Cum de a desena planuri pentru o casă

Dacă nu doriți să plătiți pentru software-ul Blueprint, atunci trageți-le manual este calea de parcurs! Este ușor de tras planuri cu câteva materiale speciale, iar desenul de mână vă permite libertatea de a vă crea casa în orice fel în care doriți să fie. Cu toate acestea, există, de asemenea, unele programe de proiecte de calculator disponibile. Alegeți un program ușor de utilizat și care va rula pe dispozitivul dvs. Apoi, începeți să creați casa viselor tale.

Pași

Partea 1 din 5:
Planificați planurile casei dvs
  1. Imaginea intitulată Începeți o viață nouă fără pasul de bani 1
1. Cercetați regulile orașului în care vă veți construi casa. Va trebui să faceți o mulțime de cercetări înainte de a începe să vă asigurați că faceți lucruri în funcție de regulile locale ale dvs. Multe regiuni au reguli și reglementări speciale despre tipul de casă pe care îl puteți construi. Este posibil să fie necesar să construiți o casă care îndeplinește standardele pentru imagini pătrate sau care este accesibilă pe șosea. Verificați site-ul web al administrației locale sau sunați la biroul responsabil pentru emiterea permiselor de construcție pentru a afla ce va trebui să includeți în designul dvs.
  • Dacă regulile sunt complexe, este posibil să doriți să angajați un arhitect pentru a vă ajuta să vă proiectați casa. Ei vor fi conștienți de toate regulile și vor ști cum să proiecteze o casă care va fi de până la aceste standarde.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 2
    2. Creați o schiță brută a casei dvs. înainte de a trage planuri. O schiță brută vă va ajuta să vă dați seama ce tip de casă doriți să proiectați. Înainte de a crea o imagine scalată precisă a casei pe care doriți să o construiți, faceți o schiță brută. Includeți caracteristicile de bază pe care doriți ca casa să o aibă, dar nu vă faceți griji cu privire la trasarea acestor caracteristici la scară.
  • De exemplu, dacă doriți să creați o casă de 2 etaje cu 4 dormitoare, ar trebui să creați 2 planuri separate și să etichetați fiecare cameră.
  • De asemenea, ați putea include caracteristici speciale pe care doriți ca casa să o aibă, cum ar fi construită în dulapuri și corpuri de iluminat. Consultați imagini de case și camere care vă place ca inspirație.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 3
    3. Planificați să vă scalificați designul casei cu 0.25 în (0.64 cm) la 1 ft (0.30 m). Obținerea corectă a casei dvs. este foarte importantă! Înainte de a vă desena planurile, determinați ce dimensiuni doriți ca casa să aibă. Apoi, transformați aceste dimensiuni utilizând scara arhitectului. 1 ft (0.30 m) va fi reprezentat de 0.25 în (0.64 cm) pe planul tău.
  • De exemplu, dacă doriți ca camera de zi să fie de 12 până la 12 ft (3.7 cu 3.7 m) spațiu, atunci veți reprezenta acest lucru cu 3 până la 3 în (7.6 până la 7.6 cm) cameră pe plan.
  • Asigurați-vă că vă consultați adesea scara și continuați să verificați scara pe tot parcursul procesului de proiectare.
  • Partea 2 din 5:
    Desenarea pereților și camerele
    1. Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 4
    1. Locul 24 cu 36 în (61 cu 91 cm) de urmărire a hârtiei peste placa posterului. Veți avea nevoie de o foaie pentru fiecare etaj în casă. Așezați placa poster pe o suprafață plană de lucru, cum ar fi un birou sau o masă și apoi plasați hârtia de urmărire peste placa posterului. Asigurați-vă că aveți o mulțime de spațiu de lucru și că suprafața este plată și robustă.
    • Posterul este important deoarece hârtia de urmărire este transparentă.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 5
    2. Trageți conturul exteriorului casei. Identificați unde doriți ca frontierele casei să fie și apoi să le trageți la scară. Cu toate acestea, asigurați-vă că luați în considerare camerele și caracteristicile pe care doriți ca casa să le aibă în timp ce trageți pereții exteriori.
  • De exemplu, ați putea face pereții exteriori ai casei dvs. de 30 de picioare (9.1 până la 15 ani.2 m) Dacă doriți o cameră de zi extra-mare.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 6
    3. Adăugați o a doua linie pentru a indica lățimea pereților casei. A doua linie pe care o trageți va fi paralelă cu prima linie tot drumul în jurul valorii. Această a doua linie indică grosimea pereților. Pereții exteriori ai casei ar trebui să fie de cel puțin 5 ani.5 inci (14 cm) gros, dar ele pot fi mai groase în funcție de planurile de proiectare și de izolare pentru casă.
  • De exemplu, dacă veți fi izolați pereții cu baloturi de fân, atunci pereții vor trebui să fie suficient de groși pentru a găzdui baloturile de fân.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă de casă 7
    4. Creați pereți interiori pentru camere separate și holuri. După ce ați identificat frontierele interioare și exterioare ale casei, adăugați linii în interiorul pereților interiori pentru a indica unde vor fi camerele și holurile. Utilizați 2 linii paralele pentru fiecare peretic și faceți peretele interiori cel puțin 3.5 inci (8.9 cm) grosime.
  • De exemplu, s-ar putea să creați pereți pentru a indica marginea dormitoarelor, băi, holuri, bucătărie, dulapuri, living și zonă de luat masa.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 8
    5. Desenați orice scări la primul etaj și etichetați-le cu "în sus."Dacă va exista o scări de la primul etaj la etajul al doilea, trageți scări și linii pentru a indica pereții alături de scări. Apoi, scrieți cuvântul "sus" la baza scării cu o săgeată îndreptată în direcția pe care oamenii o vor urca pe scări.
  • Dacă scările dvs. nu vor avea pereți pe 1 sau ambele părți, utilizați o linie punctată pentru a reprezenta granița scării.
  • Faceți același lucru pentru scările de pe etajul al doilea al casei, cu excepția scrisului "jos" și trageți o săgeată pentru a indica unde oamenii vor merge pe scări.
  • Partea 3 din 5:
    Adăugarea detaliilor despre camere
    1. Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 9
    1. Camere de etichete, dulapuri și spații deschise cu un stilou cu vârf. Odată ce ați tras toate spațiile dvs. la dimensiunile dorite, scrieți pe planurile de a eticheta aceste zone. Imprimați în mod clar numele zonei din centrul fiecărei camere.
    • De exemplu, scrieți "dormitor" în centrul fiecărui dormitor, scrieți "camera de zi" în centrul camerei de zi și scrieți "dulap" în centrul fiecărui dulap.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 10
    2. Desenați simboluri pentru ușile și ferestrele. Utilizați șablonul de simbol al planului pentru a desena ferestrele și ușile. Puteți achiziționa un conducător special cu șabloane pentru aceste simboluri sau le puteți uita online online. Includeți ferestrele în care doriți să fie în fiecare dintre camere. Puneți ușile în care oamenii vor intra și ieși din fiecare dintre camere și casă.
  • Asigurați-vă că indicați ce direcție ușa ar trebui să leagă când creați simbolurile ușii.
  • Imagine intitulată Desenează planurile pentru o casă Pasul 11
    3. Utilizați simboluri pentru a reprezenta aparatele și corpurile. Deși aparatele și programele de fixare vor fi adăugate mai târziu, trebuie încă să vă asigurați că vor exista spațiu adecvat pentru ei. Utilizați un șablon care include aceste simboluri sau căutați simbolurile online. Așezați simbolurile corespunzătoare pentru a indica locul în care doriți aceste elemente. Puteți utiliza un șablon de simbol sau căutați simbolul și trageți-l liber.
  • De exemplu, ați putea include simboluri pentru dulapurile încorporate în bucătărie, o mașină de spălat și un uscător în spălătorie, sau o toaletă și chiuvetă în baie.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 12
    4. Adăugați simboluri pentru elementele electrice cum ar fi punctele de vânzare și comutatoare. Indicați pe planul în care doriți să instalați elementele electrice utilizând simbolurile corespunzătoare. Puteți găsi simbolurile căutând online sau prin utilizarea unui șablon special al arhitectului. Orice dopuri, comutatoare, corpuri sau alte elemente electrice trebuie indicate în acest mod.
  • De exemplu, puteți include simboluri pentru comutatoarele ușoare și prizele electrice din fiecare dintre camere, sconturi de perete sau alte corpuri de iluminat încorporate în camere și simboluri pentru o ușă de la intrare frontală.
  • Asigurați-vă că consultați o diagramă de simboluri electrice. Există simboluri speciale pentru diferite tipuri de prize electrice, comutatoare și alte elemente.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 13
    5. Indicați tipul și grosimea pardoselii pentru fiecare cameră.Unul dintre ultimele lucruri pe care le veți face este să adăugați podele, dar este important să indicați ce tip de pardoseală va fi în fiecare cameră și cât de groasă ar trebui să fie pardoseala și orice subflector.
  • De exemplu, podeaua din camera dvs. de zi poate fi pur și simplu a 0.75 în (1.9 cm) strat gros de lemn de esență tare, în timp ce pardoseala din dormitoare poate fi un strat de covor peste 0.75 în (1.9 cm) strat gros de subflector.
  • Partea 4 din 5:
    Inclusiv detalii pentru scară
    1. Imagine intitulată Desenează planurile pentru o casă de casă 14
    1. Trageți linii de dimensiuni pentru fiecare dintre camere și pereți exteriori. Adăugați linii aproximativ 0.5 în (1.3 cm) de la marginile camerelor pentru a indica lungimea laturilor. Apoi, creați o altă linie de aproximativ 1 din (2.5 cm) din peretele exterior al casei pentru a indica lungimea totală a fiecăruia dintre pereții exteriori.
    • De exemplu, dacă aveți 12 picioare (3.7 m) living lung lângă 10 picioare (3.0 m) Dormitor, etichetați aceste, și apoi includeți o altă linie cu dimensiunile totale ale peretelui exterior al casei.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă pasul 15
    2. Includeți mobilierul scalat pentru a vă ajuta să vizualizați spațiul. Adăugarea de mobilier vă va ajuta să obțineți o idee despre cât de bine se va potrivi totul în spațiul pe care l-ați creat. Utilizați simboluri pentru mobilierul inclus în șablonul unui arhitect sau le găsiți online și trageți-le liber. Dacă o cameră pare să fie înghesuită, atunci o puteți extinde.
  • De exemplu, dacă mobilierul dormitorului nu se va potrivi confortabil în dormitorul pe care l-ați elaborat, atunci ați putea adăuga 3 până la 5 picioare (0.91 la 1.52 m) în cameră.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 16
    3. Adăugați o fereastră și un program de ușă în partea dreaptă a planului de podea. Va trebui să cumpărați ferestre și uși pentru a se potrivi în casă pe măsură ce îl construiți. Asigurați-vă că știți ce dimensiuni vor trebui să fie și să indice pe planurile în care fiecare fereastră și ușă vor folosi litere.
  • De exemplu, ați putea numi ușa din față "ușa A" și plasați un "A" de către simbolul ușii din față.
  • Pentru ferestre sau uși care vor avea aceeași dimensiune, ați putea folosi aceeași literă pentru fiecare. De exemplu, pentru orice ferestre care vor fi de 26 de 36 inci (66 cu 91 cm), ați putea folosi litera "C."
  • Partea 5 din 5:
    Utilizarea unui program de calculator
    1. Imagine intitulată Desenează planurile pentru o casă de casă 17
    1. Alegeți un program care se potrivește nevoilor dvs. de proiectare. Există multe tipuri diferite de programe de planificare disponibile. Puteți găsi programe destinate arhitecților profesioniști, cum ar fi CAD Pro, sau utilizați un program accesibil oricui, cum ar fi Smart Draw. Descărcați programul pe dispozitiv pentru a începe.
    • Rețineți că unele programe pot fi destul de scumpe, în timp ce altele sunt ieftine sau gratuite.
    • Asigurați-vă că puteți rula programul de pe dispozitiv, bifând specificațiile software înainte de a începe.
    • Dacă nu puteți rula un program pe computer, încercați unul pe care îl puteți utiliza în browserul dvs. de internet, cum ar fi Smart Draw.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 18
    2. Creați casa și camerele în dimensiunile dorite. Programul ar trebui să vă permită să deschideți o pagină goală sau să începeți cu un șablon. Completați pagina sau șablonul cu camerele pe care doriți ca casa dvs. să o aibă. Puteți alege camere pre-dimensiuni din bara de instrumente sau desenați camerele utilizând instrumentele programului.
  • Asigurați-vă că considerați dimensiunea totală a casei când creați camerele casei dvs. De exemplu, dacă lungimea totală a casei dvs. va fi de 30 ft (9.1 m), atunci ar trebui să aveți spațiu suficient pentru 3 10 în dormitor (25 cm) pe o parte a casei.
  • De asemenea, puteți utiliza un instrument în program pentru a eticheta fiecare dintre camere dacă doriți.
  • Imagine intitulată Draw Blueprints pentru o casă Pasul 19
    3. Selectați ferestrele și ușile. Programul ar trebui să aibă un instrument sau șabloane pentru crearea de ferestre. Puteți să le trageți și să le lăsați pe petele în care doriți să meargă. Apoi, redimensionați ușile și ferestrele după cum este necesar.
  • Asigurați-vă că dimensiunile ușilor și ferestrelor sunt potrivite pentru dimensiunea camerelor. De exemplu, ați putea dori să creați o fereastră mică pentru o cameră mică și o fereastră mare sau o pereche de ferestre de dimensiuni medii pentru o cameră mare.
  • Imagine intitulată Draw BLUPRITS PENTRU O CASĂ PASUL 20
    4. Plasați simboluri pentru aparate și prize electrice. Programul ar trebui să includă un instrument sau un meniu cu simboluri pentru aparate și prize electrice. Puteți alege, trageți și plasați simbolurile pe punctele planului în care doriți să meargă.
  • Deși aparatele nu fac parte de fapt din casă, punând simboluri în care vor merge în casă vă va ajuta să vă asigurați că spațiile vor fi suficient de mari pentru ele și că prizele electrice din aceste spații vor fi adecvate pentru fiecare aparat.
  • Imagine intitulată Desenarea planurilor pentru o casă a casei 21
    5. Imprimați și salvați-vă planurile. Când ați terminat de a face planurile și sunteți mulțumiți de design, imprimați și salvați-le. În acest fel, puteți accesa o copie fizică și digitală a acestora atunci când veți avea nevoie de ele.
  • Rețineți că unele programe gratuite nu vă vor permite să descărcați și / sau să imprimați planurile dacă nu plătiți pentru accesul complet la program.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Scara arhitectului
    • T-pătrat (pentru a desena unghiuri drepte pe colțurile pereților)
    • Triunghi reglabil
    • Creion
    • Radieră
    • Pix
    • Compass (pentru crearea de forme și curbe circulare)
    • Șablonul de simbol pentru aparate, corpuri și mobilier (opțional)
    • Domnitor metalic lung
    • Hârtie de calc
    • Suprafață de lucru plat, cum ar fi o masă sau un birou mare
    • Board alb poster
    • Program de calculator (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar