Cum de a alege o cușcă pentru un dihor

Ferretele sunt distractive, animale inteligente cu o personalitate jucăușă și prietenoasă. Acest lucru le face animale de companie excelente pentru iubitorii mici de animale, dar poate fi greu să găsești cuști perfectă pentru noul tău prieten de blană. Din fericire, odată ce știți nevoile firetului dvs., puteți găsi cu ușurință o cușcă și adăugați elemente cum ar fi lenjerie de pat, mâncare și apă pentru a oferi animalului dvs. de casă ideală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea dimensiunii potrivite
  1. Imagine intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 1
1. Alegeți o cușcă care este de 36 în (91 cm) largă și 24 în (61 cm) înalți pentru 1 dihor. Selectați o cușcă care este de cel puțin 36 în (91 cm) lățime, 24 în (61 cm) lung și 24 în (61 cm) înaltă pentru 1 dihen. Ar trebui să existe o mulțime de spațiu pentru dormit, mâncare, joc și o cutie de gunoi.
  • Dacă animalul dvs. de companie nu va avea cel puțin 4 ore pe zi pentru a explora în afara cuștii, ia în considerare alegerea unei cuști mai mari.

Avertizare: Evitați achiziționarea unei cuști vopsite sau tratate cu presiune, care poate conține toxine cum ar fi plumbul sau zincul.

  • Imagine intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 2
    2. Du-te cu o cușcă semnificativ mai mare dacă intenționați să păstrați mai multe difuzoare. O cușcă cu un singur difuzor nu va fi suficient de mare pentru 2 sau mai multe firme, deci dacă intenționați să aveți mai mult de 1 dihor, alegeți o cușcă mai mare care să le gătească confortabil. Pentru fiecare dihor suplimentar, adăugați 6 în (15 cm) de spațiu la dimensiunile cuștii cu un singur fermitate.
  • De exemplu, dacă intenționați să aveți 2 firme, obțineți o cușcă care este de cel puțin 42 cm (110 cm) lățime, 30 de centimetri (76 cm) lung și 30 de centimetri (76 cm).
  • Imagine intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas 3
    3. Obțineți o cușcă cu mai multe nivele pentru a oferi stimularea și mobilitatea. O cușcă potrivită potrivită ar trebui să aibă 2-3 nivele diferite. Asigurați-vă că există rampe poziționate între nivele, astfel încât diservarea dvs. poate rula și se poate juca cu ușurință în cusătură.
  • Pentru 2 sau mai multe dihori, planificați să aveți cel puțin 4 nivele pentru a dormi, mânca și a juca.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unei incinte sigure
    1. Imagine intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 4
    1. Asigurați-vă că barele sunt distanțate mai puțin de 1 inch (2.5 cm) în afară. Ferretele sunt mascate și vor încerca să iasă din cușcă. Măsurați spațiul dintre bare pentru a vă asigura că este mai mic de 1 inch (2.5 cm), care ar trebui să păstreze chiar și un tânăr în siguranță în siguranță.
    • Dacă vă temeți că difuzorul dvs. ar putea scăpa, puteți împacheta firul de pui în jurul exteriorului cuștii.
  • Imagine intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas cu pas 5
    2. Verificați puterea blocajelor pentru a vă menține dișamentul de la scăpare. Asigurați-vă că ușa în cușcă are un mecanism de blocare, deoarece difuzoarele pot împinge sau trage ușor ușile deschise care nu sunt fixate. Fiecare ușă ar trebui să aibă un zăvor puternic de blocare și puteți întări ușile cu cleme de liant, dacă este necesar.
  • Dacă fermierul dvs. reușește să treacă prin blocajele, încercați să adăugați încuietori suplimentare la ușă. Unii oameni folosesc cleme de liant sau cleme pentru a ține ușile în loc pentru a preveni manipularea.
  • Imaginea intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 6
    3. Selectați o cușcă care are o podea solidă pentru a proteja picioarele lui Ferretului. Căutați cuști care au tigaie solidă, tampoane sau covoare de-a lungul suprafețelor plane, mai degrabă decât pardoseli de sârmă. Ferretele au picioare foarte delicate, care pot fi ușor prinse între fire, rezultând în membre sau tăieturi sparte. Dacă trebuie să utilizați o cușcă cu pardoseli de sârmă, acoperiți podeaua cu o bucată de covoare, umplutură sau un alt element plat pentru a face cage în condiții de siguranță.
  • Dacă aveți probleme cu găsirea de piese de covoare, este posibil să puteți obține mostre dintr-un magazin de covoare. În mod normal, acestea sunt dimensiunea perfectă pentru acoperirea fundului cuștii.
  • Metoda 3 din 3:
    Umplerea cuștii cu jucării și necesități
    1. Imaginea intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 7
    1. Plasați un castron greu pe unul dintre niveluri pentru a ține alimente. Alegeți un castron ceramic sau alegeți un castron care se blochează pe partea laterală a cuștii. Ferretele vor încerca uneori să se miște sau să se joace cu bolurile lor de alimente urcând în ele sau împingându-le în jurul cuștii. Un castron alimentar greu sau de blocare vă va păstra în siguranță.
    • Majoritatea magazinelor de animale de companie și comercianții cu amănuntul online transportă boluri speciale pentru dihori care au o combinație de încuietori pe ele. În plus, aceste boluri sunt în mod normal destul de grele pentru a preveni difuzarea difuzoarelor.
  • Imagine intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 8
    2. Asigurați 2 sticle de apă în partea laterală a cuștii, astfel încât diosul dvs. poate bea. Ferretele pot bea mult când sunt active, deci este important să aveți o varietate de surse de apă dulce. Plasați o sticlă de apă pe fiecare nivel al cuștii, astfel încât difuzorul are întotdeauna acces la apă, chiar dacă unul dintre sticle se stinge. Schimbați apa în sticle la fiecare 2 zile, chiar dacă sticlele nu sunt goale.

    Bacsis: Așezați un castron mic, de blocare sub gura de apă pentru a prinde orice picurare de când sunt, de obicei, să se joace cu sticlele lor de apă.

  • Imagine intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 9
    3. Furnizați o tigaie de gunoi pentru a colecta deșeuri într-una din colțurile cuștii. Optați pentru o tigaie de gunoi care se blochează în partea laterală a cuștii și se toarnă într-o gunoaie pe bază de hârtie sau pe bază de lemn. Asigurați-vă că așternutul este de aproximativ 1 inch (2.5 cm) adânc și puneți difuzorul în cutia de gunoi, astfel încât să știe unde se află. Dacă aveți mai mult de un Ferret, asigurați-vă că obțineți o cutie suplimentară de gunoi, deoarece diosurile pot fi teritoriale!
  • Evitați utilizarea așternuturilor parfumate sau prăfuite, deoarece aceasta poate provoca probleme respiratorii pentru diurg.
  • Nu folosiți gunoi de aglomerație, deoarece ar putea bloca intestinul lui Ferret dacă este mâncat.
  • Amintiți-vă să curățați zilnic caseta de gunoi pentru a vă asigura că animalul dvs. este fericit și pentru a preveni mirosurile.
  • Imagine intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 10
    4. Adăugați câteva bucăți de îmbrăcăminte sau o pătură în cușcă pentru așternut. În timpul iernii, oferă obiecte mai grele, mai calde, cum ar fi vechii bluze sau pături fleece pentru ca dirijarea de către dihor. În timpul verii, înlocuiți-le cu tricouri vechi sau un pat obișnuit de ferret pentru a vă menține animalul răcoros și reîmprospătat.
  • De asemenea, puteți găsi hamacuri și paturi speciale de bolster online, pe care unele dihori se bucură într-adevăr. Cu toate acestea, toate dioxitele sunt diferite, iar unele animale nu vor folosi aceste elemente. Încercați să schimbați opțiunile din cușcă pentru a vedea ce plăcește animalul dvs. de companie.
  • Imaginea intitulată Alegeți o cușcă pentru un pas de perete 11
    5. Furnizați jucării din plastic din plastic pentru ca dirigul să se joace în cușcă. Din moment ce feritul tău va fi în interiorul cuștii pentru perioade lungi de timp, va avea nevoie cu siguranță de ceva de jucat. Optați pentru bile din plastic, plastic, zgomote robusi și tuburi din plastic pentru alergare și alunecare. Evitați să vă dați animalele de companie ceva care poate fi ușor mestecat sau tras în afară.
  • În mod normal, puteți găsi o varietate de jucării de animale și mici animale la magazinul de animale de companie. Asigurați-vă că inspectați jucăria îndeaproape pentru a vă asigura că nu există părți care ar putea cădea sau pot fi ușor de mestecat.
  • sfaturi

    Întotdeauna păstrați cușca fermei! Deși difuzoarele sunt în mod natural să fie animale foarte curate, animalul dvs. de companie se va baza pe tine pentru a vă asigura că așternutul, așternutul, alimentele și apa sunt menținute.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar