Cum să sărbătoriți un crăciun britanic

Crăciunul este o sărbătoare globală iubită, care este o afacere foarte mare în Regatul Unit. Copiii și adulții primesc o vacanță de la școală sau de muncă, oamenii petrec timp cu familia și prietenii, spiritul și înveselestele sunt în aer. Nu există nici o modalitate corectă de a sărbători un Crăciun britanic, dar aici sunt unele dintre cele mai populare tradiții și obiceiuri.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătește-te pentru Crăciun
  1. Imagine intitulată Celebrează o vreme caldă de Crăciun Pasul 17
1. Du-te la o iluminare de Crăciun. Multe orașe și orașe din Marea Britanie au o iluminare de Crăciun la începutul sezonului de vacanță, în care luminile de Crăciun din străzi și pe pomul de Crăciun sunt pornite. Părintele Crăciun este, de asemenea, prezent în mod normal.
  • Dacă aveți noroc, o celebritate ar putea fi acolo pentru a vă ajuta și a ajuta la aprinderea!
  • Se poate ajunge rece, atât de rochie pentru vreme rece, cu jumperi, straturi și mănuși pentru toată lumea. Bea ciocolată caldă sau chiar vinul mullled vă poate ajuta să vă încălzească.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 7
    2. Obțineți un calendar de advent pentru a ajuta la numărarea la Crăciun. Calendarele Advent sunt o mulțime de distracție pentru a deschide și a ajuta la trecerea zilelor înainte de Crăciun. Deschideți ușile și găsiți un tratament sau, în mod tradițional, o imagine tematică festivă.
  • În mod tradițional, calendarele de advent au fost pur decorative, dar astăzi bomboanele sau dulciurile sunt normele și nu ia mult mai căutat să găsească calendare advent cu brânză, jucării, papetărie sau parfumuri în ele. Puteți chiar să obțineți calendare Advent pentru câinele de companie sau pisica dacă doriți.
  • Alternativ, puteți să ardeți o lumânare adventă. Ideea este că ardeți lumânarea un pic pentru a marca fiecare zi de advent, astfel încât, până la Crăciun, lumânarea va fi scurtă.
  • Imagine intitulată Decorează un pom de Crăciun cu o panglică Pasul 16
    3. Decora un copac. Un pom de Crăciun are originile sale cu regina Victoria și prințul Albert, și nu este doar Crăciunul fără unul. Deci, găsiți câteva melodii festive pentru a juca, apucați niște ornamente, lumini, tinsel și șir împreună unele ghirlande și au o distracție. Sus copacul tău cu o stea și un înger sau o panglică mare.
  • De asemenea, puteți să închideți a coroană pe ușa dvs. și decorați-vă casa sau camera cu veșnicie, cum ar fi fragmente de pin și Holly. Mulți oameni atârnă ghirlande făcute din hârtie sau folie în jurul camerei sau decorează cadre de imagine, mobilier și scări prin draparea lor cu tinsel. Puneți și o vâscoasă, este foarte tradițională în Marea Britanie.
  • Imaginea intitulată are un maraton de film de Crăciun Pasul 4
    4. Se distrează cu copiii. Pentru majoritatea copiilor, Crăciunul este cel mai bun și mai magic timp al anului.
  • Scrie scrisori către părintele Crăciunului și le ard în șemineu, astfel încât fumul ajunge la Părintele Crăciun. Puteți posta scrisorile dvs., dacă doriți, Royal Mail sunt foarte adaptate cu scrisori către părintele Crăciun.
  • Vizitați grotele lui Santa. Găsit în majoritatea magazinelor departamente, o grotă a lui Santa este un loc pentru copii să stea pe Tatăl Crăciun și să-i spună ce vor pentru Crăciun.
  • Urmăriți un clasic de Crăciun împreună. Favorite ca Un carol de Crăciun Muppet, Arthur Crăciun, Omul de zăpadă, sau Elf sunt întotdeauna o alegere bună. Omul care a inventat Crăciunul este un film mai nou, dar va deveni în curând un clasic. Copiii mai mari pot viziona Dragostea de fapt sau Craciunul trecut.
  • Există, de obicei, clasici de Crăciun la televizor în plumb până la Crăciun. Dramele britanice lungi de alergare TV (SOAP OPERAS) vor fi tematice de Crăciun, astfel încât să vă puteți bucura de vizionarea personajelor din Like Ușurință sau Coronation Street Distracție festivă îndurerat sau dramă. În Marea Britanie specialități de Crăciun de la foarte iubiți clasici mai vechi de comedie sunt adesea difuzate. Viata buna Crăciunul special este practic o instituție.
  • Du-te la o piață de Crăciun sau târg. De obicei, acestea au plimbări, patinoar, mancare și standuri prezente și alte activități de participare.
  • Imaginea intitulată Faceți un exercițiu de relaxare pentru a acționa pasul 12
    5. A se vedea un pantomimă sau un spectacol. Una dintre cele mai distractive și mai populare distracții de Crăciun va vedea un pantomimă. Un spectacol distractiv și bogat cu umor, muzică, mențiuni locale și o mulțime de participare a audienței, panourile sunt de obicei bazate pe basme cum ar fi Cinderella și Jack si vrejul de fasole. Majoritatea companiilor de teatru din Marea Britanie funcționează unul, așa că du-te să vezi unul.
  • Dacă Pantos nu este chestia dvs., luați în considerare să vedeți o altă producție de scenă Spargatorul de nuci, sau poate chiar o performanță de sfârșit de vest.
  • Unele teatre pot avea, de asemenea, o aripă de concert de Crăciun.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 14
    6. Du-te în caroling. Mergeți la ușă la ușă care răspândește muzica și Cheer este o mulțime de distracție, pentru tine și publicul tău. Mai multe biserici fac caroling și puteți începe propria dvs. E în regulă dacă nu poți cânta bine - este doar pentru distracție!
  • Imaginea intitulată se distrează cu bunica Pasul 2
    7. Petreceți ceva timp înainte de sărbătorile cu familia și prietenii. Este important să vă conectați cu cei pe care îl țineți. Indiferent dacă luați mama la Spa, având o masă cu prietenii sau trimiterea de cărți de Crăciun și apeluri telefonice către cei departe, reconectarea cu cei dragi este o modalitate foarte bună de a petrece vacanțele.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o perspectivă asupra propriului dvs. viață Pasul 20
    8. A da inapoi. Crăciunul este un sezon de dăruire, la urma urmei. Donați elemente pe care nu le mai folosiți, alimente sau chiar bani la o caritate locală. Voluntar la o bucătărie de supă sau adăpost fără adăpost. Posibilitățile sunt nesfârșite și vă veți simți bine despre dvs., ajutându-vă și comunitatea dvs!
  • Contribuiți la recursul cu cutia de pantofi, unde dați casebox de cadouri celor care nu pot obține altceva pe Crăciun.
  • Partea 2 din 3:
    Sărbătorând în ajunul Crăciunului
    1. Pregătiți cina de Crăciun. Unul dintre cele mai importante momente ale Crăciunului, cina de Crăciun este de obicei mâncată la amiază. Fiecare rețetă variază de la familie la familie, dar în mod normal cina are:
    • Curcan cu garnituri și sosuri, cum ar fi sosul de pâine
    • Cartofi copti
    • Umplutură
    • Porci în pături
    • budinca Yorkshire
    • varza de Bruxelles
  • 2. budinca de Craciun. Adesea desertul de Crăciun, budinca de Crăciun este fabricată din zahăr, trecle, suet, fructe uscate și condimente și este de obicei în vârstă de cel puțin o lună. După cină, budinca este decorată cu Holly și înmuiată în brandy, apoi aprinse pe foc și mâncată.
  • Când se face budinca, este tradițional pentru fiecare membru al familiei să-l amestece și să facă o dorință. Este, de asemenea, tradițional pentru a ascunde o șaisprezece în budincă pentru oaspeți să găsească.Imagine intitulată planul un meniu elegant de cină de Crăciun Pasul 17
  • 3. Bucurați-vă de ceai de Crăciun. Spre seara, familiile britanice vor avea ceai. Ceaiul este frecvent beat alături de minele de miniere, Cârlig de mezeluri, si prajitură de Crăciun (tortul de fructe acoperit în glazură). Yule jurnalele sunt un alt timp popular de ceai. Este important să înțelegeți ceaiul din Marea Britanie este o masă de seară și nu doar o băutură - dacă vă invitați la un ceai de Crăciun, s-ar putea să nu fie nici un ceai care să fie! SHERRY sau băuturile răcoritoare sunt la fel de susceptibile de a fi servite la timpul de ceai.
  • Adăugați o linie de vin mullled în ceaiul adult pentru o răsucire specială!
  • După cina de Crăciun, ceaiul este de obicei mai ușor ca și cum ați fi deja umplute. Imagine intitulată găzduiește o petrecere de Crăciun Pasul 12
  • 4. Au crăciuni de Crăciun. Un adevărat tratat de Crăciun, Crăciunul de Crăciun sunt distractive pentru copii și adulți deopotrivă. Două persoane apucau un capăt al crackerului și trageți din greu până când se rupe cu o clipă! Oricine are jumătatea mai mare câștigă premiul în interiorul crackerului: o mică jucărie, o glumă proastă și o coroană de hârtie. La fel ca și în cazul calendarelor Advent, există acum niște biscuiți destul de clasici pe piață, astfel încât să faceți cumpărături pentru ceva mai luxos dacă doriți.
  • Adesea, oamenii își vor deschide biscuiții înainte de cină, unii trag biscuiți între cursul principal și desertul. Este tradițional în unele familii pentru a vedea cine își poate păstra coroana de hârtie pentru cea mai lungă.
  • Pentru a face corect, ați putea da fiecărei persoane un cracker și lăsați-i să păstreze conținutul crackerului, indiferent dacă primesc jumătate mai mare.
  • Trucul de a obține jumătate mai mare din cracker nu este de a trage. Cealaltă persoană va trage doar la capătul crackerului.
  • Aveți grijă să cumpărați biscuiți de Crăciun, nu puteți cumpăra biscuiți sub vârsta de douăsprezece ani.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 13
    5. Având în vedere că mergeți la un serviciu bisericesc dacă sunteți religios. Mai multe servicii bisericești au mase speciale de miezul nopții în ajunul Crăciunului. În mod normal, masa constă din cântece de coruri și poate o scenă de naștere. Lumanările sunt aprinse și creștinii sărbătoresc nașterea lui Hristos. De asemenea, puteți face o rugăciune cu familia, dacă doriți.
  • Festivalul a nouă lecții și colinde este difuzat de la Kings College, Cambridge în fiecare an. Se joacă pe radioul BBC 4 live și înregistrat în ziua de Crăciun în fiecare an.
  • 6. Pregătește-te pentru vizita de somn și tatăl Crăciun ". Înainte de culcare, lăsați o farfurie cu vin mullled, brandy sau sherry pentru a bea și câteva plăcinte de carne de mâncare, cu un morcov pentru reni. Agățați ciorapi pentru mici cadouri pe poalele patului, pe copac sau de șemineu.
  • Dacă aveți copii mici, ajutați-i să meargă să se culce, așezându-se pe canapea sau pe pat și să citească o poveste clasică de Crăciun, cum ar fi O vizită de la Părintele Crăciun, Stick Man sau Cum grinch a furat Crăciunul. Puteți servi și lapte cald și biscuiți.
  • Utilizați produsele de lavandă sau de muștele, pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă culcați să dormiți.Imagine intitulată Celebrează Pasul 15 de Crăciun
  • Partea 3 din 3:
    Sărbătorirea Zilei de Crăciun
    1. Deschide cadourile. Unul dintre cele mai așteptate activități este de deschidere cadouri de Crăciun. Stați înapoi cu un pahar de Fizz și bucurați-vă.
    • Puneți ciocolată sau alte dulciuri, portocale Satsuma, portocale de ciocolată și alte mici cadouri în ciorapi pentru un tratament dulce.
    • Puneți câteva muzică de Crăciun în fundal.
    • Copiii o pot lua în rândul său și nu se grăbesc, astfel încât au timp să aprecieze pe deplin fiecare cadou.Imaginea intitulată găsi Crăciun cadou că părinții tăi au ascuns pasul 11
  • 2. Participați la un serviciu Biserică de dimineață de Crăciun sau pur și simplu faceți o rugăciune. Oamenii non-religioși pot alege să renunțe la acest pas, totuși.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul de Crăciun 17
    3. Au cină de Crăciun. Ieșiți cea mai bună China și plăcuța plăcută și bucurați-vă de curcanul de friptură și cu toate garniturile. Multe familii britanice au lenjerie de masă festivă care iese doar o dată pe an, sau mâncăruri speciale de servire care sunt doar pentru Crăciun. Chiar dacă știți povestea când aceste favorite de familie au fost achiziționate, întrebați familia pentru poveste în orice fel.
  • Imaginea intitulată câștiga un joc de mere la mere Pasul 4
    4. Joacă un joc de bord sau un joc de cărți. Ieșiți un favorit vechi, cum ar fi monopolul sau urmărirea trivială sau, dacă cineva a primit un joc de bord ca un cadou, încercați-l afară.
  • 5. Urmăriți discursul reginei. O tradiție națională, regina abordează țara cu un mesaj de comunitate, reflectând în același timp evenimentele anului. Este difuzată pe cer, ITN sau BBC.
  • In plus Mesaj alternativ de Crăciun este difuzată pe canalul 4. Mesajul poate fi plin de umor, serios sau inspirat. Vorbitorii trecuți au inclus Jamie Oliver, supraviețuitori ai focului Turnului Grenfell și chiar Marge Simpson
  • Puteți să-l condimente prin jucând cuvântul bingo cu familia ta. Înainte de discursul, faceți o listă de cuvinte sau fraze pe care le preziceți regina va spune, vezi câți dintre ei ai dreptate.
  • 6. Bucurați-vă de timp cu familia. Cea mai importantă parte a sărbătorilor este petrecerea timpului cu familia și prietenii. Adunați-vă cu cei dragi și vizionați un film, faceți serviciul comunitar sau mergeți la o plimbare.
  • Mai multe episoade speciale de Crăciun sunt difuzate în ziua de Crăciun, inclusiv Downtown Abbey, Ușurință, Vino strict Dancing: Crăciun special și fanul favorit, Medic care.
  • sfaturi

    În loc să cumpere pomi de Crăciun live, având în vedere cumpărarea unui artificial. Este mai bine pentru mediul înconjurător și veți economisi bani pe termen lung. De asemenea, nu va face o mizerie pe podea. S-ar putea să puteți închiria un copac viu, acestea sunt un copac live cu rădăcini pe care le închiriați într-un vas mare pe care l-ați păstrat udat. După Crăciunul copacul este înlocuit la sediul companiilor de închiriere până când este dezrădăcinată de Crăciunul următor.
  • Asigurați-vă că vă petreceți ceva timp pentru dvs. în acest sezon. Citiți o carte de către foc, luați o zi spa sau chiar mergeți la o vacanță mică.
  • Include și tradițiile și rețetele de familie. Păstrați-vă viața familială în viață.
  • Avertizări

    Rămâneți în siguranță și responsabili și urmați orice avertisment.
    • Asigurați-vă că atunci când coaceți, includeți sensibilități la alimente, astfel încât oamenii să nu se îmbolnăvească.
    • Fii atent cât de mult bei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar