Cum se proiectează un studio de fotografie

Tocmai ați primit acest împrumut pentru a adăuga o cameră la casă pentru noul dvs Studio de fotografie. Acum doriți să o proiectați cel mai bine că poate fi. Citiți mai departe pentru a afla acum.

Pași

  1. Imagine intitulată Design O fotografie Studio Pasul 1
1. Anchetați spațiul pe care îl veți crea studioul în. Știți ce dimensiunile dvs. sunt și planificați în consecință. Veți dori ca utilitatea maximă din spațiul cu care lucrați.Acest lucru poate însemna mai mult depozitare deasupra capului sau în alte zone.
  • Imagine intitulată Design O fotografie Studio Pasul 2
    2. Știți ce veți folosi și luați în considerare, schimbările viitoare ale acestuia. De exemplu, veți avea nevoie doar de o singură cameră și o ușă...sau aveți nevoie de un studio, un birou, A Zona de calculator, etc.Unele opțiuni fotografice sunt încă viața, fotografia macro, portrete etc.
  • Imagine intitulată Design O fotografie Studio Pasul 3
    3. Adăugați-vă la "schița". Aveți pereți exteriori (aproximativ 10 inci grosime), pereți interiori (dacă este necesar) și ușile.
  • Imagine intitulată Design O fotografie Studio Pasul 4
    4. Ia în considerare orice acces (ADA) legi. Acest lucru va afecta orice operațiune de fotografie comercială, mai mult decât un fotograf privat la domiciliu.
  • Imagine intitulată Design O fotografie Studio Pasul 5
    5. Decideți ce va merge în interiorul spațiului, astfel încât să aveți loc să vă împușcați subiectul dvs. și totuși încă spațiu pentru depozitare, deplasându-se și confort..
  • Ia în considerare lumina soarelui ambiental care vine în orice fereastră particulară. Acest lucru poate fi de mare preocupare pentru fotografii naturali de lumină. Ferestrele orientate spre nord sunt cele mai bune pentru aceasta, deoarece vor aduna cantități mari de lumină, dar nici un soare direct pentru a arunca umbre dure.
  • Planificați în sisteme electrice foarte puternice, deoarece veți deveni mai multă putere de la panoul dvs. electric pe care îl credeți.Angajați un electrician instruit pentru toate lucrările pentru a se asigura că este efectuată până la codurile de construcție locale.
  • Imagine intitulată Design O fotografie Studio Pasul 6
    6. Design în, și pentru, orice platforme de lucru de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată spațiu deschis
    7. Puneți niște gânduri pentru orice decor pe care îl veți dori. Acest lucru poate afecta acoperirile ferestrelor, lucrările de artă, zona de răcire și scaunele pentru oaspeții dvs.Toate aceste zone vor avea un efect asupra stării emoționale ale clientului dvs. în timp ce fac fotografii cu dvs.Clienții mai fericiți sunt egal cu vânzări mai mari.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că aveți un stingător de incendiu acolo, indiferent dacă este sau nu o "afacere". Luminile și materialele pot deveni foarte calde și există o mulțime de conexiuni electrice.
  • Au materiale suplimentare la îndemână pentru clienții dvs.Pentru nou-născuți, au scutece, șervețele și apă îmbuteliată pentru formula.Pentru fotografii pentru copii, cutii de suc și unele gustări sunt minunate pentru a le oferi un mic impuls de energie.
  • Considerații suplimentare ar putea include faptul că plafoane relativ ridicate, spații mari, spațiu de stocare, lumină controlabilă, culoarea camerei monocromatice și o mulțime de putere sunt extrem de importante atunci când proiectează un studio de fotografie de mare amploare sau import (conform lui Scott Bourne, Fotofocus.com).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar