Cum să curățați o cușcă dragon bearded

Dragonii barbă pot face destul de multă mizerie în cușcă.Și miroase și ea! Curățarea unei cuști Dragon Bearded pare greu la început, dar nu este atât de greu de o sarcină!

Pași

  1. Imaginea intitulată Curățați un dragon barbă
1. Asigurați-vă că aveți o cutie caldă sau o altă cușcă pentru a pune dragonul în. Acest lucru le va păstra într-un spațiu sigur în timp ce este cald, deoarece dragonii barbăi sunt sânge răciți, astfel încât ei nu își pot schimba temperatura corpului. Odată ce ați avut asta, plasați dragonul în interiorul cutiei suplimentare sau cușcă.
  • Imaginea intitulată Curățați un dragon barbă
    2. Scoateți ramurile sau rocile din cușcă și apa / vasul alimentar. Să le elibereze mai târziu. Odată ce acest lucru se face, aruncați tot materialul de podea într-un coș de gunoi. Dacă aveți plăci ca podeaua în incintă, spălați-le cu săpun și apă.
  • Imaginea intitulată Curățați un dragon barbă
    3. Curățați părțile laterale și partea de jos a cuștii. Asigurați-vă că cusca este complet curată înainte de a lăsa dragonul înapoi în cușcă, așa că nu se îmbolnăvesc!
  • Imaginea intitulată Curățați un dragon barbă
    4. Uscați cușca. Odată ce ați asigurat căciul este complet uscat, plasați mai mult material de podea în cușcă și plasați vasul alimentar, rocile, ramurile și orice altceva ați avut acolo în interiorul cuștii.
  • Imaginea intitulată Curățați un dragon barbă
    5. Plasați dragonul înapoi. Când ați terminat, spălați-vă imediat mâinile, deoarece acest lucru ar putea fi infectat cu boli, cum ar fi Salmonella.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar