Cum să decoreze pentru un duș pentru copii

Un duș pentru bebeluși este un mod distractiv de a sărbători sosirea viitoare a unui nou copil, care este de obicei organizat și găzduit de un prieten de sex feminin sau membru al familiei de la mamă. Când vine vorba de decorarea pentru eveniment, există atât de multe opțiuni distractive, fiecare mai adorabil decât ultimul. Pentru a planifica decorul perfect pentru un duș pentru copii, tot ce aveți nevoie este ceva timp și creativitate! Acest articol vă va oferi câteva idei de decorare utile, sugestii și sfaturi pentru un dușic unic și memorabil!

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând un plan
  1. Imagine intitulată Decorează un etapă de duș pentru bebeluși 1
1. Decideți despre locația dușului. Înainte de a începe planificarea, este necesar să decideți despre locația dușului. Știind cât de mult spațiu este disponibil și ce faceți facilități cu care trebuie să lucrați vă vor ajuta să vă planificați decorul.
  • Dusurile sunt adesea ținute la casa mamei-Be, deoarece acest lucru face ca acest lucru să fie mai convenabil și mai confortabil pentru ea (mai ales dacă ea este grav însărcinată). Acest lucru vă lasă o mulțime de oportunități de decorare, dar este posibil să aveți nevoie să discutați ideile dvs. cu mama și partenerul ei - mai ales dacă intenționați să faceți ceva nebun!
  • Dacă găzduiți dușul copilului într-un restaurant, fiți conștienți de faptul că unele restaurante vor pune o limită a cât de departe puteți merge cu decorarea sau rearanjarea mobilierului, deci asigurați-vă că vorbiți cu managerul restaurantului înainte de a face planuri.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș pentru copii 2
    2. Alegeți o temă. Având o temă pentru dușul pentru bebeluși vă poate ajuta să vă concentrați ideile și să faceți decorul dvs. să arate profesional și bine gândit. Ce temă pe care o alegeți este complet până la tine, dar aici sunt câteva idei:
  • Tema Jungle: O temă de junglă sau safari este populară pentru dușurile pentru copii, unde camera este decorată într-un amestec de verdeață și galben și lei umplute, maimuțe și elefanți sunt folosite pentru a decora.
  • Tema filmului: Alegeți filmul favorit al copilăriei mamei-Be și îl folosiți ca temă a partidului. De exemplu, a "Vrajitorul din Oz" Partidul tematic ar putea avea a "drum de cărămidă galbenă" ducând la camera de petrecere, care ar putea fi decorată în verde pentru orașul Emerald. Ați putea chiar să prezentați mamei care așteaptă cu papuci de rubin la sosirea ei!
  • Tema carnaval / Circus: O temă de carnaval sau de circ de circ poate fi decorată cu culori strălucitoare, au producători de popcorn și cu ață de bomboane și au jocuri cum ar fi aruncarea inelului și cursele de rață din cauciuc.
  • Imagine intitulată Decorează un duș de duș pentru copii 3
    3. Alegeți o schemă de culori. Dacă o temă pare a fi prea mult efort, ați putea alege pur și simplu o schemă de culori pentru decorul dvs.
  • Starea într-o anumită schemă de culori vă poate ajuta să vă concentrați planificarea partidului, făcându-l ușor de ales culoarea decorațiilor, de la haine de masă și șervețele, la flori și lumânări, la prăjituri și confetti.
  • Ai putea merge cu o temă clasică de "Este un baiat!" sau "Este o fată", unde rotiți camera într-o explozie de roz sau albastru. Unii mame-pentru a vă va plăcea această abordare tradițională, în timp ce alții ar putea prefera ceva diferit.
  • Dacă acest lucru este cazul (sau sexul bebelușului este necunoscut) mergeți la o culoare mai neutră a genului, cum ar fi galben sau verde, sau decorați cu un amestec chiar de roz și albastru.
  • Mergând cu o temă albă albă este o altă opțiune foarte clasică, perfectă pentru petrecerile de grădină în aer liber sau restaurantele subestimate.
  • De asemenea, puteți lua în considerare potrivirea schemei de culori a dușului cu schema de culori din dormitorul copilului așteptat.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș pentru bebeluși 4
    4. Planificați-vă bugetul. Următorul lucru pe care trebuie să-l ia în considerare este bugetul dvs., deoarece acest lucru va dicta (într-o măsură) cât de elaborați vă puteți permite să fiți cu decorațiunile dvs.
  • Asigurați-vă că luați totul în cont - alimente, băuturi, cadouri, favoruri de partid, baloane, jocuri - cu atât mai detaliat bugetul dvs. este, cu atât este mai mică șansa de a depăși.
  • Când cumpărături pentru decorațiuni, asigurați-vă că faceți cumpărături. Poate exista o variație uriașă în prețul decorațiilor de duș pentru copii, în funcție de locul în care cumpărați. Uită-te la magazinele de aprovizionare de partid, magazine de dolar și online înainte de a lua o decizie finală.
  • Gândiți-vă unde puteți economisi bani - împrumutați oricăror standuri de tort, suporturi de lumânare sau alte tacâmuri de la prieteni și familie - poate că bunica dvs. are un set de ceai vechi din China pe care ați putea folosi pentru o temă de petrecere a ceaiului englez?
  • Sau dacă sunteți deosebit de greu, ați putea lua în considerare faptul că ați făcut-vă câteva decorațiuni. Ai putea tricotat unii cotieri pentru copii, croșetat o pătură de copii sau Faceți un colaj foto Din imaginile mamei și tatălui-pentru a fi ca bebeluși.
  • Chiar dacă sunteți într-un buget strâns, puteți găzdui în continuare un duș uimitor pentru copii - trebuie doar să fii puțin plin de cumpărături, făcând și împrumut!
  • Imagine intitulată Decorează un duș de duș pentru copii 5
    5. Dă-ți timp. Toată această planificare și pregătire necesită timp - deci asigurați-vă că începeți să vă organizați bine înainte de ziua însăși. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă stresați lăsând totul până în ultimul minut.
  • Fiind dezorganizat va duce doar la schimbarea stresului, unde veți petrece în mod inevitabil mult mai mulți bani decât ați intenționat inițial. De asemenea, puteți întâmpina dificultăți în găsirea lucrurilor de care aveți nevoie în ultimul minut, ceea ce ar putea arunca întreaga temă a partidului.
  • De asemenea, ar trebui să vă lăsați suficient timp în ziua partidului în sine. Ajungeți la locație cu mult înainte de data de începere. Dacă găzduiți la casa mamei-Be, încercați să vă asigurați că este în afara casei sau cel puțin rămâne într-o altă cameră.
  • Luați în considerare posibilitatea ca să aveți nevoie să aspirați, praf, mop și băi curate (sau să angajați pe altcineva să o facă) înainte de eveniment, deoarece nu doriți ca mama să fie subliniată de a avea o casă curată.
  • Metoda 2 din 3:
    Decorarea camerei
    1. Imagine intitulată Decorează un duș de duș pentru copii 6
    1. Începeți în afara. În afară de cameră, partidul este ținut, ar trebui să luați în considerare decorarea exteriorului casei (sau restaurantului, dacă este posibil) pentru a marca locația dușului pentru oaspeți și pentru a obține atmosfera de petrecere a pornit de la Get-Go.
    • Face un semn drăguț pichet care spune ceva de genul "În acest fel la duș pentru copii!", "Dușul pentru bebelușul lui Ashley" sau chiar "E un băiat / fată!".
    • Puneți ciorchini de baloane de helium colorate (montarea cu tema petrecerii dvs.) în jurul semnului sau la ușa din față.
    • Bannerele de ușă deasupra ușii din față și ușa care duce la petrecere. Puteți obține cele personalizate cu numele mamei (sau copilul, dacă a ales-o) la magazinul dvs. local de cadouri.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș pentru copii 7
    2. Plasați cartea de oaspeți și masa de cadouri lângă ușă. În afară de intrarea în partid, veți avea nevoie de două lucruri - o carte de oaspeți pentru copii și o masă pentru cadouri.
  • Cartea de oaspeți a bebelușului (care poate fi un magazin special, cumparat unul sau doar un notebook drăguț) este o caracteristică importantă a partidului. În ea, fiecare oaspete își poate scrie cele mai bune urări pentru mama și copilul ei, împreună cu orice sfaturi de părinți sau anecdote amuzante despre propriile experiențe ca mame.
  • Plasați cartea de oaspeți, împreună cu niște pixuri drăguțe, pe o masă mică, chiar în interiorul ușii. Lăsați-l sprijinit deschis, astfel că oaspeții pot vedea cu ușurință ceea ce este pentru (sau poate chiar face un semn mic pentru a explica).
  • Acoperiți masa cu o cârpă frumoasă și decorați-l cu un confetti de duș pentru copii, o vază de flori, un uragan cu lumânări plutitoare, unele jucării pentru copii sau orice se potrivește cu tema partidului.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, de o masă separată, mai mare, în care oaspeții își pot pune cadouri în jos de îndată ce merg în ușă. Puteți decora acest tabel după cum doriți, potriviți - asigurați-vă că există încă suficient spațiu pentru cadouri.
  • Ca o alternativă la tabelul cadou, ați putea pune un pat sau un cărucior de bebeluș lângă ușă pentru oaspeți pentru a-și pune cadourile în schimb. Pătrunjelul sau căruciorul ar putea fi împrumutat de la altcineva sau ar putea fi un dar pentru mama de a fi însuși.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș pentru copii 8
    3. Decorați pereții și plafonul. Zidurile și plafonul sunt următorul lucru pe care trebuie să-l gândiți. Lucruri cum ar fi streamers, draperii de perete și telefoane mobile pot transforma într-adevăr aspectul camerei și face dușul copilului extra special.
  • Streamerii de duș tematică sunt disponibili din majoritatea magazinelor de aprovizionare, într-o gamă largă de culori și modele. Alternativ, ați putea să vă faceți propria dvs Flag Garland de la resturi de țesătură colorată sau modelată, pentru o atingere mai personală, tradițională.
  • O altă idee foarte drăguță este să atârne o linie de îmbrăcăminte dintr-o parte a camerei la cealaltă și să folosească știfturi de siguranță sau de îmbrăcăminte de modă veche pentru a atârna hainele pentru copii, cum ar fi copilul crește, pâine, șosete și bibi.
  • O altă opțiune este să atârnați telefoanele mobile din plafon - acestea pot fi telefoane mobile de bebeluși sau hârtie în formă de flori, inimi sau accesorii pentru copii cum ar fi zgomote, sticle de bebeluși și pacifiatoare.
  • Pentru pereți, puteți atârna mai multe bannere sau ghirlande de pavilion, puneți fotografii încadrate ale mamei și tatălui-pentru a fi ca bebeluși, sau atârnați postere legate de tema dvs., cum ar fi fotografiile specifice (pentru temele filmului), sau Imagini de animale pentru copii (pentru temele jungle).
  • O altă idee minunată este să atârnim swathes de tul de-a lungul pereților, de la podea la tavan. Acest lucru creează un efect destul de eteric, care transformă întreaga cameră. Stringurile de zână de peste tul va adăuga acest efect chiar mai mult.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș pentru copii 9
    4. Face tabelul focalizat central. Tabelul este elementul central al întregului duș, așa că ar trebui să puneți eforturi deosebite în a face să arate bine.
  • Asigurați-vă că masa este suficient de mare pentru a seca confortabil toți oaspeții și a acoperi cu o masă frumoasă și, eventual, un alergător de masă într-o culoare contrastantă. Se presară confetti duș pentru bebeluși peste masă.
  • Puneți orice prăjituri pre-pregătiți și deserturi pe masă, stil bufet. Utilizați tort destul de tăiat standuri pentru a afișa orice prăjituri, scones, brioșe sau alte tratamente. Un suport strat de cupcake umplut cu cupcakes, face o mare parte din centru.
  • În afară de mâncare, puteți decora mesa cu flori și lumânări votive. Florile pot fi elaborate aranjamente din butașii de flori sau simpli, dar frumoși din grădină, în funcție de tema partidului și de timpul anului.
  • Dacă serviți alimente calde la petrecere, o idee drăguță este să plasați orice condimente necesare, cum ar fi muștar, maioneză sau dressing salată, în sticle pentru copii. Doar tăiați vârfurile tatuajelor pentru o turnare mai ușoară.
  • Asigurați-vă că aveți suficiente plăci, cuțite, furci, linguri, ochelari și șervețele. Lustruiți argintul dacă este necesar. Apoi puteți fixa în mod oficial tabelul sau puteți stiva totul pe o parte până când este necesar.
  • Imagine intitulată Decorează un duș de duș pentru copii 10
    5. Asigurați-vă că scaunul mamei-Be este special. Pe măsură ce mama-să fie oaspetele de onoare, este important să o plasam la cap (sau la centru) a mesei și să se asigure că este confortabilă.
  • Pune-o într-un scaun mai mare și mai confortabil - de preferință unul care se întoarce sau are un picior de picioare - și îi oferă cu cât mai multe perne sau perne pe măsură ce are nevoie. Ea va aprecia cu adevărat acest lucru, mai ales dacă ea este grav însărcinată.
  • Decorați scaunul prin legarea panglicălor sau a streamerilor în jurul picioarelor și prin atașarea unor baloane de heliu la cotiere. Dacă vă place, puteți arunca o pătură de copil peste spatele scaunului.
  • Un lucru care se face frecvent la dușurile pentru copii este să atârne sau să stea o umbrelă deschisă deasupra scaunului mamei-to-be. Apoi, fluxurile albastre sau panglicile sunt atașate la marginile umbrelui de făcut "ploaie". Este un copil "duș" la urma urmelor!
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea atingerii finisajelor
    1. Imagine intitulată Decoreaza un etape de duș pentru bebeluși 11
    1. Creați atmosfera potrivită. În plus față de efectul vizual al decoratiunilor, este important să creați o atmosferă bună prin sunet și miros.
    • Muzica moale, liniștitoare este de obicei cea mai bună pentru un duș pentru copii. Muzica clasică este întotdeauna o opțiune bună, deși anumite tipuri de muzică de țară pot, de asemenea, să funcționeze. Puteți chiar să cumpărați sau să descărcați muzica care conține CD-uri selectate special pentru dușurile pentru copii pe Amazon.
    • Cu toate acestea, puteți potrivi și muzica la tema dușului. De exemplu, ați putea să jucați coloana sonoră dintr-un film pentru un duș cu tematică. Sau în loc de muzică ați putea juca efecte sonore, cum ar fi sunetele animalelor pentru o parte tematică a junglei sau sunetul de valuri și pescăruși pentru o parte tematică pe plajă.
    • Puteți crea mirosuri plăcute prin arderea lumanarilor parfumate sau a tămâiei sau prin utilizarea difuzoarelor pe bază de ulei sau odorizenii de aer. Din nou, încercați să potriviți mirosul de a tema partidului, fie că este mirosul de flori exotice, briza de pe litoral sau foile de bumbac proaspăt spălate.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș pentru copii 12
    2. Faceți favoruri drăguțe ale partidului. Party Favors sunt mici cadouri pe care le puteți trimite acasă cu oaspeții dvs. pentru a le mulțumi pentru venire. Aceste daruri pot fi orice doriți, deși cât de fantezie / costisitoare sunt vor depinde de bugetul dvs. și de câte oaspeți vor participa la duș.
  • Dacă sunteți în căutarea unei abordări mai personalizate, DIY la favorurile de partid, ar trebui să începeți să colectați borcane de zidoare înainte de duș. Apoi, puteți umple fiecare borcan cu o selecție de ciocolată (preferabil cele care sunt învelite în folie roz sau albastră), înfășurați o panglică colorată în jurul capacului și atașați o etichetă cu numele clienților scrise în caligrafie sau scripturi cursive.
  • Ca o alternativă la ciocolată, ați putea umple borcanele Mason cu săruri de baie colorate. Acest lucru face un cadou frumos, dar borcanele vor arăta, de asemenea, destul de amenajate pe masă în timpul dușului.
  • O altă idee este de a obține fiecare oaspete un bar de săpun, înfășurați o panglică în jurul ei și atașați o notă care spune "De la dușul nostru la al tău". Aceasta este o piesă drăguță pe cuvânt "duș" care este sigur de a avea oaspeți oohing și Aehing în apreciere.
  • Imagine intitulată Decorează un etapă de duș pentru copii 13
    3. Decora cu jucării. O modalitate frumoasă de a adăuga la tema Baby-Centric al partidului este de a decora camera cu jucării și alte accesorii pentru copii.
  • Împrăștiați lucrurile cum ar fi zgomote, chei de plastic, sticle și cupe sippy, pacifiatoare și inele dentare în jurul camerei. Nu numai că acestea vor arăta drăguț, mama-să fie, de asemenea, le veți găsi extrem de utile odată ce copilul ei sosește în cele din urmă.
  • Puteți folosi, de asemenea, lucruri precum blocurile de clădiri alfabet, seturi de tren, urși de pluș și păpuși, pe care copilul o va aprecia odată ce primește un pic mai în vârstă!
  • Imagine intitulată Decoreaza un etape de duș pentru copii 14
    4. Cumpărați camere de unică folosință. Când sunteți ocupat de găzduire a unui duș pentru copii, organizarea de jocuri, care se ocupă de cadouri și asigurându-se că toată lumea are suficientă să mănânce și să bea, poate fi dificil să găsiți timpul să fotografiați.
  • Prin urmare, este o idee minunată să cumpărați o grămadă de camere de unică folosință și să le lăsați în locații strategice din jurul camerei. La începutul partidului, spuneți oaspeților să se simtă liberi să ia cât mai multe imagini pe care le place.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că toate oaspeții prezintă în fotografii, economisind, de asemenea, necazul de a încerca să-i urmărești pe toți. Pe măsură ce oamenii nu vor putea să șterge fotografiile care nu le plac de la aceste camere non-digitale, sunteți, de asemenea, sigur că ați terminat cu unele rezultate hilar!
  • După duș, puteți să colectați camerele și să aveți imaginile dezvoltate. Alegeți cele mai bune și le puneți într-un album foto. Dați albumului foto la mama-la-fi ca un cadou final, apoi ea poate comoara amintirile de la dușul copilului ei pentru totdeauna!
  • Imagine intitulată Decorează un duș de duș pentru copii 15
    5. Nu uitați tortul de scutece! O caracteristică clasică a celor mai multe dușuri pentru copii este tortul de scutece - o capodoperă clasică făcută aproape în întregime din scutece. Nu este comestibil, dar cu siguranță va veni la îndemână când copilul sosește!
  • Puteți cumpăra cadouri de scutece foarte sofisticate online, dar acestea pot fi destul de scumpe. Este de fapt destul de frumos să faci un tort de scutec - tot ce ai nevoie sunt scutece, benzi de cauciuc și niște panglici decorative și arcuri. Vedeți un ghid cum-pentru a ghida Aici.
  • O altă idee similară este de a crea un buchet de șosete pentru copii. Acest lucru se face prin rularea șosetelor mici pentru copii, atașând o bucată de sârmă și împachetați-o în hârtie de țesut verde pentru a forma a "Trandafir". Ca și tortul de scutece, buchetul de șosete pentru copii face o distracție și totuși centrală centrală. A se vedea un how-to pentru a ghida aici.
  • sfaturi

    Dacă aveți dușul copilului la casa dvs. și aveți copii mici, asigurați-vă că sunt atenți la decorațiuni.Dacă credeți că pot ajunge în cale, apoi veți începe începerea zilei petrecerii și decorați apoi în loc de noaptea înainte.
  • Încerca făcând o coroană de scutec Pentru un proiect distractiv, ambele servesc ca o decorare adecvată și un scop foarte practic mai târziu!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar