Cum să faceți față faptului că sunteți în necazuri la școală

Lucrarea pe care o faci în școală este o investiție în viitorul tău, și a intra în necazuri poate ajunge în calea planurilor tale. Este neobișnuit să obțineți tot drumul prin școală, fără a avea probleme la un moment dat. Odată ce ai probleme, se pare greu să stai afară. O anumită disciplină este nedreaptă, iar unii studenți se deosebesc de pedeapsă mai mult decât alții care ar fi putut fi în mod egal din linie. Păstrarea dvs. răcoroasă și comunicarea cu cifrele autorității vă va ajuta să vă minimalizați pedeapsa. Învățarea drepturilor dvs. vă poate ajuta să împiedicați suspendarea sau expulzarea. Îngrijirea dvs. și abordarea oricăror probleme pe care le-ați confruntat vă va ajuta să faceți față timpului greu și să împiedicați run-urile viitoare cu principalul.

Pași

Partea 1 din 3:
Care se ocupă de pedeapsă
  1. Imaginea intitulată face față faptului că tu
1. Spune adevarul. Dacă ați fost acuzat că ați făcut ceva ce ați făcut, recunoașteți-l. Chiar dacă credeți că povestea a fost răsucite, recunoașteți părțile care sunt adevărate. Dacă apar cooperativ, veți avea un timp mai ușor să vă spuneți partea dvs. a povestirii. Există întotdeauna ceva ce ați putea fi gestionat mai bine. Dacă ați fi fost agresați și m-ați supărat, ați putea avea probleme să vă pierdeți temperamentul. Mai întâi recunoști că trebuie să lucrezi la reglementarea temperamentului, apoi să explicați despre agresiune.
  • Dacă ați fost acuzat de ceva ce nu ați făcut, rămâneți calm. Este înspăimântător atunci când o figură de autoritate are o idee greșită despre ceva, dar dacă vă panicați, veți avea un timp mai greu explicând greșeala.
  • Cereți un profesor în care aveți încredere, precum și un părinte sau tutore, care să fie prezent atunci când sunteți disciplinat.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    2. Ne cerem scuze pentru oricine afectat. Chiar dacă nu sunteți de acord cu modul în care disciplina dvs. este tratată, cereți scuze pentru tot ce ați fi putut face mai bine. Admiterea că vă simțiți regretă este un semn de maturitate. S-ar putea chiar să fiți pedepsiți mai puțin dacă vă arătați că înțelegeți ce ați făcut, îi pare rău pentru el și planificați-o niciodată să o faceți niciodată. S-ar putea să-ți cer scuze profesorilor, administratorilor școlari și colegilor studenți.
  • Aplicați-vă și părintelui sau tutorelui. Ei ar putea fi nevoie să piardă o zi de muncă sau să se ocupe de altă neplăcere ca urmare a faptului că ați fi în necazuri la școală.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    3. Profitați la maximum de pedeapsă. S-ar putea să vă găsiți deprimați și descurajați după ce ați avut probleme la școală. Poate fi ușor să obțineți mai departe pe școală în acest timp, mai ales dacă sunteți suspendat. S-ar putea, de asemenea, să vă aflați întemeiat ca urmare a fiți în necazuri la școală, care vă va lăsa cu un timp suplimentar pe mâini. Încercați să utilizați acest timp pentru a vă recupera la școală și pentru a lucra înainte, dacă este posibil.
  • Examinați notele din semestru și studiați pentru teste viitoare dacă puteți.
  • Înainte de lectură. Începeți orice carte pe care ați venit în clasa engleză sau citiți următoarele câteva capitole din manualul dvs.
  • Dacă aveți proiecte mari care vin în afara școlii, cum ar fi aplicațiile colegiului, luați acest timp pentru a face unele cercetări.
  • Ești mai puțin probabil să fii pedepsit din nou dacă ești perceput ca fiind responsabil și organizat.
  • Partea 2 din 3:
    Contestă o suspendare sau expulzare nedreaptă
    1. Imaginea intitulată face față faptului că tu
    1. Aflați-vă drepturile. Pentru o pedeapsă mai gravă, cum ar fi o suspendare sau o expulzare, școala dvs. trebuie să respecte anumite reguli. Căutați codul de conduită al districtului sau codul de disciplină, online și apelați într-un birou district pentru a obține o explicație mai lungă a procedurilor disciplinare. Dacă credeți că sunteți suspendat nedrept sau că regulile nu sunt respectate, aveți dreptul legal de a vă contesta suspendarea.
    • Majoritatea școlilor distribuie un fel de manual de student la începutul anului, care include regulile de conduită a studenților și postați regulile din jurul școlii. Dacă școala dvs. nu a publicat sau distribuit reguli școlare, este posibil să fiți în măsură să argumentați că nu știați că rupeți o regulă.
    • Chiar dacă ați trecut deja prin suspendare, merită să dovediți că ați fost suspendat nedrept, deoarece poate scoate suspendarea din înregistrare.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    2. Determinați că ați fost anunțat în mod corespunzător. Probabil că aveți dreptul de a observa. Aceasta înseamnă că școala dvs. trebuie să ofere o notificare a suspendării dvs. părinților sau tutorilor în 24 de ore de la început. Notificarea trebuie să includă o dată și o descriere a evenimentului cu suficientă detaliu pentru ca tu să o recunoști. Dacă aceste informații nu sunt incluse, este posibil să puteți reveni la școală sau să eliminați suspendarea din înregistrare.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    3. Conferiți cu principalul. Probabil că aveți dreptul la o conferință cu principalul. Această conferință vă va include, un părinte sau tutore, directorul dvs. și persoana care v-a acuzat de necorespunzătoare. Dacă persoana care a acuzat că a fost un alt student, s-ar putea să nu fie acolo. În caz contrar, vi se permite să întrebați întrebările dvs. de acuzator înainte de director.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    4. Cereți-vă educația. Verificați dacă aveți dreptul la instruire alternativă. În funcție de districtul școlar și de vârsta dvs., este posibil să aveți dreptul să vă continuați școala în timpul suspendării. Acest lucru se poate întâmpla acasă, în campusul școlii sau într-un centru de detenție.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    5. Obțineți o audiere corectă. În funcție de districtul școlar și de durata suspendării dvs., este posibil să aveți dreptul la o audiere în fața unui angajat al districtului școlar. S-ar putea să fiți reprezentat de părintele sau tutorele dvs., un alt adult de încredere sau un avocat. Contactați școlile de drept local și alte organizații din zona dvs. și întrebați dacă oferă o reprezentare liberă.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    6. Vorbi împotriva discriminării. Dacă aveți un plan de învățământ individualizat (IEP), aveți drepturi suplimentare. Elevii cu dizabilități ar trebui să contacteze supraveghetorul regional educațional special pentru districtul lor. Sunteți probabil eligibili pentru testarea problemelor comportamentale.
  • Dacă credeți că sunteți discriminat din cauza rasei, sexului sau dizabilității, depuneți o plângere la Oficiul pentru Drepturile Civile ale U.S. Departamentul de Educație în termen de 180 de zile de la intrarea în dificultate.
  • Partea 3 din 3:
    Revenind pe calea cea bună
    1. Imaginea intitulată face față faptului că tu
    1. Ajunge la rădăcina problemei. Întrebați-vă ce ți-a făcut să faci chestia care ți-a făcut în necazuri și ce poți face pentru a preveni să se întâmple din nou. Cum ați simțit, în general? A schimbat ceva recent în viața ta? S-ar putea să acționați într-un fel pentru că sunteți sub un fel de tulpină. Probleme la domiciliu, agresiune la școală, inimă, prieteni manipulați și dificultate cu școală, vă pot duce la alegeri care vă pot face rău.
    • Scrieți tot ceea ce se întâmplă în viața voastră și cum vă face să vă simțiți.
    • Discutați cu un părinte sau cu un consilier de îndrumare cu privire la orice stres pe care îl puteți trece. Dacă aveți probleme frecvente cu un alt student, discutați despre acest lucru cu consilierul dvs.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    2. Adresați-vă problema. Dacă puteți să indicați un motiv pentru care ați avut probleme la școală, abordați acest motiv. De exemplu, dacă sunteți presați de prieteni, găsiți prieteni care nu încearcă să vă controleze comportamentul. Trecerea la un alt program electivă sau unificare a unui program afterschool poate fi o modalitate de a întâlni oameni noi. Dacă ați comis plagiatismul pentru că vă fie frică de eșec, formați un grup de studiu sau întrebați un părinte sau tutore despre obținerea unui tutore.
  • Dacă vă luptați cu o dependență sau o tulburare de alimentație, cereți ajutor de la medicul dumneavoastră.
  • Dacă vă simțiți speriat, fără speranță, supărat sau amorțit, cereți să vorbiți cu un consilier sau psiholog. S-ar putea să suferiți de anxietate sau depresie.
  • Dacă nu vă puteți concentra pe școală, nu puteți sta liniștit sau aveți probleme în a vă menține în clasă, cereți să vorbiți cu un medic. Este posibil să aveți o tulburare de învățare nediagnosticată.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    3. Reconstruiți-vă stima de sine. Când aveți probleme la școală, este ușor să vă etichetați a "copil rău." Acest lucru poate fi oribil pentru stima de sine, poate face mai greu pentru tine sa te descurci bine in scoala si ridică probabilitatea de a intra din nou. Spune-ți că ești vrednic de o educație bună. Amintește-vă că toată lumea se luptă, că unii oameni se luptă mai greu și că merită necazul.
  • Spuneți cu voce tare profesorilor dvs., părinților sau tutorelui tău și prietenilor tăi că ești serios să faci bine la școală.
  • Verificați cum reacționează oamenii la tine în necazuri. Păstrați prietenii care sunt amabili și simpatici. Ditch prietenii care se distrează de tine sau încearcă să te duci din nou în probleme.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    4. Aflați ce vreți de la școală. Faceți un plan de joc pentru restul anului. Scopul tău este să treci toate clasele tale? Pentru a trece prin an fără a avea probleme din nou? Pentru a obține destule note suficiente pentru a se califica pentru o anumită școală? Spuneți-vă scopului profesorilor dvs., consilierului dvs. și părintelui sau tutorelui dvs. Cereți sfaturi privind atingerea obiectivului dvs. și faceți un program realist care vă va ajuta să vă atingeți scopul.
  • Dacă obiectivul dvs. este de a intra într-un anumit colegiu, de exemplu, căutați ce sunt gradele medii și scorurile de testare standardizate ale elevilor admiși. Scopul este de a obține grade ușor mai mari decât media lor. Luați un pre-test pentru a vedea ce sunt scorurile dvs. și înscrieți-vă pentru o clasă dacă acestea nu sunt până la standardul colegiului dorit.
  • Faceți prieteni cu profesorii dvs. Nu toată lumea va fi capabilă să vă aprecieze, dar probabilitatea este că majoritatea profesorilor voștri vor să reușească. Chiar și profesorul care te-a făcut în necaz s-ar putea să te uiți în secret pentru tine.
  • Cereți ajutor atunci când nu înțelegeți temele. Fi atent in clasa. Confideți în învățătorul dvs.: Când clasele dvs. se ridică sau aveți un alt triumf, spuneți-le înainte sau după clasă. Vor vedea că ești serios despre viitorul tău.
  • Imaginea intitulată face față faptului că tu
    5. Construiți obiceiuri sănătoase. Veți avea un timp mai ușor în școală dacă primiți 9-10 ore de somn pe noapte, mâncând cel puțin trei mese pe zi și obțineți cel puțin o oră de exerciții zilnic. Dacă nu vă place sportul, încercați să luați plimbări lungi, dans, skateboarding sau ciclism. Înscrieți-vă pentru o clasă de autoapărare, o clasă de yoga sau să organizați activități sportive la cheie cu prietenii dvs. Construiți obiceiurile care vă vor permite să vă maximizați concentrarea în timpul timpului de studiu și să suflați aburul în alte momente.
  • Împărțiți-vă timpul de studiu. Majoritatea oamenilor se pot concentra bine timp de aproximativ 45 de minute. Planificați sesiunile mai scurte de studiu, cu pauze între ele. Se ridică și se deplasează în timpul pauzelor.
  • sfaturi

    Chiar dacă ați servit deja suspendarea dvs., puteți să-l apelați pentru a fi eliminat din înregistrarea dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar