Cum de a construi o cușcă de iepure în aer liber

Rabita dvs. are nevoie de un spațiu frumos pentru a trăi în aer liber? Pentru a construi o cușcă de iepure în afara, veți avea nevoie de unele instrumente și materiale de bază și unele lucruri știu cum știu cum. Cu un pic de efort și timp puteți face o cușcă de iepure bine construită, care va ajuta iepurele dvs. să trăiască o viață fericită și sănătoasă în afara timp de ani de zile.

Pași

Partea 1 din 2:
Planificarea unei cuști de iepure în aer liber
  1. Imagine intitulată Construiți o cutie de iepure în aer liber Pasul 1
1. Găsiți o zonă bine umbrită și protejată a curții dvs. pentru a plasa cușca în. Acest lucru ar trebui să fie un loc care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. de iepure. Locația, în combinație cu cuștii în sine, va oferi umbra că iepurele trebuie să păstreze de la supraîncălzirea vara și ar trebui să le păstreze, de asemenea, din vreme rea în timpul iernii.
  • Iepurii pot obține accident vascular cerebral pentru că trăiesc doar pe tampoanele picioarelor lor.
  • Singurul pericol mai mare decât căldura la iepurii în aer liber este rece. Un încălzitor nu va funcționa din două motive: iepurii se vor îngropa (și sunt mai mult decât probabil să se ardă) și poate începe, de asemenea, un incendiu.
  • Imagine intitulată Construiți o cușcă de iepure în aer liber Pasul 2
    2. Proiectați cuști. O cușcă de iepure de bază, cunoscută și sub numele de Hutch, este simplă o cutie care este ridicată de pe pământ. Cuștile de iepure standard sunt făcute din lemn și sârmă și sunt suficient de mari pentru iepuri să se așeze pe picioarele posterioare și să se întindă.
  • Decideți asupra înălțimii, lățimii și adâncimii cutiei cuștii. Acesta este un bun punct de plecare pentru designul dvs. Faceți-vă incinta cel puțin cinci metri adâncime cu șase picioare și suficient de înalt pentru iepuri să nu-și atingă capul fuzzy pe acoperiș atunci când sari. Dacă mai mult de un iepure locuiește spațiul, faceți-o mai mult timp.
  • Să decidă cât de departe ar trebui să fie cusca. Pentru a păstra iepurii de la prădători, asigurați-vă că este la cel puțin 3 metri de la sol.
  • Cageul este de obicei suficient de lung pentru a avea două secțiuni, pentru ca iepurii să aibă o secțiune de dormit separată. Secțiunea de dormit ar trebui să aibă laturi solide, astfel încât iepurii să poată strânge în interior dacă temperatura devine rece.
  • Acoperișul cuștii poate funcționa, de asemenea, ca ușă, cu acoperișul atașat pe o parte cu balamale, astfel încât acesta poate fi ridicat. Nu ar trebui să fie complet plat, ca un acoperiș înclinat cu o plângere va continua să plouă mai bine.
  • Nu există niciun fel de a proiecta cușca, dar atâta timp cât structura este sigură și interiorul este suficient de mare pentru iepuri, sunteți pe calea cea dreaptă.
  • Imagine intitulată Construiți o cușcă de iepure în aer liber Pasul 3
    3. Adunați unelte. Veți avea nevoie de un ferăstrău și un burghiu, în plus față de un pistol de capse și unele snip pentru a tăia plasă de sârmă. Ferăstrăul și burghiul vă vor ajuta să faceți ca rama și arma de capsare și snips vă vor ajuta să atașați firul la cadru.
  • În plus, veți avea nevoie de o măsură de bandă și un creion pentru a efectua măsurători și marcați-le.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de iepure în aer liber Pasul 4
    4. Aduna materiale. O cușcă de iepure are toate lucrurile de bază pe care o face o casă: un acoperiș, pereți și o podea. Cu toate acestea, spre deosebire de o casă, acoperișul unei cuști de iepure poate funcționa ca ușa și podeaua și unele pereți sunt de obicei făcute din plasă de sârmă.
  • Obțineți plasă de sârmă care are lacune suficient de mici, astfel încât iepurii să nu poată să-și facă capul blocat în ea. Oțelul funcționează bine, dar există multe soiuri sigure (doar asigurați-vă că nu este plumb).
  • De asemenea, veți avea nevoie de lemn suficient pentru a construi cadrul pe care l-ați proiectat. În timp ce mărimea cherestelui nu contează cu adevărat, poate fi mai ușor să obțineți cherestea de bază de 2 x 4 din centrul local Lumberyard sau la domiciliu. Adăugați toate măsurătorile de la designul dvs. Pentru a afla cât de mult va trebui să construiți rama de cușcă.
  • De asemenea, veți avea nevoie de o plasă de metal strâns pentru partea de jos a cuștii. În timp ce o mare parte din podea va fi acoperită cu material natural, cum ar fi fânul, podeaua dedesubt nu ar trebui să fie solidă. Un motiv pentru aceasta este că o podea de plasă permite urină să părăsească cușcă, așa că iepurele dvs. nu sta în ea.
  • Materialele pentru acoperiș trebuie să includă placaj, material de acoperiș și balamale pentru a atașa acoperișul la cutia cuștii. De asemenea, veți avea nevoie de placaj suplimentar pentru a construi câteva pereți solizi pe cușcă.
  • Alternativ, puteți cumpăra o cușcă de fire de la un magazin de animale de companie și apoi să construiți un cadru în jurul acestuia. Acest lucru vă va permite să eliminați complet cușca de fire din cadru pentru ao curăța.
  • Unele surse chiar sugerează utilizarea de paleți de lemn ca lemn pentru cușcă. Va trebui să luați paletul în afară și să reutilizați piesele.
  • Partea 2 din 2:
    Construirea cuștii
    1. Imagine intitulată Construiți o cușcă de iepure în aer liber Pasul 5
    1. Tăiați cherestea pentru cadrul dvs. Luați măsurarea fiecărei bucăți din designul dvs. și apoi tăiați o bucată de cherestea corespunzătoare. Poate fi mai ușor să numiți fiecare piesă pe designul dvs. și apoi să puneți numărul de potrivire pe bucățile de cherestea după ce le tăiați.
  • Imagine intitulată Construiți o cușcă de iepure în aer liber Pasul 6
    2. Fixați cherestea de cadru împreună. Lucrați într-un mod organizat. Puteți construi caseta de cușcă și apoi atașați-l la suporturile pe care le va sta după cuvintele. Începeți cu cutia, fixați bucățile de cherestea împreună cu șuruburile, astfel încât caseta finalizată să fie dimensiunea dorită.
  • Apoi, construiți suporturile pentru ca caseta să se așeze, asigurându-vă că este suficient de înalt și suficient de rezistent pentru a păstra cutia și iepurașii, în poziție verticală.
  • Amintiți-vă că ar trebui să aveți o zonă care are laturi solide, astfel încât iepurii să poată scăpa de vreme rece și să aibă un loc confortabil pentru a dormi.
  • Imagine intitulată Construiți o cușcă de iepure în aer liber Pasul 7
    3. Tăiați și atașați plasa de sârmă. Asigurați-vă că tăiați bucățile de plasă, astfel încât acestea să acopere fiecare deschidere în cadrul pe care l-ați construit complet. Ar trebui să aveți patru bucăți laterale și o bucată de etaj. Odată ce ați tăiat toate piesele, apucați o pistol de capsare și începeți să atașați firul.
  • Asigurați-vă că iepurii nu pot aluneca prin golurile din capse.
  • Dacă ați decis să cumpărați o cușcă de sârmă pre-făcută, pur și simplu albiți-o în cadrul pe care l-ați construit. Asigurați-vă că cușia de sârmă este securizată și se potrivește corect.
  • Imagine intitulată Construiți o cutie de iepure în aer liber Pasul 8
    4. Tăiați și atașați lemnul pentru pereți solizi. Pereții tăi solizi trebuie să fie făcuți din placaj și pot fi înșurubați direct la încadrarea cuștii de pe exterior. Cască va avea nevoie de câțiva pereți solizi. Zona de dormit a cabinei ar trebui să aibă ziduri solide, astfel încât iepurașul tău să se poată înclina și să se încălzească când vremea este rece.
  • De asemenea, trebuie să puneți un zid solid între zona principală a cuștii și zona de dormit a iepurii. Acest lucru se va asigura că zona de dormit este un spațiu complet protejat. Puteți folosi placajul pentru acest zid, dar va trebui să tăiați o deschidere în el că iepurașul poate trece cu ușurință.
  • Imagine intitulată Construiți o cușcă de iepure în aer liber Pasul 9
    5. Construiți și atașați acoperișul. Tăiați placajul pentru a acoperi complet partea superioară a cuștii. Înșurubați balamalele pe placaj și apoi pe cadru. Adăugați materialul de acoperiș în partea superioară a acoperișului, asigurându-vă că acoperișul va fi strâns.
  • Poate doriți să puneți o zăvor de securitate pe acoperiș. Acest lucru va păstra acoperișul de a sufla într-un vânt puternic sau prădători de la deschiderea vârfului cuștii și obținerea iepurilor.
  • Imagine intitulată Construiți o cușcă de iepure în aer liber Pasul 10
    6. Adăugați materiale de pat, jucării și containere pentru alimente și apă. Vrei să faci cage o casă confortabilă pentru iepuri, așa că are nevoie de o cantitate abundentă de așternuturi și mâncare și apă pentru a se stabili. Jucarii și alte facilități sunt un plus care îi va ajuta pe iepure să prospere.
  • Odată ce Hutch-ul este instalat, puteți plasa iepurele în noua sa cușcă.
  • sfaturi

    Adăugați o mulțime de jucării sigure de iepure. Iepurii plictisit pot fi distructive, deci încercați să le dați lucruri pentru a-și ocupa timpul și atenția.

    Avertizări

    Dacă există rafoane, păsări sau alte prădători din zona dvs., asigurați-vă că firul este suficient de gros pentru a le împiedica să ajungă la iepurașii voștri.
  • Iepurii necesită îngrijire constantă și vizite regulate de VET. Nu poți să-l pui afară într-o cușcă și să uiți de asta. Luați în considerare dacă un iepure va fi potrivit pentru dvs. sau puteți ajunge într-o situație problema cu prietenul tău blană.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar