Cum de a alege un prepeliță

Quail Faceți mari animale de companie. Le poți îmblânzi, sunt minunați să te uiți, ei pun ouă și pot fi de asemenea păstrate pentru carne. Când vine vorba de alegerea prepeliței perfecte pentru dvs., ar trebui să alegeți o prepeliță sănătoasă, activă și fericită, care este îngrijită corect. Puteți învăța elementele de bază ale unui prepeliț normal, prin citirea de mai jos.

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți un prepeliță 1
1. Cercetați legile și reglementările locale. Există un dezacord comun în care prepeliță de categorie vine sub. Unele state consideră șeptel de prepelițe, în timp ce altele le consideră că păsările de păsări sau păsări aviare. În funcție de actul în care se află, poate fi dificil de câștigarea autorizației de a păstra prepelița în casa dvs. Zonele suburbane pot avea reguli mai stricte și abordări despre cum să păstreze prepelițele, în timp ce zonele rurale sunt mai îndrăznețate.
  • Ele nu sunt la fel de mari sau mai zgomotoase ca puii de găină, dar cravile masculine "fac încă o mulțime de indicii verbale vocale și consecvente care ar putea să vă deranjeze vecinii dacă sunt plasați în apropierea liniei de gard.
  • În timp ce prepelița nu poate fi interzisă în zona dvs., Consiliul dvs. ar putea avea în continuare câteva reguli stricte care dictează cum aveți grijă de prepelișul tău. Aceasta include cât de multe prepelițe puteți păstra și ce cerințe de locuit aveți nevoie.
  • Dacă sunteți într-o casă de închiriere, este important să anunțați proprietarul dvs. pe care îl păstrați prepeliții. Este posibil să trebuiască să plasați un depozit de animale de companie și ar putea fi amendat dacă proprietarul dvs. nu este conștient.
  • 2. Bujiți-vă banii. Quail sunt animale de companie ieftin și ușor de îngrijorat, totuși, costă bani și vin cu câteva cheltuieli lunare. Aceasta include bani spre alimente, lenjerie de pat, consumabile de curățare și sistem de locuințe. Nu uitați că, de asemenea, necesită mult timp și atenție.
  • Imagine intitulată Alegeți un prepeliță 2
    3. Luați în considerare scopul prepeliței dvs. Indiferent dacă vă ridicați prepelița pentru ouă, carne și reproducere sau ca un animal simplu, există diferite rase în funcție de scopul pe care îl alegeți.
  • Coturnix Quail sunt cea mai bună rasă de pornire, deoarece sunt ușor de îngrijit. De asemenea, Jumbo Coturnix a pus ouă mari.
  • Butonul Quail face animale de companie deosebite, dar ele pun ouăle mici pe care majoritatea oamenilor nu le-ar considera că merită să mănânce datorită dimensiunilor mici. Deși sunt crescători mari, iar unele au pene strălucitoare și colorate, care sunt minunate pentru spectacol.
  • Prepelița cu bobwhite sunt o rasă de prepeliță obișnuită și în mod normal păstrată pentru reproducere sau carne. Ele sunt, de asemenea, de păsări distractive pentru a avea grijă și pot fi îmblânzite.
  • 4. Decideți dacă doriți ca puii de bebeluși sau prepeliții adulți. Puteți achiziționa ouă fertile pentru a vă incuba propriul lot de pui sau puteți cumpăra puii de o zi de la un crescător. Dacă doriți ca ouă cât mai curând posibil, cumpărați șase săptămâni vechi. În acest fel, veți putea, de asemenea, să determinați sexul prepeliței dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu prepeliță 3
    5. Aflați unde puteți cumpăra prepelițe sănătoase în zona dvs. În mod normal, puteți cumpăra prepelițe de la un crescător, online sau posibil de la un magazin de animale de companie locale.
  • Rețineți că trebuie să cumpărați întotdeauna de la un crescător de încredere sau un magazin de animale de companie. Este, de asemenea, bine să știți cum să spuneți diferența dintre prepelițele sănătoase și delicioase.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu prepeliță 4
    6. Luați în considerare cumpărarea a cel puțin două prepelițe. Qualele sunt păsări sociale care vor deveni cu ușurință singuratic, motiv pentru care sunt mult mai fericiți atunci când sunt adăpostiți cu un prieten. Chiar dacă intenționați să interacționați cu prepelița dvs. destul de frecvent, prepelița dvs. nu vă poate comunica în același mod în care comunică într-o turmă.
  • Imagine intitulată Alegeți un prepeliță Pasul 5
    7. Configurați casa prepelișului înainte de a le aduce acasă. În timp ce prepelițele au o gamă largă de locuințe, cum ar fi șuruburile de iepure, cuștile de rozătoare și Bantam se desfășoară, au câteva cerințe, dar după configurarea locuințelor, puteți aduce casa de prepeliță!
  • Fiecare prepeliță ar trebui să aibă cel puțin un picior pătrat de spațiu de podea sau mai mult, în funcție de cât puteți sau doriți să le dați. Amintiți-vă, cu atât este mai mare cușcă, cu atât mai fericiți prepelițele!
  • Așezați lenjeria în casa prepelișului. Majoritatea materialelor de lenjerie sunt potrivite pentru prepeliță, dar au nevoie de fân sau paie pentru a face cuiburi cu.
  • Furnizați un recipient de apă și un alimentator pentru prepeliță. Umpleți alimentatorul cu o alimentare de înaltă calitate și alimentați apă proaspătă și curată pregătită pentru prepelița dvs. pentru a veni acasă.
  • Plasați câteva elemente suplimentare în carcasă pentru prepelițe, cum ar fi cabane de hamster, plante și un cadou de nisip. După aceasta, prepelița ta este sigur că ești fericit!
  • Imagine intitulată Alegeți un prepeliță Pasul 6
    8. Asigurați-vă că prepelițele pe care le alegeți sunt sănătoase și fericite. Dacă vă veți îngriji de prepeliță, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să treceți prin necazul de a vă îngriji de un prepeliță ilustrată și încercați să o ridicați înapoi la sănătate. Unele sfaturi despre a spune ce prepeliță este sănătoasă și ce prepeliță nu poate fi văzută mai jos:
  • Quila nu ar trebui să fie urcat. Dacă este așa, acest lucru înseamnă că prepelița este prea rece sau bolnavă.
  • Quailul ar trebui să aibă ochi clari și de alertă. Dacă ochii quails sunt tulbure sau plictisitoare, atunci prepelița are ceva în neregulă cu ea.
  • Prepelița ar trebui să fie activă. Quail sunt creaturi prudente și curioase, care ar trebui să fie, de asemenea, destul de frică de tine, cu excepția cazului în care a îmblânzit. Singura prepeliță de timp ar trebui să adoarmă este atunci când este timpul de noapte, sau când camera este foarte întunecată.
  • Quail nu ar trebui să se gâfâie. Dacă se întâmplă acest lucru, aceasta înseamnă că prepelița este fierbinte sau este deshidratată.
  • Prepelița nu ar trebui să fie lentă sau lentă. Cu excepția cazului în care prepelița dormește în noapte (sau camera este întunecată), ar trebui să se deplaseze într-un ritm normal și foarte treaz.
  • Prepelița ar trebui să aibă pene pe spate, gât și corp. Dacă prepelița nu are pene pe spate, gâtul sau corpul înseamnă că sunt stresați sau au luptat. Rețineți că, dacă prepelițele sunt chele pe capul lor, acest lucru nu înseamnă că au luptat sau sunt stresate, înseamnă, de asemenea, că au fost împerecheate care sunt în mare parte comună în timpul sezonului de împerechere.
  • Prepelița ar trebui să fie liberă de acarieni. Acarienii sunt mici bug-uri negre care trăiesc pe Quails. Ele sunt de obicei văzute pe cap sau sub aripi. Dacă prepelițele au acarieni înseamnă că nu sunt îngrijiți în mod corespunzător sau cușca nu este curățată des.
  • Quailul nu ar trebui sângerat, rănit sau în mișcare funnily. Aceasta înseamnă că amelioratorul este, evident, foarte rău pentru a avea grijă de prepeliță și nu le acordă atenție prea mult. De asemenea, nu doriți să cumpărați un prepeliță rănită care se mișcă cu funnily.
  • Imagine intitulată Alegeți un pasaj de prepeliță 7
    9. Observați carcasa prepelișului. Paturile de pat, carcasa și hrana și vasul de apă ar trebui să fie curate. Prepelița ar trebui, de asemenea, să fie hrănită cu o hrană de înaltă calitate, iar apa ar trebui să fie curată și clară.
  • 10. Plasați măsurile pe care le-ați cumpărat în casa lor. Rețineți că fiecare prepeliță are nevoie de cel puțin un picior pătrat de spațiu de podea, iar bărbații nu ar trebui să fie păstrați împreună din cauza luptelor. De asemenea, au nevoie de timp să se stabilească, așa că dacă nu primești ouă din găinile tale, iar Quiils Chase fiecare acum și apoi, acest lucru este natural și ar trebui să se termine în curând în aproximativ o săptămână sau două.
  • sfaturi

    Quail nu face bine cu cuștile deschise pe toate laturile, deoarece ei le plac colțurile pentru a alerga la atunci când sunt înspăimântați. Ele pot fi, de asemenea, stresate și înspăimântate cu ușurință dacă nu au nici o acoperire pe partea de sus a cuștilor lor, deoarece multe dintre pradă le apuca de sus.
  • Asigurați-vă că jocurile dvs. de acasă oferă adăpost de la vânt, ploaie, grindină și zăpadă. De asemenea, ar trebui să fie răcoroasă în timpul verii și cald în timpul iernii.
  • Qualele vor zbura când vor fi înspăimântați sau dacă au scăpat. Pentru a preveni această problemă, este mai bine să-i clipi aripile.
  • Păstrați pisicile, câinii, păsările mari, șerpii și alte prădători departe de prepeliță, deoarece ar putea răni sau ucide prepelișul dacă au șansa de a.
  • Un feed de păsări de joc ar trebui să fie hrănit cu prepelița dvs. pentru a vă asigura că primesc o dietă bine echilibrată. Quail poate fi, de asemenea, alimentat fructe, legume, resturi, gresie și cochilii de ou sau stridii zdrobite.
  • Quail trăiește timp de aproximativ patru ani sau mai puțin / mai mult în funcție de rasa pe care o dețineți.
  • Quail vine cu timp, precum și orice alt animal de companie. Deși nu este nevoie să interacționați cu ei, ei trebuie să fie hrăniți, apa lor trebuie să fie reumpletă, coopul lor curățat, lenjeria de pat înlocuit de multe ori și aveți nevoie de timp pentru a-și colecta ouăle.
  • Avertizări

    Încercați să nu găzduiți mai mult de un prepeliș de sex masculin, deoarece pot răni serios sau ucide fiecare.
  • Pentru că prepelițele au picioarele atât de mici, ele nu fac atât de bine cu grilele de podea de sârmă ca picioarele lor - pot aluneca prin goluri și pot provoca disconfort și posibile răniri.
  • Pentru așternut, nu utilizați cute de cedru, așternutul de pisică, cochilii de nuc de nuc sau coaja de porumb, deoarece acestea conțin toxine și pot ucide prepelișul.
  • Nu hrăniți avocados de prepeliță, tulpini de tomate, patrunjel sau rhubarb. Astfel de alimente sunt toxice pentru ei.
  • Nu dați prepeliță un castron de apă adâncă, deoarece pot cădea și, eventual, înecată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar