Cum să eliminați un aparat de aer condiționat

Instalarea și scoaterea unității de aer condiționat (A / C) este suficient de dificilă - deci ce faceți atunci când trebuie să scăpați de lucru? Din cauza agentului frigorific ecologic din interior, este ilegal aproape pretutindeni pentru a arunca pur și simplu o unitate A / C. În schimb, în ​​multe cazuri, depinde de dvs. să găsiți un reciclat local care acceptă A / CS. În funcție de locul în care locuiți, este posibil să fiți eligibil pentru asistență din partea administrației dvs. locale sau a furnizorului de utilități sau este posibil să plătiți pentru un Haler Junk. Indiferent ce faceți, nu aruncați ilegal de A / C!

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unui reciclare locală
  1. Imagine intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 1
1. Navigați la un site de eco-reciclare care servește zona dvs. În America de Nord, de exemplu, site-ul Pământ911 oferă instrumente de căutare pentru găsirea reciclărilor ecologici în zona dvs. În funcție de locul în care locuiți, pot exista mai multe opțiuni de site-uri web disponibile pentru dvs.
  • Puteți naviga direct la pagina de căutare Pamană911 la HTTPS: // Căutare.Pământ911.COM /?UTM_SOURCE = Earth911-Header & UTM_MEDIUM = Top-Navigation-Menu & UTM_CAMPAIGN = TOP-NAV-Recycle-căutare-buton.
  • Alternativ, puteți efectua o căutare Pământ 911 la telefon la 1-800-Cleanup.
  • Imaginea intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 2
    2. Faceți o căutare pe web pentru reciclarea A / C și a utiliza o zonă largă de căutare. Dacă este dată opțiunea, căutați în mod specific pentru reciclatorii A / C, deoarece nu toți reciclatorii sunt licențiați sau echipați pentru a gestiona agentul frigorific din unitățile A / C. De asemenea, dacă puteți căuta într-o distanță setată a locației dvs. curente - de exemplu, în termen de 10 sau 25 MI (16 sau 40 km) din codul dvs. poștal american - poate fi necesar să distribuiți o rețea largă pentru a găsi recickcle eligibile.
  • Dacă locuiți într-o zonă metropolitană majoră, șansele dvs. de a găsi recickcle eligibile din apropiere se vor îmbunătăți probabil. În caz contrar, este posibil să trebuiască să fiți dispuși să călătoriți, probabil, 50 de km (80 km) sau mai mult.
  • Imagine intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 3
    3. Contactați reciclatorii listați și alegeți cea mai bună opțiune. Odată ce identificați câteva opțiuni posibile, contactați-i direct pentru a vă asigura că sunt capabili și dispuși să accepte unitățile A / C. De asemenea, puteți obține informații despre orele și orice costuri sau plăți asociate cu drop-off-ul dvs.
  • În unele cazuri, reciclatorul vă poate plăti pentru materialele valoroase care alcătuiesc unitatea A / C, în special tubul de cupru și agentul frigorific. Alternativ, este posibil să fie necesar să plătiți o taxă pentru a fi reciclată unitatea. Totul depinde de piața în care locuiți și orice subvenții sau impozite care pot fi percepute.
  • Imagine intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 4
    4. Încărcați A / C și livrați-l la reciclare. În timp ce unii reciclatori pot face pick-up-uri pentru o taxă, este de obicei de până la tine pentru a vă lua unitatea A / C la reciclare. Fereastra A / CS poate cântări cu ușurință de 50 lb (23 kg) sau mai mult, deci ridicați și mutați Unitatea cu atenție și obțineți ajutor dacă este posibil.
  • Păstrați unitatea în poziție verticală în timp ce ridicați, purtați și transportați-o. În caz contrar, unitatea poate scurge lichidul de răcire, lubrifianți sau alte fluide.
  • Metoda 2 din 3:
    Încercarea opțiunilor guvernamentale, de utilitate și de vânzare cu amănuntul
    1. Imagine intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 5
    1. Contactați furnizorul dvs. de salubritate locală pentru a vedea dacă se ocupă de A / CS. În unele orașe, furnizorul de salubritate locală poate prelua unitățile A / C dacă îl contactați în prealabil. Dacă da, probabil că vi se cere să plasați unitatea pe bordură (sau locația tipică de preluare a coșului de gunoi) în ziua convenită. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să aplicați o etichetă specială la unitate.
    • În New York City, de exemplu, puteți solicita acest serviciu prin intermediul formularului online pe site-ul Departamentului de Sanitation.
    • Dacă nu trebuie să lipiți o etichetă specială pe A / C, este posibil să doriți să adăugați o notă "nu funcționează" la unitate, astfel încât nimeni altcineva o bucură de acasă în așteptarea obținerii unui "gratuit" A / C.
  • Imagine intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 6
    2. Adresați-vă companiei dvs. de utilități dacă oferă rabaturi și / sau pickup-uri. În multe cazuri, furnizorii de utilități locale oferă rabaturi atunci când treceți la mai multe aparate eficiente din punct de vedere energetic. În plus față de o reducere, compania de utilități poate fi dispusă să ridice gratuit aparatul gratuit, deși acest lucru este mai probabil ca un frigider decât o unitate de fereastră A / C.
  • Apelați furnizorul dvs. local de utilități sau vizitați site-ul său web. Dacă oferă rabaturi și / sau pickups, probabil că va trebui să completați un formular online și să furnizați dovada că ați achiziționat o unitate de înlocuire eficientă din punct de vedere energetic.
  • Imagine intitulată Aruncați un aer condiționat Pasul 7
    3. Apelați cu amănuntul cu amănuntul și întrebați dacă reciclează vechiul A / CS. Unele distribuitori cu amănuntul - în special cele mari - pot accepta vechi A / CS pentru reciclare. Acest lucru poate fi cazul chiar dacă nu cumpărați un nou A / C de la comerciantul cu amănuntul.
  • Probabil că veți fi responsabili pentru furnizarea unității A / C, mai ales dacă nu cumpărați unul de la comerciantul cu amănuntul.
  • Imagine intitulată Aruncați un aer condiționat Pasul 8
    4. Vedeți dacă puteți obține un pickup vechi A / C cu livrare nouă A / C. Dacă cumpărați un nou A / C de la un comerciant cu amănuntul și oferă servicii de livrare, întrebați dacă echipajul de livrare vă poate lua vechiul A / C pentru reciclare. Aceasta este o practică mai frecventă, cu aparate mai mari, cum ar fi frigidere, șaibe și uscătoare, dar merită să vă întrebați în ceea ce privește o fereastră veche A / C.
  • Apelați distribuitorul înainte de data livrării, mai degrabă decât să așteptați să întrebați direct echipajul de livrare.
  • Metoda 3 din 3:
    Vânzarea, donarea sau Junking A / C
    1. Imagine intitulată Aruncați un aer condiționat Pasul 9
    1. Vindem sau donați un vechi A / C care funcționează încă. Spuneți, de exemplu, că vechea fereastră A / C funcționează încă, dar doriți să faceți upgrade la un model mai eficient. În acest caz, ar putea exista în continuare o piață pentru A / C funcțional. Încercați să vindeți unitatea pe unul sau mai multe site-uri de vânzător online în care aveți încredere. Alternativ, donați A / C la o organizație caritabilă care, la rândul său, va vinde sau dona.
    • Când vânzați aparate sau altele Articole mari, Ești mai bine folosind un site de vânzător care te conectează cu cumpărătorii locali. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transportul unei ferestre grele A / C.
  • Imagine intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 10
    2. Plătiți pentru un haler privat de junk care face reciclarea A / C. Multe boabe junk vor lua unități care conțin agenți frigorifici, cum ar fi A / CS-pentru un preț. În funcție de locul în care locuiți, poate costa în intervalul de 200 de dolari USD pentru a avea o unitate A / C trasă departe pentru reciclare.
  • S-ar putea să obțineți o afacere mai bună dacă aranjați că Hauler să ia și multe alte junk.
  • Imagine intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 11
    3. Gândiți-vă de două ori înainte de a vă pune A / C pentru scrappers. Dacă rezidenții și-au pus gunoiul pe bordură pentru preluarea în care locuiți, există o șansă decentă că există oameni în camioanele de preluare care conduc în căutarea unor materiale valoroase de resturi. Deoarece atât agentul frigorific, cât și cuprul în unitățile A / C au valoare, "scrappers" pot fi dornici să vă adunați A / C dacă o puneți afară. Cu toate acestea, există negative cheie la această strategie:
  • Nimeni nu ți-ar putea ridica A / C și s-ar putea să te duci să tragi A / C înapoi la casa ta. Chiar mai rău, puteți fi citat sau amendat pentru a pune un element care nu este legal pentru pickupul de gunoi.
  • Nu aveți nicio idee dacă persoana care preia A / C va recicla corect. Când reciclate necorespunzător, agenții frigorifici A / C sunt deosebit de răi pentru mediu.
  • Imagine intitulată Aruncați un aparat de aer condiționat Pasul 12
    4. Nu trageți ilegal vechiul A / C. Printr-o estimare, efectul de seră al agentului frigorific scurs dintr-o singură unitate A / C este echivalentă cu o călătorie de 3.000 mi (4,800 km). Nu încercați să vă furiți A / C cu gunoiul de uz casnic, și cu siguranță nu-l dați pe un deal sau în pădure!
  • Este posibil să fiți blocați fără o opțiune gratuită sau ieftină pentru a scăpa de vechea unitate A / C. Acceptați că aveți responsabilitatea de a vă asigura că este aruncată în mod corespunzător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar