Cum să umpleți sare și shakers piper

Umplerea agitatorului de sare și piper poate sau nu poate fi evident, în funcție de tipul de agitatori utilizați. Chiar dacă credeți că ați sortat această sarcină, există întotdeauna problema scurgerilor nedorite în timp ce se toarnă - este enervant! Acest articol explorează câteva trucuri care vă vor ajuta să umpleți cu ușurință axatorii.

Pași

Metoda 1 din 4:
Identificarea oricăror nevoi speciale ale axelor dvs. particulare
1. Citiți instrucțiunile care însoțesc agitatorii mai complicați. Dacă există diferite nivele sau straturi pentru a vă deschide și deschideți, au fost probabil cu instrucțiuni.
  • Scanați instrucțiunile pe computer pentru o recuperare permanentă ușoară.
  • Recitiți aceste ori de câte ori trebuie să vă reamintesc.
  • Urmați instrucțiunile de dezasamblare și reasamblare a agitatorilor.
Metoda 2 din 4:
Shakers de umplere în funcție de dimensiunea găurii și suma
  1. Imagine cu titlu de umplere Sare și Shakers Perper Pasul 2
1. Umpleți agitul drept cu condimentarea corectă. Acest lucru poate părea de bază, dar este de fapt supus unor controverse considerabile și depinde de preferințele dvs.:
  • Unii spun că sarea are nevoie de container cu găuri mai mici, dar mai mari, pentru că sunt cerealele mai mari pentru a trece prin găuri. Alții preferă sarea să aibă mai multe găuri, dar mai mici, deoarece permite mai mult de condimente pentru a aroma vasul.
  • Unii spun că piperul are nevoie să container cu găuri mai mari și mai multe, deoarece este un boabe mai mare, care este mai greu să se agită.
  • Răspunsul, probabil, intră într-o zonă gri - depinde de dimensiunea boabelor (într-adevăr la sol sau de crăpătură), preferința familiei / restaurantului și tradiția cu care v-ați ridicat. Complicarea răspunsului este faptul că par să existe standarde diferite în diferite țări. Du-te cu fluxul care funcționează cel mai bine pentru tine!
Metoda 3 din 4:
Prevenirea scurgerilor la reumplere
  1. Imagine cu titlu de umplere sare și piper Shakers Pasul 3
1. Bandă peste găurile de bază ale agitatorului concepute pentru sare și piper preîncălzire. Granulele fine se vor aluneca cu ușurință când vârful agitat cu susul în jos pentru a umple și banda va împiedica acest lucru.
  • Imagine cu titlu de umplere Sare și piper Shawars Pasul 4
    2. Întoarceți agitul cu susul în jos.
  • Imagine cu titlu de umplere Sare și Shakers Perper Pasul 5
    3. Umpleți agitul cu sare sau piper. Pentru a face acest lucru mai ușor, utilizați o pâlnie mică pentru a transfera de la containerul original la agitator. O pâlnie poate fi achiziționată de la magazin sau se poate face pur și simplu din hârtie (a se vedea Cum de a face un con sau o pâlnie de hârtie).
  • Imagine cu titlu de umplere Sare de sare și piper Pasul 6
    4. Umpleți agitul doar în partea de sus. Lăsați suficient spațiu pentru mișcarea boabelor prin găuri.
  • Imagine cu titlu de umplere a sare și piper Shakers Pasul 7
    5. Trageți banda de pe găuri. Sfat Shakers Backup calea cea bună. Terminat!
  • Metoda 4 din 4:
    Deschiderea dopurilor sau dopurilor încăpățânate

    Unele dopuri sau dopuri la baza agitatorilor pot fi cu adevărat greu de bugetar. În timp ce este minunat pentru în timpul utilizării, este o deranjare atunci când încercați să o eliminați pentru o reumplere. Iată câteva sugestii utile:

    1. Imagine cu titlu de umplere sare și piper Shakers Pasul 8
    1. Ușurați partea unui cuțit puternic, blunt împotriva unei părți a dopului sau a fiului. Ridicați ușor cuțitul în sus și ușor deschideți dopul. Această metodă este cea mai bună pentru dopurile din plastic dur - cuțitul poate marca sau tăia în dopuri mai moi.
  • Imagine intitulată de umplere Sare și piper Shakers Pasul 9
    2. Cereți o persoană mai puternică să o deschidă. În unele cazuri, nu există nimic pentru ea, ci forță brută. Ia cineva care are o aderență puternică pentru a-și pune degetele și degetul mare în jurul marginilor dopului și pentru a trage foarte greu de câteva ori. În cele din urmă, opritorul va începe să slăbească și poate fi scos afară.
  • 3. Încercați să înmoaie dopul prin spălarea agitatorului în apă caldă. Acest lucru va funcționa numai dacă sunteți fericit să lăsați conținutul existent să se îndepărteze. De asemenea, recipientul trebuie să fie lavabil, deci nu este ideal pentru agitatorii de lemn netratați.
  • Lăsați agitul să se înmoaie timp de 10 minute în apă caldă. A se vedea dacă se va ușura în timp ce în apă încă. Dacă nu, treceți la următorul pas.Imagine cu titlu de umplere Sare și Shakers Perper Pas 10Bullet1
  • Scoateți din apă și lăsați uscați sau uscați manual cu un prosop de ceai moale. Încercați să scoateți din nou opritorul - sperăm că apa mai caldă a înmuiat puțin.Imagine cu titlu de umplere Sare și Shakers Perper Pas 10Bullet2
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aveți grijă să nu pierdeți dopurile sau dopurile. Plasați-le pe o farfurie sau o placă mică în timp ce umpleți agitatorii, astfel încât să le puteți prelua cu ușurință.
  • Amestecați câteva boabe de orez brut în sare și piper și umpleți agitul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bandă
    • Sare de sare și piper
    • Shakers
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar