Cum de a controla alergiile cu miere locală

Mâncarea mierei brute are numeroase beneficii.Este un antioxidant excelent și are proprietăți antibacteriene, antifungice și anti-alergene. Mulți suferinzi de alergie sezonieri raportează găsirea unei scutiri prin consumarea mierei brute. Deși știința nu a demonstrat încă dacă miere locală brută ajută la diminuarea simptomelor alergiilor, practica consumului de miere locală rămâne un remediu natural popular. Din moment ce albinele colectează polenul din mediul înconjurător, așa cum se adună nectar de flori, ideea este că mierea din surse locale va conține cantități sigure de polen pe care consumatorii le pot folosi pentru a se condija de prezența sa. În timp ce studiile au atras concluzii contradictorii cu privire la validitatea acestei idei, este o practică în mare măsură inofensivă care merită încercată, deși există câteva riscuri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind miere pentru a trata alergii
  1. Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 1
1. Cumpăra miere brută la nivel local. Favorizează miere făcută de albine care, în călătoriile lor, colectează urme de polen găsite în zona dvs. Alegeți miere brută peste procesată, deoarece mierea prelucrată este mai puțin probabil să conțină polen după încălzire, pasteurizată și filtrată. Dacă nu există ferme de albine în zona dvs. imediată, eșantionați miere brută din altă parte.
  • Vizitați piețele locale de fermieri sau magazinele alimentare naturale pentru a găsi miere sursă la nivel local. Alternativ, căutați online pentru cea mai apropiată fermă de albine.
  • Dacă faceți cumpărături în afara zonei dvs. și știți exact ce polen declanșează alergiile dvs., cercetați locația fermei pentru a vă asigura că același tip de plante crește acolo.
  • Dacă nu știți ce polen sunteți alergic, căutați ferma de albine care este cea mai apropiată de acasă pentru a asigura mai bine un mediu similar cu propria dvs.
  • Imagine intitulată Alergii de control cu ​​miere locală Pasul 2
    2. Ia doze zilnice mici. Întăriți toleranța corpului dvs. la alergeni prin ingerarea unui pic de miere în fiecare zi. Condiție cu un aport limitat de 1 lingură (14.8 ml) de miere pe zi. Evitați să luați mai mult decât acest lucru, deoarece puteți ajunge să ingerați mai mult polen decât corpul dvs. se poate ocupa în prezent.
  • Fie consumați o lingură de sine sau aplicați mierea direct la alte alimente, cum ar fi toast.
  • Nu utilizați doza zilnică pentru a găti sau coace. Căldura poate distruge polenul în miere, făcând astfel ineficientă.
  • Adăugarea de miere la o băutură fierbinte, cum ar fi ceaiul, ar trebui să fie bine, deoarece temperatura băuturii este puțin probabil să fie suficient de mare pentru a distruge polenul.
  • Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 3
    3. Începeți mai devreme. Așteptați ca corpul să solicite ceva timp pentru a-și consolida toleranța față de alergeni. Nu așteptați ca sezonul de polen să înceapă înainte de a începe tratamentul. Începeți cât mai curând posibil, astfel încât corpul dvs. are cea mai mare perioadă de timp pentru a se adapta la expunerea zilnică.
  • Metoda 2 din 3:
    Înțelegerea limitărilor și riscurilor
    1. Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 4
    1. Luați-vă mierea "cu un bob de sare." Fiți conștienți de faptul că studiile privind acest subiect sunt neconcludente. Unii au indicat că oamenii se confruntă cu simptome de alergie mai ușoare datorită mierei. Alții nu au găsit puțin fără nici o diferență de simptome între cei care folosesc miere și cei care nu fac. Păstrați-vă medicamentele obișnuite de alergie la îndemână în cazul în care mierea dvs. se dovedește a fi ineficientă.
  • Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 5
    2. Așteptați cantități mici la zero de polen infracțional în miere. Considerați că este foarte probabil că sunteți alergic la buruieni, ierburi și / sau copaci. Înțelegeți că albinele polinează în principal flori și, prin urmare, este puțin probabil să intre în contact cu alte tipuri. Chiar dacă vă aflați în minoritatea oamenilor care sunt alergici la flori, fiți conștienți de faptul că albinele nu aduce în mod intenționat polen înapoi la stupul lor, astfel încât mierea lor nu poate conține suficient polen pentru a face un impact substanțial asupra sistemului imunitar.
  • Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 6
    3. Așteptați mai mult decât miere în borcanul tău. Când cumpărați miere crudă, înțelegeți că nu a fost pasteurizată, încălzită sau filtrată. Mierea brută poate conține bacterii și mucegai, precum și piesele de venin și corpul de albine. Nu consumați miere crudă dacă sunteți alergic la picioarele de albine.
  • Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 7
    4. Anticipați posibilele reacții alergice. Fiți conștienți de faptul că, în plus față de alți alergeni posibili, cum ar fi veninul de albine și piesele corpului, miere brută poate conține cantități concentrate de foarte polen la care sunteți alergic la. Înțelegeți că nu există nici o modalitate de a controla sau de a distribui cantitatea de polen în miere brută. Dacă sunteți extrem de susceptibili la reacții alergice de la urme mici de polen, evitați utilizarea mierei brute ca remediu.
  • Întrerupeți utilizarea dacă întâmpinați umflarea, mâncărimi sau stupi pe piele, în gură sau în gât.
  • Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 8
    5. Dați numai miere copiilor mai în vârstă de 12 luni. Nu dați niciodată miere (fie că este brută sau prelucrată) la sugari. Feriți-vă de toxinele care pot provoca botulismul la copii, care pot pune viața în pericol. Căutați îngrijiri imediate de urgență dacă copilul dvs. prezintă următoarele simptome după ingerarea mierei:
  • Constipație, lipsa apetitului și muschii slăbiți evidențiați prin pierderea apetitului, a căutării, a plângerii slabe, a floppinei pronunțate și lipsa unor expresii puternice faciale.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea polenului de albine ca o alternativă
    1. Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 9
    1. Controlați aportul zilnic. Înțelegeți că polenul de albine reprezintă doar o fracțiune de procent dintr-un eșantion mediu de miere brută. Asigurați-vă că consumați o cantitate mai suficientă de polen de albine în fiecare zi prin luarea direct a polenului de albine. În același timp, eliminați riscul de a vă doza cu mai mult decât v-ați intenționat, ceea ce se poate întâmpla cu miere crudă.
    • Deși cantitatea de polen de albine din miere nu poate fi eficientă în combaterea simptomelor alergiilor, mierea cimbru sa dovedit a fi eficientă împotriva lor datorită altor ingrediente. Combinând mierele cimbru prelucrate cu polenul local de albine vă poate permite să combateți simptomele în general, construind o imunitate mai puternică la polenii specifici.
    • Nu consumați polenul de albine dacă știți că sunteți alergic la picioarele de albine sau dacă ați suferit un șoc anafilactic în trecut.
    • Consultați-vă medicul despre utilizarea polenului de albine dacă sunteți gravidă, asistență medicală sau folosiți diluanți de sânge.
  • Imagine intitulată Alergii de control cu ​​miere locală Pasul 10
    2. Cumpărați produse locale. Vizitați un magazin alimentar natural sau o piață a fermierului pentru a găsi polenul de albine dintr-o sursă locală. Asigurați-vă că veți consuma polenul care se găsește în zona dvs., care conține astfel acele polens la care sunteți alergic la. În lipsa unei surse locale, achiziționați o polen de albine care are o gamă largă de culori. Aceasta indică o varietate mai largă de tipuri de polen, sporind șansele ca aceasta să includă cea de care aveți nevoie.
  • Polenul de albine este disponibil ca un lichid, pilule sau pulbere - cu toate acestea, cele mai bune rezultate sunt adesea găsite cu polen de albine care nu a fost procesat.
  • Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 11
    3. Testați-vă toleranța. Înainte de a începe să luați doze zilnice, să vă încercați sensibilitatea curentă la ingredientele polenului. Puneți un tip foarte mic de lichid, pulbere sau granule pe vârful limbii și apoi închideți gura. Țineți-l acolo timp de două minute. Atâta timp cât nu aveți simptome de alergie, înghițiți măsura. Așteptați încă 24 de ore înainte de a începe regimul zilnic, doar în cazul în care se manifestă reacții întârziate.
  • Întrerupeți utilizarea dacă suferiți o reacție alergică la o cantitate atât de mică.
  • Imagine intitulată Alergiile de control cu ​​miere locală Pasul 12
    4. Lucrați în sus. Începeți cu doze zilnice mici de o jumătate de linguriț sau chiar mai puțin. Acordați o atenție deosebită corpului dvs. pentru a vedea reacțiile alergice dacă și când apar. Atâta timp cât sunteți clar, măriți încet aportul pe un program de patru săptămâni, cu scopul de a consuma 1 până la 3 linguri (14.8 până la 44.4 ml) în fiecare zi după aceea.
  • Aveți grijă să nu grăbiți procesul. Dacă o cantitate mai mare provoacă simptome de alergie, tăiați înapoi la o sumă care sa dovedit a fi sigură și se lipsește cu asta pentru un timp înainte de a încerca o altă creștere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar