Cum să câștigi încrederea puiului tău

Puii sunt animale de companie excelente pentru a păstra în curtea dvs. foarte proprie. Sunt prietenoși, docile și pot fi cu ușurință manipulate - chiar și de copii mici. Dar dacă ți-ai luat un pui de jai în turmă sau ai cumpărat niște găini noi care au nevoie de ceva timp pentru a vă folosi, va trebui să urmezi o metodă pentru a le avea încredere în tine. Urmând pașii de mai jos, veți avea în curând un prieten prietenos și cu pene.

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea unui mediu pașnic
  1. Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
1. Păstrați animalele de companie în interior, sau departe de găini. Puii sunt cunoscuți pentru co-existenți cu alte animale de companie în armonie, dar dacă turma dvs. nu este familiarizată să interacționeze cu alte animale, ele pot deveni cu ușurință anxietate și de mare alertă. Păstrați câinii și pisicile în interior și introduceți-le în mod corespunzător mai târziu.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    2. Evitați să aduceți copii cu dvs. Tinerii mici sunt adesea tare și pot fi suprasolicitați. În plus, se pot aștepta să țină puiul atunci când nu sunt gata - mai ales dacă nu știți temperamentul puiului tău. Acest lucru vă va descuraja cu ușurință puii de găină și chiar îi sperie. Permiteți tuturor copiilor gospodăriei să se întâlnească cu puii după ce vă cunoașteți tu. În acest moment veți putea ști ce pui este suficient de docile pentru a fi ținute de brațele tinere.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    3. Eliminați distragerile zgomotoase. Păstrați puii conținute într-o secțiune liniștită a grădinii sau a casei dvs. Ați putea chiar să le limitați la o vărsare, oferind că au o mulțime de spațiu pentru a vă deplasa și nu sunt cornate. Opriți orice stereo, televizoare sau radiouri și scăpați de câinii de lătrat sau de păsările puternice.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    4. Dați noilor pui de timp să se stabilească. O mișcare extinsă din medii diferite poate pune o mulțime de stres asupra puiilor dvs. și chiar demotează producția de ou datorită ajustării în condițiile lor de viață. Continuați să vă îngrijiți de puii de găină, dar să le vizitați mai puțin frecvent pentru a permite ca aceștia să se adapteze la noua lor casă. Interacțiunea cu puii deja înfricoșători va pune mai multă presiune asupra lor.
  • Metoda 2 din 2:
    Tehnici de interacțiune
    1. Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    1. Începeți să câștigați încrederea găztului la o vârstă fragedă. Fiind bun și tratarea puiului tău pozitiv la o vârstă fragedă a vieții lor, se va imprima pe ei că ești în general sigur și de încredere. Dacă acționați ca rol maternic, permițându-vă puii să recunoască faptul că vă hrăniți și îngrijiți-le, ei pot fi mai înclinați să comunice și să interacționeze cu dvs. și să obțină o legătură specială.
    • Nu există nici o sarcină mare în taling pui. Atâta timp cât vă pasă de ei și să le manevrați frecvent, ei vor avea încredere în tine și vor deveni îmblânzși. Puii pe care îi închideți că sunteți mai ușor să îmblânzi, deoarece trebuie să aveți grijă de ei indiferent. Puii pe care o găină a eclozat pentru dvs. este mai dificil de a îmblânzi, deoarece henul mamei va deveni cel mai probabil defensiv când încercați să vă ocupați de puii și probabil că vă va împiedica să le vedeți.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    2. Rămâneți calm când vă întâlniți mai întâi puii. Puii nu sunt animale excitate, iar unele rase nu doresc neapărat să se joace sau să fie atinse. Abordați-vă puii într-o stare liniștită și subtilă și să le vorbiți în tonuri tăiate. Este, de asemenea, cel mai bine dacă găsiți un loc pentru a sta sau pentru a vă așeza pe podea. Nu vă apropiați de puii dvs. prin înclinarea lor, deoarece probabil vor simți amenințați. Păstrați la nivelul ochilor dvs. de pui.
  • Evitați sărituri direct în a ține pui de găină. În schimb, lăsați-i să vină la dvs. în propriul ritm. Puii sunt animale curioase care iubesc să exploreze. Ei vă vor aborda probabil și încercați să comunicați.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    3. Păstrează-ți Distanța. Unele pui sunt ușor de intimated - adesea când spațiul lor este invadat. Este important să păstrați cel puțin două picioare de distanță înainte de a vă întâlni cu puii și vă reduceți la nivelul ochilor lor. Dacă vă strângeți puii sau abordați-le prea repede, ele pot deveni anxioase și pot prezenta un instinct de luptă sau de zbor.
  • Amintiți-vă că puii sunt animale de pradă. Dacă nu sunt obișnuiți cu interacțiunea umană, ele pot deveni cu ușurință agravate sau speriate.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    4. Permiteți puii să vă abordăm. Puii sunt curioși în natură și iubesc să exploreze. Dacă stați liniștit pentru câteva momente și urmăriți în liniște puii voștri, s-ar putea să vă îndreptați în curiozitate și chiar să încercați să vă comunicați. Chiar și o privire spre tine este o cale de puii voștri spunând că ei recunosc acolo. Dacă puii dvs. sunt reticenți să meargă peste ei, itiți-le cu unele tratamente. Țineți-vă mâna cu cuburi mici (limitate) de pâine, porumb cracked sau pelete de pui. Ca majoritatea animalelor, puii sunt puternic condusi de alimente gustoase.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    5. Răspândiți o mână de mâncare de lângă tine. Puii petrec cea mai mare parte a timpului de hrănire pentru alimente în murdărie. Obțineți câteva tratamente că puii voștri pot dori, cum ar fi porumbul cracked sau viermii de masă, și agitați-l lângă locul în care vă aflați. Puii voștri vor fi probabil să încurajeze să meargă și să înceapă zgârierea murdăriei de lângă tine, formând o legătură de încredere.
  • Asigurați-vă că puii știu că plasați alimente în jos. Agitați un staniu de porumb crăpat pentru a-și atrage atenția, dar asigurați-vă că nu le sperie.
  • În cele din urmă, începeți să plasați alimente pe poala dvs. sau să o țineți în palma mâinii.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    6. Vorbi în tonuri. Comunicați-vă puii dvs. ca și cum ați fi cu un copil mic sau un copil. Vorbește liniștit și puneți o voce liniștitoare. Adresați-vă întrebărilor de găină și faceți-le să știe că încercați să socializați cu ei. Evitați gesturi bruște sau puternice sau remarci care le pot lua brusc prin surprindere.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    7. Aflați indicațiile de comunicare ale puiului. Similar cu cele mai multe animale de grup, puii au o gamă de semnale vocale și indicii de socializare. Dacă cercetați și studiați fiecare sunet de pui, puteți afla ce doresc și ce încearcă să vă comunice. Clic Aici Pentru a afla cum să vorbești cu puii voștri.
  • Când un pui vrea să fie lăsat singur sau se simte amenințat, ei își vor ridica cătușe (pene în jurul gâtului lor) și își vor puvi de pene în masă să apară mai mari în masă. Ele vor face, de asemenea, sunete frecvente. Cu toate acestea, acest lucru este în mare parte persistent în cocoșii care vă provoacă, sau găini care pun un ou sau păzind descendenții lor.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    8. Puneți deoparte 1-2 ore în fiecare zi pentru a petrece cu găinile dvs. Puii sunt drepți, dar încă mai au nevoie de o anumită grijă în timpul zilei. Este treaba ta să le hrănești, să-i dai apă, să-și colecteze ouăle, să-și curățesc coopul, să-i lase în fiecare dimineață, să-i lase în fiecare noapte și să comunice și să interacționeze cu găinile tale în fiecare zi.
  • Găsiți un loc confortabil în care puteți sta și fiți lângă turmă. Puteți citi o carte sau puteți asculta muzică cu căști, în timp ce așezați în apropierea puii de găină. Puii se vor folosi în prezența dvs. și vor începe să aibă încredere în tine.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    9. Evitați să vă pedepsiți găinile. Puii nu sunt capabili de călătorie de timp mental, astfel încât disciplinarea lor pentru a face ceva greșit va fi inutilă, deoarece nu vor înțelege ceea ce au făcut greșit. În schimb, oferă o formare pozitivă, bazată pe recompensă pentru a descuraja puii de a efectua anumite sarcini. Prin pedepsirea negativă a puii de găină (cum ar fi strigând sau pulverizându-le cu apă), vă pierdeți încrederea și orice legătură potențială pe care o aveți cu ei.
  • Dacă puii dvs. sunt înclinați să intre în grădina voastră de legume sau să vă ruineze florile, repetați-le din zonă prin investiții într-un sârmă de pui sau configierii lor într-o anumită locație a proprietății dvs.
  • Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
    10. Creați o rutină. Anulați un timp în fiecare dimineață și seară pentru a repeta pașii de mai sus pe o bază zilnică. Puii doresc să aibă un regim construit în loc în loc să sară înainte și înapoi între vizite. În acest fel, ei vor ști când să vă aștepte și veți stabili un front mai calm.
  • 11. Începeți să vă ocupați de găină. Dacă turma dvs. pare mai prietenoasă și mai docilă față de dvs., încercați să animați, accidentați sau țineți puii de găină. Puii ca să fie zgâriați ușor sub bărbați, iar unii ar putea să fie mângâiați pe spate în direcția pe care o pun pene.
  • Puii, de asemenea, ca să se răcească pe braț sau pe deget. Îi face să se simtă sigure, iar când le ridici, punând un deget dedesubt sau atingând ușor picioarele, poate face diferența între ele să se simtă prinși în îmbrățișarea dvs. sau sigură și sigură.
  • Când vă manipulați puii, rețineți că toate puii sunt diferite, iar unii nu pot să fie tratați deloc. Dacă puiul se îndepărtează când încerci să le pui, sau devine iritat atunci când le-ai lovit, opriți prompt și încercați din nou o altă zi.Imaginea intitulată Câștigă puiul tău
  • Pentru a ține puii, puneți-vă ferm mâinile peste aripile lor și țineți corpul aproape de piept. Asigurați-vă că capul lor sunt departe de nivelul dvs. de ochi, deoarece un pui agravat poate lovi cu ușurință un Peck.
  • sfaturi

    Este nevoie de timp, răbdare și dedicare pentru a obține pe deplin puii dvs. să aibă încredere în tine. Dacă urmați metoda de mai sus, acestea vor deveni în curând foarte prietenoși și îmblânziți.
  • Dacă cumpărați vreodată mai multe găini pentru turma dvs., luați în considerare cumpărarea de găini tinere. Cei mai tineri puii cu atât vor fi mai ușor să aibă încredere în tine. Dacă este posibil, luați în considerare incubarea ouălor fertile sau cumpărați puii de o săptămână tineri.
  • Puii de alertă ridicată care se folosesc pentru neglijare sau lipsă de interacțiune pot fi greu de familiarizat, dar în cele din urmă vă vor încălzi odată ce știu că nu sunteți o amenințare. Anxitatea este destul de comună în găinile de la bateria ex, care sunt folosite pentru a fi limitate la condițiile de crampe cu puțină atenție.
  • Avertizări

    Evitați prea multe tratamente. Tratează sunt delicioase și pot atrage cu ușurință puii, dar prea multe sunt dăunătoare sistemului lor de digestie și sănătate. Pornul cracked are o valoare mică de proteine, iar pâinea poate provoca o cultură acră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar