Cum să aplicați glicerina la părul tău

Glicerină, numită și glicerină sau glicerină, este un lichid gros, clar, fără parfum folosit în multe produse de frumusețe. Glicerina este un umectant, adică atrage umiditate din mediul înconjurător în jurul ei. Aplicarea glicerinei la părul uscat vă poate ajuta părul să păstreze umiditatea. Puteți crea un spray de glicerină, faceți o mască de păr glicerină sau chiar adăugați glicerină în condiționarea dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea unui spray de glicerină
  1. Imagine intitulată stilul tău (bărbat) Pasul 8
1. Puneți ½ ceasca de apă distilată într-o sticlă de pulverizare. Găsiți o sticlă de pulverizare cu o setare de ceață. Nu vrei să pulverizați o cantitate concentrată pe o mică zonă a părului tău, dar în schimb, vrei o ceață blândă peste toate încuietorile tale. Puneți ½ cană (118 ml) de apă distilată în sticla de pulverizare. Apa distilată este mai bună decât apa de la robinet, care conține minerale care vă pot usca părul.
  • Imagine intitulată Crește groase părul curly Pasul 5
    2. Puneți ½ ceasca de apă de trandafir în sticlă, dacă doriți. Apa de trandafir are un miros minunat care vă va menține părul mirosind foarte mare toată ziua. Se adaugă ½ ceasca (118 ml) de apă de trandafir la flaconul de pulverizare în plus față de apa distilată, dacă se dorește. Dacă nu doriți să utilizați apă de trandafir, puteți adăuga mai multe picături de ulei esențial preferat, cum ar fi lavandă sau portocaliu, pentru a vă accentua pulverizarea părului.
  • Puteți găsi apă de trandafir la farmacie și superstores, precum și online.
  • Imaginea intitulată ușurință Stresul cu uleiuri esențiale Pasul 12
    3. Adăugați 2 lingurițe de glicerină vegetală și 1 linguriță de ulei de măsline. Alegeți un glicerină pe bază de legume, cum ar fi una derivată din ulei de nucă de cocos sau unt de shea. Adăugați 2 lingurițe (9.8 ml) glicerină vegetală și 1 linguriță (4.9 ml) ulei de măsline la flaconul de pulverizare pentru a finaliza această combinație.
  • Glicerina vegetală poate fi găsită la farmacia locală sau superstore, precum și online.
  • Imagine intitulată stil Lungime umăr păr Pasul 10
    4. Agitați sticla apoi pulverizați amestecul pe părul umed. Agitați bine flaconul înainte de al utiliza de fiecare dată pentru a combina uleiul și glicerina cu celelalte ingrediente. Apoi, pulverizați amestecul pe părul dvs. atunci când este încă umed de la scăldat sau de duș. Utilizați suficient pentru a acoperi ușor părul, dar nu atât de mult încât devine lipicios sau dificil de stil.
  • Experimentați cu cantități diferite până când aflați cât de mult funcționează perfect pentru tipul de păr.
  • Imaginea intitulată creste groase păr de păr curly pas 12
    5. Pieptene prin părul tău, apoi stilul său ca de obicei. Pentru a distribui uniform pulverizatorul de glicerină prin părul dvs., rulați un pieptene de dinți cu părul dvs. de la rădăcină la vârf. Apoi, stilul părului tău așa cum faci în mod normal.
  • Imaginea intitulată Crește groase părul curly Pasul 21
    6. Actualizați-vă părul cu spray-ul de la jumătatea zilei, dacă doriți. Puteți utiliza acest pulverizator de păr glicerină când vă pregătiți în dimineața, precum și pe tot parcursul zilei pentru a reîmprospăta încuietorile și flyaways. Pulverizați o cantitate mică de amestec pe părul dvs., apoi pieptenei prin părul drept pentru părul drept sau utilizați degetele pentru a vă remodela buclele.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând o mască de păr glicerină
    1. Imaginea intitulată Fii calm Pasul 6
    1. Amestecați 1 ouă și 2 linguri de ulei de ricin într-un castron mic. Pentru a face o mască de păr hidratantă, bateți un ou într-un castron mic. Apoi, adăugați 2 linguri (30 ml) de ulei de ricin în castron și amestecați amestecul.
    • Uleiul de ricin poate fi găsit la Superstore local, precum și online.
  • Imagine intitulată băutură Oțet de cidru de mere Pasul 5
    2. Adăugați 1 linguriță fiecare de oțet de glicerină și cidru de mere. Put1 lingurita (4.9 ml) de glicerină și 1 linguriță (4.9 ml) de oțet de cidru de mere în castron. Se amestecă bine soluția până când toate ingredientele sunt combinate și netede.
  • Dacă vă place, puteți adăuga, de asemenea, 1 lingură (15 ml) de miere la masca.
  • Imagine intitulată Crește groase părul curat pas 3
    3. Aplicați masca la părul și masați-o înăuntru. Utilizați mâinile sau o perie de patiserie pentru a aplica această mască de păr hidratantă la tresses. Asigurați-vă că aveți o acoperire uniformă de la rădăcină la vârf. Masați ușor amestecul în părul dvs.
  • Puteți repeta acest tratament o dată sau de două ori pe săptămână.
  • Imagine intitulată Clear sub pielea Pastles Pasul 11
    4. Înfășurați părul într-un prosop cald și lăsați masca să stea timp de 40 de minute. Încălziți un prosop în soare sau în uscătorul de haine și apoi împachetați-l în jurul părului. Căldura ajută ingredientele din masca să-ți pătrundă părul. Lăsați masca timp de 40 de minute.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul scurt Pasul 3
    5. Spala-ti parul. Utilizați un șampon ușor care nu conține parabeni sau sulfați, ceea ce vă poate deteriora încuietorile nou-hidratate. Nu este nevoie să vă condiționați părul - masca a făcut deja acest lucru!
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugând glicerină la balsam
    1. Imagine intitulată Menținerea părului african Pasul 3
    1. Se toarnă 10 ml de glicerină în 50 de mililitri (1.7fl oz) Sticlă de balsam. Scoateți capacul din sticla de balsam și plasați o pâlnie mică în deschiderea superioară a sticlei. Se toarnă cu atenție 10 mililitri (0.34fl oz) de glicerină prin pâlnie în sticla de balsam.
    • Dacă sticla dvs. de balsam este mai mare sau mai mică de 50 mililitri (1.7fl oz), ajustați în consecință cantitatea de glicerină.
  • Imagine intitulată Crește groase Pasul Curly Pasul 13
    2. Agitați bine sticla. Înlocuiți capacul pe sticla de balsam. Agitați bine sticla înainte de fiecare utilizare pentru a vă asigura că balsamul și glicerina sunt combinate.
  • Imaginea intitulată creste groase părul curly pas 1
    3. Condiționați părul ca de obicei. Puteți utiliza acest produs îmbunătățit, la fel cum utilizați balsam regulat. Pur și simplu aplicați-l la părul dvs. după clătirea șamponului. Lăsați-o timp de câteva minute, apoi clătiți-o afară. Puteți stilul în mod normal.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind glicerina în mod eficient
    1. Imagine intitulată Crește groase părul curly Pasul 24
    1. Verificați nivelurile de umiditate pentru această zi. Dacă aerul este foarte uscat în zona dvs., în loc să trageți umiditatea din aer în păr, glicerina poate face, de fapt, opusul și eliberează umiditatea din părul tău în aer. Dacă aerul este prea umed, părul tău se poate umfla și păstrează prea multă umiditate, ceea ce poate provoca frizz. Deci, dacă nivelurile de umiditate sunt semnificativ mai mari sau sub media, utilizați mai puțin glicerină decât în ​​mod normal.
  • Imaginea intitulată creste groase părul cu pas cu pas 2
    2. Diluează glicerina cu apă înainte de ao folosi pe păr. Glicerina este o substanță foarte groasă și siropoasă. Dacă aplicați glicerină cu rezistență întreagă părului, este posibil să ajungeți cu o mizerie lipicioasă. Întotdeauna diluează glicerină cu apă sau alte lichide de păr, cum ar fi balsam, înainte de ao aplica.
  • Imaginea intitulată Scapă de părul uscat și scalpul uscat Pasul 3
    3. Optați pentru glicerina derivată naturală. Glicerina poate proveni din produse vegetale, cum ar fi ulei de cocos și unt de shea, precum și din grăsimi animale. De asemenea, poate fi făcută sintetic. Cu toate acestea, pot exista unele riscuri de sănătate asociate cu glicerina sintetică, deci până când sunt disponibile mai multe informații referitoare la aceste riscuri, trebuie să evitați utilizarea glicerinei sintetice.
  • sfaturi

    Glicerina poate calma, de asemenea, pielea uscată pe scalpul dvs. și poate reduce mătreața.

    Avertizări

    Nu utilizați glicerină pe păr dacă a fost colorată cu colorant semi-permanent, deoarece glicerina poate provoca culoarea dvs. să se estompeze mai repede.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar