Cum să eliminați anvelopele

Pilele anvelopelor vechi sunt un pericol de mediu, un pericol pentru sănătate și un pericol de incendiu. Din fericire, există multe modalități de a le elimina legal, în siguranță și destul de ieftin. Dacă aveți doar câteva anvelope vechi pentru a scăpa de (4, de exemplu), le puteți lăsa în locuri precum comercianții cu amănuntul ai anvelopei și centrele de reciclare. Dacă aveți o mulțime de anvelope care necesită eliminare, puteți căuta transportatori care îi vor scoate de pe mâini. În ambele cazuri, prioritizați metodele de eliminare care reciclați anvelopele, sau încercați mâna dvs. la upcycling-le în ceva asemănător unui leagăn copac sau o cutie de nisip!

Pași

Metoda 1 din 3:
Predarea anvelopelor pentru reciclare
  1. Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 1
1. Lăsați vechile anvelope atunci când obțineți cele noi pentru cea mai ușoară soluție. Mulți comercianți cu amănuntul de anvelope construiesc costul de a vă lua anvelopele vechi în prețul de cumpărare și instalare a celor noi. Chiar dacă această taxă de depozitare vă costă 5- $ 20 USD pe anvelopă, este de departe cel mai convenabil mod de a dispune de anvelope vechi.
  • Întrebați distribuitorul ce fac cu anvelopele vechi, și poate chiar ce reciclare folosesc. Dacă ei spun că trimit anvelope vechi la o junchează în loc să le aibă reciclate, să-ți iau vechea anvelope cu tine și să găsească un reciclat de anvelope.
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 2
    2. Aduceți anvelope vechi unui comerciant cu amănuntul, chiar dacă nu cumpărați anvelope noi. Indiferent dacă cumpărați noi anvelope de la ei, mulți comercianți cu amănuntul de anvelope vor accepta anvelopele vechi pentru o mică taxă de 5- $ 20 de dolari pe anvelopă. Apelați cu amănuntul pentru anvelope în zona dvs. și întrebați dacă aceștia iau anvelope vechi, ceea ce fac cu ei și câte vor accepta - pot avea o limită de 4 pe client, de exemplu.
  • Dacă nu trimit anvelope vechi să fie reciclate, găsiți un alt comerciant cu amănuntul care face.
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 3
    3. Scapa de anvelope și alte junk supărătoare la un eveniment greu de reciclat. Evenimentele greu de reciclat au devenit populare în ultimii ani ca o modalitate de a scăpa de lucruri precum televizoarele vechi, aparatele și anvelopele care nu pot fi scoase cu gunoi municipal. Verificați sursele de știri locale, social media și site-urile guvernamentale pentru informații despre când și unde vor apărea evenimente în zona dvs.
  • Nu toate evenimentele Hard-to-Recycle acceptă anvelopele, deci confirmați acest lucru înainte de a încărca vechile anvelope în trunchiul dvs!
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 4
    4. Puneți anvelopele vechi cu celelalte reciclabile la o instalație de reciclare. În majoritatea cazurilor, operațiunile de reciclare vor accepta anvelopele utilizate dacă le aduceți la instalație. Apelați mai întâi pentru a vă asigura că vor lua anvelopele și vor întreba dacă există o limită de anvelope - de exemplu, 4 pe client. Poate fi, de asemenea, o taxă per-anvelopă, așa că întrebați și despre asta.
  • Pentru a găsi facilități de reciclare, utilizați browserul dvs. de căutare preferat, vizitați site-urile web ale grupurilor ecologice sau apelați Departamentul de protecție a mediului al administrației publice locale.
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 5
    5. Luați anvelopele la un procesor de anvelope pentru a garanta reutilizarea acestora. Spre deosebire de facilitățile generale de reciclare, centrele de procesare a anvelopei de specialitate se concentrează în mod specific pe anvelopele de reciclare și utilizând materialele pentru a crea noi produse. De exemplu, s-ar putea să distrugă anvelopele la fața locului pentru a crea mulci de cauciuc pentru utilizare în grădini sau locuri de joacă.
  • Căutați online pentru "Centrul de procesare a reciclării anvelopei" pentru a determina dacă există facilități în zona dvs.
  • Dacă aveți mai multe anvelope decât puteți transporta la facilitate, unele companii vor ridica anvelopele pentru dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Eliminarea numeroaselor anvelope
    1. Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 6
    1. Apelați un Haler de anvelope de fierbere pentru a lua anvelopele vechi de pe proprietatea dvs. Dacă v-ați acumulat o grămadă semnificativă de anvelope vechi, cel mai bun pariu este să aveți un hauler să veniți să le colectați pentru dvs. Căutați "Haulers de anvelope de resturi" în zona dvs. și obțineți răspunsuri la următoarele înainte de a alege una:
    • Întrebați dacă există un număr minim sau maxim de anvelope pe care le vor accepta.
    • Întrebați ce taxează și dacă taxa este per anvelope sau în greutate.
    • Întrebați ce fac cu anvelopele - sunt reciclate sau trimise la o junchează sau deșeuri?
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 7
    2. A lua legatura cu autoritățile guvernamentale privind dumpingul de anvelope ilegale. Din păcate, unii oameni cred că cel mai bun mod de a dispune de vechile anvelope este să le rotească pe un deal împădurit. Dacă găsiți dumpingul de anvelope ilegale pe proprietatea dvs. sau pe proprietatea publică, contactați Departamentul local de protecție a mediului și, eventual, poliția.
  • În mod ideal, agenția guvernamentală va organiza eliminarea și eliminarea corectă a vechilor anvelope.
  • Dacă altcineva (de exemplu, un vecin) este dumping anvelope pe propria proprietate, opțiunile dvs. pot fi limitate pe baza legilor din zona dvs. Contactați departamentul dvs. de protecție a mediului pentru îndrumare.
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 8
    3. Evitați riscurile de a păstra vechile anvelope pe proprietatea dvs. Chiar dacă sunteți permis legal să păstrați anvelopele vechi pe proprietatea dvs., există numeroase motive pentru care nu ar trebui. De exemplu:
  • Apa în picioare se colectează ușor în interiorul anvelopelor vechi, făcând un teren de reproducere ideal pentru țânțari care pot purta o gamă de boli periculoase.
  • Incendiile de anvelope sunt extrem de dificil de stins, iar anvelopele arzătoare eliberează substanțe chimice nocive în aer și lichide care pot contamina apa din apropiere.
  • Anvelopele pot fi ușor reciclate sau reproșate la un cost minim!
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea anvelopelor
    1. Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 9
    1. Faceți un plantator circular pentru flori sau plante comestibile. Acest lucru este la fel de simplu ca devine! Așezați anvelopa la locul selectat în dvs grădină, Apoi umpleți gaura în centru cu mediul preferat de creștere a plantelor (solul, compostul, etc.). Apoi, plantați florile sau comestibilele ca fiind normale și urmăriți-le să crească!
    • Puteți picta exteriorul anvelopei pentru a face ca acesta să se amestece (e.G., pictați-l verde) sau ieșiți (e.G., vopsea roz).
    • Sau, încercați să decorați anvelopa prin împachetarea în coarda veche înainte de al umple.
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 10
    2. Construiți o cutie de nisip circular, de dimensiuni mari. În timp ce un anvelopă standard sau camion va funcționa aici, o veche anvelopă de tractor sau altă anvelopă mare va face o cutie de nisip mai mare. Așezați o foaie de plastic robust, tăiată în forma anvelopei, pe o bucată plată de pământ, apoi puneți anvelopa deasupra lui. Umpleți centrul anvelopei cu nisip de joacă sacrificat de la un comerciant cu amănuntul la domiciliu.
  • Dacă doriți să puneți cutia de nisip pe o punte sau pe patio, tăiați o foaie de 0.5 în (1.3 cm) Placaj în forma circulară a anvelopei, folosind un jigsaw. Apoi, lipiți-o în partea de jos a anvelopei cu adeziv de construcție.
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 11
    3. Creați un pat de câine confortabil dintr-o anvelopă curată. Spălați bine exteriorul și în interiorul anvelopei cu săpun și apă - acest lucru este cel mai bine făcut în aer liber cu un furtun. Odată ce se usucă, puneți-o în fața dorită și umpleți centrul cu perne vechi și pături până când amortizarea este chiar și cu partea superioară a anvelopei.
  • O anvelopă de mașină poate fi suficient de mare pentru un câine mai mic.
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 12
    4. Creați un vertical clasic sau orizontal leagăn de anvelope. Această sumă de summertime este o modalitate excelentă de a reutiliza anvelopele vechi! Curățați bine anvelopa și găuriți mai multe găuri de drenaj în ea. Legați o frânghie robustă pe o ramură puternică de copac, care este o distanță sigură de trunchiul copacului. Apoi efectuați una dintre următoarele:
  • Pentru un strat vertical simplu, hrăniți celălalt capăt al frânghiei prin mijlocul și în jurul anvelopei și legați-l în siguranță.
  • Pentru o leagăn orizontală, atașați 3 șuruburi de ochi sau șuruburi use în perete ale anvelopei, apoi utilizați 3 lungimi de frânghie sau lanț pentru a conecta în siguranță șuruburile la frânghia atașată copacului.
  • Imagine intitulată Aruncați anvelopele Pasul 13
    5. Construi o masă de grădină de la 2 anvelope vechi. Curățați 2 anvelope de dimensiune egală, apoi vopsiți-le dacă doriți - puteți să le pictați aceleași culori sau culori complementare, cum ar fi roșu și albastru. Așezați prima anvelopă pe o bucată de plan de nivel, executați o margine groasă de adeziv de construcție în jurul vârfului și stivați cea de-a doua anvelopă deasupra primului. Tăiați o masă rotundă din lemn, care este puțin mai mare decât anvelopele sau se repune o masă veche sau chiar tabletă de sticlă.
  • Lipiți tabelul în loc cu adeziv de construcție, de asemenea.
  • Dacă nu doriți să lipiți tableta, găurați niște găuri de drenaj în fundul anvelopelor - în acest fel, orice apă de ploaie care se oprește nu va fi colectată în anvelope.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar