Cum să mănânci la un restaurant de ședere

Mâncarea poate fi înșelătoare pentru unii oameni. De la tipul de alimente la codul de îmbrăcăminte, există o mulțime de factori care să se gândească înainte de a decide unde să mănânce. Știți ce considerații există pentru a face, pentru a vă face noaptea specială cât mai delicioasă posibil.

Pași

Partea 1 din 5:
Alegerea unui restaurant
  1. Imagine intitulată Mănâncă la un restaurant Sitow Down Pasul 1
1. Decideți preferința dvs. alimentară și bugetul preferat. Verificați ziarul local gratuit pentru locuri care pot avea caracteristici, evenimente speciale sau mâncăruri noi pentru a oferi. Puteți obține un gust rapid al personalității restaurantului și de faire în acest fel. Dacă aveți timp, puteți găsi util să vă uitați la site-ul unui restaurant pentru un meniu și la prețuri. Asigurați-vă că cereți unui prieten sau barmanului dvs. preferat - cuvântul gurii este cea mai puternică laudă disponibilă și un loc bun pentru a începe.
  • Imaginea intitulată Mănâncă la un restaurant de ședere Pasul 2
    2. Verificați site-urile de produse alimentare stabilite. Companii precum Yelp, Recenzii Google și Advisor de călătorie oferă o resursă excelentă celor care încearcă să găsească cel mai bun restaurant. Există o serie de semne pentru a privi pe aceste site-uri web pentru a determina calitatea restaurantului.
  • Căutați numărul de stele din revizuire. Orice restaurant care merită să sare va avea cel puțin trei și jumătate de stele, dar în mod ideal ar trebui să vă uitați la patru sau mai sus.
  • Citiți un eșantion de recenzii pentru a vedea ce pro și contra unui restaurant. Recenzile oferă o modalitate excelentă de a vedea ce cele mai bune feluri de mâncare sunt adesea incluse în comentarii.
  • Asigurați-vă că ați verificat datele recenziilor. Unele restaurante au schimbări în management, astfel încât conținutul comentariilor se poate schimba în funcție de data.
  • Imagine intitulată Mănâncă la un restaurant de ședere Pasul 3
    3. Luați în considerare restricțiile dietetice. De exemplu, dacă sunteți un vegetarian, aveți alergii de nuci sau aveți boala Celiacului, este esențial să citiți cu atenție meniul pentru a vedea dacă va exista un număr adecvat de opțiuni. De asemenea, luați în considerare apelarea restaurantului pentru a vedea dacă au substituții dietetice care nu sunt listate în meniu.
  • Partea 2 din 5:
    Evaluarea etichetei înainte de sosire
    1. Imagine intitulată Mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 4
    1. Purtați îmbrăcăminte adecvată. În timp ce puținele restaurante se vor refuza în mod obișnuit că sunteți subdestimați, este încă important să vă îmbrăcați partea dacă mâncați la un unitate de lux. Check out site-ul restaurantului pentru a vedea ce fel de cod de îmbrăcăminte să se aștepte.
    • Jacheta necesară. Aceasta este, în general, cele mai mari restaurante de cod de îmbrăcăminte vor fi necesare. Aceasta înseamnă că omul este de așteptat să poarte o jachetă oficială, cum ar fi o haină de sport sau blazer, în timp ce o femeie ar trebui să poarte echivalentul, cum ar fi o rochie, rochii sau chiar pantaloni.
    • Ținută formală. Pentru restaurantele care necesită îmbrăcăminte formală, acest cod de îmbrăcăminte poate fi ușor mai variat decât un cod de sacou necesar. Femeile ar putea purta rochii de cocktail sau mai multe rochii lungi confortabile. Bărbații ar trebui să poarte ceva ca o haină sportivă, dar pantaloni frumosi și o cămașă buton-jos în jos ar fi, în general, acceptabilă.
    • Formal-casual. Multe restaurante vor specifica ceva între electorul și cele mai scăzute unități-cheie. Exemple de eleganți formal-casual sau casual ar putea fi broaștele, pulovere frumoase, o rochie neagră simplă, cămașă buton-jos cu o haină sportivă ușoară, culori mai întunecate, pantofi din piele sau bijuterii.
    • Casual. În timp ce Casual este cea mai relaxată cerință pentru codul de îmbrăcăminte, nu înseamnă că ar trebui să purtați îmbrăcăminte transpirată, rupte. Ceva la fel de simplu ca un tricou proaspăt și o pereche curată de blugi cu adidași este acceptabilă. Nu uitați să păstrați și igiena de bază. Casual nu înseamnă că poți răspândi mirosul corpului prin restaurant.
  • Imaginea intitulată Mănâncă la un restaurant Sitow Down Pasul 5
    2. Fă o rezervare. Când ați decis într-un loc, faceți o rezervare chiar dacă este cu doar 15 minute înainte de momentul în care doriți să mâncați. Aceasta este o curtoazie comună și oferă gazdei sau angajatului să răspundă la telefon posibilitatea de a împărtăși informații pertinente despre noapte. De multe ori, restaurantul va relea dacă există un set special, fix sau un eveniment caritabil pentru seară. De asemenea, gazda poate sugera un timp preferat să vină, permițându-vă să știți când veți obține cel mai mare serviciu și serviciu atent. Acum ar fi, de asemenea, un moment oportun pentru a informa restaurantul și bucătăria oricăror restricții dietetice importante sau alergii grave.
  • Imaginea intitulată mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 6
    3. Fii punctual. La fel ca în cazul vizitei unui medic sau a unui interviu de angajare, ajungeți la câteva minute mai devreme.Acest lucru simplu de pre-planificare permite restaurantului să ruleze un program neted, astfel încât alți patroni să nu mai aștepte mai mult. Dacă executați considerabil târziu, asigurați-vă că informați restaurantul.
  • Imaginea intitulată Mănâncă la un restaurant Sitow Down Pasul 7
    4. Uită-te la opțiunile de parcare. Restaurantele situate în centrele ocupate de centrul orașului pot avea o lipsă de parcare, astfel încât trebuie să vă gândiți dacă este necesar să aduceți bani în plus pentru punțile de parcare sau valeții. Luați în considerare luarea de transport public sau a numi un taxi dacă situația de parcare pare deosebit de abordată, astfel încât să nu petreceți mai mult timp în circulație pentru un spațiu, atunci vă mâncați mâncarea.
  • Imaginea intitulată mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 8
    5. Oferta de a aștepta la bar. Dacă masa dvs. nu este pregătită sau arată foarte ocupată. Un pic de empatie și un mic gest neobișnuit de bun, poate merge mult spre a-și asuta un lucrător de restaurant înfloritor, care este copleșit momentan. Cu orice noroc, este posibil să vi se ofere chiar și o băutură gratuită sau o ofertă mică din bucătărie la fel de mulțumiri.
  • Partea 3 din 5:
    Ordonarea out-ului
    1. Imaginea intitulată mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 9
    1. Comandați mai întâi băuturile. Dacă serverul dvs. vă cere imediat băuturilor și nu sunteți sigur, luați în considerare cererea de apă în timp ce vă uitați peste meniul de băut. Este important să nu vă înfloriți și să comandați ceva ce nu sunteți complet mulțumit doar pentru că serverul dvs. sa grăbit la masă.
  • Imaginea intitulată Mănâncă la un restaurant de ședere Pasul 10
    2. Întrebați despre specialitățile zilnice. Multe restaurante vor avea specialități rotative care pot oferi surprize gustoase. Întrebați despre legume, pește sau supă a zilei, de asemenea, pentru a vă asigura că nu lipsesc pe cele mai proaspete ingrediente sau în relații rare.
  • Imagine intitulată Mănâncă la un restaurant Sitow Down Pasul 11
    3. Uitați-vă peste meniu și plasați comanda alimentară. De obicei, în momentul în care serverul vă aduce băuturile, puteți începe să comandați un aperitiv. Acesta este locul în care se uită la meniul restaurantului online înainte de a ajunge la avantajele sale, mai ales dacă sunteți apăsat pentru timp.
  • Fi cât mai specific posibil cu comanda dvs. Asigurați-vă că ați anunțat serverul dvs. de alergii pe care le aveți, doriți ca carnea gătită și orice modificări speciale din modul în care elementul este listat.
  • Verificați dacă sunt permise substituții. Unele instituții au o mândrie excelentă în opțiunile de meniu și nu permit modificările aduse la intrări. Respectați acest mandat dacă substituțiile nu sunt acceptabile.
  • Dacă ați terminat comanda alimentelor, asigurați-vă că vă adunați meniurile și faceți-le la server la sfârșitul comenzii dvs.
  • Imaginea intitulată Mănâncă la un restaurant de ședere Pasul 12
    4. Cereți recomandări. Serverele au cunoștințe detaliate despre cele mai bune opțiuni, astfel încât este întotdeauna o idee bună să-și aleagă creierul pentru idei. Nu vă fie frică să vă luați sugestiile dacă este un fel de mâncare străină.
  • Imaginea intitulată Mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 13
    5. Fi decisiv. Unul dintre cei mai rapizi de a ajunge pe serverele dvs. rău este să comandați puiul și comutatorul la friptură După ce bucătarii au început deja. Luați-vă timpul pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de vasul pentru a face ca restaurantul să funcționeze cât mai bine posibil.
  • Imagine intitulată Mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 14
    6. Plasați alte băuturi sau comenzi alimentare la momente potrivite. Timpul este un factor cheie într-o experiență bună de luat masa și, pentru a vă acoperi pariurile, este util să plasați comenzi uneori atunci când serverul poate oferi cererea dvs. atenția. Să facă un efort de a vorbi în mod clar și de a fi decisiv.
  • Partea 4 din 5:
    Învățând manierele tale
    1. Imaginea intitulată Mănâncă la un restaurant de ședere Pasul 15
    1. Bucurați-vă de mâncarea dvs. și asigurați-vă că vă gândiți maniere.Plăcile partajate sunt un fenomen din ce în ce mai frecvent și poate fi ușor de făcut un Faux PAS culinar atunci când o serie de mâncăruri de udare a gurii au lovit masa, dar nu uitați să utilizați ustensilele corespunzătoare și să mâncați de pe placă și nu de platoul de servire. Bineînțeles, nivelul de decor și controlul depinde de tipul de restaurant și de compania dvs. Nimeni nu se așteaptă să mănânci Spareriburi de grătar cu un cuțit și o furcă.
  • Imaginea intitulată mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 16
    2. Cunoașteți ustensilele. Anumite restaurante vor oferi o varietate de ustensile care pot părea intimidante dacă nu sunteți familiarizați cu utilizarea lor. Aveți grijă să vă gândiți la diferite dimensiuni ale lingurilor, precum și la ustensile alternative, cum ar fi bețișoarele.
  • Literele mici de agitare sunt adesea folosite pentru cafea și ceaiuri. Evident, aceste linguri ar trebui să fie utilizate numai pentru băutura dvs.
  • Spațiile de supă sunt mai adânci și mai rotunjite. Ele sunt modelate în mod specific pentru a ușura procesul de consumare a supă și nu sunt recomandate pentru alte utilizări.
  • O lingură de locație este de aproximativ 7 centimetri lungime și este o lingură cu totul. Aceasta este cea mai comună lingură folosită la restaurante și poate fi folosită pentru intrări, supe și deserturi.
  • Spațiile de salată au o formă alungită care este formulată pentru a face ca salate să servească. Ei pot fi răciți ocazional, de asemenea.
  • Imagine intitulată Mănâncă la un restaurant Sitow Down Pasul 17
    3. Urmăriți cu serverul dvs. despre preocupări, gripe sau nevoi suplimentare. Asigurați-vă că abordăm orice probleme despre alimente cu serverul dvs. - un patron poate dori ca ceva să fie trimis înapoi la bucătărie să fie din nou cu sau fără ingredient. Fiind simplu și deschis despre ceea ce doriți, personalul restaurantului poate încerca să corecteze problema rapid și eficient. Dacă a fost o eroare gravă sau un bug mort a ajuns în entrele dvs., nu vă fie frică să cereți un aperitiv gratuit pentru a compensa experiența de luat masa.
  • Imagine intitulată Mănâncă la un restaurant de ședere Pasul 18
    4. Dați-vă mulțumiri echipei bucătarului și bucătăriei. Dacă v-ați bucurat de mâncarea dvs., asigurați-vă că vă mulțumiți atât de personalul din spate. În unele locuri, le puteți spune în mod specific, iar în majoritatea celorlalți, le puteți cumpăra o rundă de băuturi pe care le pot avea după schimbarea lor.
  • Partea 5 din 5:
    Plata și gratuitate
    1. Imaginea intitulată mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 19
    1. Stabiliți plata cu grupul dvs. în prealabil. Asigurați-vă că toată lumea este clară care plătește pentru ceea ce nu sunteți într-o situație ciudată în care cineva nu are destui bani pentru a-și plăti mâncarea. Acest lucru este, de asemenea, crucial, astfel încât să puteți explica cu ușurință serverului dvs. Cum doriți ca verificarea împărțită atunci când vine timpul pentru plată.
  • Imaginea intitulată mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 20
    2. Cereți factura atunci când sunteți aproape terminat cu cina sau desertul. Serverul dvs. poate aduce factura fără a fi întrebat, sau pot să vă aștepte să o inițieți astfel încât să pară ca ei se grăbesc din restaurant. Dacă aveți timp, încercați unul dintre luxurile mici ale vieții și comandați o cafea după cină, espresso sau digestitif în timp ce așteaptă ca factura să ajungă.
  • Imaginea intitulată Mănâncă la un restaurant Sitow Down Pasul 21
    3. Verificați totalul facturii pentru a vă asigura că nu există erori. Sfârșitul unei mese, mai ales între un număr de partide plătitoare separat, poate fi un timp hectic și s-ar fi putut face o greșeală. Asigurați-vă că plătiți suma corectă.
  • Imaginea intitulată mănâncă la un restaurant cu ședere Pasul 22
    4. Plătiți factura prin card de credit sau numerar. Serverul va aduce înapoi orice modificare dacă este necesar.Amintiți-vă că în Statele Unite, a bacsis Pentru ca serverul este de așteptat să fie de aproximativ 20% din factura totală. Dacă v-au oferit servicii excelente deasupra și dincolo de ceea ce era de așteptat de la ei, le puteți da mai multe.
  • sfaturi

    Fiți atenți la elementele care nu au un preț. Aceste opțiuni sunt aproape întotdeauna scumpe și ar trebui să cereți prețul exact dacă sunteți îngrijorat de impozitarea bugetului dvs.
  • Verificați pentru a vedea dimensiunile porțiunii. Nu vă prindeți într-o situație în care vă cheltuiți 50 de dolari doar pentru a vă lăsa foame. Adresați-vă serverului dvs. despre cât de mari sunt anumite atracții, știți ce să vă așteptați. De asemenea, considerați că restaurantele Fancier servesc adesea mâncăruri mai mici pentru prețuri mai mari, deci poate restaurantul casual cu porții mai mari ar fi cea mai bună opțiune pentru patronii foame.
  • Luați în considerare întotdeauna bugetul dvs. Mulți oameni iubesc confortul de a mânca, dar nu ia în considerare costurile. Încercați să estimați cât de mult veți cheltui, inclusiv vârful la un restaurant înainte de a face planuri.
  • Știați că meniul este unul dintre cele mai murdare lucruri pe care le veți atinge într-un restaurant? Amintiți-vă să vă spălați mâinile după ce ați comandat!
  • Avertizări

    Verificați dacă restaurantul are o istorie de otrăvire alimentară. Verificarea recenziilor este deosebit de importantă pentru a vă asigura că nimeni nu sa îmbolnăvit anterior la un anumit restaurant, care ar putea fi diferența între o noapte în fața toaletei sau o noapte descoperirea noului tău fel de mâncare preferată.
  • Nu vă lăsați păcăliți de descrieri fanteziste. Unele restaurante vor încerca să-și facă alimentele să pară mai autentice prin apelarea unui articol "Creveți scampi tagliatelle "în loc de "Creveți spaghete." În timp ce acest lucru nu este întotdeauna un semn rău, multe restaurante se vor încărca cu alimente mediocre din cauza descrierilor înșelătoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar