Cum se aplică ulei de migdale la păr

Uleiul de migdale conține toate tipurile de ingrediente sănătoase pentru păr ca acizii grași omega-3, fosfolipide, vitamina E și magneziu. Folosind uleiul de migdale hrănește și vă întărește părul și este optim pentru tratarea căderea părului și părul deteriorat. Câteva picături merg un drum lung pentru a adăuga Silkiness și de a străluci și hrăniți scalpul. Utilizați mărcile cu ulei de migdale pur conțin doar un procent mic de ulei de migdale și o mare parte de parafine petroliere.

Pași

Metoda 1 din 2:
A face un tratament extins
  1. Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul părului 1
1. Clătiți-vă părul și pieptați-l afară. Uleiul de migdale absoarbe cel mai ușor în părul umed. Clătiți-vă părul cu apă caldă pentru a vă ajuta să înmoaie legăturile părului. Utilizați un pieptene pentru a peria tangurile înainte de a aplica tratamentul de condiționare a uleiului de migdale.
  • Imagine intitulată Utilizați uleiul de nucă de cocos Pasul 9
    2. Se încălzește uleiul de migdale. Puneți un castron mic de ulei de migdale în cuptorul cu microunde și încălziți-l în trepte de 10 secunde până când este cald, dar nu prea fierbinte. Vrei să fie cald la atingere, astfel încât căldura să deschidă cuticulele exterioare ale părului tău. Acest lucru va face mai ușor pentru umiditate să pătrundă în firele voastre.
  • Asigurați-vă că testați căldura uleiului ținând partea din spate a mâinii cu un centimetru sau cam departe de ulei, astfel încât să nu vă ardeți.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la pasul 2
    3. Frecați uleiul în scalp. Puneți o cantitate mică de ulei de migdale pe palma dvs. și aplicați-o la scalpul în jurul zonei rădăcinii. Folosind degetele, porniți ușor masingul în partea din față a capului, lucrați înapoi la coroana capului și apoi masați la capă, care lucrează spre coroană. Acest lucru va ajuta la stimularea unei noi cresterea parului, conditionarea radacinilor dumneavoastra si va proteja parul.
  • Masarea în rădăcini poate ajuta, de asemenea, la prevenirea matretului.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul 3
    4. Utilizați un pieptene cutanat la scară largă pentru a dispersa uleiul. Puneți-l de la rădăcinile dvs. la sfaturile părului dvs. Asigurați-vă că tot părul este acoperit cu o cantitate mică de ulei. Acest lucru poate necesita aplicarea mai multor picături la capetele dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul Pasul 4
    5. Acoperiți părul. Puneți pe un capac de duș și lăsați uleiul să absoarbă în scalp și părul timp de aproximativ o oră. Dacă aveți părul uscat deosebit, luați în considerare lăsarea pe over noapte.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul 5
    6. Șampon părul. Utilizați șampon pentru a spăla uleiul din păr. Dacă clătiți fără șamponare, vă va lăsa părul căutând uleios. Șamponați părul dvs. o singură dată și aplicați-l la scalpul dvs. în același mod în care ați aplicat uleiul. Începeți în partea din față a capului, lucrați spre coroana dvs. și apoi masați din zona Nape până la coroană.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul Pasul 6
    7. Clătiți și uscați-vă părul. Clătiți șamponul și părului cu un prosop. Odată ce se usucă, părul tău va arăta matasos și strălucitor.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul Pasul 7
    8. Repetați o dată pe săptămână pentru cele mai bune rezultate. Făcând tratamente regulate de ulei de migdale, va contribui la promovarea unei creșteri de păr noi în timp. De asemenea, vă va face părul puternic, neted și moale prin etanșarea în umiditate.
  • Metoda 2 din 2:
    A face o reparație rapidă
    1. Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul Pasul 8
    1. Piaptănă-ți părul. Poliți-vă părul uscat până când este gratuit. Începeți la capetele părului și lucrați în sus pentru a preveni zgârierea și ruperea dureroasă.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul Pasul 9
    2. Frecați câteva picături de ulei de migdale în palme. Doar câteva picături, mai puțin de jumătate de linguriță de ulei de migdale, ar trebui să fie suficient pentru a acoperi părul. Nu vrei să mergi peste bord, sau părul tău va ajunge să se uite uleios pentru restul zilei.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul Pasul 10
    3. Rulați degetele prin părul tău. Începeți la capetele părului și apoi lucrați încet în fire, opriți cel puțin 5 inci (12.7cm) de la scalp. Acoperirea capetelor părului cu ulei de migdale va îmblânzi flyaways și frizz și dă părului tău un aspect de grădină.
  • Nu aplicați prea aproape de rădăcinile dvs. sau părul dvs. va arăta uleios.
  • Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul Pasul 12
    4. Aplicați-l la sfaturi după cum este necesar. Folosirea uleiului de migdale este o modalitate excelentă de a vă proteja părul de la uscare și capetele divizate. Puneți câteva picături pe degete și aplicați uleiul la sfaturile părului de câteva ori pe zi sau oricât de multe ori aveți nevoie, pentru a vă menține părul puternic și frumos.
  • sfaturi

    Utilizați în mod regulat ca tratament natural
  • Mâncarea câtorva migdale în fiecare zi, în cereale, o gustare de amiază, sau într-o salată ajută sănătatea părului.
  • Încercați să faceți o mască de umiditate utilizând 2 linguri (29.6 ml) ulei de migdale organice, 1 lingură de ulei de măsline extra virgin, 1 lingură (14.8 ml) miere crudă de blocare în umiditate și reparați capetele divizate și două picături de ulei de arbore de ceai pur pentru a stimula creșterea părului și scalpul SOTH. Lăsați-o să stea la 30 de minute într-un capac sau înfășurată într-un prosop pentru ao menține de la picurare. Funcționează cel mai bine pe părul uscat de prosoape și ar trebui să aveți dublu amestec pentru păr lung.
  • Nu faceți peste ulei. În acest fel, va trebui să utilizați mai mult șampon pentru ao elimina. Puteți să vă îndepărtați scalpul uleiurilor naturale pe care le produce.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ulei de migdale
    • Capacul de duș
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar