Cum de a anula rețeaua de mâncare

La suprafață, anularea serviciului de televiziune prin satelit de rețea de mâncare este ușor - veți apela 888-283-2309 (în u.S.) și spuneți-le că doriți. Cu toate acestea, ca practic orice altă companie din industrie, felul de mâncare va merge la mari lungimi pentru a vă asigura că rămâneți un client. Aceasta înseamnă că ați putea fi în măsură să obțineți o afacere mai bună, dar înseamnă, de asemenea, că trebuie să fiți pregătiți pentru un hassle dacă doriți cu adevărat să vă încheiați serviciul. Puteți reduce acest hassle, însă, dacă luați ceva timp pentru a vă pregăti înainte de apel, rămâneți asertiv, dar compus în timpul apelului și urmați îndeaproape instrucțiunile pentru returnarea echipamentului dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea înainte de a face apel
  1. Imagine intitulată Anulează rețeaua de mâncare Pasul 1
1. Figurați dacă sunteți 100% sigur că doriți să anulați. Resturile de reținere a clienților își fac viața în afara incertitudinii și a strigătului apelanților. Ei sunt instruiți să se perfecționeze în orice îndoială că aveți despre anularea serviciului dvs. și utilizați acest lucru ca un cârlig pentru a vă întoarce înapoi. Dacă sunteți absolut sigur că doriți să vă anulați serviciul, intrați în cadrul drept al minții, spunându-vă "voi anula indiferent de ceea ce spun ei."
  • Dacă credeți că doriți să anulați, dar nu sunteți cu totul sigur, este bine, desigur. De fapt, puteți folosi amenințarea de a anula pentru a negocia o afacere mai bună: spuneți doar reparării "Va trebui să anulați deoarece factura mea a ajuns prea mare" și ascultă ce se întâmplă.
  • Imagine intitulată Anulează rețeaua de mâncare Pasul 2
    2. Prindeți informațiile despre contul dvs. și un stilou și hârtie. Găsiți o copie a celei mai recente facturi sau, chiar mai bune, acordul original al clientului. Luați notă specială a numărului dvs. de cont, adresa de serviciu, numărul de contact și data începerii serviciului. Plasați data și ora apelului pe hârtie și fiți gata să luați note în timpul conversației - Începând cu numele fiecărei persoane cu care vorbiți.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 17
    3. Citiți imprimarea fină dacă încercați să ieșiți dintr-o taxă de încetare anticipată. ETF-urile sunt obișnuite pe contractele de doi ani vândute de rețeaua de mâncare și practic toți concurenții lor. Dacă încercați să anulați înainte de sfârșitul contractului dvs., așteptați să plătiți 20 de dolari pe lună rămase (de exemplu, 120 de dolari dacă aveți șase luni de stânga) plus diverse taxe administrative.
  • Puteți ieși teoretic din taxă demonstrând o încălcare a contractului din partea lor - de exemplu, dacă v-ați confruntat cu o întrerupere nerezonabilă sau un serviciu shoddy - dar amprenta fină a contractului pe care ați semnat-o oferă o rețea de mâncare aproape toate avantajele. Citiți-o îndeaproape și fiți persistenți dacă sperați să vă eliminați sau să vă reduceți taxa.
  • Dacă vă apropiați de sfârșitul contractului dvs., este probabil cel mai bine să mutați glonțul și să așteptați până când este vorba de a expira înainte de a anula anularea.
  • Partea 2 din 3:
    Prevalează peste echipa de reținere a clienților
    1. Imagine intitulată Anulează rețeaua de mâncare Pasul 4
    1. Dial 888-283-2309 (SUA) pentru serviciul clienți pentru rețeaua de mâncare. Selectați limba engleză sau spaniolă pentru a continua. Urmați instrucțiunile automate pentru a ajunge la departamentul corect.
    • În teorie, puteți încerca să anulați serviciul dvs. prin trimiterea de e-mail la îngrijire @.COM. Dar este sigur să presupunem că va trebui să faceți munca murdară de anulare prin telefon.
    • Dacă doriți să vă suspendeți temporar serviciul în loc să îl anulați cu totul, sunați la 888-876-7918.
  • Imagine intitulată Anulează rețeaua de mâncare Pasul 5
    2. În mod clar și rapid, spuneți dorința dvs. de a anula. Cereți și scrieți numele persoanei care răspunde la apelul dvs. (și oricine preluați apelul mai târziu). Spune ceva de genul "Bună ziua, John. Aș dori să-mi anulez serviciul de rețea de mâncare. Vă rog să mă ajutați să completați procesul?"
  • Agentul de reținere a clienților va încerca să elaboreze informații suplimentare de la dvs., în căutarea unor pete slabe în rezolvarea dvs. că pot exploata. Ei vor cere lucruri ca "Sunteți interesat să obțineți mai multe canale pentru mai puțini bani?"Și" ce pot face pentru a vă îmbunătăți experiența dvs. de mâncare?"
  • Imagine intitulată Anulează rețeaua de mâncare Pasul 6
    3. Stați la scriptul dvs. până când se rătăcesc. Indiferent de ceea ce întreabă sau spun și indiferent de "supraveghetor" pe care l-au pus pe linie, pur și simplu continuă să repete lucruri precum "mulțumesc, dar am luat deja decizia de a-mi anula serviciul. Te rog ajută-mă să fac acest lucru "și" mulțumesc, dar nimic nu-mi va schimba mintea. Vă rugăm să completați anularea mea."
  • Așteptați ca agentul să fie persistent - câștigând comisioane pentru fiecare anulare pe care le împiedică - dar nu tolerează comportamentul de agresiune sau nepoliticos. Rămân calm, dar cereți să vorbiți cu un supraveghetor. Luați nume și păstrați detaliile experienței dvs. de apel.
  • Partea 3 din 3:
    Etanșarea victoriei prin returnarea echipamentului
    1. Imagine intitulată Anulează rețeaua de mâncare Pasul 7
    1. Confirmați verbal că va fi trimisă caseta de întoarcere a echipamentului. Înainte de a închide apelul dvs. de anulare reușită, clarificați cu repulia respectivă vă va trimite o casetă de recuperare a echipamentului în următoarele câteva zile. Aveți 10 zile de la data anulării pentru a returna orice echipament pe care îl doresc înapoi, deci păstrați un ochi apropiat pentru caseta de recuperare (care arată ca orice cutie de carton tipic) în poștă.
    • Dacă au trecut 5 sau 6 zile și nu ați primit încă o casetă de întoarcere, apelați serviciul clienți și asigurați-vă că va veni în curând. Consultați notele dvs. din apelul dvs. de anulare, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Anulează rețeaua de mâncare Pasul 8
    2. Box-up echipamentul dvs. cu atenție și trimiteți-l înapoi. Caseta de retur are diverse compartimente, materiale de ambalare și instrucțiuni, o etichetă poștală de întoarcere preplătită și o listă de elemente care trebuie returnate. Este mai ușor să se potrivească cu totul în cutie dacă urmați instrucțiunile, dar cel mai important este să obțineți totul acolo într-un mod care să țină totul nedeterminat până când ajunge înapoi la fel de mâncare.
  • Atașați eticheta de returnare la exteriorul casetei și aranjați un pickup de către serviciul de livrare (e.G., UPS) listate pe ea.
  • Asigurați-vă că caseta este preluată în decurs de 10 zile de la data anulare, sau va antena va renunța la taxele de pedeapsă în contul dvs.
  • Imagine intitulată Anulează rețeaua de mâncare Pasul 9
    3. Examinați îndeaproape declarația de cont final. Asigurați-vă că nu există taxe sau penalități surprinzătoare postate în contul dvs. Dacă ați încălcat contractul mai devreme, verificați dacă taxa de terminare se potrivește cu suma declarată din apel. De asemenea, dacă ați trimis echipamentul înapoi la timp și în formă bună, asigurați-vă că nu există taxe întârziate sau de deteriorare adăugate pe.
  • Dacă aveți întrebări sau preocupări, apelați din nou serviciul clienți de rețea de mâncare și cereți calm o explicație satisfăcătoare. Utilizați notele dvs. din apelul (apelurile) anterior, după cum este necesar.
  • sfaturi

    Dacă sunteți dispus să plătiți pentru a evita agravarea apelului pentru a anula serviciul dvs., puteți găsi companii online care vor avea grijă de munca murdară pentru dvs. - cum ar fi https: // TrueBill.COM / Anulați-rețea sau HTTPS: // AnulareWizard.COM / Rețeaua de mâncare.HTML.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar