Cum de a șterge cablul

Vizionarea televiziunii prin cablu poate fi o modalitate distractivă de relaxare și o modalitate excelentă de a ține pasul cu emisiunile dvs. preferate - cu toate acestea, facturile de cablu pot fi destul de scumpe, iar programele pot fi uneori consumatoare de timp sau distragând de la viața de zi cu zi. Dacă doriți să vă ștergeți serviciile de cablu, va trebui să contactați furnizorul de cablu pentru a anula factura și a returna echipamentul. În acel moment, vă puteți înscrie în diferite servicii de streaming online conectate la dispozitivele de streaming și urmăriți programele de televiziune în acest fel. Sau puteți încerca să înlocuiți timpul de televiziune cu ceva asemănător exercițiului, ridicând un nou hobby sau investiți mai mult timp în prieteniile dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Aduceți-vă de serviciile dvs. actuale de televiziune prin cablu
  1. Imagine intitulată Cablul Ditch Etapa 1
1. Contactați furnizorul de cablu. Dacă ați decis că doriți să renunțați la cablu TV la casa dvs., veți avea nevoie mai întâi să contactați furnizorul de cabluri. Lăsați-i să știe când serviciile dvs. trebuie să fie oprite și să le întrebați ce este procedura pentru anularea.
  • Probabil că ați semnat un contract pentru o anumită perioadă de timp când ați început inițial serviciile de cablu. Asigurați-vă că întrebați dacă există o taxă de anulare. Este posibil să trebuiască să faceți o matematică rapidă pentru a determina dacă are mai mult sens să plătiți taxa de anulare sau să păstrați cablul până la sfârșitul contractului.
  • De exemplu, dacă taxa de anulare este de 250 USD, iar taxa dvs. de serviciu lunar este de 80 USD pe lună, cu doar două luni rămase în contractul dvs., vă va costa mai puțini bani pentru a păstra serviciile de cablu pentru încă două luni (160 $) decât Anulare (250 USD).
  • Unii furnizori de cablu pot încerca să vă convingă să rămână oferindu-vă oferte sau stimulente temporare. Luați în considerare dacă un preț mai ieftin vă va schimba mintea cu privire la eliminarea cablului sau nu.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Etapa 2
    2. Păstrați serviciul dvs. de internet. Dacă intenționați să înlocuiți serviciul de televiziune prin cablu cu un anumit dispozitiv de streaming, va trebui să vă asigurați că vă mențineți serviciul de internet. Este posibil ca serviciile dvs. de internet și prin cablu să fie grupate împreună pe aceeași factură. Asigurați-vă că anulați doar cablul, dar păstrați internetul.
  • Verificați cu furnizorul dvs. de cablu despre exact ce produse doriți să anulați înainte de a deconecta serviciul.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Etapa 3
    3. Returnați toate echipamentele de cablu. Ești cel mai probabil un echipament care aparține companiei de cablu - diverse casete de cablu - că va trebui să vă întoarceți. Când apelați pentru a anula serviciile, întrebați agentul de îngrijire a clienților ce trebuie să faceți despre echipamentul de cablu pe care îl aveți. Urmați instrucțiunile pentru returnarea echipamentului. De obicei, puteți să-l dezactivați la biroul de cablu sau să-l trimiteți înapoi la ele cu o etichetă de expediere preplătită.
  • Dacă nu returnați acest echipament, compania de cablu vă poate lipi cu o factură hefty pentru a acoperi prețul cutiilor.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Etapa 4
    4. Plătiți factura finală. Asigurați-vă că urmăriți poșta pentru factura dvs. finală de cablu. Ar trebui să vină o lună sau două după ce ați anulat serviciile dvs. Citiți cu atenție factura pentru a vă asigura că nu vă încarcă din greșeală pentru echipamentul pe care l-ați returnat deja.
  • Dacă nu plătiți factura dvs. finală, compania de cablu poate să o trimită unei agenții de colectare, care ar putea afecta negativ scorul dvs. de credit.
  • Dacă factura dvs. finală conține articole despre care aveți întrebări, asigurați-vă că contactați Departamentul de servicii pentru clienți al companiei dvs. de cablu. Acest lucru ar putea include taxe și taxe de echipament, taxe de anulare pe care nu le-ați informat sau chiar plătește taxe pentru taxele dvs. lunare de serviciu dacă ați fost anulate în mijlocul unui ciclu de facturare.
  • Partea 2 din 3:
    Vizionarea televiziunii fără cablu
    1. Imagine intitulată Cablul Ditch Pasul 5
    1. Achiziționați un dispozitiv de streaming. Dacă doriți să vizionați programe de televiziune la televizor, fără a plăti pentru cablu, va trebui să achiziționați un dispozitiv de streaming care vă conectează televizorul la Internet (fie fără fir prin WiFi, fie prin conectarea unui cablu cu fir tare). Aceste dispozitive vă permit să accesați conținutul de streaming și să îl urmăriți la televizor.
    • Unele dintre cele mai populare dispozitive de streaming includ Roku, Google Chromecast, Amazon Fire TV și Apple TV.
    • Multe televizoare inteligente vin pre-programate sau au capacitatea de descărcare, aplicațiile streaming direct la televizor. În acest caz, nu veți avea nevoie de un dispozitiv de streaming suplimentar.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Etapa 6
    2. Utilizați consola dvs. de joc pentru a vă desfășura conținutul. Dacă aveți deja un dispozitiv de joc, verificați dacă are capacitatea de a transmite conținutul online (în plus față de jocuri). Dacă nu aveți o consolă de jocuri, luați în considerare achiziționarea unuia pentru utilizarea multifuncțională a streamingului și a jocurilor.
  • Cele două cele mai populare console de jocuri care oferă capabilități de streaming sunt Sony PlayStation 4 și Xbox-ul Microsoft.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Etapa 7
    3. Înscrieți-vă în serviciile de streaming online. Odată ce aveți dispozitivul de streaming, trebuie să obțineți anumite servicii de streaming. Cele mai multe dintre aceste servicii percep o taxă lunară sau anuală (de obicei încă mai ieftină decât factura TV prin cablu), dar există și câteva servicii gratuite disponibile.
  • Unele dintre cele mai populare servicii de streaming includ Netflix, Hulu, Amazon Prime video și HBO acum. Acestea sunt servicii de abonament pe care trebuie să le plătiți pentru fiecare lună.
  • Unele servicii populare gratuite de streaming includ Vevo, Crackle și Twitch.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Pasul 8
    4. Găsiți programe online. Există destule opțiuni pentru găsirea conținutului online prin diverse site-uri sau aplicații. YouTube este un loc minunat pentru a găsi multe dintre emisiunile TV preferate online. Ele pot fi împărțite în segmente, dar le puteți accesa în continuare online gratuit.
  • În plus, multe rețele de cablu oferă episoade ale programelor lor pe site-urile lor oficiale.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Etapa 9
    5. Utilizați antena de televiziune. Cele mai multe programe analogice de televiziune a fost întreruptă la septembrie 2015 (în u.S.), dar unele programe au primit permisiunea specială din partea FCC pentru a continua transmiterea. Conectați televizorul la o antenă analogică și răsuciți canalele pentru a vedea dacă puteți accesa orice programare.
  • Există mai multe soiuri de antene analogice și poate fi benefică să investească într-una mai avansată, deoarece programele analogice sunt difuzate prin intermediul aeropoalelor. O antenă mai puternică va avea o gamă mai largă.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea alternativelor la vizionarea TV
    1. Imagine intitulată Cablul Ditch Pasul 10
    1. Înlocuiți televiziunea cu lectură. Televiziunea poate distrage adesea oamenii de la dedicarea timpului la citirea cărților, în ciuda faptului că lectura se simte de obicei mai productivă și mai satisfăcătoare decât vizionarea TV. Alegeți câteva cărți pe care ați vrut să le citiți sau să găsiți câteva cărți nou eliberate și să începeți să citiți puțin în fiecare zi. Dedicați o parte din momentul în care ați petrecut vizionarea televiziunii la citire.
    • Încercați să verificați cărți din bibliotecă. Sau obțineți un dispozitiv Kindle care poate stoca un număr mare de cărți în memoria sa internă.
    • Citirea este de fapt bună pentru dvs. - crește conectivitatea creierului și abilitățile de memorie. Dar vizionarea televiziunii sa dovedit a reduce abilitățile de raționament verbal.
  • Imagine cu titlu Titch Cablu Pasul 11
    2. Du-te afara. Dacă doriți să ștergeți cablul, încercați să schimbați focalizarea timpului liber la mai multe activități în aer liber. Acest lucru vă va scoate din casă, departe de televizor și vă va ajuta să pierdeți mai puțin programele de cablu. Dacă stați în jurul casei ca în mod normal, în timp ce vizionați televizorul, veți simți absența ei mult mai distinctă.
  • Încercați să vă luați câinele pentru o plimbare sau să călătoriți cu bicicleta la casa unui prieten. Luați în considerare jocul cu copiii dvs. într-un parc din apropiere sau conduceți la plajă pentru a petrece o zi la soare.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Pasul 12
    3. Bucurați-vă de mai multe angajamente sociale. În loc să vizionați programe de televiziune la domiciliu, încercați mai des prietenilor și familiei dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a umple timpul pe care l-ați cheltuit pentru a viziona televiziunea.
  • Invitați prietenii dvs. la cină sau faceți o vacanță de weekend la familie. Cumpărați bilete de concert pentru o noapte cu cei mai buni prieteni sau aveți o noapte de joc cu vecinii dvs.
  • Imagine intitulată Cablul Ditch Etapa 13
    4. Aflați o nouă abilitate. Cu toate aceste timpuri suplimentare pe mâini, ați putea investi unele în învățarea unei noi abilități sau a unui hobby. Aceste tipuri de lucruri vă vor îmbogăți viața și vă vor face să pierdeți televizorul mai puțin.
  • Luați o clasă de pictură sau învățați cum să jucați un instrument. Începeți jogging-ul sau alăturați-vă unei echipe de sport de grup.
  • 5. Porniți propriul blog. Timpul pe care îl salvați prin nu vizionați TV poate fi acum investit în pornirea propriului blog. Un blog de succes și profitabil vă poate stabili libertatea financiară
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar