Cum să fii bun cu banii

Indiferent cât de mult sau cât de puțini bani faceți, știind cum să gestionați, poate face diferența între salariul de viață la salariul și să fiți sigur din punct de vedere financiar. Abilitățile de gestionare a banilor reprezintă o parte importantă a fiului independent. Pentru a fi buni cu bani, trebuie să creați un buget care vă permite să urmăriți cheltuielile, să stabiliți un fond de urgență și să vă achitați datoriile. Apoi puteți începe să investiți și să vă construiți averea.

Pași

Metoda 1 din 5:
Crearea unui buget
  1. Imagine intitulată Be Datoria Free Pasul 5
1. Aflați venitul dvs. lunar. Aceasta ar putea fi o sarcină simplă sau mai complicată, în funcție de modul în care primiți veniturile în fiecare lună. Dacă sunteți într-un salariu stabilit, probabil veți obține aceeași sumă de bani în fiecare lună după impozite.Dacă sunteți într-un salariu independent sau ați plătit orar și nu lucrați orele de lucru, ar putea fi mai greu să vă calculați salariul.
  • Nu uitați să contabilizați pentru alte surse de venit lunar, în afară de salariile, inclusiv lucrurile cum ar fi plățile de închiriere de la chiriași dacă aveți proprietăți - sprijin pentru copii sau plăți de asigurări sociale, plăți de invaliditate sau venituri din dobânzi sau câștiguri de capital dacă Aveți investiții.
  • Adăugați toate sursele veniturilor lunare și scrieți suma totală. Această sumă este venitul dvs. total și, pe măsură ce vă creați bugetul, toate cheltuielile dvs. nu pot depăși această sumă sau veți intra în datorii. Dacă cheltuielile dvs. sunt mai mici decât această sumă, veți avea bani rămași pentru a salva.
  • Amintiți-vă că salariile sunt după impozitare, astfel încât impozitul trebuie adăugat înapoi pentru a obține venituri brute.
  • Imagine intitulată Calculați profitul Pasul 9
    2. Aflați cheltuielile fixe de la locuințe și datorii. Cheltuielile fixe sunt acele facturi care vin din aceeași sumă în fiecare lună, cum ar fi ceasul. Când construiți un buget, acestea sunt primele lucruri pe care trebuie să le țineți cont, deoarece nu puteți afecta suma sau alegeți să nu plătiți aceste cheltuieli.
  • Cheltuielile fixe de la locuințe sau datorii pot include chiria sau plata dvs. de ipotecă, plata autoturismelor, sprijinul pentru copii sau plățile penoniale sau cardurile de credit sau datoriile cu împrumut personal.
  • Listează fiecare locuință sau cheltuială datoriilor și le adăugați. Locuințele și datoria ar trebui să reprezinte aproximativ 30% din bugetul dvs. Adică dacă venitul dvs. lunar este de 5.000 de dolari, plățile dvs. de locuințe și datoriile ar trebui să plătească pentru cel mult 1500 USD.
  • Cheltuielile și cheltuielile auto ar trebui să includă impozite, asigurări, întreținere și combustibil (utilități).
  • Imagine intitulată Fișă înapoi Impozite Pasul 2
    3. Contul impozitelor dvs. Taxele sunt o cheltuială imensă, dar mulți oameni nu le iau în considerare în bugetele lor. Ar trebui să țineți cont de impozitele de stat și de venit federal, impozitele locale și de proprietate și reținerile de la salariul dvs., cum ar fi FICA și Medicare.
  • Taxele ar trebui să țină cont de aproximativ 25% din bugetul dvs. (dacă venitul dvs. este de 5000 USD / lună, taxele dvs. ar trebui să țină cont de cel mult 1250 USD). Pentru unii oameni, va fi mai puțin și banii suplimentari vor fi puse în fondul dvs. discreționar pentru a utiliza cheltuielile de trai.
  • Găsiți rata de impozitare federală marginală pentru anul curent, vizitând site-ul IRS la https: // IRS.COM / Articole / Proiecte-SUA-Tax-Tarif-2016.
  • Puteți schimba sarcina dvs. fiscală datoria fiecărui an prin stabilirea numărului de persoane dependente pentru a reduce sau a ridica veniturile.
  • Alternativ, unii oameni au mai mulți bani scoși pentru impozite pentru a obține o restituire mai mare, sumă forfetară la sfârșitul anului.
  • Metoda care funcționează cel mai bine pentru dvs. va depinde de nevoile dvs. de bugetare.
  • Imagine intitulată disputa o pierdere totală de asigurare pe o mașină pas 3
    4. Înregistrați-vă costurile de asigurare pe lună. Asigurarea ar trebui să includă orice plăți de asigurare pe care trebuie să le faceți pentru dvs. sau în întreținerea dvs., inclusiv asigurarea de sănătate, asigurarea de viață, asigurarea auto, proprietarii de case sau asigurări de casnici. Cu toate acestea, proprietarii de case sau chiriași sunt, în general, incluse în costurile locuințelor, deci asigurați-vă că nu îl numărați de două ori.
  • Asigurarea ar trebui să țină cont de aproximativ 4% din bugetul dvs. lunar. Dacă câștigați 5000 de dolari pe lună, asigurarea ar trebui să fie de 200 de dolari sau mai puțin.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    5. Faceți o listă a cheltuielilor dvs. variabile de trai și le puneți în categorii. Cheltuielile variabile sunt costurile care apar în cantități diferite în fiecare lună. Cheltuielile variabile pot include lucruri precum mâncarea, divertismentul, îmbrăcămintea, îngrijirea animalelor de companie, salonul de înfrumusețare, curățătorii uscați sau alte locuri pe care le cheltuiți banii.De asemenea, puteți include bani pe care îl puneți în mod regulat în economii sau investiții în această categorie.
  • De exemplu, dacă dețineți un câine, puteți cheltui de obicei 50 de dolari pe hrana pentru câini pe lună. Dar câteva luni poate fi nevoie să luați câinele la veterinar, groomer sau o canisa de îmbarcare, care poate adăuga pe cheltuiala de a avea un câine substanțial. Care face ca îngrijirea animalelor de companie a "Cheltuieli variabile" În scopul bugetului dvs.
  • Banii rămași după cheltuieli fixe și variabile sunt plătite pentru este "Cheltuieli discreționare." Asta înseamnă că sunt banii pe care nu le datorezi direct pe nimeni, dar pot decide ce să facă cu fiecare lună pe cont propriu. Ar trebui să fie partea rămasă a bugetului dvs.
  • De exemplu, o cheltuială variabilă cumpără mâncare pentru lună, în timp ce o cheltuială discreționară ar putea să mănânce.
  • Imagine intitulată echilibru o carte de comandă Pasul 8
    6. Urmăriți cheltuielile timp de câteva luni. Urmărirea cheltuielilor vă va ajuta să identificați dacă locuiți în cadrul acestor orientări sau dacă aveți nevoie să identificați locurile unde puteți face tăieturi în cheltuielile dvs. Dacă cheltuiți mai mult decât venitul dvs. în fiecare lună, veți intra în datorii. Dar dacă puteți veni sub bugetul dvs. în orice zonă în fiecare lună, veți economisi bani.
  • Pe măsură ce urmăriți cheltuielile, puteți constata că bugetul dvs. poate avea nevoie de un pic de operativ în funcție de circumstanțele dvs. personale - de exemplu, problemele medicale severe ar putea face necesar să cheltuiți mai mulți bani în asigurarea de sănătate de calitate. Asta e ok, atâta timp cât nu depășiți venitul dvs. lunar în cheltuieli.
  • Metoda 2 din 5:
    Stabilirea unui fond de urgență
    1. Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 19
    1. Stabiliți un obiectiv pentru o sumă de bani pentru a include în fondul dvs. de urgență. Acest lucru va varia de la o persoană la alta, dar, în general, un fond de urgență ar trebui să conțină cel puțin suficient pentru a acoperi cheltuielile de patru luni. Dacă doriți să fiți buni cu bani, trebuie să aveți bani pentru a vă acoperi cheltuielile neașteptate fără a vă pune în datorii.
    • De asemenea, atunci când decideți cât de mult să includeți, ar trebui să luați în considerare orice persoane dependente pe care le-ați putea avea și potențialele nevoi de urgență pe care le-ar putea avea.
    • Cu toate acestea, nu păstrați prea mult în fondul dvs. de urgență. Banii într-un fond de urgență trebuie să fie lichide și, prin urmare, câștigă mai puțin decât alte investiții pe termen lung. Excesul asupra fondurilor de urgență ar trebui să fie investit la o rată mai mare.
    • De exemplu, dacă sunteți singuri și trăiți un stil de viață destul de mare, salariul de o lună ar putea fi un obiectiv bun pentru fondul dvs. de urgență. Dar dacă sunteți singurul câștigător al pâinii într-o căsătorie cu trei copii, există mult mai mult potențial "de urgență" Cheltuieli printre cei cinci membri ai dvs. de familie, astfel încât salariul de câteva luni este o idee mai bună.
    • De asemenea, țineți cont de orice nevoi speciale pe care le aveți sau de persoanele aflate în întreținerea dvs. sau orice situație precară care s-ar putea transforma brusc în cheltuieli mari. De exemplu, dacă aveți o mașină veche care ar putea să se descompună în orice moment, este posibil să aveți o cheltuială bruscă de urgență. Dacă sănătatea sau sănătatea membrilor familiei dvs. sunt slabe, este posibil să aveți mai multe șanse de a finanța un ședere neașteptată a spitalului.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 2
    2. Adăugați orice bani neutilizat la fondul dvs. de urgență la sfârșitul fiecărei luni. Dacă aveți bani în plus la sfârșitul fiecărei luni, puteți să o puneți în fondul de urgență ca economii.
  • Dacă descoperiți că sunteți în stare să trăiți în bugetul dvs. și încă mai aveți bani rămași în fiecare lună, luați în considerare punerea în fiecare lună a acelei bani în contul dvs. de fonduri de urgență până când vă întâlniți obiectivul de economii. Puteți crea chiar și un transfer automat de cont pentru a face economisirea mai ușoară - va simți că plătiți doar o altă factură lunară.
  • Imagine intitulată echilibru o carte de comandă Pasul 13
    3. Reduceți cheltuielile lunare și puneți economiile în contul de urgență. Dacă nu aveți bani rămași în fiecare lună și nu aveți o modalitate bună de a vă mări venitul, va trebui să reduceți cheltuielile lunare pentru a vă completa fondul de urgență. Acest lucru poate fi greu, dar câteva luni de viață strâns se poate adăuga într-adevăr pe termen lung.
  • Căutați zone din bugetul dvs. care sunt discreționare sau nu sunt necesare pentru dvs. sau familia dvs. de a trăi. De exemplu, este posibil să aveți o cheltuială substanțială de divertisment care ar putea fi tăiată sau puteți petrece destul de puțin modă, mâncare sau un hobby.
  • Încercați să tăiați cheltuieli, fără a mânca cât de frecvent, mergeți la salon la fiecare opt săptămâni în loc de fiecare șase, cumpărați mai puține îmbrăcăminte sau nu cumpărați noi jocuri.
  • De asemenea, puteți apela furnizorii de servicii și încercați să negociați pentru plăți mai mici. De exemplu, furnizorul dvs. de servicii de telefonie mobilă vă poate oferi o rată mai mică dacă vă apelați linia de servicii pentru clienți și spuneți-le că aveți în vedere furnizorii de servicii de comutare.
  • Imaginea intitulată deveni un milionar Pasul 20
    4. Creșteți venitul dvs. și adăugați acel venit suplimentar la economiile dvs. Dacă nu aveți bani rămași la sfârșitul fiecărei luni pentru a pune în economii, este posibil să aveți nevoie să vă măriți venitul pentru a completa fondul de urgență. Acest lucru poate fi greu de făcut, dar având un fond de urgență este necesar pentru a vă proteja și familia într-o situație de urgență.
  • Dacă lucrați ca un angajat orar, luați în considerare lucrul la câteva ore suplimentare în fiecare săptămână și puneți banii direct în fondul de urgență.
  • Dacă sunteți salariați, luați în considerare dacă acum ar putea fi un moment bun pentru a cere o creștere a salariului dvs. Dacă ați lucrat la același salariu pentru un an sau mai mult și faceți bine la locul de muncă, șeful dvs. poate fi fericit să se conformeze. Puneți venitul suplimentar în fondul dvs. de urgență în fiecare lună.
  • Dacă nici una dintre acestea nu sunt opțiuni pentru dvs., luați în considerare dacă ați putea ridica câteva locuri de muncă în plus pentru a câștiga câteva bani în plus. Dedicați-vă weekend-urile într-un loc de muncă cu fracțiune de normă sau o afacere mică de afaceri, cum ar fi cosul de gazon sau ședința câinelui. S-ar putea să pară mic, dar în timp, că banii vor crește pentru a vă umple fondul de urgență.
  • Imagine intitulată Închide un cont bancar Pasul 14
    5. Deschideți un cont de economii special pentru fondul dvs. de urgență. Este important ca banii dvs. de urgență să fie păstrați separat de contul dvs. normal de verificare, astfel încât nu sunteți tentat să-l cheltuiți. De asemenea, vă ajută să puteți urmări exact cât de mulți bani se află în contul dvs. de urgență în orice moment.
  • Puteți începe contul cu orice sumă de bani pe care o aveți la dispoziție, deși multe instituții bancare vor necesita o sumă minimă specifică, cum ar fi $ 100. Unele uniuni de credit vă vor permite să începeți un cont cu mult mai puțin, deci verificați dacă nu sunteți în măsură să respectați minimul pentru un cont de economii la banca dvs. tipică.
  • Imagine denumită falimentul fișierului în Statele Unite Pasul 1
    6. Nu utilizați Fondul de urgență pentru non-urgențe.Dacă sunteți obișnuiți să trăiți Paycheck-to-PayCheck și să aveți brusc bani în bancă, se poate simți tentant să-l cheltuiți. Dar fiind bine cu bani înseamnă să știi când să salvezi și când să cheltuiți, și fondul dvs. de urgență ar trebui salvat pentru urgențele adevărate.
  • Adevăratele urgențe includ lucruri precum dezastrele naturale, pierderea locurilor de muncă, problemele de sănătate și spitalizările, costurile de instanță neașteptate, cheltuielile funerare și alte probleme imprevizibile care vă pot pune într-o gaură financiară majoră.
  • Amintiți-vă, de asemenea, asta "Cheltuieli neplanificate"nu sunt același lucru ca și cheltuielile de urgență. S-ar putea să aveți o invitație neașteptată de a merge într-o vacanță scumpă, dar asta nu este o urgență adevărată. Dacă nu vă puteți permite la bugetul dvs. regulat, nu trebuie să vă dați în fondul dvs. de urgență pentru nimic care nu este o situație de urgență adevărată.
  • Metoda 3 din 5:
    Plătiți datoriile
    1. Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 4
    1. Evaluați-vă bugetul pentru a vedea unde puteți reduce înapoi. Pentru a plăti datoriile restante, veți avea nevoie de bani în plus în fiecare lună, astfel încât să puteți plăti mai mult decât plata minimă. Odată ce ați stabilit un fond de urgență pentru familia dvs., ar trebui să puneți bani suplimentari în rambursarea datoriilor până când nu sunteți complet în afara datoriilor.
    • Costurile dobânzilor la datorie sunt, în general, mai mari decât ceea ce pot fi primite cu privire la investiții, deci are sens să plătească datoria înainte de a investi.
    • Este bine să trăiți într-un buget mai strâns timp de câțiva ani pentru a plăti datoriile - viața în mijloacele dvs. este o mare parte a ființei bune cu banii. Puteți reduce costurile la divertisment, îmbrăcăminte sau bugetul dvs. alimentar. Dacă nu există zone pe care le credeți că puteți tăia, dar încă mai aveți datorie semnificativă să vă plătiți, luați în considerare reducerea casei sau a tranzacționării în mașină pentru un model mai ieftin.
  • Imagine intitulată Calculați profitul Pasul 11
    2. Prioritizați mai întâi datoria cea mai scumpă. S-ar putea să aveți o datorie de credit sau un împrumut de credit cu o rată a dobânzii foarte ridicată - ceea ce face o datorie mai scumpă decât un alt împrumut cu o rată mai mică, deoarece sunteți forțat să adăugați bani suplimentari pe rambursarea dvs. de fiecare dată când plătiți factura.
  • Puneți-vă excesul de bani în fiecare lună în datoria cu cea mai mare rată a dobânzii până când soldul este complet plătit. Mai trebuie să aveți nevoie de plata minimă pe toate celelalte datorii în fiecare lună.
  • Dacă aveți doar o singură sursă majoră de datorie, încercați să puneți cât mai mulți bani în fiecare plată pe măsură ce puteți în fiecare lună. Dacă plata este de 50 USD în fiecare lună, încercați să plătiți 100 $ sau chiar 200 de dolari sau mai mult. Cu cât plătiți mai mult la fiecare plată, cu atât datoria dvs. va dispărea mai rapidă.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 16
    3. Obțineți asistență pentru datoria guvernamentală. Diverse programe guvernamentale vă pot oferi ajutor să vă plătiți datoriile. În mod specific, datoria dvs. studențească ar putea fi consolidată sau iertată prin Programul de iertare al împrumutului Obama. În cadrul acestui program, împrumuturile dvs. de studenți pot fi consolidate și refinanțate pentru a efectua plăți mai accesibile. În plus, împrumuturile dvs. ar putea fi complet iertate după o perioadă de 20-25 de ani sau ca parte a iertării împrumuturilor publice.
  • Guvernul are, de asemenea, programe pentru a ușura datoria ipotecară, în special pentru cei afectați de criza de locuințe.
  • Harp îi ajută pe acei debitori care au suferit o scădere a valorii la domiciliu, în timp ce HAMP îi ajută pe cei care nu își pot face plățile lunare. Ambele implică refinanțarea casei dvs. și reducerea plăților.
  • Imaginea intitulată ieși din datoria Pasul 3
    4. Opriți construirea unei datorii suplimentare. În timp ce încercați să plătiți datoria de carduri de credit existente, datoriile de împrumut pentru studenți sau orice altă datorie pe care o aveți, ați putea utiliza simultan un card de credit sau puteți obține alte împrumuturi. Dar acest lucru ar putea fi adăugat mai multă datorie la problema dvs. existentă.
  • Utilizați un sistem numai pentru numerar până când cheltuielile dvs. sunt sub control. Care vă va împiedica să intrați în datoria suplimentară dacă nu puteți plăti declarația dvs. de card de credit în fiecare lună.
  • Imaginea intitulată Prioritizează datoriile Pasul 1
    5. Puneți orice vânt neașteptat în datoria dvs. Dacă se întâmplă să moștenească un pic de bani, să primești o reducere fiscală, să obții o decontare instantaneu sau să primești un bonus la locul de muncă, să-ți amintești obiectivul de a fi bun cu bani și să ieși din datorii. Nu vă lăsați să vă imaginați modalități de a cheltui banii - în schimb, utilizați imediat banii pentru a efectua o plată suplimentară asupra datoriei dvs.
  • În timp ce o mică vacanță sau un costum nou ar putea să se simtă frumos pe termen scurt, ieșirea din datorii vă va face pentru succes și vă va reduce stresul Longterm.
  • Metoda 4 din 5:
    Investiți pentru a vă construi averea
    1. Imaginea intitulată ieși din datoria Pasul 9
    1. Așteptați până când ați stabilit un fond de urgență și ați plătit datoriile. În majoritatea cazurilor, doriți să fiți sigur că aveți o rețea de siguranță plăcută în bancă (echivalentul unui salariu de câteva luni) înainte de a începe să investiți bani. În mod similar, trebuie să vă asigurați că datoriile dvs. sunt plătite cât mai curând posibil înainte de a investi în exces de bani pe care îl aveți în fiecare lună.
    • Investiția poate fi o modalitate plăcută de a câștiga un pic mai mulți bani, dar este doar o opțiune inteligentă dacă vă puteți permite să pierdeți banii pe care îi investiți. O investiție poate ajunge să vă facă bani, dar poate, de asemenea, să vă depășească bani, deci este un joc de noroc pe care trebuie să-l puteți permite să luați.
  • Imaginea intitulată BE Datoria Free Pasul 9
    2. Salvați-vă pentru prima investiție. Majoritatea experților recomandă ca investitorii încep să înceapă cu aproximativ 1000 de dolari pe o primă investiție. Această sumă va plăti un dividend frumos dacă faceți o investiție inteligentă, dar sperăm că nu va fi prea dureroasă dacă o pierdeți într-un comerț rău. Puteți face investiții în diferite cantități, dar aceasta este o sumă bună pentru a începe cu.
  • Dacă nu credeți că vă puteți cruța 1000 de dolari pentru a investi, deoarece vă este frică, ați putea avea nevoie de bani în curând, acesta este un semn pe care aveți nevoie pentru a construi un fond de urgență mai mare înainte de a investi.
  • Imagine intitulată Investește în imobiliare fără bani Pasul 10
    3. Începe simplu. S-ar putea să credeți că aveți nevoie de un portofoliu fantezist cu o mulțime de stocuri individuale cu risc ridicat pentru a investi. Dar nu este adevărat. Puteți investi mai bine bani în fonduri mutuale sau fonduri de schimb valutar (ETFS). Acestea sunt mai simple și oferă mai puțin risc în timp ce învățați în continuare Ins și Outs de Investiții.
  • Beneficiul fondurilor mutuale și ETF este că, în loc să vă concentrați banii pe un stoc, care ar putea reuși sau nu reușesc, ei vă răspândesc banii peste multe stocuri - uneori zeci sau chiar sute. Asta înseamnă că există un risc mult mai puțin pentru dvs., deoarece, chiar dacă unele stocuri nu reușesc, veți vedea aproape întotdeauna o revenire a investiției dvs.
  • Chiar dacă investiți în valori mobiliare relativ scăzute, ar trebui să vă diversificați încă portofoliul pentru a reduce riscul de portofoliu. Diversificarea implică plasarea banilor în diferite investiții, mai degrabă decât să o arunce totul într-una sau două.
  • Acesta poate fi benefic pentru dvs. să vă angajați în medie de costuri de dolar (DCA), astfel încât să puteți investi aceeași sumă în fiecare lună. DCA implică achiziționarea regulată a aceluiași sumă de dolar a unei investiții.
  • Aceasta înseamnă că încă mai investiți aceeași sumă în fiecare lună, indiferent de modificările prețurilor.
  • Imagine intitulată Investește în imobiliare fără nici un pas de bani 7
    4. Așteptați să așteptați un timp pentru a câștiga returnări pe investiția dvs. Investiția este un joc de lungă durată, nu o modalitate de a se îmbogăți rapid. Unii experți se referă la a "Regulamentul de șapte ani" care implică faptul că vă recomandăm să vă dublați la fiecare șapte ani.
  • Returnul de șapte ani se bazează pe o rată de rentabilitate de 10% a investiției dvs., deci dacă investiția dvs. specială are o rată mai mare de rentabilitate, vă veți dubla banii mai repede. Desigur, asta înseamnă, de asemenea, dacă aveți o rată mai mică de întoarcere, vă va lua chiar mai mult ... și poate doriți să vă uitați la o nouă investiție.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 4
    5. Utilizați o companie de brokeraj, dar alegeți cea potrivită. Unele companii fantezie complete vor încerca să vă aducă banii în conturi complicate fără a explica detaliile pentru dvs. Ei pot profita de faptul că sunteți un investitor de novice, iar aceste tipuri de investiții s-ar putea sfârși să vă costă o mulțime de bani.
  • Este adesea o idee bună să alegeți un broker cu discount cu taxe reduse pentru primele dvs. investiții. Mulți dintre acești brokeri vor putea oferi fonduri mutuale fără comisie, ceea ce face ca procesul să fie mult mai accesibil pentru dvs.
  • Metoda 5 din 5:
    Gestionarea riscului cu asigurare
    1. Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 5
    1. Obțineți suficientă asigurare. Chiar dacă salvați cu atenție și urmăriți-vă cheltuielile, un eveniment neprevăzut ca o boală sau un proces prelungit vă poate decima economiile. Reduceți aceste riscuri, asigurându-vă că asigurarea dvs. vă acoperă în mod adecvat. De exemplu, asigurați-vă că politica proprietarilor dvs. acoperă înlocuirea totală a casei și posesiunilor dvs. în caz de pierdere. În plus, asigurați-vă că politica de răspundere este atașată să vă acopere în mod adecvat, pentru că nu doriți să fiți în judecată cu privire la ceva care sa întâmplat pe proprietatea dvs. Profesioniștii financiari consiliază 300.000 de dolari în acoperire în acest scop.
    • Același lucru este valabil și pentru asigurarea dvs. auto. Dacă achiziționați doar cantitatea minimă de asigurare, veți fi răspunzător pentru orice decontare sau costuri juridice deasupra acestei sume.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 6
    2. Reduceți primele de asigurare. Puteți reduce primele de asigurare prin creșterea deductibilă (suma pe care o plătiți atunci când depuneți o revendicare). Acest lucru este valabil pentru proprietarii de case, auto, și asigurarea de sănătate. Aceasta înseamnă că veți ieși pentru mai mulți bani dacă aveți nevoie vreodată de asigurarea dvs., dar veți economisi mult mai mult în fiecare lună ca rezultat.
  • De asemenea, puteți reduce aceste tipuri de asigurare, făcându-vă un sigure "pariu" Pentru compania de asigurări.
  • De exemplu, persoanele cu înregistrări bune de conducere plătesc mai puțin în asigurarea auto, iar cei cu alarme de burghez au un proiect de lege de asigurare a proprietarilor de case.
  • Imaginea intitulată face bani în Pasul 11
    3. Asigurări de asigurare că nu aveți nevoie. Există totuși unele tipuri de asigurare care sunt practic inutile. Garanțiile extinse și asigurarea creditelor pentru împrumuturi, de exemplu, nu sunt de obicei necesare, mai ales dacă puteți acoperi pierderile sau plățile dvs. de împrumut cu bugetul dvs. lunar.
  • Cum pot fi mai inteligent cu banii mei?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    John Gillingham, CPA, MAJohn Gillingham, CPA, contabilul public de macertificare și fondatorul de contabilitate
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar