bug-uri sau șoareci pentru a mânca.

    Știați? Păianjenii cămilă nu trăiesc foarte mult. Cei mai mulți păianjeni trăiesc timp de până la 1 an în sălbăticie sau în captivitate.

  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 14
    2. Identificați cum arată un păianjen de cămilă. Păianjenii de cămilă au abdomede gri sau maro cu picioarele maro deschise. Ochii lor negri sunt mari și poziționați pe vârful capului lor. Veți observa, de asemenea, fălci mari și puternice care au cârlige la capete.
  • Păianjenii cămilă pot crește între 3 și 6 inci (7.6 și 15.2 cm) în dimensiune.
  • Păianjenii de cămilă de sex feminin sunt mai mari decât păianjeni de cămilă de sex masculin.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă pasul 15
    3. Căutați un păianjen de cămilă într-o zonă fierbinte și uscată. Probabil ați auzit că păianjenii cămilă se dezvoltă în deșert, dar le puteți găsi în întreaga lume. Ei preferă regiuni foarte uscate și fierbinți, astfel încât, dacă locuiți în acest climat, este posibil să găsiți unul. Uită-te în zone umbrite, cum ar fi halate sau spații cu crawlere, care sunt protejate de lumina directă a soarelui pentru a vedea dacă puteți vedea un păianjen de cămilă.
  • De asemenea, puteți căuta păduri și pășuni pentru păianjeni de cămilă.
  • Păianjele de cămilă nu se rotesc, deci nu vă deranjează să verificați.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un spider de cămilă Pasul 16
    4. Achiziționați un păianjen de cămilă dintr-un magazin de animale exotice. Dacă nu aveți noroc găsirea unui păianjen de cămilă în sălbăticie, este posibil să trebuiască să mergeți la un magazin de animale de companie sau un Exotic Pet Expo. Rețineți că păianjenii cămilă sunt scumpe dacă le cumpărați din magazin sau expoziție.
  • Dacă găsiți un dealer de animale de reputat online, este posibil să puteți cumpăra un păianjen de cămilă și să-l expediați direct la dvs.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă ați curățat rana dintr-o mușcătură de păianjen, dar dezvoltați o febră, ați putea dezvolta o infecție. Contactați imediat medicul dumneavoastră.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Rezervorul de cel puțin 10 galoane (38 l) în dimensiune
    • Nisip
    • Ramuri sau coajă de plută
    • Termometru rezervor
    • Sticla cu pulverizator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar