Cum să sărbătorim crăciunul în india

Timpul de Crăciun poate fi un sezon unificator pentru oameni. În timp ce există o mulțime de tradiții încrucișate la nivel mondial, fiecare țară tinde să sărbătorească Crăciunul un pic diferit. În India, Crăciunul este o sărbătoare anticipată care este sărbătorită anual pe 25 decembrie de milioane de oameni. Oamenii din India se pregătesc pentru sezonul de vacanță prin decorarea locuințelor lor, coacerea delicateselor speciale și prin participarea la evenimente și servicii festive. Dacă sunteți în căutarea de a petrece Crăciun în India, nu va trebui să arate greu de găsit o modalitate de a-l sărbători.

Pași

Partea 1 din 3:
Decorarea pentru sărbătorile
  1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 1
1. Decorați o banană sau un copac de mango pentru această ocazie. Nu trebuie să mergeți și să cumpărați un copac special pentru a sărbători Crăciunul în India. Oamenii din India vor decora orice copac sau tufiș ușor la dispoziția lor. Aceasta este adesea include o banană sau un copac de mango. Unele familii vor înființa, de asemenea, un copac de pin imitație și vor decora cu ornamente festive și vată de bumbac pentru a imita zăpada.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 2
    2. Hang Banana și Mango pleacă în jurul casei. De asemenea, puteți decora interiorul casei cu frunze de banane și mango numite "toran". Frunzele sunt festive din punct de vedere vizual și dau un parfum plăcut.
  • Torans sunt bannere lungi care sunt formate în mod tradițional din gălbenele și frunzele de mango și sunt apoi atârnate pe ușile. Dacă vă simțiți Crafty, obțineți niște frunze de mango și strângeți-le împreună cu Marigolds pentru a face un afișaj festiv ca acesta, se face în majoritatea celorlalte festivaluri.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 3
    3. Afișați lanterne de hârtie, lămpi electrice mici sau lămpi de ardere a uleiului. Lanternele de hârtie și lămpile sunt adesea folosite pentru decorarea în interiorul și în afara casei. Chiar și bisericile vor pune lămpi pe mese și ferestre pentru a intra în spiritul de vacanță. Multe magazine locale vor avea lămpi și felinare disponibile într-o varietate de formă și design pentru a alege de la dacă sunteți în căutarea de a adăuga unele iluminare festivă în vacanță. Lanternul în formă de stele sau în formă de sfera cu o imprimare festivă poate face și truc.
  • În India de Sud, oamenii vor pune mici lămpi de lut arde pe ulei pe acoperișurile plate ale casei lor pentru a sărbători vacanța. Până la sfârșitul lunii decembrie, lanantele și lămpile sunt un spectacol frumos de timp de noapte.
  • În Goa de-a lungul coastei de vest a Indiei, oamenii atârnă de felinare de hârtie în formă de stele și șiruri lanternele dintre casele pentru a crea o pasarelă de noapte înstelătoare.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 4
    4. Configurați un pătuț de Crăciun sau o scenă de naștere. În India, scenele de naștere sunt adesea numite "Crăciun Crăciun."Este tradiția de a stabili una în casă și, uneori, este chiar o competiție prietenoasă în cadrul comunității pentru a vedea cine are cel mai elaborat afișaj. Dacă doriți să îmbrățișați pe deplin Crăciunul în India, începeți să vă planificați mai devreme scena de naștere.
  • Sunteți încurajați să utilizați materiale dincolo de statui standard și să includeți nisip, roci, cărămizi și plante. Asigurați-vă că vă amintiți să așteptați și să nu plasați statuia Baby Isus în scenă până la Crăciunul.
  • Partea 2 din 3:
    Sărbătorirea cu familia și prietenii
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 5
    1. Magazin pentru un nou costum de vacanță. Din moment ce Crăciunul este adesea un timp pentru oamenii din India să se reunească cu familia și prietenii pe care nu le văd adesea, o mulțime de oameni vor merge la cumpărături pentru un nou costum de vacanță pentru a comemora ziua specială. Deci, în loc să vă purtați costumul de vacanță tradițional, ieșiți în comunitate și vedeți ce îmbrăcăminte de vacanță este disponibilă.
    • În timp ce faceți cumpărături, luați în considerare, de asemenea, ridicarea unor cadouri mici sau dulciuri pentru a schimba cu cei dragi în ziua de Crăciun. În loc să ofere cadouri mari, oamenii din India vor vizita vecinii și prietenii și vor da dulciuri de acasă sau trinketuri mici.
    • Puteți alege orice uzură cu care sunteți cei mai confortabili. Purta de vest cuprinzând pantaloni, cămașă, fustă, este, de asemenea, perfect amenință la fel ca Kurtas tradițional, Sari pentru femei arata festiv.
    • Purtați bijuterii și machiaj vă place.
    • Puteți cumpăra un capac Santa sau o bandă de susținere a reni, care sunt disponibile la nivel local în magazine în timpul Crăciunului.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 6
    2. Cumpărați sau coaceți o prăjitură de prune tradițională sau tort de fructe de Crăciun. Tortul de prune din Kerala este un tratament de vacanță în gospodăriile indiene. Dacă doriți să intrați în spiritul de vacanță, mergeți la piața locală și alegeți una în sus! Dacă vă simțiți foarte aventuros, ridicați ingredientele pentru a coace unul.
  • Rețeta pentru tortul de fructe include, de obicei, cashews tăiat, stafide negre și fructe uscate mixte de date, cireșe, coajă de peels și multe altele.
  • Încercați să faceți Payasam (Kheer) cu orez fiert sau dal, lapte de nucă de cocos care este îndulcit de jaggery. Este un fel de mâncare sănătoasă. Puteți folosi zahărul în loc de jaggery. Adăugarea rășină, piulița de caju și cardamom va îmbunătăți în continuare gustul și aroma.
  • Imagine intitulată sărbătoresc Crăciunul în India Pasul 7
    3. Căutați o brutărie locală pentru produsele tradiționale de coacere de vacanță. Retetele pentru dulciuri de vacanță pot diferi foarte mult în toată țara din India. Unele dintre ele, cum ar fi cookie-ul de trandafir, sunt uniforme adoptate din diferite țări. Dacă călătoriți în India la ora Crăciunului, încercați să vă opriți la o brutărie la fiecare locație treceți pentru a gusta diferitele dulciuri.
  • Unele dulciuri de Crăciun populare de a privi pentru chips-chips-neuureo, care sunt produse de patiserie mici, prăjite care sunt umplute cu fructe uscate și coconutol, care este similar cu caramele, dar este amestecat cu nucă de cocos și cashews - și KIDIIYO, care sunt Bilele de aluat curbate de adâncime, dus în glazura de zahăr. Aceste dulciuri sunt adesea date ca daruri prietenilor și vecinilor.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 8
    4. Mănâncă o cină tradițională de Crăciun. În timp ce alimentele pot varia între regiuni, veți dori să experimentați o cină tradițională de Crăciun în timp ce în India. Carne de porc picantă și de pui, prăjituri de orez aburit și pâine dulce sunt doar câteva dintre mâncarea pe care o puteți aștepta.
  • Micul dejun sau prânzul de dimineață pot fi appam și curry de pui. Appam este una dintre varietate de pâine indiană făcută cu orez și nucă de cocos.
  • Unele alte alimente de cină de Crăciun pe care ați putea dori să le încercați sunt morcovii prăjiți de nucă de cocos, varză și fasole - se amestecă de carne-fryp- și Aloo Kurma, care este o curry de cartofi servită oamenilor care sunt vegetarieni.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 9
    5. Așteptați ca părintele Crăciun să livreze cadouri pe un cal și un cărucior. Santa Claus merge cu multe nume diferite în întreaga India. Cel mai frecvent fiind părintele Crăciun. Indiferent de ce nume se numește, tradiția este aceeași. Părintele Crăciun va livra cadouri copiilor în ajunul Crăciunului, așezat pe un cărucior tras. Puteți face și o donație când Santa vine la casa ta.
  • Partea 3 din 3:
    Participarea la festivitățile locale
    1. Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 10
    1. Vizitați un stat în India care sărbătorește în mare măsură Crăciunul. În timp ce există mulți oameni din India care sărbătoresc Crăciunul, nu este religia sau vacanța predominantă. Dacă doriți să experimentați pe deplin Crăciunul în India, mergeți la o stare în care este sărbătorită pe scară largă.
    • Locațiile populare includ: Goa pe coasta de vest a Indiei - Arunachal Pradesh, Assam, Manipur, Meghalaya, Mizoram, Nagaland în nord-vestul India și Kerala și Tamil Nadu în România India.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 11
    2. Participați la o masă specială de miez de Crăciun. Bisericile participante din India oferă un loc de unitate atât pentru localnici, cât și pentru turiști în timpul Crăciunului. Bisericile vor deține adesea servicii speciale pentru a comemora vacanța și ceea ce reprezintă religios, precum și oferirea unor ceremonii frumoase de lumânare și rugăciuni.
  • O masă specială de miezul nopții se desfășoară la Biserica Muntelui Mary din Bandra, o suburbie de vest a orașului Mumbai, în ajunul Crăciunului. Acesta este unul dintre cele mai populare servicii de Crăciun din țară. Sute de oameni se adună pentru această masă festivă în fiecare an. Toate bisericile din Bandra sunt frumoase luminate, iar faimosul drum de deal este decorat cu flori, fulgere festivă și copaci care sunt decorate de localnici.
  • Efectuarea de aranjamente pentru călătoria dvs. acasă ar trebui să ajute, deoarece masa va fi noaptea. Rezervarea unui cabină este întotdeauna o opțiune disponibilă.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 12
    3. Du-te la un festival de Crăciun pe plajele din Goa. Goa, situat în vestul Indiei, este unul dintre cele mai populare locuri turistice în timpul Crăciunului. Oamenii se rostogolesc la plajele Goa pentru a experimenta festivalurile anuale de Crăciun care sunt pline de muzică, dans și mâncare locală. Dacă sunteți în căutarea de a petrece Crăciun pe plajă, asigurați-vă că vizitați una dintre plajele din Goa.
  • Plajele populare care vizitează în Goa în timpul sezonului de vacanță sunt Anjuna, Mapusa și Candolim.
  • Viața de noapte din Goa este, de asemenea, ceva grozav de experiență. Bisericile și casele sunt decorate cu lumini și flori poinsettia, iar copiii se adună în grupuri pentru a cânta colinde târziu în noapte.
  • Alte festivaluri populare de Crăciun sunt ținute în Delhi, Mumbai, Bangalore și Chennai.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 13
    4. Faceți o plimbare pe trenul de jucărie dintre Kalka și Shimla. Dacă sărbătoriți Crăciunul cu copii mici, apoi luați acest tren în Shimla este o necesitate. Shimla este un punct turistic plin de viață în timpul sărbătorilor. Este cunoscut pentru trenul său de jucărie care călătorește pe munții, cabinele și clădirile și castelele britanice.
  • Dacă doriți să călătoriți trenul de jucărie, asigurați-vă că rezervați bilete în avans. Spre deosebire de alte trenuri din India, puteți rezerva bilete numai pentru trenul de jucărie la 3 luni în loc de cele două luni tradiționale. Tariful biletului variază foarte mult între diferitele călători ale trenurilor oferite. Cel mai mic tarif este Shimla-Kalka Express la 70 de rupii (1 $.00 USD sau 0.86 de euro), iar tariful cel mai scump este Shivalik Deluxe la 500 de rupii (7 dolari.13 USD sau 6.16 euro).
  • Călătoria medie a jucăriei poate dura cinci până la șase ore. Dacă aveți alte planuri, ați putea dori să le reprogramați într-o altă zi.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 14
    5. Participați la sfârșitul anului Festivalul din orașul Port Kochi. Ultima săptămână a lunii decembrie este ambalată cu festivaluri și carnavaluri care au loc în toată orașul. Mergând la Kochi este minunat dacă doriți să experimentați arta locală, jocuri și sport.
  • Artiștii și artiștii au afișează talentul la Festivalul Biennale Kochi-Muziris.
  • Focurile de artificii, elefanții decorați, dansul tradițional și competițiile sportive pot fi văzute la Carnavalul Cochin.
  • Cursa Indira Gandhi Boat utilizează porturile istorice ale orașului pentru un afișaj incitant cu barca.
  • Imagine intitulată Celebrează Crăciun în India Pasul 15
    6. Du-te ascultă în coloana locală. Multe state care sărbătoresc Crăciunul vor începe să coloreze în jurul orașului o săptămână sau două înainte de Ziua de Crăciun. Chiar dacă nu înțelegeți limba, carolii sunt cântați, melodia optimă vă va duce în continuare la spiritul de Crăciun. Ca membru al Bisericii, puteți participa la cor și, de asemenea, optați pentru cântând la diverse unități și case de la Crăciun.
  • Goa în vestul India și Bandra, o suburbie din Mumbai, sunt cunoscute pentru colindura lor festivă care merge mult în noapte.
  • sfaturi

    Salută familia și prietenii un Crăciun fericit cu o strângere de mână sau o îmbrățișare după cum vă place.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar