Cum se aplică benzi albe 3d 3d

În loc să mergeți la un dentist pentru un tratament costisitor de albire, transformați-vă zâmbetul acasă. Crest benzi albe 3D sunt ușor de utilizat pentru a îndepărta îngălbenirea de la sucuri și alte lucruri. Înainte de a le scoate din cutie, învățați cum să profitați la maximum de ele. Purtați benzile pentru o perioadă scurtă de timp în fiecare zi până când observați o schimbare. Cu utilizare repetată, vă puteți bucura de dinți care arată luminos și curat.

Pași

Partea 1 din 3:
Punerea pe benzi
  1. Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 1
1. Așteptați 30 de minute după periajul dinții dvs. pentru a aplica benzi de albire. Orice placă și bacterii de pe dinți sunt în calea tratamentului de albire, cu siguranță curățați-vă dinții dacă sunt murdari. În caz contrar, nu aveți nevoie să vă spălați dinții deloc. Fluorul în cea mai mare pastă de dinți este, de asemenea, o problemă și ar putea irita gingiile atunci când este combinată cu peroxidul de hidrogen în benzile albe.
  • Dacă trebuie absolut să vă spălați dinții, încercați să utilizați o pastă de dinți fără fluor. Este mai puțin probabil să blocheze peroxidul de hidrogen să ajungă la dinți. De asemenea, utilizați o periuță de dinți nouă pentru a evita răspândirea plăcii.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 2
    2. Floss departe ceva blocat în dinți. Ceva prins în dinți va ajunge să blocheze peroxidul de hidrogen, fie că placa sa sau o bucată de mâncare pierdută. Deoarece obținerea unui rezultat dezamăgitor nu este distractiv, faceți timp pentru a atașa bine. Funcționează cel mai bine când se face după fiecare dată când vă periați. Puteți să o faceți chiar înainte de a adăuga fâșiile albe pentru a vă asigura că dinții sunt drăguți și curați.
  • REACH între fiecare din dinți cu ață și o alternativă. Faceți mai multe treceri, periajul atașat împotriva dinților pentru a elimina alimentele și placa. Clătiți gura cu un pahar de apă pentru a termina.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 3
    3. Scoateți benzile din căptușeala din plastic din cutie. Fâșii de albire vin în perechi, o apiece de bandă pentru seturile superioare și inferioare ale dinților. Fiecare pereche este blocată la o bucată de plastic. După ce trageți fâșiile din cutie, îndepărtați-i departe de plastic. Cel mai bine este să așteptați și să le puneți pe unul câte unul la un moment dat.
  • Fiecare pereche constă dintr-o bandă mai lungă și mai scurtă. Stripul mai lung este pentru dinții superiori și cel mai scurt este pentru dinți inferiori. Este ușor să le spui, doar prin privirea la ei.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 4
    4. Puneți partea de gel a benzii de pe dinți. Benzile sunt cam ca bandaids și au un spate lipicios. Partea lipicioasă este cea blocată la căptușelii din plastic, așa că nu-l ridicați până când sunteți gata să puneți banda în gură. Asigurați-vă că partea aceasta este cea care intră mai întâi în gură.
  • Începeți cu oricare dintre benzi, ținând cont de care merge unde merge. Este de obicei mai ușor să începeți cu cea mai mică, dar nu contează atâta timp cât le puneți în locul potrivit.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 5
    5. Aliniați banda cu marginea liniei de gingie. Țineți-vă pe capetele benzii pe măsură ce vă mutați peste dinți. Centrați banda dintre dinții din față, setul de 4 mari chiar în mijlocul gurii. Mutați și banda până la guma ta, de asemenea. Când este în locul potrivit, marginea benzii va fi chiar împotriva gingiei tale.
  • Dacă aveți probleme de poziționare a problemelor, încercați să le pliați în jumătate înainte de a le scoate din linerul de plastic. Acest lucru creează o creastă pe care o poziționați între dinții din față. Este un mic truc pentru a vă ajuta să urmăriți punctul central al benzii.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 6
    6. Apăsați pe bandă și îndoiți-l împotriva dinților rămași. Puneți presiune pe bandă pentru a le lipi în poziție, apoi utilizați unghiile pentru a le apăsați plat. Începeți cu dinții din față și lucrați până la spate. Stripul de albire va rămâne în continuare deasupra dinților, așa că aveți grijă de ea prin plierea cu atenție înapoi în gură. Înfășurați-l peste dinți și apăsați-o din nou pentru a le lipi în poziție.
  • Când utilizați o bandă de albire, apăsați-l la fel de strâns pe cât puteți împotriva dinților. În acest fel, substanțele chimice rămân pe dinți în loc să scurgă în gură.
  • Dacă aveți probleme la obținerea benzilor de a rămâne, dați dinții cu o cârpă curată sau un prosop de hârtie pentru a elimina umiditatea. Gelul de pe benzi este foarte lipicios, astfel încât problemele de aderență nu sunt prea comune, dar există o șansă ca saliva să ajungă în cale.
  • Partea 2 din 3:
    Purtând benzi albe
    1. Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 7
    1. Lăsați benzi albe pe dinți timp de 30 de minute. După ce reușești să faci benzi în gură, nu trebuie să faci altceva decât să aștepți. Nu ar trebui să mănânci sau să bei ceva, cu excepția apei în timp ce așteptați. Care ar distruge procesul de albire. Stați înapoi, relaxați-vă sau mergeți la restul rutinei zilnice până când este timpul să vă îndepărtați de benzi.
    • Nu există restricții privind mâncarea și băutura după ce luați fâșiile albe. Atâta timp cât nu o faci în timp ce purtați benzile, nu vă împiedică dinții să vă îmbogățească.
    • Rețineți că creasta face și mai multe tipuri diferite de benzi albe 3D. Cele de la 1 oră expresează, de exemplu, sunt menite să rămână în gură pentru o oră întreagă. Verificați instrucțiunile din casetă pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 8
    2. Aplicați benzi de până la două ori pe zi pentru albirea mai rapidă. Benzi albe sunt destinate a fi folosite în fiecare zi. În general, nu este nevoie să utilizați mai mult decât o singură pereche pe zi, dar dacă doriți. După îndepărtarea primului set de benzi, puneți pe a doua pereche. Așteptați cu 30 de minute înainte de a le elimina.
  • Verificați recomandările Crest pe caseta pentru instrucțiuni despre cât de frecvent puteți utiliza benzile. Dacă nu sunteți sigur, o dată pe zi este o mulțime.
  • Utilizarea mai multor benzi pe zi ar putea crește sensibilitatea dinților. Înseamnă că nu te bucuri de acea sodă rece sau cafea fierbinte fără un mic memento de durere. Nu încercați să utilizați mai mult de 2 seturi de benzi pe zi.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 9
    3. Purtați benzi noi pentru până la 20 de zile pentru a termina albirea dinților. Aruncați perechea veche de benzi după ce le scoateți din gură. Ei nu au nici un peroxid de hidrogen lăsat la albirea dinților, așa că puneți pe alții noi de fiecare dată. Veți observa cel mai probabil dinții să devină mai albi în aproximativ 3 zile. Continuați să mergeți până la 20 de zile pentru a obține beneficiul complet al unui zâmbet mai alb.
  • Timpul de utilizare recomandat poate varia de la produs la produs, deci asigurați-vă că verificați instrucțiunile lui Crest. Tipul expres de 1 oră de benzi 3D, de exemplu, funcționează puțin mai rapid și trebuie doar să fie purtat timp de 7 zile.
  • Partea 3 din 3:
    Eliminarea și reapilarea benzilor
    1. Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 10
    1. Coaceți fâșiile folosite, ridicându-le cu degetul. Găsiți marginea fiecărei benzi între linia de gingie și dinți. Marginile sunt ușor de găsit dacă acționați ca și cum ați răsturnat ceva de pe dinți cu unghiul. Odată ce ați găsit marginea, alegeți-l pentru a ridica dinții. Restul benzii va urma.
    • Benzile sunt într-adevăr ca niște dinți bandide. Ei nu se despart, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că părăsiți bucățile în urmă. Cea mai bună parte este că, spre deosebire de Bandaids, ei nu rănesc deloc!
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 11
    2. Clătiți sau periați dinții pentru a elimina lipirea din benzile îndepărtate. Benzile părăsesc niște goo lipicioase, dar acesta este un preț mic de plătit pentru un zâmbet bun. Este gelul care păstrează benzile în poziție. Dacă preferați să vă împrospătați puțin, periați-vă dinții așa cum ați fi în mod normal. În caz contrar, Swish și scuipă apă până când dinții se simt curați.
  • O altă opțiune este să ștergeți gelul de pe dinți folosind o cârpă sau țesut. De asemenea, puteți lăsa gelul se dizolvă în mod natural. Este inofensiv, dar vă simțiți puțin inconfortabil lăsând-o acolo mai mult decât trebuie să aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzilor albe 3D Pasul 12
    3. Reaplicați tratamentul atunci când acesta poartă în aproximativ un an. Din păcate, tratamentele de albire nu sunt permanente. Dacă doriți ca dinții să rămână alb, va trebui să treceți din nou prin proces. Deși albirea din aceste benzi tinde să dureze aproximativ 1 an, care depinde și de ceea ce mâncați și beți. Puteți vedea dinții galbeni mai devreme decât asta.
  • Cafeaua, ceaiul, vinul roșu și sucurile întunecate sunt destul de eficiente la colorarea dinților. Dacă beți adesea acel fel de lucruri, este posibil să aveți nevoie să utilizați mai multe benzi albe înainte de anul. Fumatul, de asemenea, pete dinților prematur.
  • sfaturi

    Deși benzile albe 3D sunt sigure pentru utilizarea generală, stați legătura cu medicul dentist pentru a afla ce recomandă și urmăriți sănătatea orală.
  • Pentru cel mai alb zâmbet posibil, verificați data de expirare înainte de a utiliza benzi. Benzi care sunt depășite nu sunt la fel de eficiente ca cele mai noi.
  • Verificați întotdeauna recomandările Crest pentru instrucțiuni mai specifice. Ele fac mai multe tipuri diferite de benzi albe 3D, astfel încât pașii exacți ar putea varia ușor.
  • Benzi albe lucrează pe dinții naturali, dar nu pe orice fel de muncă dentară. Care include umpluturi, capace și dinți falsi.
  • Spumarea se întâmplă atunci când saliva dvs. reacționează la peroxidul de hidrogen. Este normal și nu dăunător, așa că ștergeți spuma și scuipa excesul de saliva.
  • Un pic de peroxid de hidrogen nu vă va răni dacă îl înghițiți. Atâta timp cât nu mâncați benzi de albire, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic în gură.
  • Avertizări

    Utilizarea excesivă a benzilor albe poate deteriora dinții și gingiile. Urmați întotdeauna instrucțiunile de pe casetă pentru a evita amplasarea gingiilor și dinții sensibili.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Benzi de albire
    • Periuta de dinti
    • Pastă de dinţi
    • Floss
    • Apă
    • Sticlă
    • Prosoape de hârtie (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar