Cum să câștigați pietrele în castle clash

Castle Clash este un joc similar cu ciocnirea clanurilor. Amândoi au diferențele lor. Deși nu vă atacați atât de mult în Castle Clash, acest joc poate fi plăcut pentru mulți utilizatori. O resursă importantă care se găsește în ambele jocuri este pietre. Ei vin în cantitate scurtă. Pietrele pot fi câștigate în mai multe moduri, deși. Acest articol va lista câteva metode despre cum.

Pași

Metoda 1 din 4:
Cumpărarea pietrelor de prețiozitate
  1. Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 1
1. Atingeți sau faceți clic pe magazin. Magazinul este locul în care cumpărați mai multe clădiri, decorațiuni și comori, inclusiv pietre.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 2
    2. Atingeți oferta de pietre pe care doriți să le cumpărați. Există cel puțin oferte de 100 până la aproximativ 25000 de pietre pe care le puteți cumpăra.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 3
    3. Dacă vă aflați pe un iPad, introduceți ID-ul Apple. Introduceți informațiile despre cardul de credit necesar.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 4
    4. Atingeți cumpărarea și așteptați câteva momente înainte de a vă primi pietrele.
  • Metoda 2 din 4:
    Completarea realizărilor
    1. Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 5
    1. Realizări de bază complete. Acestea nu vă dau multe pietre. Ele pot recompensa până la 5 până la 10 pietre la un moment dat. Cu toate acestea, aceste realizări pot fi finalizate din nou și din nou, astfel încât să puteți obține mai mult ori de câte ori doriți. Revendicați pietrele dvs. după finalizarea acestor realizări.
    • O realizare ușoară pe care o puteți completa pentru a obține 20 de pietre pe zi este cât de mult Mana și aurul trebuie să colectați în timpul unui raid. Odată ce colectați suma potrivită, veți fi recompensați 10 pietre și alte 10 pietre atunci când completați cel pentru Mana. Puteți completa oricare dintre aceste realizări cel puțin o dată pe zi.
    • Lupta în arenă de 10 ori. Atingeți arena de pe bază și luptați de 5 ori. Odată ce șansele de luptă sunt restaurate, luptați din nou de 5 ori și revendicați recompensa. Vă va da doar 5 pietre.Puteți face acest lucru o dată în fiecare zi. Toate realizările simple pot fi redone o dată pe zi.
    • Conectați-vă în fiecare zi. Dacă o faci, vei primi 5 mai multe pietre în fiecare zi. Va trebui să revendicați totuși.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 6
    2. Completați realizări mai avansate. Atingeți bannerul cu o trompetă pe el în colțul din stânga jos. Veți vedea o listă de realizări. Fiecare realizare are 3 realizări într-una. De exemplu, dacă ar exista și realizarea pentru a fura de aur 20000, odată ce realizarea este finalizată, acesta va fi înlocuit cu ceva cum ar fi Steal 100000000 de aur. Acest lucru va fi făcut de 3 ori.
  • Alegeți o realizare care are o mulțime de pietre pentru o recompensă. Unele realizări vor avea mai mult de cel puțin 300 de pietre ca o recompensă. Când vă conectați timp de 90 de zile în joc, veți câștiga 650 de pietre.
  • Scopul este de a finaliza acea realizare cât mai mult posibil. Cu cât încercați mai mult să o completați, cu atât mai multe progrese veți face pentru a finaliza realizarea.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castelul Clash Pasul 7
    3. Revendicați recompensele. Atingeți locul unde a fost realizarea și atingeți numărul de pietre pe care le obțineți. Dacă ați terminat o realizare simplă, apăsați revendicare.
  • Metoda 3 din 4:
    Revendicând recompensele zilnice
    1. Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 8
    1. Veți primi o recompensă zilnică în fiecare zi pe Castle Clash, dar va trebui să o revendicați singur. În fiecare zi, veți primi un elemente aleatorii, cum ar fi carduri, cărți EXP, esențe de șlefuire etc. Veți primi, de asemenea, unele pachete de insigne de oner și unele pietre. De obicei, veți obține 4 pachete de pietre. Fiecare pachet recompensează 10 pietre, deci veți obține 40 de pietre dacă le folosiți pe toate. Dacă vă conectați pentru zile suficiente, veți obține mai multe pietre ca o recompensă. Nu pierdeți vreun zi sau veți pierde șansa de a obține această recompensă. Nu alcătuiți semnul pierdut - veți pierde mai multe pietre decât ceea ce veți obține în acest fel. Un erou legendar vine de obicei cu această recompensă.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castelul Clash Pasul 9
    2. Atingeți pictograma actuală din partea de sus unde sunt cele simple realizări. De asemenea, va exista o altă recompensă. Revendicați cele 5 pietre pe care le veți obține cu recompensa zilnică în fiecare zi.
  • 3. Atingeți fila Reward Daily și revendicați recompensele care sunt afișate în casetă. Atingeți revendicare pentru a face acest lucru.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând HBD (aici sunt demoni)
    1. Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 11
    1. Atingeți primul portal și atingeți prima pictogramă. Alegeți nivelul de Hbd pe care doriți să îl faceți. Aici se vor afla demoni să vă apărați baza de la un anumit număr de aceiași eroi care vă atacă. Este diferit de HBM, deoarece de data aceasta există doar un singur val și veți obține câteva recompense. În aceste recompense, puteți obține o șansă de a câștiga pietre.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 12
    2. Alegeți nivelul dvs. Dacă doriți o șansă mai bună de a câștiga pietre prețioase, alegeți nivelul 10, 11 sau 12. Nivelul 12 vă poate oferi o șansă mai bună de pietre, deoarece este cel mai greu nivel, precum și ultimul. Dacă câștigi, puteți obține până la 36 de pietre sau mai mult.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 13
    3. Asigurați-vă că aveți eroi puternici. HBD necesită o experiență înaltă și eroi cu nivel înalt. Noua actualizare pentru Castle Clash permite acum eroului dvs. să ajungă la nivelul 200. Dacă eroii tăi sunt 180 de ani, le ridica și câștigă destul de XP pentru a câștiga. Puteți câștiga cu eroi de nivel 180, dar nu puteți obține pietre în acest fel.
  • Imagine intitulată Câștigați pietre în castel Clash Pasul 14
    4. Nivelul nivelurilor de calificare ale eroului dvs. astfel încât să aibă talente mai bune de pricepere pentru a apăra. Pentru a obține pietre, trebuie să aveți eroi rapizi care pot ucide rapid dușmanii. Dacă este nevoie de un pic de timp sau pierzi majoritatea eroilor tăi (pierzând, de asemenea, cea mai mare parte a HP dvs.), veți obține insigne de oner în schimb. Nu veți obține pietre prețioase sau insigne de oner decât dacă veți câștiga întregul nivel.
  • Imagine intitulată Câștiga pietre în castel Clash Pasul 15
    5. Repetați acest proces dacă doriți să obțineți multe pietre.
  • sfaturi

    Există, de obicei, multe vânzări de bonus GEM, deci luați în considerare cumpărarea de pietre în acele momente în care Bonus Gems Start.
  • Cumpărarea pietrelor de cumpărături vă va permite, de asemenea, să participați la mai multe evenimente pentru a câștiga și pietrele suplimentare. Cumpărați mai multe pietre, astfel încât să puteți obține șanse să participați la aceste concursuri, cum ar fi rulourile de ouă (zdrobitoare ouă pentru a obține pietre, cioburi, insigne de oner, cărți de erou etc.), Rulouri toracice (deschiderea cuferelor pentru a obține diverse recompense), fiind un alchimist (flipping carduri pentru a obține diferite recompense), precum și multe altele.
  • Dacă doriți să obțineți pietre suplimentare, completați realizările simple. Dacă obțineți cantitatea de aur și mana necesară și luptați în arena de 10 ori într-o singură zi, veți obține 25 de pietre în total. Veți putea completa fiecare dintre aceste realizări simple o dată pe zi. Dacă nu, veți pierde șansa de a obține mai multe pietre.
  • Luați în considerare jocul Castle Clash în fiecare zi pentru a obține recompensa zilnică. Dacă nu jucați nici măcar o zi, veți cădea în urmă asupra recompenselor dvs. și va trebui să revendicați recompensa din ziua în care ați fost de gând să obțineți.
  • Dacă faceți HBD 1, 2, 3 sau oricare dintre celelalte niveluri scăzute, nu veți obține cât mai multe pietre.Nivelul 1 vă poate da doar 3 pietre. Celelalte niveluri nu vă dau atât de mult.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar