Cum să se ocupe de distanțarea socială ca extrovert

Distanțarea socială sau în picioare cel puțin 6 ft (1.8 m) departe de prieteni, vecini și străini, este o precauție dificilă, dar necesară pentru a preveni răspândirea COVID-19. Deși aceste măsuri sunt pentru cele mai bune, s-ar putea să vă simțiți mai ales în timpul acestui timp greu, dacă sunteți un extrovertit sau o persoană care se simte mai împlinită și energizată în jurul altor persoane. În timp ce nu există nicio înlocuire pentru atingerea fizică, există o mulțime de activități pe distanțe lungi puteți încerca să rămâneți conectați.

Pași

Metoda 1 din 2:
Rămâneți conectat cu tehnologia utilă
  1. Imaginea intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovertire 1
1. Video chat cu prietenii și familia dvs. în mod regulat. Utilizați o aplicație cum ar fi FaceTime, Skype, Discord sau un alt program de chat video pentru a rămâne conectat. Text sau apelați pe cei dragi pentru a programa un timp pentru a discuta față în față. În timp ce nu este o înlocuire pentru o întâlnire fizică, este posibil să puteți obține soluția dvs. socială cu o chat video lung.
  • O mulțime de aplicații vă oferă o opțiune de chat video, cum ar fi Facebook Messenger și Snapchat.
  • Dacă nu vă simțiți la un chat video, puteți să vă mulțumiți întotdeauna pentru un apel telefonic bun, de modă veche.

Bacsis: Dacă nu sunteți un mare fan al tehnologiei, trimiteți-vă cele dragi cărți de casă în schimb! Prietenii și familia dvs. vor iubi primirea de note scrise de mână în poștă.

  • Imagine intitulată se ocupă de distanțarea socială ca o etapă de extrovert 2
    2. Creați chat-uri de grup pentru a vorbi cu mai mulți oameni deodată. Deschideți aplicația de mesagerie pe telefon și creați un nou mesaj de mesaj text. Adăugați o grămadă de prieteni și familie la chat, apoi la text departe! Dacă vă simțiți izolați, chat-urile de grup sunt o modalitate excelentă de a simți că aveți o conversație fizică.
  • Dacă aveți probleme cu configurarea unui chat de grup, încercați să utilizați o aplicație secundară de mesagerie, cum ar fi Telegram, GroupMe sau WhatsApp.
  • Imagine intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovert 3
    3. Creați o reuniune virtuală cu familia sau prietenii. Utilizați o platformă de chat video, cum ar fi Skype sau Zoom pentru a configura o întâlnire virtuală pentru un grup mic de persoane. Programați un timp stabilit pentru a ține întâlnirea, apoi utilizați platforma pentru a trimite o legătură de invitație către prietenii și membrii familiei. Conectați-vă la program la timpul de întâlnire hotărâtor, astfel încât să vă puteți bucura de o conversație lungă cu cei dragi!
  • Imagine intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovertire 4
    4. Rămâneți activi pe social media, astfel încât să nu vă simțiți izolați. Conectați-vă pe contul dvs. Facebook, Twitter sau Instagram și verificați profilurile prietenilor dvs. De asemenea, puteți naviga pe fiecare platformă pentru posturi amuzante, imagini și alte conținut interesant. Simțiți-vă liber să lăsați un comentariu prietenos pe postul unui străin dacă vă place conținutul lor - ați putea ajunge la o nouă prietenie!
  • Unele rețele sociale, cum ar fi Facebook, au o caracteristică "Grupuri", care vă permite să discutați cu oamenii de interese similare.
  • Caracteristica "Live" pe o mulțime de site-uri media sociale este o modalitate excelentă de a se conecta și de a interacționa cu ceilalți.
  • Imaginea intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovert 5
    5. Trimiteți mesaje vocale în loc de texte regulate. Deschideți aplicația de mesagerie și căutați un simbol de înregistrare vocală de lângă bara de text. Apăsați acest buton pentru a înregistra un mesaj vocal, pe care îl puteți trimite destinatarului. În timp ce această caracteristică nu este o înlocuire pentru o conversație normală, aceasta vă poate ajuta să vă simțiți mai conectați și angajați cu prietenii și familia dvs.
  • Imagine intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovert 6
    6. Înscrieți-vă pentru o aplicație de dating dacă vă simțiți singuri. Descărcați aplicația Dating la alegere, cum ar fi Tinder sau Bumble și vedeți dacă găsiți potential meciuri. Utilizați distanțarea socială ca o scuză pentru a avea mai multe conversații în profunzime, în loc să se concentreze asupra întâlnirilor. În timp ce nu există nici o garanție că veți găsi meciul dvs. perfect, este posibil să puteți face o conexiune specială!
  • În timpul focarului COVID-19, aplicațiile de dating raportează o creștere a conversațiilor de chat de calitate.
  • Metoda 2 din 2:
    Trecerea timpului creativ
    1. Imagine intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovert 7
    1. Bucurați-vă de jocuri video multiplayer cu prietenii. Aruncați computerul sau consola de jocuri video preferate și invitați un prieten să joace un joc cu dvs. Utilizați telefonul sau un program de chat vocal pentru a vorbi pe tot parcursul jocului, ceea ce face ca activitatea să se simtă mai socială și mai angajată. Dacă nu sunteți un mare jucător, căutați câteva jocuri multiplayer gratuite online.
    • Overwatch, World of Warcraft, și chemarea datoriei sunt o mică mână de multe jocuri multiplayer pe care le puteți încerca.
    • Jocurile ca Liga Legends sunt complet gratuite pentru a juca, deși au o mulțime de opțiuni de cumpărare în joc.
    • Puteți juca întotdeauna un joc de partid online Skribbl.io.
  • Imaginea intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovert 8
    2. Înscrieți-vă în cluburi sau clase virtuale. Gândiți-vă la unele hobby-uri pe care le-ați dorit întotdeauna să încercați, cum ar fi yoga, ceramica sau altă activitate. Căutați online pentru orice clase virtuale, care vă permit să învățați și să practici din confortul casei dvs. Dacă aveți nevoie de consumabile pentru lecțiile dvs., încercați să căutați ceea ce aveți nevoie online.
  • Clasele virtuale reprezintă o modalitate excelentă de a învăța lucruri noi, de asemenea, pentru a întâlni oameni noi!
  • Imaginea intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovert 9
    3. Aranjați o noapte de film cu prietenii dvs. Utilizați un program ca Partidul House sau Skype pentru a viziona un film cu niște prieteni sau rude. Dacă nu doriți să utilizați o aplicație de chat voce, alegeți un moment în care dvs. și un prieten poate viziona un film simultan. De-a lungul filmului, vă puteți scrie gândurile pe film.
  • Dacă contactați prietenii și familia din diferite regiuni, asigurați-vă că specificați o fus orar atunci când selectați o noapte pentru a viziona un film.
  • Imagine intitulată face față de distanțarea socială ca o etapă de extrovertire 10
    4. Reconectați-vă cu oamenii pe care nu l-ați vorbit de ceva timp. Gândiți-vă la niște prieteni sau cunoștințe pe care nu le-ați vorbit în câteva luni sau ani. Utilizați o parte din timpul dvs. de casă pentru a apela, trimite un e-mail sau de a texta aceste persoane. Deși poate fi o lovitură în întuneric, ați putea fi capabili să vă loviți sau să reaprindeți o prietenie valoroasă!
  • Rețelele sociale precum Facebook sunt o modalitate excelentă de a urmări prietenii vechi și cunoștințe.
  • Puteți spune ceva de genul: "Hei acolo! Știu că nu am vorbit într-o vreme, dar am vrut doar să mă anunț și să spun salut. Cum ai fost?"
  • Chiar oprirea de către magazinul dvs. local de cafea și vorbind cu o barista vă poate ajuta să vă simțiți că vă socializați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să fiți foarte prietenos cu angajații din industria serviciilor. Acesta este un moment foarte dificil pentru o mulțime de muncitori, și vor aprecia cu adevărat pozitivitatea!
  • Dacă locuiți într-un cartier destul de deschis, încercați să discutați cu vecinii dvs. dintr-o fereastră deschisă sau un balcon.
  • Faceți tot posibilul pentru a păstra o dietă sănătoasă și consecventă, plan de exerciții și un program de somn.
  • Flip la un canal sau un program relaxant, cum ar fi un emisiune TV sau documentar. Păstrați acest spectacol în fundal, astfel încât să puteți auzi zumul oamenilor care vorbesc în fundal. Dacă nu puteți socializa fizic, puteți cel puțin să vă prefaceți că sunteți într-un mediu social!
  • Avertizări

    Nu lăsați știrile în toată ziua, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra sănătății dvs. mintale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar