Cum de a construi un pasiar

Dacă doriți să creșteți calitatea vieții păsărilor, un pasiar ar putea fi exact ceea ce are nevoie! Cuștile aviare sunt mult mai mari decât cuștile de păsări normale și pot fi plasate atât în ​​interior, cât și în aer liber. Cu un pic de planificare și un efort, puteți crea o plăcere frumoasă pentru păsările dvs. care le vor păstra atât fericite cât și sigure în orice moment.

Pași

Partea 1 din 3:
Calculul dimensiunilor și colectării materialelor
  1. Imagine intitulată Construiți un pas aviar 1
1. Determină dimensiunea păsărilor tale. Înainte de a începe proiectul dvs., trebuie să cunoașteți dimensiunea păsărilor dvs. Acest lucru va afecta cât de mare va fi aviația dvs., precum și tipul de sârmă de sârmă adecvată pentru dimensiunea păsărilor.
  • Păsările mici sunt budgiile, canarii, porumbei, finisajele și păsările de dragoste.
  • Păsările medii sunt cockatiels, convii, cărucioare, parrotile și Quakers.
  • Păsările mari sunt griul african, Amazoane, Caiques, Cockatoos și Macaws.
  • Păsările extra-mari sunt cockato-urile Moluccane și Hyacinth, Aur și Scarlet Macaws.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 2
    2. Calculați volumul aviarului pe baza dimensiunii și numărului păsărilor dvs. Dimensiunea minimă a cuștii dvs. este determinată de dimensiunea păsării dvs. Toate dimensiunile de mai jos presupun că doar o pasăre este în aviar. Ca regulă de bază, multiplicați volumul recomandat pentru dimensiunea păsărilor dvs. de 1.5 pentru fiecare pasăre suplimentară.
  • Păsări mici: lățime: 20 inci (51 cm) - adâncime: 24 inci (61 cm) - Înălțime: 24 inci (61 cm) - Volum: 11,520 inchi (29.300 cm).
  • Păsări medii: lățime: 25 inci (64 cm) - adâncime: 32 inci (81 cm) - Înălțime: 35 inci (89 cm) - Volum: 28.000 de centimetri (71.000 cm).
  • Păsări mari: lățime: 35 de centimetri (89 cm): Adâncime: 40 inci (100 cm): Înălțime: 50 inci (130 cm) - Volum: 70.000 inci (180.000 cm).
  • Păsări extra-mari: lățime: 40 inci (100 cm): adâncime: 50 inci (130 cm): Înălțime: 60 inci (150 cm) - Volum: 120.000 inci (300.000 cm).
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 3
    3. Determinați distanța și ecartamentul de plasă de sârmă adecvat. Tipul de plasă de sârmă care trece peste aviația dvs. va depinde de dimensiunea păsărilor dvs. Utilizați întotdeauna plasă de sârmă din oțel inoxidabil și evitați firele galvanizate. Galvanizarea este utilizată în mod obișnuit la acoperirea fierului sau oțelului cu zinc.
  • Păsări mici au nevoie de /2 Inch (1.3 cm) Spațierea și 0.0787 inch (2.00 mm) cabluri cu diametru.
  • Păsări medii au nevoie de /8 la /4 Inch (1.6 la 1.9 cm) Spațierea și 0.100 inch (2.5 mm) cabluri cu diametru.
  • Păsări mari au nevoie /4 la /2 Inch (1.9 până la 1.3 cm) Spațierea și 0.137 inch (3.5 mm) cabluri cu diametru.
  • Păsările extra-mari au nevoie de 1 la 1.25 inch (2.5 până la 3 ani.2 cm) spațiere și 0.196 inch (0.50 cm) cabluri cu diametru.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 4
    4. Planificați designul cadrului folosind o hârtie și un creion. Pentru a păstra lucrurile cât mai simple posibil, creați aviația dvs. de la bucăți dreptunghiulare de dimensiuni identice și conectați-le împreună. De exemplu, dacă construiți un aviar pentru o pasăre mică, fiecare piesă de cadru este de 24 inci (61 cm) în înălțime și 20 de centimetri (51 cm) în lățime. Deoarece acestea necesită o adâncime de 24 de centimetri (61 cm), conectați piesa din față și din spate pe fiecare parte cu 2 piese de cadru suplimentare, ceea ce face 6 în total pentru întregul cadru.
  • Utilizați aceeași formulă de plan pentru toate dimensiunile aviare. Cu toate acestea, dacă aveți un plan propriu, nu ezitați să îl utilizați - există multe alte opțiuni complexe. Amintiți-vă că probabil vor fi dificili dacă este prima dată când este prima dată.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 5
    5. Achiziționați materialele necesare dintr-un magazin hardware la domiciliu. În ceea ce privește piesele de cadru, utilizați patru 2 cu 2 inch (5.1 cm × 5.1 cm) bucăți de lemn acceptabil pentru fiecare. Lungimea exactă va depinde de dimensiunile aviare, dar întotdeauna cumpărați un pic suplimentar în caz. Pentru șuruburi, aveți nevoie de 8 șuruburi exterioare de 4 inch (10 cm) pentru fiecare piesă de cadre.
  • Luați în considerare un pasiar pentru păsări mici care utilizează 6 bucăți de cadru 24 inci (61 cm) în înălțime și 20 inci (51 cm). Deoarece fiecare piesă de cadru este de 4 bucăți de lemn, aveți nevoie de 24 de bucăți de lemn (6 x 4) în totalul de douăsprezece piese de 61 cm) și douăsprezece piese de 20 cm (51 cm).
  • Dacă nu doriți să vă tăiați lemnul pentru a vă dimensiona, oferiți dimensiunile aviare unui membru al personalului la magazinul de hardware pentru a vă ajuta.
  • Pentru lemn, folosiți arțar, pin, migdale, bambus sau eucalipt. Evitați orice otrăvit pentru păsări, cum ar fi Ilieper, Yew și Redwood.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea cadrului
    1. Imagine intitulată Construiți un pas de aviar 6
    1. Tăiați-vă 2 cu 2 inch (5.1 cm × 5.1 cm) bucăți de lemn la dimensiunea necesară. Dacă nu ați avut un profesionist tăiat lemnul, utilizați o ferăstrău circular pentru a le tăia la dimensiune. Marcajul sfârșitului de tăiat cu un creion și conducător. După aceea, trageți trăgaciul de pe mânerul din spate al ferăstrăului și utilizați mâna dominantă pentru ao ghida peste lemn în timp ce țineți-o ferm cu mâna dvs. non-dominantă.
    • Aplicați întotdeauna presiunea în jos în lemn cu mâna non-dominantă pentru a menține lemnul constant.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 7
    2. Așezați bucățile de lemn în forma dreptunghiulară a fiecărui cadru. Găsiți o suprafață plană, deschisă - cum ar fi un podea de garaj - și așezați 4 bucăți de 2 cu 2 inch (5.1 cm × 5.1 cm) lemn în formele lor de cadru. Asigurați-vă că bucățile de lățime conectează bucățile de lungime vertical, mai degrabă decât orizontală. Acum este momentul să luați notă de orice imperfecțiuni (cum ar fi o piesă prea lungă) și să le ajustați. Asigurați-vă că aveți suficiente piese de cadru pentru planul dvs. aviar și asigurați-vă că fiecare pereche de bucăți de înălțime și lățime sunt paralele între ele.
  • Pentru o piesă de cadru cu o lățime de 20 de centimetri (51 cm) și o înălțime de 24 inci (61 cm), începeți prin așezarea pieselor de lungime din stânga și dreapta. După aceea, conectați-le prin bucățile de lățime superioară și inferioară.
  • Nu atașați piesele din lemn înainte de a le pune în pozițiile lor în primul rând.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 8
    3. Atașați fiecare piesă de lemn împreună în cadre folosind banda și unghiile instalate. Utilizați o pereche de snips pentru a tăia patru 2 inch (5.1 cm) bucăți lungi de bandă instalator pentru fiecare bucată de lemn din cadru. Aliniați fiecare orizontal în colțurile de sus și de jos ale bucăților de lungime și peste bucățile de lățime. Acum, găuriți două 1 inch (2.5 cm) șuruburi prin bucăți de bandă fiecare pentru a le fixa în poziție pentru a crea o piesă de cadre asamblată.
  • Asigurați-vă că 1 inch (2.5 cm) din fiecare bucată de bandă de instalator este atașată la fiecare bucată de lemn.
  • Puteți schimba banda instalatorului cu conectori de colț și le găuriți în utilizarea șuruburilor. Cu toate acestea, acest lucru este mai scump și consumator de timp.
  • Partea 3 din 3:
    Atașarea plasă de sârmă
    1. Imagine intitulată Construiți un pas aviar 9
    1. Aliniați piesele de cadru asamblate pe podea unul lângă celălalt. Dacă construiți un pasiar pentru păsări mici, aveți 6 bucăți de cadru 24 inci (61 cm) în înălțime și 20 de centimetri (51 cm) în lățime. Puneți-le pe o suprafață plană orizontală una lângă alta pentru a se pregăti pentru atașament.
    • Asigurați-vă că înălțimea și lățimea fiecărei piese de cadru asamblate sunt drepte și paralele cu înălțimea și lățimea celorlalte piese de cadre.
  • Imagine intitulată Construiți un pas de aviație 10
    2. Conectați fiecare piesă de cadru asamblată utilizând opt șuruburi de 4 inch (10 cm). După atașarea pieselor de cadru asamblate folosind banda instalatorului, conectați-le unul la celălalt folosind 4 șuruburi aplicate la stânga și din dreapta din colțurile pieselor de lungime superioară-2 pe fiecare parte paralelă cu banda plumbului - și aceeași cantitate prin colțurile de fund piesele de lungime. Păstrați fiecare pereche 0.5 inch (1.3 cm) în afară de cealaltă, și șurubul cel mai apropiat de perimetru cu aceeași lungime de la ea.
  • Verificați dublu alinierea cadrului și ajustați-o după cum este necesar înainte de găurirea în șuruburi. De exemplu, dacă colțul din dreapta sus al unei piese de cadru este un pic strâmb, scoateți banda instalatorului, realiniați-o și fixați-o din nou.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 11
    3. Tăiați plasa de sârmă la dimensiune folosind snips tin. Asigurați-vă că fiecare parte a aviarei, cu excepția fundului, are o piesă de sârmă corespunzătoare. De exemplu, un pasiar pentru păsările mici realizate din 6 piese de cadru va avea nevoie de șase bucăți de plasă de cel puțin 24 de kilograme (61 cm × 51 cm) în dimensiune.
  • Lăsați 2 până la 3 inci (5.1 la 7.6 cm) de plasă de sârmă suplimentară în cazul în care faceți o greșeală.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 12
    4. Atașați plasa de sârmă utilizând o pistol de capse. Utilizați un pistol de bază de-a lungul întregului perimetru al fiecărei piese de cadru dreptunghiulare. Spațiu fiecare capsare cu aproximativ 2 până la 3 inci (5.1 la 7.6 cm).
  • Dacă faceți o greșeală, Scoateți capsulele cu o șurubelniță cu cap plat sau cu removersiune de capse în stil de birou.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 13
    5. Tăiați o deschidere în partea frontală a plasă de sârmă a cuștii pentru o ușă. Utilizați tăietorii de sârmă pentru a tăia o ușă de deschidere suficient de mare pentru a se potrivi până la aproximativ 84 cm (210 cm) ar trebui să facă. Acum, măsurați deschiderea și tăiați o bucată de plasă de sârmă puțin mai mare.
  • Amintiți-vă că veți intra în cușcă pentru a curăța, astfel încât întotdeauna vă dați mai mult spațiu mai degrabă decât mai puțin.
  • Imagine intitulată Construiți un pas aviar 14
    6. Atașați ușa în cușcă folosind cravate electrice sau cleme cușcă. Țineți ușa peste deschiderea din plasa de sârmă, având grijă să vă asigurați că ochiurile suplimentare sunt egale pe toate părțile ușii. Acum, înfășurați legături electrice sau cușcă în jurul perimetrului ușii și le folosiți pentru a-l fixa în cușcă.
  • Fixați legăturile sau clemele suficient de strânse încât nu există deschideri între ușă și cușcă pe care păsările tale le pot scăpa de.
  • Imagine intitulată Construiți un pas de aviar 15
    7. Creați un etaj pentru aviarii în aer liber. Deși puteți crea o bază de beton pentru aviația dvs., aceasta necesită mult mai multă muncă și este recomandată doar pentru aviarii în aer liber mai mari, care necesită o bază puternică. Pentru aviarii standard în aer liber, atașați o plasă de sârmă în partea de jos folosind un pistol de capse. După aceea, puneți pietrișul sau nisipul pe partea de sus a acestuia.
  • Nu săriți podeaua pentru aviari în aer liber, mai ales dacă există prădători în zona dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 2 cu 2 inch (5.1 cm × 5.1 cm) bucăți de lemn
    • Ferăstrău circular (opțional)
    • Banda instalatorului
    • 1 inch (2.5 cm) Șuruburi (grad exterior)
    • Șuruburi de 4 inch (10 cm) (grad exterior)
    • Pistol de pistoale
    • Snips snips
    • Plasa de sarma

    sfaturi

    Avertizări

    Verificați codurile locale de asociere a locuințelor și legile locale pentru aviarii în aer liber.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar