Cum să eliminați benzina

Benzina este o parte importantă a vieții de zi cu zi, dar poate reprezenta un pericol grav dacă nu este aruncat în mod corespunzător. Pentru a scăpa în siguranță de gazul vechi, ajungeți la autoritățile dvs. guvernamentale locale pentru sfaturi. S-ar putea să trebuiască să vă îndreptați spre un centru de reciclare, un loc de eliminare a deșeurilor, magazin de piese auto sau chiar Departamentul de pompieri. Când transportați gazul, plasați-l în recipiente sigilate, sigilate. De asemenea, rețineți că, în unele cazuri, este posibil să vă recondiționați gazul pentru utilizare ulterioară în loc să o eliminați.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea unei locații de eliminare
  1. Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 1
1. Contactați autoritatea locală de reciclare. Unele centre de reciclare vor accepta gaze și o vor recondiționa sau vor recicla în siguranță. Oficialii guvernamentali ai orașului ar trebui să vă poată direcționa la locul potrivit de reciclare. Apoi, apelați în avans locația de reciclare pentru a vedea dacă au instrucțiuni particulare pe care trebuie să le urmați.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 2
    2. Luați-l într-un centru de eliminare a deșeurilor periculoase. Acest lucru este ușor diferit de reciclare, deoarece un centru de deșeuri va dispune, de obicei, nu se repoate, benzina dvs. Puteți discuta în continuare cu managementul administrației locale pentru a determina unde este aproape de dvs. un loc de eliminare a deșeurilor. Apelați înainte pentru a afla restricții, ore de funcționare și ceea ce vor accepta.
  • Unele centre de eliminare a deșeurilor periculoase sunt libere numai cetățenilor dintr-o anumită zonă, cu outsideri forțați să plătească o taxă pentru eliminare.
  • În zonele mai puțin populate, eliminarea locală a deșeurilor dvs. pot fi deschise doar ore foarte limitate. Acesta este un alt motiv pentru a apela înainte.
  • Centrele pot avea, de asemenea, o cantitate maximă de gaz, cum ar fi 10 galoane (37.9 l), că vor accepta într-o singură vizită sau de la un individ pe o anumită perioadă de timp.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 3
    3. Plătiți pentru un serviciu de eliminare. Dacă aveți o cantitate mare de benzină pentru a scăpa de sau dacă nu există alte opțiuni în zona dvs., este posibil să fie necesar să plătiți pentru un serviciu de eliminare privată. Găsiți una dintre aceste întreprinderi introducând "eliminarea deșeurilor periculoase private" și locația dvs. într-un motor de căutare. Întrebați despre taxele lor când apelați. De asemenea, trebuie să verificați dacă sunt licențiate de autoritățile locale.
  • Aceste tipuri de servicii pot fi costisitoare, cu toate acestea, acestea sunt mult mai ieftine decât plata unei amenzi pentru dumping periculos.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 4
    4. Participați la un eveniment de colectare a comunității. Pentru a încuraja cetățenii să dispună în mod sigur deșeuri, multe orașe dețin regulat reciclarea și eliminarea evenimentelor de eliminare. De obicei, publică o listă a detaliilor, precum și materialele acceptate, cum ar fi gazele, în avans. Pentru a afla dacă aceasta este o opțiune pentru dvs., ajungeți la administrația dvs. locală.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 5
    5. Adresați-vă departamentului dvs. local de pompieri pentru îndrumare. Multe departamente de incendiu sunt dispuse să dispună de benzina dvs. pentru dvs. sau să sugerați o locație care vă va ajuta să scăpați în siguranță. Departamentele de incendiu pot oferi, de asemenea, sugestii privind depozitarea și transportul în siguranță de benzină veche.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 6
    6. Dați-l la un magazin de automobile de reparații sau piese auto. Multe magazine de automobile sunt dispuse să ia lichide automate utilizate și periculoase. Unii dintre aceștia acceptă numai lichide de petrol sau de transmisie, în timp ce alții sunt dispuși să iau destul de mult, inclusiv gazul. Apelați-vă pentru a vedea ce magazine din zonele dvs. sunt dispuse să vă ajute.
  • Fiți conștienți de faptul că aceste magazine vor dispune, de obicei, de gazul dvs., fără a vă cere să plătiți o taxă sau să faceți o achiziție.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 7
    7. Nu o aruncați în coșul de gunoi, eliminarea sau scurgerea. Este ilegal în majoritatea locurilor de a arunca gazul într-un mod care pune în pericol sănătatea publică. Gazul care intră în scurgerile de furtună, de exemplu, poate contamina sursele de apă utilizate de oameni și faunei sălbatice. Dacă nu aveți timp să aruncați în mod corespunzător gazul, este mai bine să o lăsați pur și simplu la domiciliu (în recipiente sigure) până când sunteți gata să faceți acest lucru.
  • Penalizarea pentru eliminarea ilegală a gazului poate fi abruptă, inclusiv a timpului de închisoare sau a amenzilor hefty.
  • Partea 2 din 3:
    Manipularea benzinei pentru eliminare
    1. Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 8
    1. Transferați gazul la un recipient aprobat. Dacă vă luați gazul undeva undeva pentru eliminare, atunci va trebui să îl transportați într-un container etanș pentru siguranță. Cele mai multe cutii de benzină din plastic sau metalic, în special modelele de 5 galoane, sunt proiectate pentru transportul sigur și rapid de gaz. Puneți-vă gazul vechi în aceste recipiente și sigilați-le strâns înainte de a le mișca.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 9
    2. Setați recipientele într-un coș de bin. Pentru a vă menține recipientele de gaz de la întoarcere în timp ce conduceți, setați-le într-o cadă de plastic mare sau bin. Acest lucru vă va păstra mașina curată și va diminua posibilitatea de a obține orice gaz pe piele, de asemenea. Spălați recipientul cu apă când ați eliminat recipientele.
  • Imaginea intitulată Aruncarea benzinei Pasul 10
    3. Lăsați recipientele în spatele sau turnați cu atenție gazul. Când ajungeți la o instalație de eliminare, ar putea avea nevoie să vă ia recipientele împreună cu gazul. Aceasta înseamnă că veți ieși din costul containerelor, dar veți economisi o posibilă amendă. Sau, ei pot avea un rezervor mare pe care îl puteți vărsa pe benzină, permițându-vă să vă păstrați cutiile.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind vechiul gaz
    1. Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 11
    1. Se toarnă unele într-un pahar pentru a-și verifica calitatea. Obțineți un borcan de sticlă de sticlă sau alt container clar. Utilizați o pâlnie pentru a umple partea de sticlă a drumului cu gazul. Se învârte din sticlă pentru a vedea dacă există un sediment în partea de jos. Uită-te la culoarea gazului pentru a vedea dacă este mai întunecată decât cea normală. De asemenea, observați dacă gazul emite un miros deosebit de fault, putred. Acestea sunt toate semne că gazul este ruinat și nu merită recondiționarea.
    • Este important să aruncați gazul deteriorat, deoarece poate pune în aplicare liniile de combustibil ale unui echipament sau poate provoca alte probleme, chiar dacă diluate.
    • Nu utilizați un geam de băut. Sticla pe care o utilizați trebuie să fie desemnată doar pentru testele de gaze și nimic altceva.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 12
    2. Recondiționați benzina. Plasați o pâlnie cu un filtru de cafea în partea de jos în deschiderea unui container. Se toarnă cu grijă gaura veche în pâlnie. Filtrul va ajuta la capturarea oricăror particule. Apoi, puteți adăuga gazul în echipamente de gazon sau vehiculul dvs. Doar amestecați 1 parte a gazului vechi cu cel puțin 5 părți gaz nou.
  • Dacă nu aveți un filtru de cafea la îndemână, puteți utiliza, de asemenea, 2 bucăți de pânză subțire ca filtru. Doar trageți cârpa peste întreaga pâlnie, împingându-l ușor în centru, apoi se toarnă încet gazul în mijloc.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 13
    3. Umpleți un dispozitiv în aer liber cu acesta. Dacă aveți gaze vechi, dar altfel bun, mergeți mai departe și o recondiționați și puneți-l să lucreze în interiorul unui echipament de gazon. Încă va trage un motor, dar va fi pregătit să obțină o utilizare mai puțin eficientă din acest rezervor mixt de gaz.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 14
    4. Amestecați-l cu gaz proaspăt în mașină. De asemenea, puteți adăuga gazul filtrat (dar nu mixt) direct în rezervorul dvs. folosind un "Jerry Can" (un recipient de gaz cu un sput înclinat). Pentru un rezervor care deține între 9-10 galoane (34.1-37.9 l), puteți adăuga în siguranță o jumătate de galon la un moment dat până când rezervorul arată plin. Pentru un rezervor care deține 11 sau mai multe galoane, puteți adăuga gazul în intervale de ¾ galon până la plin.
  • Puteți spune când rezervorul dvs. este plin, urmărind supapa de siguranță metalică din rezervorul de gaz. Când începeți să vedeți semne de benzină la supapă, atunci este timpul să vă opriți.
  • Imagine intitulată Aruncarea benzinei Pasul 15
    5. Se toarnă într-un aditiv de combustibil. S-ar putea, de asemenea, doriți să adăugați un aditiv de combustibil în rezervorul dvs. sau în containerul vechi de gaz. Aditivul poate ajuta la descompunerea unor compuși periculoși găsiți în vechiul gaz. Asigurați-vă că ați verificat cu manualul proprietarului sau să discutați cu un mecanic înainte de a face acest lucru, deoarece nu este o idee bună pentru toate tipurile de motoare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Evitați depozitarea echipamentelor de gazon sau a mașinilor cu gaz în rezervor pentru perioade lungi de timp. În schimb, dacă știți că nu veți folosi vehiculul sau echipamentul pentru o vreme, utilizați aproape toate gazul în sus sau Sifon din rezervor.

    Avertizări

    Apelați controlul otrăvitorului dacă ingerați accidental orice cantitate de benzină. Dacă aveți gaz în ochii sau pielea, clătiți-l cu apă. Solicitați asistență medicală după clătire dacă zona apare iritată sau roșie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar