Cum să cumpărați un bilet de loterie

Biletele de loterie reprezintă o modalitate ușoară și accesibilă pentru jucătorii de experți și novicii deopotrivă pentru a concura pentru un premiu masiv. Pentru primii cronometri, perspectiva de a cumpăra un bilet de loterie și de a face un pariu poate fi sursa lui Jitters, dar cu o bună înțelegere a regulilor de loterie și a așteptărilor realiste, biletele de loterie pot fi surse de distracție fără stres. Notă, cu toate acestea, ca toate formele de jocuri de noroc, atunci când pariați pe un bilet de loterie, stai să-ți pierzi banii, deci nu pariezi nimic cu care nu poți participa! Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 2:
Cumpărarea unui bilet de loterie de bază

Cumpărarea în persoană

  1. Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 1
1. Determinați cât de mult doriți să cheltuiți înainte de a pleca. Când vine vorba de cumpărarea biletelor de loterie, este, în general, cel mai bine să bugetați banii pe care intenționați să o cheltuiți înainte de a vă vedea biletul. Acest lucru vă permite să fiți un jucător inteligent prin limitarea cheltuielilor dvs. - în acest fel, există o șansă mai mică decât să vă simțiți tentați să pariați mai mulți bani decât puteți să pierdeți.
  • În plus, dacă nu sunteți 100% sigur dacă loteria este legală în statul sau țara dvs., este posibil să doriți să verificați online. În Statele Unite, 43 de state, Washington D.C., Puerto Rico, iar Insulele Virgine au loteriile. Puteți verifica dacă statul dvs. are o loterie Aici.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 2
    2. Du-te la un magazin alimentar sau un magazin de comoditate. Dacă biletele de loterie sunt legale în statul dvs., veți putea, în general, să le cumpărați la magazinele de produse alimentare (în special în lanțuri mari), magazinele de confort și benzinării. Deși nu fiecare dintre aceste locații va purta și vinde bilete de loterie, multe vor. O bună regulă generală este, "Dacă puteți cumpăra țigări în acest loc, există o șansă bună să cumperi bilete de loterie".
  • Multe loterii au instrumente online care vă pot ajuta să localizați comercianții cu amănuntul licențiat. De exemplu, localizatorul de retailer online al Loteriei de Stat din California vă permite să căutați furnizori în apropierea oricărei adrese date în stat.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 3
    3. Dacă este necesar, oferiți dovada vârstei dvs. Cum ar fi fumatul, băutura și alte forme de jocuri de noroc, jucând la loterie este, de obicei, ceva care nu este legal până când cineva nu ajunge la o anumită vârstă. Acest lucru poate varia de la stat la stat și țară la țară. În Statele Unite, cea mai obișnuită vârstă minimă pentru a juca loteria este de 18, deși există excepții. Când încercați să cumpărați un bilet de loterie, vi se poate cere să prezentați identificarea pentru a dovedi că sunteți suficient de vechi pentru a juca legal.
  • Pentru o listă de veacuri de loterie în fiecare u.S. State și teritoriu, faceți clic pe Aici.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 4
    4. Alegeți numerele dvs. Toate loterii sunt diferite, dar cele mai multe împărtășesc anumite calități când vine vorba de modul în care vă faceți pariul. În general, dacă doriți să cumpărați un bilet de loto, când ajungeți la magazin, veți cere biletul dorit (multe stări și țări au mai mult de un joc de loterie pentru a alege de la), apoi alegeți numerele pe care le doriți pentru a paria pe. Acest lucru se face, de obicei, prin marcarea numerelor dintr-o rețea pe o placi de loterie oficiale. Când ați ales numerele pe care le doriți, dați-vă postul înapoi.
  • De exemplu, să ne uităm la loteria Powerball, o loterie jucată în majoritatea.S. afirmă că de multe ori are o sumă foarte mare de jackpot. Pentru a paria pe această loterie, va trebui să alegeți cinci numere de la 1-69 (fără a repeta) și un număr de la 1-26. Pe Playslip, veți vedea o rețea cu numărul 1-69 și o altă secțiune cu numerele 1-26. Marcați cinci numere în prima secțiune și una în al doilea conform instrucțiunilor, apoi întoarceți-vă plasele.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 5
    5. Alternativ, utilizați o opțiune de pariuri aleatorie. Dacă vă grăbiți sau pur și simplu nu vă îngrijiți ce numere alegeți, cele mai multe loterii moderne vă permit să lăsați un computer să aleagă un număr pentru dvs. De obicei, în acest caz, va exista o cutie sau o secțiune pe playslip pentru dvs. pentru a vă marca pentru a indica faptul că acceptați orice set de numere pe care computerul le alege pentru dvs. Dacă alegeți această opțiune, nu trebuie să indicați niciun număr pe Playslip.
  • De exemplu, Loteria Powerball vă oferă opțiunea de a selecta "Alegere rapida" Pe biletul dvs., care vă va atribui cinci numere aleatorii de la 1-69 și una de la 1-26. De asemenea, puteți limita alegerea rapidă la primul set de cinci numere sau numărul final 1-26.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 6
    6. Indicați dacă doriți să jucați mai multe remize. Când cumpărați un bilet de loterie, nu aflați dacă ați câștigat imediat. În schimb, trebuie să așteptați desenul oficial de loterie, în care un set de numere câștigătoare sunt alese la întâmplare. Dacă plătiți doar prețul de bază pentru biletul dvs., acesta va expira după o singură remiză și va trebui să cumpărați unul nou dacă doriți să jucați din nou. Cu toate acestea, multe loterii vă permit să plătiți mai mult de o remiză dintr-o dată. Cu alte cuvinte, dacă cumpărați un set de zece atrage la zece ori mai mare decât prețul unui bilet normal, veți putea utiliza setul de numere pentru zece desene la rând.
  • Cele mai multe loterii care vă permit să faceți acest lucru va avea un spațiu pe playslip pentru dvs. să marcați pentru a indica cât de multe trageri doriți să plătiți. De exemplu, în loteria Powerball, această secțiune este etichetată "Joc avansat" și conține opțiunea de a indica două până la opt sau zece remize consecutive.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 7
    7. Cumpărați biletul. Când ați terminat de completarea Playslip, dați-i o recenzie rapidă pentru a vă asigura că totul este completat exact cum doriți. Apoi, întoarceți-l și plătiți pentru pariurile dvs. - Rețineți că, pentru mai multe remize, fiecare remiză va fi prețul unui bilet suplimentar. Veți fi înmânat un bilet (care servește drept chitanță) în schimb. Este posibil să aveți nevoie să semnați partea din spate a acestui bilet pentru ao valida.
  • Nu pierdeți biletul - este dovada că ați achiziționat setul dvs. specific de numere de loterie.
  • Dacă observați greșelile de pe biletul dvs., nu încercați să ștergeți și să le rescrieți, deoarece acest lucru poate interfera cu capacitatea computerului de a citi biletul. În schimb, cele mai multe bilete vor avea un spațiu pentru a fi marcat "Vid" sau "Anulare". Marcați această casetă, apoi re-realizați cu atenție selecțiile pe o altă secțiune a PLAYSLIP.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 8
    8. Așteptați ca remiză. Când ați achiziționat setul de numere și aveți biletul cu dvs., puteți pleca. Acum, tot ce trebuie să faceți este să așteptați următorul desen oficial. Diferite loterii au desenul lor la date și ore diferite - puteți găsi următorul desen pentru loteria dvs., întrebând funcționarul la distribuitorul dvs. preferat sau verificați site-ul oficial al loteriei. Rezultatele desenului sunt afișate pe site-urile oficiale de loterie și, pentru mici loterii locale, uneori pe televiziunea cu acces public.
  • De exemplu, pentru Powerball, desenele apar în fiecare miercuri și sâmbătă la ora 7:59 Pacific Time. Cutofful pentru fiecare remiză este la ora 19:00 în ziua tragerii. Biletele achiziționate după acest punct de numărare către următoarea remiză.
  • Dacă numerele dvs. se potrivesc cu numerele extrase perfect, ați câștigat! Dacă se potrivesc parțial, tu Mai au câștigat - verificați regulile oficiale de plată a loteriei pentru mai multe informații.
  • Dacă pierdeți o remiză, nu uitați să căutați rezultatele online! Bilete de loterie (inclusiv bilete de powerball) de obicei do expira. Dacă aveți un bilet câștigător, în special pentru premiul Jackpot, este mai bine să consultați un consilier financiar înainte de a vă revendica premiul.
  • Cumpărarea online

    1. Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 9
      1. Vizitați un furnizor de loterie online de renume. Dacă nu locuiți undeva unde loteria este legală, dar totuși doriți să jucați, luați în considerare cumpărarea de bilete online. Mulți furnizori de loterie online oferă un serviciu în care plătiți site-ul pentru a cumpăra un bilet pentru dvs. Dacă câștigi, site-ul vă trimite câștigurile dvs. Folosind acest sistem, este relativ simplu de jucat în loterii în locuri pe care nu le trăiți. Cu toate acestea, înainte de a face schimb de bani, veți dori să vă asigurați că site-ul pe care îl utilizați este reputația și rulați profesional. Site-urile loteriei online nu sunt bine reglementate, deci este inteligent să utilizați un depozit de revizuire a site-ului web cum ar fi SiteJabber Pentru a găsi site-uri bune sau pentru a încerca unul dintre site-urile de renume mai jos:
    2. Loteryuniverse.COM
    3. Congalotto.COM
    4. Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 10
      2. Examinați situația juridică a statului sau a țării. Situația juridică care înconjoară procesul de cumpărare și vânzare bilete de loterie online este una murdară, nebuloasă, mai ales în Statele Unite. Din punct de vedere tehnic, lotterile de stat au doar dreptul legal de a-și vinde biletele în cadrul frontierelor statului. Furnizorii de loterie online ajung în jurul acestui obstacol prin acționarea numai ca "Agenții de service" - le dai banii tăi, cumpără biletul pentru tine legal, apoi îți trimit banii dacă câștigi. Nu este greu de ghicit că această practică este subiectul unor controverse juridice, atât de dublu-verificați legile locale în care locuiți înainte de a cheltui bani pe biletele online de lotto.
    5. Cel puțin, veți dori să vă asigurați că sunteți suficient de vechi pentru a juca legal Loteria. Vârstă minimă de loterie în u.S. Sunt disponibile Aici.
    6. Rețineți că unele u.S. Statele, cum ar fi Illinois, au permis recent vânzările de bilete online Lotto. Cu toate acestea, la cadouri, aceste state pot vinde numai rezidenților online.
    7. Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 11
      3. Dacă este necesar, plătiți o taxă de abonament. Deoarece cele mai multe servicii de bilete de loterie online vă permit să cumpărați bilete la valoarea nominală, uneori încearcă să facă bani, cerând utilizatorilor lor să înregistreze un cont cu site-ul și să plătească o taxă de abonament. Această taxă este, de obicei, destul de ieftină - adesea de ordinul de 10 USD pe lună - și este adesea redus dacă utilizatorul plătește pentru o aderare extinsă. Unele site-uri oferă posibilitatea de a cumpăra bilete gratuite, dar oferă caracteristici suplimentare membrilor plătiți.
    8. Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 12
      4. Selectați numerele și opțiunile ca fiind normale. Toți vânzătorii de bilete loterie online ar trebui să vă dea abilitatea de a alege exact numerele și opțiunile pe care le doriți pe biletul dvs. așa cum ați fi în mod normal. În primul rând, alegeți numerele, apoi alegeți numărul de desene pe care doriți să le doriți, apoi alegeți orice opțiuni suplimentare și treceți la faza de plată.
    9. Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 13
      5. Plătiți pentru biletul dvs. Ca aproape toți comercianții cu amănuntul online, furnizorii de loterie online vă permit să examinați comanda pe o "verifică" Ecranul înainte de a confirma informațiile dvs. de plată. Asigurați-vă că totul este în ordine, apoi continuați să introduceți informațiile dvs. de plată, adresa și informațiile personale, după cum este necesar.
    10. Majoritatea furnizorilor de loterie online vor necesita o adresă de e-mail validă, astfel încât să vă poată notifica când câștigi premii. În plus, în u.S., Lotarele de stat vor cere să furnizați o adresă în stare de stat.
    11. Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 14
      6. Așteptați confirmarea. După ce efectuați comanda, contul dvs. de plată va fi debită costul achiziției dvs. și veți fi trimis o confirmare a comenzii dvs. prin e-mail. În acest moment, tot ce a mai rămas este să așteptați. Dacă biletul dvs. câștigă un premiu, veți fi anunțat și veți avea opțiunea de a vă retrage câștigurile.
    Partea 2 din 2:
    Explorând opțiunile
    1. Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 15
    1. Încercați bilete de zgârieturi. O alternativă extrem de comună, ușor de jucat la biletul tradițional de loterie este zgârietul. Deși aceste tipuri de bilete nu sunt adesea parte din punct de vedere tehnic al loteriei oficiale ale unui stat sau a unei țări, acestea sunt încă frecvent menționate "bilete la loterie", "Bilete de loterie de scratch-off", și așa mai departe. Aceste bilete, care de obicei sunt vândute în automatele de vânzare, iau forma unor cărți mici, decorate luminos, cu porții care pot fi zgâriate pentru a dezvălui dacă ați câștigat un premiu dedesubt. Plățile pentru aceste tipuri de bilete sunt, de obicei, destul de mici, în special în comparație cu lotterile mari, cum ar fi Powerball și Mega Millions, dar, la aproximativ 1- $ 20 pe bilet, oferă o modalitate rapidă și distractivă de a juca pentru numerar care practic cineva își poate permite cineva.
    • Toate biletele de zgârieturi sunt diferite, deci consultați instrucțiunile de la zgârierea dvs. pentru a afla cum să jucați. Cele mai multe implică zgârierea unor (sau toate) suprafețelor de zgârieturi pentru a dezvălui numere care vă pot câștiga un premiu dacă se potrivesc cu un nume desemnat "Numărul câștigător"
    • În timp ce zgârieturile nu pot fi întotdeauna rulate sau sancționate de loteria oficială a statului sau a țării, în majoritatea cazurilor, trebuie să aveți încă 18 ani sau mai mult pentru a juca.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 16
    2. Încercați bilete de tragere. O altă modalitate rapidă și ușoară de a juca loteria este de a cumpăra un bilet de tragere. Biletele Tab Trage sunt redate prin potrivirea numerelor de pe partea din spate a biletului către una dintre câștigurile de câștiguri din față. De obicei, numerele de pe partea din spate a biletului sunt ascunse în spatele fila de hârtie aperforată, care trebuie să fie întreruptă deschisă pentru a le vizualiza. Dacă partea din spate a biletului conține oricare dintre combinațiile câștigătoare din față, câștigați. Ca și zgârieturi, trageți-filele sunt destul de ieftine (la fel de scăzute de $ 1 sau mai puțin) și au plăți destul de mici.
  • Ca și în cazul zgârieturilor, aceste tipuri de pietroase sunt adesea vândute din automatele. Spre deosebire de zgârieturi, automatele care vând aceste bilete de multe ori (dar nu întotdeauna) apar de modă veche, cu o construcție metalică și un simplu mecanism acționat de monede pentru obținerea biletului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 17
    3. Încercați Keno. Keno este un tip de joc care seamănă cu jocurile de noroc tradiționale de loterie. Unele state oferă jocuri Keno ca parte a loteriei lor oficiale, în timp ce în altă parte, Keno poate fi jucat în cazinouri și case de jocuri de noroc. Deși există multe varietăți regionale diferite de Keno, cea mai comună versiune implică alegerea de la 1-20 numere între 1 și 80. Fiecare număr suplimentar pe care îl alegeți vă costă mai mulți bani. La sfârșitul perioadei de pariuri, 20 de numere aleatorii sunt trase din piscina de 80 de ani. Cele mai multe numere pe care le-ați ales pe cele alese, cu atât câștigi mai mult (deși există adesea premii speciale pentru lovire zero și numere).
  • Keno poate avea în special "cote lungă" - Cu alte cuvinte, poate fi extrem de puțin probabil ca vei câștiga cu acest joc. În funcție de regulile datei Keno, avantajul matematic al cazinoului poate fi la fel de mare ca 25-35%. Cotele oficiale pentru alegerea tuturor celor 20 de numere într-un joc standard Keno se află undeva în jurul valorii de 1 din 3.5 Quintillion! În general, ghicitul între 2 și 8 numere oferă corect cea mai mare șansă de plată.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 18
    4. Încercați să alegeți trei / alegeți patru. Multe loterii din SUA și Canada oferă opțiunea de a juca o variantă rapidă pe jocurile tradiționale de lotto numite "Alegeți trei" (sau, în Canada, de multe ori "Alegeți patru"). Regulile sunt simple - pur și simplu alegeți trei numere de la 0-9, apoi alegeți dacă doriți să jucați numerele dvs. în Ordinea exactă le-ai ales sau ai orice ordine. Fosta opțiune este mai ieftină, dar oferă șanse mai subterane de câștig. În cele din urmă, alegeți pariul, alegeți numărul dvs. de remize și să vă întoarceți biletul, așa cum ați fi cu un bilet de loterie obișnuit. Verificați următorul desen - dacă numerele dvs. se potrivesc în ordinea în care ați ales, YOWIN!
  • Alegeți patru piese identice, dar cu patru numere în loc de trei.
  • Rețineți că alegeți trei / patru deseori apar de multe ori pe zi.
  • Imagine intitulată Cumpărați un bilet de loterie Pasul 19
    5. Sa nu uiti asta "Casa întotdeauna câștigă!" Este important să vă amintiți că, indiferent de jocul de loterie pe care îl alegeți, șansele dvs. de a câștiga bani pe termen lung sunt practic inexistente. Ca și jocurile într-un cazinou, jocurile de loterie sunt concepute din punct de vedere matematic pentru a face bani pentru persoana sau agenția care rulează loteria în detrimentul poporului care joacă jocul. În timp ce cineva va avea ocazional norocos și devine fabulos bogat dintr-o victorie Lucky Jackpot, este evident foarte, foarte rar. Nu cheltuiți niciodată bani pe loterie pe care nu vă puteți permite să pierdeți - șansele sunt că veți ajunge să o pierdeți. Mai jos sunt doar câteva lucruri suplimentare pentru a ține minte atunci când jucați orice joc de loterie:
  • Nici un set de numere nu este mai norocos decât oricare altul. Loteria este complet aleatoare. Orice un singur set de numere este la fel de probabil să câștige ca oricare altul, indiferent dacă este vorba sau nu a venit niciodată înainte de istoria loteriei. Cu alte cuvinte, "1,2,3,4,5,6" este la fel de probabil să câștige ca șase numere aleatorii.
  • Șansele dvs. nu vă mai face mai bine cu cât jucați mai mult. Dacă ați jucat loteria de mult timp, nu sunteți "Dinte" A castiga. Ești la fel de probabil să câștigi data viitoare când joci ca prima dată când ai jucat (care este de spus, nu foarte).
  • Amintiți-vă că, în Statele Unite, jackpoturile de loterie sunt supuse unei taxe mari. De exemplu, un jackpot de 600 milioane dolari Powerball, atunci când este luat ca o sumă forfetară, vă va plânge aproximativ 377 milioane dolari după impozite. Nu lăsați costurile de plată înalte înalte să vă înșelați să cheltuiți o mulțime de bani pe loterie.
  • sfaturi

    Biletele de loterie au o șansă foarte subțire de a câștiga, mai ales când vine vorba de jackpot. De exemplu, câștigarea Jackpotului Powerball are o șansă de aproximativ 1 din 292.000.000.

    Avertizări

    Nu depășiți. Indiferent cât de mulți bani cheltuiți, nu este posibil să câștigați loteria. Încercați să vizualizați loteria mai puțin ca o investiție și mai mult ca formă de divertisment personal.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar