Cum de a construi o pasăre

Indiferent dacă faceți o pasăre pentru curtea dvs. sau dați-o cuiva ca un cadou, cutiile de cuibărit reprezintă o modalitate excelentă de a oferi sanctuarului și adăpostului păsărilor care locuiesc în zona dvs. Crearea unei păsări solide, impenetrabile înseamnă utilizarea lemnului netratat, șuruburi galvanizate și lipici din lemn în timpul construcției. De asemenea, oferind păsările cu un mediu sigur, fără predator, înseamnă înființarea pasării într-un loc ridicat, dificil de a ajunge.

Pași

Partea 1 din 3:
Dobândirea și pregătirea materialelor
  1. Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 1
1. Achiziționați lemn netratat care este de 1 cu 8 inci (2.5 cm × 20.3 cm) cu 8 picioare (240 cm) lungime. Achiziționarea lemnului netratat și nepermis, cum ar fi Cedar sau Cypress, se va asigura că pasărea nu este uzată sau deteriorată de vreme. Cumpărați acest lemn dintr-un magazin de hardware local și solicitați aceste lungimi și dimensiuni specifice.
  • Măsurarea 1x8in se referă la lățimea și grosimea lemnului și la 8 picioare (2.4 m) Măsurarea se referă la lungimea lemnului.
  • Woods cum ar fi cedru sau cypress nu putrezesc și vor dura mai mult decât alte tipuri.
  • Dacă nu aveți un ferăstrău la domiciliu, angajații magazinului de hardware pot tăia lemnul la 8 picioare (2.4 m) pentru tine.
  • Lemnul netratat vă va permite, de asemenea, să pictați mai târziu păsările de păsări.
  • Imagine intitulată Construirea unei păsări Pasul 2
    2. Cumpărați o cutie de șuruburi galvanizate. În loc să folosească unghiile, care se vor slăbi și vor face păsările dvs. fragile în timp, șuruburile galvanizate vă vor etanșa bine pasărea. Achiziționați șuruburi galvanizate de la magazinul dvs. de hardware local sau online.
  • Șuruburile galvanizate vor trebui să fie setate cu un burghiu, deci luați în considerare achiziționarea unul de la magazinul hardware dacă nu dețineți deja unul.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 3
    3. Achiziționați C-cleme de la un magazin hardware. C-clemele C vor fi folosite pentru a asigura pasărea în timp ce adezivul se usucă și în timp ce găurisc șuruburile galvanizate. Aceste cleme sunt strângeți cu butoane care vă permit să ajustați rezistența și presiunea clemelor. Adresați-vă unui angajat magazin hardware pentru ajutor dacă aveți probleme cu identificarea clemelor C.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 4
    4. Tăiați bucata de lemn de 1x8inch în diferite părți. Folosind un bandsaw, taie bucata mare de lemn in piesele enumerate mai jos. Puteți folosi un ferăstrău obișnuit și un conducător pentru a tăia lemnul sau pentru a plăti pe cineva la magazinul de hardware sau Lumberyard pentru a tăia lemnul în dimensiunile specifice pentru dvs. La sfârșitul tăierii, ar trebui să aveți șapte bucăți diferite de lemn. Diferitele tăieturi de care aveți nevoie sunt:
  • Două piese care sunt de 4 la 3.5 inci (10.2 cu 8.9 cm) pentru pereții laterali.
  • O singură bucată care este de 5 cu 3.25 inci (12.7 cu 8.3 cm) pentru podea.
  • O bucată care este 4.75 de 7 inci (12.1 până la 17.8 cm) pentru partea dreaptă a acoperișului.
  • O bucată care este de 5.5 cu 7 inci (14 până la 18 cm) pentru partea stângă a acoperișului.
  • Două piese separate care sunt de 5 cu 8 inci (13 până la 20 cm) pentru pereții din față și din spate.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 5
    5. Găuriți o gaură care este de la 1 la 3 inci (2.5 la 7.6 cm) în circumferință. Zidul frontal este unul dintre piesele de 5x8in. Acesta va fi locul în care păsările vor intra în Birdhouse. În funcție de dimensiunea păsărilor din zona dvs., găuriți o gaură între 1 și 3 inci (2.5 și 7.6 cm). Găuriți gaura în primele două treimi din bucata de lemn.
  • Utilizați o presă de găurit pentru a tăia orificiul sau pentru a fi forate profesional la un magazin de hardware.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 6
    6. Nisip marginile gaurii nou forate. Odată ce gaura este forată, cioburile de lemn jagged vor ieși din margini, făcându-l periculos pentru ca pasărea să intre. Utilizați un șmirghel fin, cum ar fi # 220, pentru a înmuia aceste margini. Treceți peste marginile de pe ambele părți ale lemnului până când se simt neted la atingere.
  • Dimensiunea gaurei care este forată va determina ce specie de păsări pot și va intra.
  • Partea 2 din 3:
    Asamblarea păsărilor
    1. Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 7
    1. Vopsea sau pată lemnul înainte de a asambla piesele. Pictura, colorarea sau orice fel de muncă de finisare trebuie făcută fiecărei bucăți de lemn individuale înainte de a le pune împreună. Ridicați o pată sau vopsea naturală din magazinul de hardware. Aplicați pată sau vopsea cu o perie de vopsea și lăsați-o să se usuce atât de timp cât este necesar.
    • Culorile luminoase și strălucitoare pot sperie păsările și le pot păstra să se bucure de păsările dvs., astfel încât să alegeți vopsele cu tonuri neutre și naturale.
    • Nu pictați interiorul pasării, deoarece păsările vor fi peck la interior și pot digera vopseaua.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 8
    2. Plasați 5x3.Piesa de podea pe o suprafață plană. Indiferent dacă preferați să lucrați la un banchench de lucru sau pe teren, găsirea unei suprafețe plane este importantă. Așezați-vă uneltele la suprafață, astfel încât acestea să fie ușor accesibile și să păstreze celelalte bucăți de lemn din apropiere.
  • Folosirea unei benzi de lucru sau a unei mese vă va permite să construiți pasărea fără îndoială sau așezat pe podea.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 9
    3. Împrăștiați adezivul din lemn pe marginile de legătură ale zidurilor de păsări. Cu un baston de lemn sau o perie de vopsea, răspândiți adezivul din lemn pe părțile îndreptate spre exterior ale pereților și conectați-le. Du-te o bucată la un moment dat până când ai cele patru pereți de păsări lipiți împreună. Poziționați partea aspră a lemnului din interiorul pasării dacă lemnul este netratat pe o parte.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 10
    4. Strângeți cele patru ziduri ale păsărilor împreună și lăsați-le să se usuce. Atașați clemele în fiecare colț, punând presiune pe marginile de conectare. După atașarea clemelor la toate cele patru pereți, adezivul de lemn va trebui să se vindece timp de cel puțin treizeci de minute. Fixați ferm bucățile de lemn, dar fiți precauți să nu deteriorați lemnul sau să fisați pereții prin înșurubați-le prea strâns.
  • Clemele au pus presiune pe lemn și să se asigure că adezivul se fixează corect.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 11
    5. Atașați piesa de podea cu șuruburi. Este important să atașați panoul inferior cu șuruburi, astfel încât să puteți curăța pasărea atunci când este necesar. Cu șuruburi mici galvanizate și un burghiu, setați panoul de pardoseală chiar și cu cele patru pereți și înșurubați-l.
  • Nu lipiți panoul de podea, deoarece va fi dificil să acceseze interiorul primei păsări dacă o faceți.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 12
    6. Lipiți piesele de acoperiș din lemn până la cele patru pereți la un unghi de 90 de grade. Panourile de acoperiș ar trebui să se suprapună, cu partea stângă (piesa mai lungă), așezată mai sus decât cea dreaptă. Pantă panourile de acoperiș, conectând cele două bucăți cu adeziv din lemn și prindeți-le timp de treizeci de minute înainte de a le atașa la cele patru pereți.
  • Atașați clemele strâns astfel încât să pună presiune pe marginile de legătură ale acoperișului.
  • Panta înclinată a acoperișului va păstra apa sau zăpada de la acumularea pe partea de sus a păsărilor.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 13
    7. Înșurubați panourile de acoperiș în pereți. După uscarea lipiciului, utilizați șuruburile galvanizate pentru a seta panourile de acoperiș în pereții din față și din spate. Aliniați șuruburile cu marginile exterioare ale pereților de păsări cu atenție. Se scurge prin panourile de acoperiș și în marginile exterioare ale pereților din față și din spate până când panourile de acoperiș se simt ferme și sigure.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea locului potrivit pentru Birdhouse
    1. Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 14
    1. Montați birdhouse la un pol sau la partea unei clădiri. Agățându-ți pasărea de pe o ramură sau de la casa ta nu este recomandată, deoarece păsările nu le place atunci când păsările de păsări se mișcă în vânt. Dacă există polonezi sau structuri naturale în zonă, montați birdhouse la unul dintre ei.
    • Montarea acestuia într-un pol de metal existent sau forarea acestuia în partea laterală a unui hambar sau a clădirii din lemn sunt ambele modalități minunate de a înființa o pasăre. Montarea păsărilor către un pol metalic existent, de asemenea, protejează pasărea de la prădători.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 15
    2. Se confruntă cu pasărea de est. Deși acest lucru nu este o necesitate, păsările sunt mai atrase de păsările care primesc lumina naturală a soarelui în dimineața. Cu care se confruntă pasărea spre est, va păstra, de asemenea, de la a deveni prea cald în după-amiaza, mai ales în lunile de vară sau în climatul mai fierbinte.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 16.Jpeg
    3. Păstrați birda de cel puțin 5 picioare (1.5 m) de pe teren. Montarea păsărilor la acest nivel vă va face mai ușor să o curățați când este necesar și o va ține departe de cei mai mulți prădători. Nu închideți sau nu montați pasărea mai mică de 5 picioare (1.5 m), dar simțiți-vă liber să o montați cât de mare de 12 picioare (3.7 m).
  • Gama de înălțime depinde de pasăre, așa că țineți ca păsările să ajungă la păsările dvs. și să facă ajustări dacă este nevoie.
  • Imagine intitulată Construiți o pasăre Pasul 17
    4. Atârnă sau a pus pasărea sub o copertină, acoperiș, sau streașină. Păstrarea păsării dvs. în siguranță de vreme va asigura că durează și că păsările sunt protejate de ploaie sau zăpadă în timp ce vizitează. Indiferent dacă atârnați pasărea sau puneți-o pe un pol, păstrați-o sub un fel de supraîncărcare existentă pentru a împiedica deteriorarea acestuia.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum pot atrage păsările în pasărea mea?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Ar trebui să puneți niște mâncare de păsări în ea și puteți varia tipul de păsări de păsări în funcție de păsările pe care doriți să le atrageți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 13helpful 34
    • Întrebare
      Există o metodă mai ușoară pentru construirea unei păsări?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Alegeți o cutie de carton stabilă, una care nu se va despărți. Tăiați un cerc pe o parte a acestuia, suficient de mare pentru două păsări pentru a se potrivi înăuntru. Stropi înăuntru cusedsed. Dacă doriți să stea de la un copac, tăiați două găuri mici pe partea superioară și puneți un șir gros prin el. Legați partea superioară, apoi atârnați-o din locul dorit. Decorează-l cu autocolante frumoase!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 21Alpful 27
    • Întrebare
      Păsările încep într-adevăr să trăiască în Birdhouse?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Da, unii fac. Doar nu puneți o bicicletă pe ea și asigurați-vă că este potrivit pentru locul în care sunteți și speciile pe care încercați să le atrageți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 13helpful 27
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lemn netratat care este de 1 cu 8 inci (2.5 cm × 20.3 cm) cu 8 picioare (240 cm) lungime
    • Burghiu
    • Șuruburi galvanizate
    • Lipici de lemn
    • Șmirghel fine
    • Vopsea sau rezistență la apă

    sfaturi

    Avertizări

    Nu puneți o bicicletă pe pasărea dvs., deoarece acestea vor face mai ușor ca prădătorii să intre în interior.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar