Cum de a crea un spațiu de ambarcațiune în casa dvs

O cameră de artizanat este o mare adăugire a unei case pentru o persoană care petrece timp de crafting, fie că este vorba de distracție sau de muncă. Nu aveți nevoie de o mulțime de bani sau un spațiu imens pentru a crea o cameră de artizanat. Aveți nevoie doar de o creativitate, instrumentele potrivite și o zonă din casa dvs. care nu este ocupată. Pentru a face o cameră de artizanat, va trebui să creați un spațiu, să puneți în instrumente organizaționale și să o completați cu consumabile.

Pași

Partea 1 din 3:
Creând un spațiu
  1. Imaginea intitulată Creați un spațiu de artizanat în casa dvs. Pasul 1
1. Alegeți un spațiu în casa dvs. O cameră goală este ideală pentru crearea unui spațiu de ambarcațiune, dar chiar și un colț al unei camere va funcționa. Puteți face un spațiu de ambarcațiune dintr-un garaj, vărsat sau un dulap mare, de mers pe jos. Căutați un spațiu care are acces la lumina naturală. Este, de asemenea, cel mai bine dacă spațiul este liniștit și nu aproape de trafic interior sau exterior.
  • Luați în considerare cât de mult veți avea nevoie de consumabilele dvs. și să vă îndepliniți producția de meserie.
  • Alegeți un spațiu în care veți avea acces ușor la prizele electrice.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de ambarcațiune în casa dvs. Pasul 2
    2. Curățați spațiul. Clarificați spațiul până când este gol dacă există deja mobilier sau articole acolo. Odată ce este gol, curățați-l cu atenție. Mătură, mop, praf și îndepărtați orice pete care pot fi prezente. Veți dori un nou început pentru a crea spațiul dvs. de artizanat.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de ambarcațiune în casa dvs. Pasul 3
    3. Pregătiți spațiul. Pentru un spațiu mai mic, nu va trebui să-l pregătiți la fel de mult pentru că probabil va fi deja vopsit și pregătit. Poate doriți a picta un spațiu mai mare înainte de a adăuga mobilier și consumabile. De asemenea, ia în considerare pardoseala. Gândiți-vă la covoare, covoare sau tigla.
  • Puteți cumpăra vopsea pentru pereți la magazinele de îmbunătățire la domiciliu, cum ar fi Home Depot și Lowes.
  • O fixare ușoară pentru un pardoseală este un covor mare care va acoperi o cantitate mare în cameră.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de ambarcațiune în casa dvs. Pasul 4
    4. Puneți mobila. Ia în considerare dimensiunea spațiului înainte de a achiziționa sau obține mobilier. Un spațiu mic probabil nu va putea să se potrivească cu o mulțime de mobilier. Spațiul dvs. ar trebui cel puțin să se potrivească cu un birou și scaun. Pentru un spațiu mai mare, veți avea nevoie de un birou, un scaun confortabil și o masă, împreună cu mobilierul organizațional.
  • Biroul ar trebui să fie suficient de mare pentru a lucra confortabil.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de artizanat în casa dvs. Pasul 5
    5. Adăugați iluminat. Cel puțin trebuie să aveți o lampă de masă în spațiul dvs. de ambarcațiune. O lampă de masă este bună pentru proiectele la scară mică care necesită iluminare suplimentară. Căutați o lampă reglabilă care poate fi deplasată pentru a fi mai aproape sau mai departe de obiectul pe care lucrați. Pentru un spațiu mai mare, luați în considerare cel puțin două lămpi pentru a plasa în jurul camerei.
  • Puteți achiziționa lămpi la magazinele de mobilier și la domiciliu, cum ar fi Ashley Mobilier și Ethan Allen.
  • Partea 2 din 3:
    Organizarea camerei
    1. Imaginea intitulată Creați un spațiu de ambarcațiune în casa dvs. Pasul 6
    1. Puneți rafturile. Veți avea nevoie de rafturi și / sau dulapuri pentru a stoca consumabilele de crafting. Cantitatea de rafturi și dulapuri pe care le-ați pus în cameră depinde de cantitatea de spațiu pe care îl aveți. Alegeți un raft sau un sertar în funcție de tipul de consumabile pe care le veți utiliza. Sertarele sunt mai bune dacă aveți nevoie de mai multă profunzime, dar rafturile oferă acces mai ușor pentru a apuca un element când aveți nevoie de ea.
    • Organizați fiecare raft sau sertar după tipul de element. De exemplu, puneți toate consumabilele de cusut într-un singur sertar. Într-un alt sertar, puneți toate panglicile și arcurile.
  • Imagine intitulată Creați un spațiu de ambarcațiune în casa dvs. Pasul 7
    2. Atârnă un raft. Puneți un suport deasupra biroului pentru a închide obiectele pentru acces ușor. Acest lucru va economisi spațiu și va face anumite elemente mai rapide pentru a găsi. Puteți să atârnați un suport cu cârlige sau un suport care acționează ca un raft. Rafturile sunt de obicei din lemn sau din metal. Acestea pot fi achiziționate la cele mai multe magazine de îmbunătățire la domiciliu.
  • Puteți să atârnați obiecte precum foarfece și bobine de fir pe un suport.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de artizanat în casa dvs. Pasul 8
    3. Adăugați obiecte mici de stocare. Folosiți elemente cum ar fi borcane, cutii mici și vase pentru a ține consumabile mici de crafting. Borcanele din sticlă sunt cele mai bune pentru creioane și stilouri. Ele pot fi păstrate pe birou. Dulapurile mici sunt bune pentru a ține lucrurile ca margelele și pinii. Utilizați plăci mici pentru a afișa mici baubles și articole decorative.
  • Păstrați un tip de element în fiecare container de stocare. De exemplu, păstrați toate pixurile într-un borcan separat de la toate creioanele.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de artizanat în casa dvs. de acasă 9
    4. Pune un bord. Atârnă o bord undeva în cameră, cum ar fi deasupra biroului, pentru a atașa idei și alte elemente la. Acest lucru poate acționa ca o consiliu de "viziune" sau pur și simplu ca un loc pentru a pune mementouri. Un corkboard funcționează cel mai bine, dar puteți folosi și o placă acoperită în țesături. Utilizați butoanele sau pinii pentru a atașa foi de hârtie sau imagini în tablă.
  • O consiliu de viziune este excelent pentru păstrarea documentelor, imaginilor și probelor de țesături pentru a ajuta la proiectele curente și anterioare.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de artizanat în casa dvs. Pasul 10
    5. Utilizați etichete. Cumpărați sau creați etichete pentru a eticheta articolele dvs. organizaționale. Etichetarea va face găsirea, returnarea și păstrarea consumabilelor dvs. de crafting organizate mai ușor. Puteți crea etichetele utilizând un producător de etichete sau scrierea etichetelor cu un stilou sau un marcator.
  • De asemenea, puteți crea etichete prin atașarea benzii la benzi mici de hârtie.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de bunuri
    1. Imaginea intitulată Creați un spațiu de ambarcațiune în casa dvs. Pasul 11
    1. Cumpărați diferite tipuri de hârtie. Probabil veți folosi hârtie la un moment dat în timpul craftingului dvs. Unele tipuri de hârtie care sunt bune de a avea într-o cameră de artizanat sunt hârtie de cărți de resturi, hârtie de înfășurare, carton alb și hârtie color. Hârtia poate fi cumpărată la magazinele de artizanat și stocate în compartimentul propriu într-un sertar sau un raft.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de artizanat în casa dvs. Pasul 12
    2. Alegeți consumabilele de colorat și pictura. Consumabile de colorare și pictură sunt necesare pentru decorarea meșteșugurilor. Unele consumabile de colorare care investesc sunt creioane colorate, creioane, markeri și optimități. Dispozitivele de vopsire pentru a cumpăra sunt acrilice, ulei sau vopsea acuarelă, vopsea de tablă, vopsea strălucitoare și perii. De asemenea, trebuie să aveți o paletă și o ceașcă disponibilă pentru amestecarea și aplicarea vopselei.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de ambarcațiune în casa dvs. Pasul 13
    3. Obțineți diferite tipuri de lipici. Lipici, bandă și alți adezivi vor veni la îndemână la un moment dat în timpul craftingului. MOD PODOG, adeziv de material, adezivul lui Elmer, lipici super și un pistol fierbinte cu lipici sunt câteva tipuri de clei care sunt bune pentru a păstra într-un spațiu de crafting. Pentru bandă, bandă scotch, bandă cu două fețe, benzi de comandă și banda pictorilor sunt utile pentru a păstra în jur.
  • Nu trebuie să investiți în toate tipurile de cleiuri și casete enumerate mai presus de toate. Luați în considerare ce tip de crafting veți face cel mai mult înainte de a cumpăra consumabile.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de artizanat în casa dvs. Pasul 14
    4. Obțineți unelte de tăiere. Este util să aveți consumabile în apropiere în timpul craftingului. Ar trebui să aveți cel puțin o pereche de foarfece regulate, deși este bine să aveți câteva perechi disponibile în diferite dimensiuni. Este nevoie de un cuțit X-Acto cuțit și / sau cutie de cutie pentru proiectele care necesită o reducere mai precisă.
  • De asemenea, trebuie să păstrați o placă de tăiere lângă foarfece și de rasatori pentru a evita tăierea în birou sau la podea.
  • Imaginea intitulată Creați un spațiu de artizanat în casa dvs. Pasul 15
    5. Configurați o zonă de cusut. Dacă veți fi cusut, păstrați-vă consumabilele într-un colț al camerei. Aceasta include o mașină de cusut, ace, fir sau orice alte elemente pe care trebuie să le coaseți. Păstrați consumabilele de cusut într-o cutie sau un sertar aproape de mașina de cusut.
  • Imagine intitulată Creați un spațiu de ambarcațiune în casa dvs. Pasul 16
    6. Păstrați o cutie de consumabile diverse. Consumabilele aleatorii sunt sigur că se acumulează după mai multe experiențe de crafting. Păstrați aceste elemente într-o cutie separată marcată "Diverse."De asemenea, este util să cumpărați unele consumabile diverse pentru a păstra în jur. Unele elemente care pot fi utile sunt ștampilele, șabloanele, autocolantele, bucățile de țesături și o grămadă de găuri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    De asemenea, este util să păstrați o cutie mică de instrumente. Păstrați o cutie de scule umplută cu articole ca un ciocan, clești, bandă de măsurare și șurubelniță stocată în spațiul ambarcațiunilor.
  • Utilizați casete de încălțăminte pentru depozitare. Cutii de pantofi se lipesc bine. Asigurați-vă că scrieți conținutul casetei de pe toate părțile.
  • Evitați cumpărarea de articole la Magazine de artizanat pentru prețul obișnuit. Puteți găsi adesea cupoane pentru articole pe aplicații, în reviste și, uneori, în magazin.
  • Luați în considerare depozitarea mobilă, ca un container cu roți sau rulouri. Acestea vor fi utile pentru transportul meșteșugurilor de la un spațiu la altul.
  • Avertizări

    Nu depășiți atunci când creați un spațiu de ambarcațiune. Multe dintre aceste elemente pot fi găsite la magazinele de economii și vânzările de curte.
  • Păstrați obiecte ascuțite, cum ar fi foarfecele și acele, depozitate în siguranță și la îndemâna copiilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar