Cum să tăiați spatele unei tunsori bob

După ce pregătiți și secțiunea pentru o tunsoare Bob, este timpul să reduceți. Dar înainte de a vă lua foarfecele, discutați cu clientul dvs. despre felul de bob tăiat ea, indiferent dacă este un bob clasic, un bob gradat sau lagred,sau Un bob stratificat. Aceste tăieturi comune sunt probabil vinovați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tăierea unui bob clasic
  1. Imaginea intitulată Tăiați spatele unui tunsoare Bob Pasul 1
1. Pregătiți părul. Faceți o clipă pentru a vizita articolul nostru despre cum să pregătiți și secțiunea pentru o tunsoare Bob. Pregătirea corectă vă va oferi cele mai bune rezultate.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea din spate a unei tunsori bob Pasul 2
    2. Face o parte naturală. Împărțiți părul în patru secțiuni. Pentru secțiunile din spate, parțial părul de-a lungul spatelui capului, urmând partea naturală a părului de la mulțime în jos. Pieptene părul în ambele părți.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unei tunsori de bob Pasul 3
    3. Luați o mică parte a părului din spatele capului. Cu pieptenele dvs., separați o mică secțiune diagonală a părului din partea de jos a secțiunii din spate. Pieptene plate împotriva gâtului clientului, lăsându-l să ajungă la o cădere naturală.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea din spate a unei tunsori Bob Pasul 4
    4. Tăiați o linie dreaptă de la mijloc. Folosind pieptele, tăiați pătratul de păr pornind de la mijloc și trecerea la marginea exterioară. La sfârșit, verificați pentru a vă asigura că linia este dreaptă și chiar.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unei tunsori Bob Pasul 5
    5. Repetați cu restul părului. Luați o altă secțiune diagonală mică și pieptați-o peste prima tăiere. Tăiat de-a lungul aceleiași linii drepte ca prima tăiere. Continuați să faceți acest lucru pe tot parcursul Bob pentru o tăietură dreaptă, clasică.
  • Metoda 2 din 3:
    Tăierea unui Bob absolvent
    1. Imaginea intitulată Tăiați spatele unui tunsoare Bob Pasul 6
    1. Împărțiți părul în patru secțiuni care sunt despărțite și drepte. Partea dvs. verticală ar trebui să fie dreaptă în mijlocul capului clientului dvs., iar partea dvs. orizontală ar trebui să fie de aproximativ un centimetru deasupra liniei de păr.
    • Fiecare parte a porțiunii orizontale de fund ar trebui împărțite în mod egal în jos în jos și se îndepărtează de fiecare parte.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unui tunsoare Bob Pasul 7
    2. Pieptene de păr plat pe gât. Părul trebuie tăiat în cădere naturală. Aceasta înseamnă că ar trebui să piepați părul plat pe gât, ținându-l cu tensiune ușoară. Acest lucru va contribui la crearea unor graduări mai amestecate.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unui tunsoare Bob Pasul 8
    3. Începe tăierea. Luați o subsecțiune diagonală de păr din spate și țineți mâna aproape de baza scalpului la un unghi de 45 de grade. Tăiați părul de-a lungul liniei de 45 de grade create de degetele dvs.
  • Tăiați părul deasupra creastei parietale (în cazul în care craniul începe să se îndoaie în sus în partea superioară a capului) la o altitudine mai mică.
  • Dacă aveți dreptate, pieptenei secțiunea stângă, începând cu jumătatea dreaptă a primei secțiuni.
  • Persoanele stângaci ar trebui să urmeze aceste direcții în sens invers, începând mai întâi cu secțiunea stângă și apoi lucrează din exterior.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unei tunsori bob Pasul 9
    4. Urmați îndeaproape orientarea mâinii dvs. Veți dori să tăiați o linie dreaptă din exterior spre interior. Utilizați marginea dreaptă a mâinii pentru a vă menține unghiul de tăiere. Verificarea încrucișată prin tragerea unei mici bucăți de păr din același loc pe fiecare parte și verificarea vizuală a lungimii.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unei tunsori Bob Pasul 10
    5. Tăiați partea stângă a primei secțiuni. Faceți acest lucru în același mod descris pentru tăierea părții drepte. Asigurați-vă că mențineți același unghi de tăiat pe fiecare parte.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unei tunsori Bob Pasul 11
    6. Luați o nouă secțiune de păr în același unghi. Următoarea secțiune de păr va fi oriunde de la o jumătate la o inch plină deasupra primei linii secțiunii. Asigurați-vă că tăiați metodic. Consistența este esențială pentru a vă aduce uniforma tăiată.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea din spate a unei tunsori Bob Pasul 12
    7. Repetați până când ajungeți la punctul de întâlnire al coroanei și spatele capului. Această linie poate fi identificată prin conectarea unei linii imaginare de la ureche-la-ureche peste partea de sus a mijlocului capului. Separați porțiunea din spate prin direcționarea în spatele urechii. Aceasta va conecta corect secțiunile din spate și laterale.
  • Metoda 3 din 3:
    Tăierea unui bob stratificat
    1. Imaginea intitulată Tăiați spatele unui tunsoare Bob Pasul 13
    1. Spălați părul și secționați-l în secțiuni standard cu patru cvadrant. Dacă vă simțiți nesigură despre pregătirea pentru această coafură, revizuiți articolul nostru despre cum să pregătiți și secțiunea pentru o tunsoare Bob.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea din spate a unei tunsori Bob Pasul 14
    2. Tăiați un bob înclinat la osul occipital. Puteți localiza osul occipital observând ciocul de pe partea din spate a capului și imaginându-vă o linie uniformă care se extinde de la asta la urechi.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unui tunsoare Bob Pasul 15
    3. Luați părul în subsecțiunile chiar din osul occipital în sus. Adăugarea straturilor va adăuga volum la tăierea dvs. Rețineți că secțiunile dvs. orizontale ar trebui să fie în trepte între o jumătate de inch și una întreagă.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unei tunsori Bob Pasul 16
    4. Ridicați fiecare secțiune de păr pentru a forma un unghi de 90 de grade cu capul. Făcând acest lucru ar trebui să vă lase să țineți părul drept deasupra capului clientului. Din această poziție, puteți determina lungimea la care veți face tăierea.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unei tunsori Bob Pasul 17
    5. Tăiați lungimea dorită a părului în mod egal la unghiul dvs. perpendicular. Acest lucru va da bob ridicat. O tăiere stratificată va face părul în mod natural să se strecoare pe sine, oferind corpului tău mai mult pe bob ca rezultat.
  • Este imperativ să aveți grijă și tocmai ați tăiat același unghi și lungime pe ambele părți.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unui tunsoare Bob Pasul 18
    6. Continuați să tăiați subsecțiunile la un unghi de 90 de grade până când spatele capului este complet. Ar trebui să tăiați până când ajungeți la o linie de-a lungul capului capului, conectați o ureche la cealaltă. Când v-ați epuizat subsecțiunile din spate, sunteți gata să treceți la subsecțiunile din față.
  • Imaginea intitulată Tăiați spatele unei tunsori Bob Pasul 19
    7. Tăiați partea din față a bobului. Pentru a lucra prin secțiunea frontală, luați secțiuni orizontale și continuați schița Bob până la osul occipital. Apoi, luați părul din partea frontală superioară a capului și trageți-o înapoi la lungime la coroană și tăiați orice consolare pentru a amesteca straturile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că structura facială a clientului se potrivește acestei coafuri înainte de a face tăierea. Dacă nu este, fața ei poate părea mai largă sau chiar mai îngustă. Nu este un stil super greu, dar poate fi un pic dificil.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Foarfece de tunsoare
    • Un pieptene secționate
    • O capetă de tunsoare
    • Un client
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar