Cum de a ferma în liga legends

Thiste parere cum să fermă în Liga Legends.Agricultura (cunoscută și sub numele de CSing, sau Last-Hitting) este o modalitate bună de a câștiga aur și experiență în timpul unui meci.Veți primi aur suplimentar în Liga Legends, scorând ultima lovitură pe camioanele inamice Minions.Echipa care poate exploata mai mult în timpul unui meci va avea o margine.Agricultura este o abilitate care necesită un moment bun.De asemenea, are nevoie de practică pentru a obține bine la ea.

Pași

  1. Imagine intitulată Ferma în Liga Legends Pasul 1
1. Începe un nou meci.Înainte de a putea juca Liga Legend, trebuie să descărcați aplicația și să completați tutorialele.Citit "Cum se joacă Liga Legends" Pentru a afla cum să instalați aplicația și să completați tutorialele.Odată ce ați finalizat acești pași, puteți utiliza următorii pași pentru a începe un nou meci în Liga Legends.
  • Faceți clic pe aplicația Ligii Legends.
  • Conectați-vă cu numele de utilizator și parola.
  • Clic Joaca În colțul din dreapta sus.
  • Selectați un tip de potrivire.
  • Clic A confirma în partea de jos.
  • Imagine intitulată Fața în Liga Legends Pasul 2
    2. Poziționați-vă campionul în benzi.Benzile sunt principalele căi în jos pe mijlocul și părțile laterale ale hărții.Aceste căi conțin turnurile.Aceasta este, de asemenea, calea pe care o ia mica și se confruntă în luptă.
  • Imagine intitulată Ferma în Liga Legends Pasul 3
    3. Așteptați ca muienii inamici să se angajeze în luptă.La începutul meciului, Minion se va confrunta împotriva celuilalt undeva în mijlocul benzilor.Ei pot ataca, de asemenea, unul din turnurile tale.Așteptați ca echipele opuse să înceapă să atace minionii sau turnul.Rezistați nevoii de a ataca toți dușmanii din calea voastră.Așteptați momentul potrivit pentru a ataca.
  • Imagine intitulată Ferma în Liga Legends Pasul 4
    4. Atacați minionii inamici atunci când sănătatea lor devine scăzută.Barul roșu deasupra șefilor de dușmani își afișează sănătatea.Când există doar o mică lovitură de roșu stânga în barul de sănătate al minionului inamic, faceți clic dreapta pe minionul inamic la atacul auto.Dacă sănătatea inamicului este destul de scăzută, atacul dvs. ar trebui să fie suficient pentru a ucide apoi inamicul și pentru a obține niște aur pentru ultimul atac de succes.Dacă ultimul atac de succes este de succes, monedele de aur vor exploda de la minionul inamic.
  • La începutul meciului, Minion va fi destul de slab.Un hit poate merge de-a lungul drumului.Pe măsură ce se progresează meciul, minionii mai puternici încep să spună.Minionii mai puternici iau mai multe daune pentru a ucide.
  • Imagine intitulată Ferma în Liga Legends Pasul 5
    5. Opriți și așteptați următorul atac.După ce ați aterizat cu succes ultimul hit pe un minion inamic, nu mai atacați.Puteți apăsa fie "S" pe tastatură pentru a opri sau faceți clic dreapta pe un loc aleatoriu pentru a vă menține campionul.Păstrați ochii asupra sănătății restului minionilor inamici.Când vedeți un alt minion inamic să înceapă să devină scăzut, să intre în poziția pentru următorul atac.
  • Imagine intitulată Ferma în Liga Legends Pasul 6
    6. Repetați cât mai des posibil.Păstrați un ochi asupra sănătății minionilor inamici și vă deplasați în poziție pentru a ataca atunci când o sănătate a minionului inamicului începe să devină scăzută.Cu cât mai multe hit-uri puteți înscrie împotriva minionilor inamici, cu atât mai eficient veți fi la agricultură.Adesea ia momentul precis pentru a obține ultima lovitură în.Cu cât practici mai mult, cu atât mai bine veți ajunge la agricultură.
  • Imagine intitulată Ferma în Liga Legends Pasul 7
    7. Joacă obiectivele.În timpul primei părți a meciului, câștigi în cea mai mare parte aur de la uciderea minionilor.În timp ce meciul progresează, devin disponibile mai multe obiective.Obiectivele includ, turnuri, baron și dragon.Aceste obiective câștigă aur pentru întreaga echipă.Pe măsură ce vă apropiați de sfârșitul meciului, ar trebui să vă concentrați mai puțin la agricultură și să câștigați aur și să vă concentrați mai mult pe lupta cu echipa dvs. Membrii echipei dvs. vor avea probabil elementele de care au nevoie și nu vor necesita atât de mult aur.
  • sfaturi

    Utilizați instrumentul de practică pentru a practica agricultura.Instrumentul de practică este disponibil sub "Instruire" și devine disponibil la nivelul 9. Vă puteți practica tehnicile agricole fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la restul meciului.
  • Concentrați-vă pe Minion peste Campionii.Este adevărat că campion ucide merită mai mult aur pe care Minion ucide.De asemenea, sunt mult mai greu de ucis.Uciderea minionilor este mult mai eficientă decât uciderea campionilor.Asta nu înseamnă că nu ar trebui să ataci un campion dacă apare ocazia.Doar nu-ți faci accentul principal.
  • Experimentați cu diferite campioni.Fiecare campion are un alt atac auto.Unii campioni pot fi mai buni pentru agricultură decât alții.Unii campioni au atacuri mai rapide.Alții pot avea atacuri mai lente, dar mai puternice.Campionii cu atacuri variate pot ataca de la distanță.Campionii cu atacuri melee trebuie să fie poziționate lângă un inamic pentru a ataca cu succes.
  • Acordați atenție restului meciului.Există un pic de act de echilibrare atunci când vine vorba de agricultură.Dacă nu vă concentrați suficient în agricultură, echipa dvs. va fi în urmă în ceea ce privește armele, aurul și experiența.Dacă vă concentrați prea mult pe agricultură, vă puteți pierde pe bătălii de echipă critică.Fiți atenți la orice altceva care se întâmplă pe hartă.Căutați campionii inamici care pot ataca în timp ce sunteți agricultori.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar