Cum să bateți nemesisul în răul rezident 3

Nemesis poate părea greu, dar există de fapt o modalitate prin care îl puteți bate cu ușurință!

Pași

  1. Imagine intitulată Beat Nemesis în Resident Evil 3 Pasul 1
1. Decideți dacă nu doriți de fapt să luptați cu nemesisul - pe ușor el nu scade nimic, totuși, pe greu, el aruncă upgrade-uri de arme.
  • Imagine intitulată Beat Nemesis în Resident Evil 3 Pasul 2
    2. Așteptați o luptă lungă și aduceți o mulțime de muniții. Freeze Rounds va încetini nemesisul, cu toate acestea orice formă de grenadă, iar Magnum, va scurta lupta semnificativ (mai scurtă lupta, cu atât mai puține șanse de a pierde sănătatea). Shotgunul nu este recomandat deoarece are o cantitate considerabilă de recul și poate face dificilă dodging. Umplerea sloturilor gratuite în prealabil cu ierburile este în mod evident recomandată, cu toate acestea, dacă nu este o opțiune să fiți obligați să fiți forțați să pierdeți evitarea prin încercare și eroare.
  • Imagine intitulată Beat Nemesis în Resident Evil 3 Pasul 3
    3. În timp ce nemesisul va folosi patru forme de atac, toate sunt dotate. Este recomandat să luați unul sau două fotografii și, faceți doar puțin între fotografii. Evitați pereții sau Dodge poate să nu funcționeze și să vă amintiți - nu obțineți lacomi.Notă: Nemesisul își folosește mâna stângă pentru atacurile sale - swinging la dreapta lui are o șansă mai bună atunci când nu folosește R1 Dodge.
  • Primul atac este un pumn simplu, o mică practică cu evitarea (robinet R1 imediat după ce aruncă pumnul) poate face acest atac lipsit de valoare.
  • Al doilea atac este a "putere" Punch, în care nemesisul ajunge înapoi înainte de perforare. Timpul are o întârziere și interpretarea greșită, deoarece pumnul rapid duce adesea la o lovitură. Numai modalitatea reală de a vă obișnui cu comutatorul este procesul și eroarea.
  • Cel de-al treilea atac este butoanele sale de apucare pentru a sparge aderența, dar amintește-o prudență scăzută sau orice formă de pericol îl face o ucidere garantată. Păstrați-vă sănătatea în verde pentru a garanta supraviețuirea, dacă este posibil.
  • Dacă încercați să plasați prea multă distanță, așteptați o taxă, cu toate acestea nu vă deranjați să învățați timpul când ați putea pur și simplu să vă păstrați aproape.
  • Imagine intitulată Beat Nemesis în Resident Evil 3 Pasul 4
    4. Când folosiți lansatorul său de rachetă, nemesisul își pierde semnătura, totuși, rețineți că întotdeauna esuiți rachete la stânga lui Jill. În așteptarea focului și pur și simplu în mișcare stânga sau dreapta poate fi o modalitate mult mai sigură de a evita rachetele, dar ar trebui să aveți spațiul pentru a utiliza Dodge Fiți pregătit să opriți arderea atunci când intenționează. Când Holding-ul dvs. deja R1 Butonul X va Dodge, ar trebui să-l apăsați prea repede după ce ardeți, totuși, nu va conta ca un Dodge.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Încercați să evitați și să fugiți de când atacurile Nemesisului iau o mulțime de sănătate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar