Cum să devii inspector michelin

Îți place să călătorești? Sunteți interesat să vă dedicați cariera de mâncare delicioasă? Dacă da, devenind un inspector Michelin poate fi concert pentru tine! În timp ce aterizează unul dintre cele mai râvnite poziții de critice alimentare din lume ia un pic de efort, orice este posibil dacă sunteți dispus să puneți în munca grea. Țineți minte, inspectorii Michelin călătoresc 3 săptămâni pe lună și mănâncă de 275 ori pe an, la minimum. Dacă sună ca o explozie pentru dvs., ați găsit chemarea dvs!

Pași

Metoda 1 din 3:
Calificări
  1. Imaginea intitulată devine un inspector michelin pas 1
1. Obțineți o diplomă de licență în arte culinare, studii alimentare sau ospitalitate. Inspectorii Michelin trebuie să fie extrem de calificați, astfel încât să obțineți o educație formală într-un domeniu relevant este ideal. Dacă puteți, la o universitate de 4 ani și major în studii culinare, nutriție, știință alimentară, ospitalitate sau management de hotel. Dacă aveți deja o diplomă de licență într-un alt domeniu, frecventați școala culinară sau luați cursuri de educație continuă pentru a obține fundalul fundamental Michelin caută.
  • O diplomă de licență într-un domeniu legat de alimente nu este obligatorie, dar este foarte dificil să aterizați această poziție dacă nu aveți decenii de experiență la un restaurant high-end pentru a compensa.
  • Imaginea denumită devine un inspector Michelin Pasul 2
    2. Lucrați ca manager de bucătar, server sau restaurant timp de 5-10 ani. Postările de locuri de muncă pentru inspectorii Michelin necesită în mod explicit 5-10 ani de experiență. Dacă nu aveți încă acest lucru, petreceți mai întâi câțiva ani la locul de muncă. Găsiți locul de muncă ca manager, server sau bucătar și aflați tot ce puteți cu privire la realizarea unei experiențe culinare excelente pentru clienții dvs.
  • Întreabă o mulțime de întrebări. Cu cât poți absorbi mai mult de la colegii, personalul bucătăriei și managerii, cu atât mai bine. Inspectorii Michelin iau în considerare întregul ecosistem al restaurantului atunci când revizuiesc alimentele, deci mai mult învățați acum, cu atât este mai ușor de slujba în viitor.
  • Dacă puteți, obțineți experiență într-o unitate fină. Ghidul Michelin nu revizuiește cu strictețe restaurante fanteziste, dar ele tind să ia un procent mare din ghidurile lor.
  • Imaginea intitulată devine un inspector Michelin Pasul 3
    3. Dezvoltați-vă abilitățile de scriere prin menținerea unui blog sau a preluării claselor. Inspectorii Michelin petrec mult timp scris. În timp ce experiența și educația restaurantului vă califică ca expert în alimente, trebuie să vă dezvoltați abilitățile de scriere pentru a fi calificați ca un cuvântmith. Începe o Blogul alimentar pentru a practica revizuirea alimentelor dacă puteți sau faceți câteva clase de scris. Concentrați-vă pe construirea capacității dvs. de a descrie alimente, arome și tehnici de gătit diferite.
  • Un critic alimentar bun descrie alimentele într-un mod vibrant și colorat. Ei trebuie, de asemenea, să ofere context prin explicarea fundalului bucătarului și a crafting o narațiune a experienței lor de mese. Practicați descrierea mâncărurilor în modul cel mai viu și mai precis posibil. Spuneți povestirilor, citiți lucrarea altor critici și urmați blogurile populare pentru a vedea cum fac alți autori!
  • Dacă începeți un blog, nu menționați dorința dvs. de a deveni un inspector michelin oriunde pe site-ul dvs. Inspectorii Michelin trebuie să fie 100% anonimi și să sufere la orice relație sau dorință de a se alătura organizației le poate împiedica să vă angajeze în viitor.
  • Imaginea intitulată devine un inspector Michelin Pasul 4
    4. Să construiască o prezență socială și să se concentreze exclusiv pe alimente. Tweet Recenzii scurte ale restaurantelor populare din zona dvs. și creați un cont Instagram plin de fotografii de înaltă calitate ale mâncării pe care o consumați. Toți inspectorii Michelin sunt obligați să producă posturi anonime pe social media pentru fiecare restaurant pe care îl revizuiesc, deci obțineți experiență pe medii sociale înainte de a vă prezenta ceea ce sunteți capabilă când vine vorba de aplicarea timpului.
  • Oferiți-vă să rulați conturile sociale ale restaurantului dvs. în timp ce obțineți experiență. Aceasta este o modalitate ușoară de a construi abilitățile de care aveți nevoie!
  • Imaginea intitulată deveni un inspector michelin Pasul 5
    5. Aflați cum să faceți gust și scrie Despre vinul fin. Anteriorul Inspectorului Michelin Investițiile de locuri de muncă menționează în mod explicit cunoștințele de vin ca o condiție prealabilă. Dacă nu sunteți un băiat avid, faceți o citire și cercetare în timpul liber pentru a vă familiariza cu vinul fin. Mergeți la un bar de vin și discutați-vă sommelierul, frecventați degustări de vin și încercați vinuri diferite pentru a vă dezvolta palatul.
  • De asemenea, puteți lua o clasă sommelier în timpul liber sau vă abonați la Revista Decanter.
  • Practică revizuirea vinului! În primul rând, descărcați o aplicație ca delectabile sau Vivino. Du-te încercați un vin aleatoriu, JOT câteva note în jos, apoi faceți o fotografie a etichetei cu aplicația dvs. pentru a trage recenzii de experți. Aceasta este o modalitate excelentă de a vedea cât de strâns opinia dvs. se îndreaptă cu alți entuziaști de vin.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicație
    1. Imaginea intitulată devine un inspector Michelin Pasul 6
    1. Verificați în mod regulat site-ul Michelin la deschiderile la fața locului. Deschiderile Inspectorului Michelin apar pe site-ul companiei lor, dar anunță deschideri pe site-ul companiei Michelin Guide Ghid. Deoarece aceasta este o poziție extrem de râvnit în lumea culinară, verificați ambele site-uri în mod regulat pentru a privi în afara deschiderilor. Țineți cont, pot fi doar 5 inspectori atribuiți unei regiuni la un moment dat, astfel încât să nu vedeți deschideri disponibile pentru un an sau două.
    • Încercați să căutați "inspector" sau "critic alimentar" pentru a vedea ce fel de postări pop up.
    • Deoarece Michelin este în primul rând un producător de anvelope, veți vedea postări pentru afacerea lor de automobile pe aceeași pagină a companiei. Nu vă faceți griji. Ești în locul potrivit.
    • Deschiderile pe pagina companiei Michelin pot fi găsite aici: https: // locuri de muncă.Michelinman.COM / EN.
    • Anunțurile pe site-ul Ghidului lui Michelin pot fi găsite aici: HTTPS: // Ghid.Michelin.COM / EN.
  • Imaginea intitulată devine un inspector Michelin Pasul 7
    2. Taiați un CV pentru poziția de a evidenția acreditările dvs. culinare. Puneți un Reluare împreună care descrie experiența dvs. de lucru în industria alimentară. Subliniați toate rolurile manageriale pe care le-ați avut loc și includeți abilități care evidențiază experiența dvs. de călătorie, abilitățile de scriere și palatul. Deoarece inspectorii fac un pic de scriere, luați-vă timpul să vă revizuiți și să vă corectați cu atenție pentru a le arăta că sunteți un mare scriitor.
  • De exemplu, în loc să scrieți că "mâncăruri placate pentru patroni" sub una din pozițiile dvs., ați putea scrie ", mâncăruri personalizate pentru a adapta experiența de mese pentru patroni."
  • Menționați și integritatea și experiența de colaborare.
  • În afara unui CV, restul procesului de angajare pentru inspectorii Michelin este necunoscut. Procesul lui Michelin este destul de secret, dar nu au menționat niciodată o scrisoare de intenție sau alte cerințe în postările anterioare ale locului de muncă. Cotele sunt mari că acesta va fi un proces unic de angajare.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector Michelin Pasul 8
    3. Urmați instrucțiunile lui Michelin pentru a completa și trimiteți aplicația online. Procesul de angajare pentru inspectorii Michelin este învăluit în tot felul de secret. Postarea locului de muncă vă va redirecționa la un link pentru a accesa aplicația, dar nu este clar ce implică asta. Odată ce ați completat aplicația și ați trimis CV-ul dvs., este posibil să așteptați să așteptați un răspuns. Este posibil să trebuiască să completați un examen, un interviu și să oferiți referințe, așa că așteptați răspunsul lui Michelin pentru a vedea ce urmează!
  • O mulțime de procesul ghidului Michelin nu este cunoscut publicului. Din păcate, nu există o muncă pregătită pe care o puteți face cu privire la aplicația însăși. Dacă ajungi așa de departe, ai o lovitură serioasă la aterizarea concertului!
  • Este posibil să vi se solicite să vă mutați într-un oraș nou pentru a-ți lua locul de muncă.
  • Metoda 3 din 3:
    La imbarcare
    1. Imaginea intitulată deveni un inspector Michelin Pasul 9
    1. Completați programul de instruire de 6 luni și învățați cablurile. Odată ce ați angajat, apăsați unde vi se spune să mergeți la programul dvs. de formare. Procesul de onbit durează 6 luni și este destul de intensiv. Paleta dvs. va fi testată, veți afla despre procesul de revizuire al lui Michelin și veți umbra un inspector superior pentru a vedea cum își completează comentariile.
    • Fii entuziast, Puneți întrebări și luați note riguroase! Va trebui să comită procesul de revizuire la memorie, astfel încât să puneți lucrarea acum pentru a-și stăpâni sistemul!
  • Imaginea intitulată deveni un inspector michelin Pasul 10
    2. Fiți pregătiți să călătoriți într-un oraș nou pentru a acoperi o regiune. Inspectorii sunt repartizați la anumite zone. De exemplu, puteți acoperi restaurante numai în New York, California de Nord, sau Franța de Vest. Pregătește-te să-ți împachetați lucrurile și să găsiți un loc în noul tău oraș! Nu va trebui să vă faceți griji că găsiți cel mai frumos loc posibil. Veți mânca pentru 275 de mese pe an și veți merge pe drum de cele mai multe ori, deci nu veți avea o tonă de timp să vă petreceți acasă.
  • Din păcate, Michelin nu va plăti costurile de relocare.
  • Imaginea intitulată devine un inspector michelin Pasul 11
    3. Păstrați procesul de angajare și lucrarea sub împușcături pentru a rămâne anonim. Întregul proces de revizuire al lui Michelin se prezice despre ideea că recenzenții sunt 100% anonimi. Unii inspectori compară munca lor de a fi într-o operațiune acoperită cu CIA! Nu faceți publicitate că urmăriți acest concert nou pe social media și spuneți doar membrilor cei mai apropiați de familie despre noul dvs. loc de muncă dacă vă aterizați. Când începeți să revizuiți restaurantele, faceți rezervări sub numele fals și plătiți în numerar dacă puteți să vă păstrați secretul în Wraps.
  • Nu spuneți prietenilor sau rudelor îndepărtate Ce faceți pentru muncă dacă credeți că ar putea să vărce fasolea. Dacă decideți să spuneți nimănui, faceți absolut clar că locul de muncă este în joc dacă încearcă să spună lumii la ce te ocupi.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar