Cum să-ți exerciți difuzorul într-un playpen

Ferretele dorm până la 18 ore pe zi, dar au nevoie de mult timp și spațiu pentru a juca și exerciții. Când alegeți un Playpen, asigurați-vă că obțineți ceva suficient de mare și confortabil pentru diurg. Configurarea unei săli de sali de Ferred în Playpen oferă didactice un spațiu sigur de a-și exercita și juca în timp ce le păstrează în siguranță. Punerea jucăriilor în Playpenul Ferretului îi va stimula și le va păstra ocupate.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea dvs. Playpen
  1. Imaginea intitulată exercită difuzorul dvs. într-un pas de jucător 7
1. Selectați un PLAYPEN efectuat special pentru dihor. Puteți obține aceste de la orice magazin de animale obișnuite, precum și de la mulți comercianți cu amănuntul online. Playpens care sunt făcute în special pentru dihori nu vor avea spații în care difuzorul dvs. poate scăpa, pe care le pot face cu ușurință, având în vedere spinii flexibili.
  • 2. Alegeți un jucător care poate fi curățat cu ușurință. Curățenia este importantă pentru sănătatea ferestrei dvs. și, de asemenea, necesare pentru a menține mirosurile rele la minimum. Găsiți un Playpen care este ușor de spălat și dezinfectat. Unele jucăriile includ covorașe din plastic sau impermeabil, care pot fi plasate sub prevenirea memoriei și ușurați curățarea.
  • Imaginea intitulată exercită difuzorul dvs. într-un pas de jucător 8
    3. Obțineți un jucător suficient de mare pentru diurg. Cel mai mic cel mai mic jucator poate fi de 28 inci (70 cm) lungime, 24 inci (60 centimetri) lat (60 cm) (50 cm). Dar, pentru că ferretile iubesc să alerge și să se joace, cu atât mai mare stilou, cu atât mai bine. Dacă aveți 2 ferite care se joacă în același jucător, ar trebui să dublați dimensiunea minimă.
  • Imaginea intitulată exercită didactia dvs. într-un pas de joacă 9
    4. Căutați un jucător cu un fund solid și securizat. Furturile cu fir pot răni picioarele firmei voastre și, pentru că firele de a săpa, pot obține labele lor blocate sub fir. Fundul solid sunt mai sigure și mai ușor pe picioarele lui Ferret. De asemenea, veți dori un top sigur pentru a vă menține didactorul de la scăpare.
  • Imaginea intitulată exercită difuzorul tău într-un pas de joc 10
    5. Obțineți un jucător cu mai multe nivele. Deoarece distroții ca să urce, căutați un Playpen care are mai mult de 1 nivel. Nivelurile multiple vă permit, de asemenea, să aveți spațiu pentru toate lucrurile de firme, inclusiv o cutie de gunoi, boluri pentru alimente și apă și hamacuri.
  • Puneți cutia de gunoi în colț pe cel mai mic nivel. Alimentele și bolurile de apă pot merge la un nivel mai ridicat, dar le fixează în partea laterală a jucătorului cu zip-levele dacă puteți. În caz contrar, difuzorul tău le-ar putea bate jos.
  • Hamacurile ar trebui să fie cât mai departe de cutia de gunoi, deoarece difuzorul tău nu va dori să pui și să folosească baia în același loc!
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea unei săli de sport în Playpen
    1. Imaginea intitulată exercită difuzorul dvs. într-un pas de joc 1
    1. Configurați o cutie. Ferretele iubesc să sapă - este ceea ce fac cel mai mult în sălbăticie! Puteți crea o casetă de săpare pentru a pune în acest loc de a umple o cutie de depozitare din plastic mare cu materiale pe care le pot sătura. Apoi, ascundeți jucăriile în coșul de gunoi și lăsați-i firele să meargă în oraș!
    • Cel mai bine este să folosiți orez de cereale lungi sau arahide de ambalare de porumb pentru materialul de săpat. Nu utilizați orez instant, deoarece poate fi ingerat și provoacă daune interne în diservat. Puteți spune dacă arahidele dvs. de ambalare sunt amidon de porumb, punând unul în apă și văzând dacă se dizolvă.
    • Nu folosiți jucăriile care sunt suficient de mici pentru ca dirigul să înghită.
  • Imaginea intitulată exercită difuzorul dvs. într-un pas de joacă 2
    2. Adăugați tuneluri la PlayPen. Puteți configura tuneluri rigide și flexibile pentru diurg în Playpen. Puteți pune tuneluri flexibile pe podeaua playpenului sau puteți folosi un tunel rigid ca o înclinare de la un nivel la altul.
  • Pentru un tunel rigid, puteți utiliza materiale ca un tub de drenaj - care este disponibil la majoritatea magazinelor hardware.
  • Un furtun de uscător funcționează bine ca un tunel flexibil pentru diurg.
  • Dacă utilizați un tunel rigid pentru a face o înclinație, asigurați-vă că fixați tubul în partea laterală a cuștii.
  • Imaginea intitulată exercită difuzorul dvs. într-un pas de joacă 3
    3. Configurați un covor vechi în Playpen. Ferretul tău ar putea dori, de asemenea, să alerge sub un covor mic de aruncare. Le dă mai multă mișcare decât au intrat într-un tub.
  • Asigurați-vă că covorul nu are fire libere la sfârșit. În caz contrar, ferretul tău ar putea să-i mestece și să-i pui.
  • Partea 3 din 3:
    Punerea jucăriilor și tratează în Playpen
    1. Imaginea intitulată exercită difuzorul dvs. într-un pas de jucător 4
    1. Plasați câteva cutii de carton și pungi de hârtie în Playpen. Ferretele iubesc să se joace cu și în cutii de hârtie și carton și pungi. Le dă ceva pentru a lupta, și sunt relativ sigure. Doar asigurați-vă că toate cutiile sunt libere de arahide de ambalare Styrofoam, colțuri ascuțite, capse sau bandă de ambalare.
  • Imaginea intitulată exercită difuzorul dvs. într-un pas de jucător 5
    2. Ascundeți jucăriile din Ferret în jurul Playpenului. Majoritatea magazinelor de animale de companie vor avea jucării de ferret, care adesea arată similar cu jucăriile de pisici. Obțineți câteva dintre acestea și le ascundeți în jurul Playpenului Ferretului, încurajându-i să caute jucăriile.
  • Evitați obținerea difuzorului dvs. orice jucării din cauciuc. Îi place să se joace cu cauciuc, dar pentru că dinții lor sunt atât de ascuțiți, ar putea să muște bucăți de jucării și să-i pui pe ele.
  • Asigurați-vă că obțineți jucăriile din materiale de siguranță.
  • Imaginea intitulată exercită difuzorul dvs. într-un pas de jucător 6
    3. Ascunde tratamentul. O altă modalitate de a încuraja ca dirijarea feritului să se ascundă tratamentele preferate la sfârșitul tunelurilor, pe platforme înalte sau în diferite locuri din jurul Playpenului.
  • Puteți peria aromele naturale și comestibile pe jucăriile lor sau în jurul acestora pentru a le încuraja să le caute. Vanilia naturală sau lamaie uscată pe partea de sus a unei platforme vă va încuraja difuzorul să urce.
  • 4. Inspectați jucăriile și accesoriile feritului dvs. pentru semne de daune zilnic. Ferretele iubesc să joace agresiv și să mestece jucăriile lor. Dacă o jucărie sau un accesoriu devine prea uzată, există pericolul ca o piesă să poată întrerupe și să dăuneze difuzorului dacă este înghițit. Dacă observați daune sau fraieri, scoateți jucăria sau accesoriul și înlocuiți-l.
  • sfaturi

    Setați playPenul într-o cameră rezistentă la Ferret. Ar trebui să fie liberă de tot ce pot mesteca sau să fure sau să se rănească. De asemenea, ar trebui să aibă uși pe care le puteți închide, astfel încât acestea să poată rămâne conținut.

    Avertizări

    Nu trebuie să lăsați niciodată ferițele dvs. să joace nesupravegheate, chiar dacă sunt în Playpenul lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar