Cum să decoreze pentru un duș de mireasă

Decorațiile pentru un duș de mireasă pot fi la fel de simple sau de extravagante, așa cum doriți să fie. Ia timp pentru a vorbi cu mireasa despre propria ei viziune, și nu fi timid de a cere ajutor. Cu atât de multe opțiuni de a alege, luați decizii cu privire la tema și stilul dușului timpuriu, astfel încât eforturile dvs. creative să se concentreze. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați și să vă bucurați cu adevărat de proces!

Pași

Partea 1 din 2:
Crearea unui plan
  1. Imagine intitulată Decorează un duș de la mireasă 1
1. Discutați cu mireasa despre lista de oaspeți. Cu excepția cazului în care dușul este o surpriză, este o idee bună să obțineți cât mai mult posibil de la mireasă. În mod tradițional, un duș de mireasă este pentru mireasă, domnișoarele ei de onoare și alte prieteni de sex feminin apropiat. Poate că vrea să rămână la această tradiție sau ar putea dori să includă membri mai în vârstă de familie, copii sau chiar parteneri ai prietenilor ei.
  • Acestea sunt informații valoroase atunci când alegeți o temă și decideți-vă despre decorațiunile dvs. Dacă vor fi copii acolo, de exemplu, veți dori să evitați decorarea cu obiecte prețioase și rupte la îndemână. De asemenea, puteți lua în considerare crearea unui spațiu desemnat pentru a se aduna și a juca.
  • Imagine intitulată Decorează un duș de mireasă 2
    2. Determinați locația dușului. Mireasa se poate simți puternic despre găzduirea unui duș în stil de eveniment ca o zi spa sau o călătorie de călărie. Decorațiile pentru acest tip de duș sunt minime și trebuie să fie portabile și simple, deci aceasta este o distincție importantă pentru a face față în față.
  • Un duș de eveniment vă va economisi bani pe decorațiuni, dar ele sunt, în general, mai scumpe în jur. Gazda este responsabilă pentru organizarea detaliilor, dar costul este în general împărțit în mod egal între toți participanții, cu excepția mirelui.
  • Imagine intitulată Decorează un duș de duș,
    3. Selectați o temă pentru duș pentru a vă concentra decorațiunile. Acest lucru este opțional și depinde de interesele, stilul și dorințele mirelui. Cu excepția cazului în care dușul este o surpriză, întrebați mireasa despre gândurile ei pe o temă.
  • Când discutați tema cu mireasa, urmăriți nivelul de interes și entuziasm atunci când discutați anumite idei. De exemplu, nu poate să-și pasă foarte mult de culorile pe care le alegeți, dar ea devine brusc pasionată atunci când vorbiți despre flori sau o mașină de cocktail propriu.
  • Dacă mireasa este stresată, luați în considerare o zi spa sau o zi mai puțin costisitoare de auto-îngrijire la domiciliu, care include pedichiuri, facialii și smântâni delicioase.
  • Pentru un film de film, alegeți un duș inspirat de film care include șampanie, popcorn și mai multe filme grozave.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș de nuntă 4
    4. Alegeți culori sau un stil de decor ca o alternativă la o temă. Chiar dacă tu și mireasa decideți că nu doriți să aderați la o temă, desemnând culorile și / sau un anumit stil de decor vă poate ajuta să vă mențineți alegerile focalizate și coerente. Gândiți-vă la stilurile vizuale, cum ar fi Shabby Chic, Rustic / Natura sau Arta Modernă.
  • Dacă mireasa este un entuziast de vin francez, ia în considerare o țară franceză să caute decorațiunile tale.
  • Când aveți îndoieli, alegeți culorile nunții pentru decorațiunile de duș.
  • Alternativ, ați putea alege culoarea preferată a miresei și ați creat aspectul dvs. folosind diferite nuanțe de culoare cu stropi de alb amestecat în.
  • Imagine intitulată Decorează un duș de mireasă Pasul 5
    5. Stați la bugetul dvs. Este ușor să mergi peste bord pe cheltuieli, mai ales când partidul este pentru un prieten iubit la o ocazie specială. De aceea este important să decideți cu privire la o sumă pe care o aveți cheltuieli confortabile la decorațiuni de la început. Asigurați-vă că luați în considerare orice costuri suplimentare: alimente, alcool, invitații, catering sau housecleaning doar pentru a numi câteva.
  • Este perfect acceptabil să cereți mai mulți alți oaspeți să co-gazdă cu dvs. și să împărtășească cheltuielile.
  • Alegeți un lucru pe care credeți că mireasa ar aprecia cu adevărat și ar fi. De exemplu, dacă tema este Marie Antoinette, du-te pentru ea pe torturi și prăjituri, dar se angajează să păstreze alte costuri în jos.
  • Uitați-vă în jurul casei dvs. pentru a vedea dacă aveți deja lucruri care ar putea potrivi tema. De exemplu, dacă găzduiți un duș kentucky derby-tematic, utilizați-vă bookendurile de cap pentru a decora masa de alimente sau bar.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de duș de mireasă
    6. Să facă sau să împrumute unele dintre decorațiile pentru a economisi bani. Decorațiunile realizate manual tind să fie mai personale, precum și mai puțin costisitoare. Înscrieți-i pe unii dintre ceilalți oaspeți să-l îmbogățească cu dvs. Și nu vă fie frică să ajungeți și să cereți articole de care aveți nevoie. Este posibil să nu aveți platoul perfect de cupcake, dar cel mai bun prieten al miresei din liceul ar putea!
  • Bannere, semne și Steaguri sunt elemente minunate pentru a face manual. Fiecare oaspete face o floare din hârtie decorativă cu o notă pe spate. Șir împreună pentru a face bannerul perfect pentru o petrecere de grădină.
  • Transferați imaginile a mirelui și mirelui în lumânări votive din sticlă pentru a crea ambianțe personalizate și un cadou bonus de acasă.
  • Stick cu o tradiție onorată de timp și Faceți un colaj foto memorabil din istoria cuplului împreună. Obțineți prieteni și familia să donați la colecția dvs. de amintiri.
  • Partea 2 din 2:
    Adorning spațiul
    1. Imagine intitulată Decorează o etapă de duș de mireasă 7
    1. Decorați exteriorul locației cu un semn sau un banner captivant. Decorațiile în aer liber pot stabili tonul pentru o ocazie festivă și ajută oaspeții să găsească partidul.Atașați baloanele Helium la semnul dvs., cutia poștală sau la pridvorul pentru vizibilitate suplimentară. Potriviți culorile balonului la culorile pe care le-ați decorat în interior.
    • Luați în considerare realizarea unui semn care se potrivește cu tema. Dacă ați ales o temă de film, de exemplu, faceți semnul dvs. să arate ca un marquee.
    • Un banner pe ușă ar putea spune numele mirelui plus numele mirelui sau ceva simplu ca "dragostea" sau "amour."
    • Dacă petrecerea este noaptea, luați în considerare crearea unei ambianțe cu un șir de lumini în aer liber în jurul ușii sau a semnului.
  • Imagine intitulată Decorează un duș de nuntă de nuntă 8
    2. Împodobiți pereții și plafonul pentru a transforma spațiul. Se bazează pe tema dvs. sau pe stilul și culorile pe care le-ați ales pentru a vă ajuta să decideți cu privire la starea de spirit pe care doriți să o creați. Nu aveți nevoie să faceți o revizuire completă a decorului dvs. obișnuit. Câteva decorațiuni bine plasate vă pot transforma spațiul. Alegeți dintre baloane, streamers, fluturi de țesături, bannere sau imagini specifice.
  • Înmuiați spațiul cu orificiile de lumină sau țesătură pură atârnată din tavan cu tapițerie, bandă sau cârlige de tavan.
  • Pentru o temă de douăzeci de ani, creați o dispoziție festivă cu fire de margele strălucitoare în intrare.
  • Imagine intitulată Decorează un duș de mireasă
    3. Creați un tabel cadou care este funcțional, dar frumos. Plasați masa aproape de ușa din față, astfel încât oaspeții să poată porni primul cadou. Acoperiți masa cu o masă frumoasă care leagă în restul decorului dvs. Plasați un semn pe masă pentru a permite oaspeților dvs. să știe că este pentru cadouri.
  • Rezista nevoii de a adăuga orice altceva la masă deoarece va fi mutat!
  • Utilizați un suport înalți înalți, pentru semnul dvs., astfel încât acesta poate fi văzut odată ce există câteva daruri pe masă.
  • Faceți un banner sau un semn pentru a desemna tabelul cadou. Agățați-l pe partea din față a mesei pentru a salva spațiul pentru cadouri.
  • Imagine intitulată Decoreaza un duș de mireasă
    4. Faceți tabelul de mâncare central al partidului. Deoarece toată lumea se adună în cele din urmă în jurul mesei alimentare, o face să fie evidențiază decorațiunile dușului dvs. Împingeți-vă pe florile preferate ale miresei pentru a împodobi masa. Alegeți platoele de înălțimi diferite pentru a profita din plin de spațiul dvs. și pentru a crea o compoziție atrăgătoare a alimentelor. Adăugați o fotografie încadrată a mirelui și mirelui.
  • Dacă găzduiți un duș în stil Potluck, planificați re-placarea alimentelor, astfel încât plăcile, bolurile și platourile să creeze un aspect coerent. Evitați să aveți borcane comerciale sau ambalaje pe masă. Plasarea totul va menține eleganța mesei.
  • Luați în considerare un bord de meniu sau etichete pentru produsele alimentare, mai ales dacă tema dvs. este legată de alimente. Pentru o temă de petrecere a ceaiului englez, folosiți papetărie florală delicioasă, pentru a vă face semnele. Dacă decorațiile sunt țara franceză, alegeți o placă de cretă pentru a lista produsele alimentare.
  • Alegeți flori sau lumânări care sunt ușor parfumate. Întotdeauna vrei ca mâncarea să fie steaua paradei olfactive!
  • Imagine intitulată Decorează pentru un duș de la mireasă
    5. Creați un spațiu separat pentru băuturi și băuturi. Un bara de cocktail-ul dvs. creat-dvs. poate fi o adăugare distractivă a partidului. Poate doriți să o puneți în bucătărie și să vă abțineți de la utilizarea unei fețe de masă, făcând curățenie mai ușoară.
  • Nu uitați să includeți câteva opțiuni non-alcoolice festive pentru non-băutori. Soda Apa amestecată cu suc de afine sau suc de grapefruit proaspăt arată bine și gust bun.
  • Băuturile pot fi, de asemenea, legate într-o temă. Dacă aveți a Marele Gatsby Partidul inspirat, servește cocktail-uri de interdicție-ep.
  • Imagine intitulată Decoreaza un duș de mireasa de nunta 12
    6. Decoreaza un scaun pentru mireasa. Distreaza-te la crearea unui tron ​​pentru ca ea sa stea in timp ce deschide darurile ei. Faceți un semn sau un banner care spune numele ei sau pur și simplu "mireasa-să fie."Oferiți o tiara, o coroană de flori sau un voal tradițional pentru ea să poarte în timp ce deschide darurile ei.
  • Nu uitați elementele practice pe care deschiderea de cadouri le poate solicita: mai multe perechi de foarfece, o pungă de gunoi pentru hârtie de înfășurare aruncată și țesuturi.
  • Ca hostess-ul partidului, conta pe oferirea de un notebook și stilou, astfel încât să puteți face jos care a dat ceea ce atât de mireasă poate trimite mulțumesc notează mai târziu.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș de mireasă 13
    7. Să facă sau să cumpere favoruri pentru oaspeții dvs. Alegeți un memento mic, ieftin care leagă tema sau starea de spirit a dușului tău. Cele mai bune cadouri de acasă de la un duș evocă amintiri ale zilei. Evitați cadouri kitschy care vor fi aruncate probabil aruncate și adăugați o atingere decorativă personalizată pentru articolele cumpărate de magazin.
  • Pentru o petrecere spa-tematică, trimiteți oaspeții dvs. acasă cu o pungă de plante de ierburi și floare sare de baie, o lumânare votivă parfumată și / sau un bar frumos de săpun parfumat.
  • Luați în considerare crearea de mini-buchete din aranjamentele florale ale partidului. Achiziționați mini-vase și trimiteți fiecare casă de oaspeți cu flori proaspete.
  • Dacă dușul a fost un eveniment de timp de brunch, trimiteți oaspeților acasă cu o selecție de ceaiuri și cafele gourmet.
  • sfaturi

    Nu vă lăsați atenția la decor să vă împiedicați să fiți o hostess cu adevărat prezentă și angajată. Cu alte cuvinte, oaspeții dvs. vă vor aminti mai mult de căldura și generozitatea dvs. mai mult decât își vor aminti detaliile decorațiilor dvs.
  • Dă-ți o mulțime de timp plan și magazin, astfel încât să puteți oferi o atmosferă relaxată.
  • Dacă vă simțiți copleșiți, nu ezitați să ajungeți la ceilalți oaspeți și prieteni apropiați de mireasă pentru a cere informații și / sau ajutor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar